sztárok vagytok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. április 03. - 13:56
Írta 2003. április 03. - 13:07
Írta 2003. április 03. - 12:34
Írta 2003. április 03. - 11:50
Írta 2003. április 03. - 09:43
V.dani!
sokat kell olvasgatni ,nézegetni ahhoz, hogy az ember megtudjon állapítanibizonyos dolgokat egy kerékpérokról.
pl. hasonló felépítésû gépek vázát kell tesztelgetni ....
sokat kell olvasgatni ,nézegetni ahhoz, hogy az ember megtudjon állapítanibizonyos dolgokat egy kerékpérokról.
pl. hasonló felépítésû gépek vázát kell tesztelgetni ....
Írta 2003. április 03. - 09:42
Írta 2003. április 03. - 08:00
A 3 tányér hiánya olyan 2 centi plusz terepszöget jelent a Stuff javára. Viszont 11 fokozat hiányát.
mondjuk dani ha értelmes teszt és vélemény lenne hidd el elfogadnák..
de az idézett mondatodat kerek perec nem éretm...
nem tudom értelmezni...
mi az hogy terepszög?
mirõl beszélsz a fokozatokról mikor a nun egy cc/túra bicó a stuff meg nem ???
szóval gondold végig mirõl és hogyan meg mit írsz aztán akkor utána lehet megsértõdni...
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 03. - 07:04
Hüpp, hüpp leírtam a mezei tesztemet. Nem vagyok egy hiperszakértõ szerelõ de azt látom, hogy nekem mi teccik, mi nem, ezt megosztottam veletek!
Amúgy, az mi, hogy ezt a másikról kellet volna?
VDaNi
Amúgy, az mi, hogy ezt a másikról kellet volna?
VDaNi
Írta 2003. április 03. - 02:50
Írta 2003. április 03. - 02:29
Írta 2003. április 02. - 22:17
Írta 2003. április 02. - 22:12
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 02. - 21:56
Sziasztok!
Na akkor én is egy kicsit a Stuffról. Már volt alkalmam kipróbálni a Stuffot. Nagyon jó kis bringa.
Nagyon tetszik rajat a teleszkóp habár olyan hangja van mintha egy flakonban vizet ráznék, gondolom az olaj miatt. A fék az gyári beállítás mellet nem az igazi de ha 1x beállítom akkor már nagyon fog. Utána még 1-2x utána kell állítani,amikor kopik be.
A kormánya érezhetõen szélesebb mint a NUNU-jé. Ez DH kormány tehát érthetõ, hogy kényelmesebb lesz, az majd kiderül.
VISZONT:
Van egy érdekes dolog: Tioga Factory DH 2.10 gumi van a Stuffon. Hát aszfalton eléggé csúszik és ha nem csúszik, akkor is hallatszik, hogy nagyon nyúlik az egész. A kis gumitüskék már lekoptak róla tehát szerintem itt már nem játszik szerepet az.
Laza talajon ahol azok a kis könnyen belesüllyednek a padlóba ott biztos jobb de 25-rõl ugyanolyan fékkel végig elsõ keréken a TerraFirma gumikkal a NUNU 1 méterrel elõbb állt meg.
A váltó az is elég jó habár Alivio de pontosan vált (16 fokozat). A 3 tányér hiánya olyan 2 centi plusz terepszöget jelent a Stuff javára. Viszont 11 fokozat hiányát. Összeségében nagyon jó bicikli, mindenkinek ajánlom ezt a KONA-t IS!
Hello
VDaNi
Na akkor én is egy kicsit a Stuffról. Már volt alkalmam kipróbálni a Stuffot. Nagyon jó kis bringa.
Nagyon tetszik rajat a teleszkóp habár olyan hangja van mintha egy flakonban vizet ráznék, gondolom az olaj miatt. A fék az gyári beállítás mellet nem az igazi de ha 1x beállítom akkor már nagyon fog. Utána még 1-2x utána kell állítani,amikor kopik be.
A kormánya érezhetõen szélesebb mint a NUNU-jé. Ez DH kormány tehát érthetõ, hogy kényelmesebb lesz, az majd kiderül.
VISZONT:
Van egy érdekes dolog: Tioga Factory DH 2.10 gumi van a Stuffon. Hát aszfalton eléggé csúszik és ha nem csúszik, akkor is hallatszik, hogy nagyon nyúlik az egész. A kis gumitüskék már lekoptak róla tehát szerintem itt már nem játszik szerepet az.
Laza talajon ahol azok a kis könnyen belesüllyednek a padlóba ott biztos jobb de 25-rõl ugyanolyan fékkel végig elsõ keréken a TerraFirma gumikkal a NUNU 1 méterrel elõbb állt meg.
A váltó az is elég jó habár Alivio de pontosan vált (16 fokozat). A 3 tányér hiánya olyan 2 centi plusz terepszöget jelent a Stuff javára. Viszont 11 fokozat hiányát. Összeségében nagyon jó bicikli, mindenkinek ajánlom ezt a KONA-t IS!
Hello
VDaNi
Írta 2003. április 02. - 20:55
szisztok!!!
nem lõttem le!!!
nos:->végül is a döntésem a stuffra eset és azt vettem !!!
nagyon jó és nagyon tetszik!!!azt nem mondom hogy odaverem a stab primo-t:))))de nagyon jó
a rugó jól mozog benne ,bár még be se járatódot!a gumi meg még nem fogott olyan jól mert rajta vannak azok a a kis szöszök de terepen féknél majdnem átestem a kormányon!!!
nekem nagyon tetszik!!!ez volt az utólsó stuff m.o-n most nincs egy darab se ,eladó majd a""tajvani""!!
a stinky-re meg most a maradék píízbõl kezdem gyûjteni a pénzt!!
sajnos a bizonyítással ,a fényképpel még nem tudok szolgálni!!))de ezt talán tõlem nem is várjátok el!!
majd talán lesznek holnap!!!!
szisztok!!
AMC
nem lõttem le!!!
nos:->végül is a döntésem a stuffra eset és azt vettem !!!
nagyon jó és nagyon tetszik!!!azt nem mondom hogy odaverem a stab primo-t:))))de nagyon jó
a rugó jól mozog benne ,bár még be se járatódot!a gumi meg még nem fogott olyan jól mert rajta vannak azok a a kis szöszök de terepen féknél majdnem átestem a kormányon!!!
nekem nagyon tetszik!!!ez volt az utólsó stuff m.o-n most nincs egy darab se ,eladó majd a""tajvani""!!
a stinky-re meg most a maradék píízbõl kezdem gyûjteni a pénzt!!
sajnos a bizonyítással ,a fényképpel még nem tudok szolgálni!!))de ezt talán tõlem nem is várjátok el!!
majd talán lesznek holnap!!!!
szisztok!!
AMC
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 01. - 19:48
látom pörög a topic!!)))
én csak várok:((
AMC
AMC most: ((
AMC holnap: ))
AMC dönt: jól.
AMC eredmény: majd meglátjátok.
AMC képek: holnap kerülnek fel.
;D ;D ;D
Bye
VDaNi
P.S.: AMC, ne lõdd le!!!
Írta 2003. március 31. - 20:04
az a bullit tényleg szép..
én is szeretnék egyet..
soha nem lesz szivem ennyi pénzt költeni egy vázra
amúgy tud vki újonan kisboxxert, vagy vmi hasonlót
én is szeretnék egyet..
soha nem lesz szivem ennyi pénzt költeni egy vázra
amúgy tud vki újonan kisboxxert, vagy vmi hasonlót
Írta 2003. március 31. - 18:14
Írta 2003. március 30. - 19:47
A másik bullit fekete, és karbon pazzazzal van, és FSA 3részessel? Az a Szederkényi Jánosé... és szerintem sokkkkal jobb így, mint a Miláné... nem olyan dög nehéz (17 kiló!!!!!)...
Írta 2003. március 30. - 04:41
Írta 2003. március 29. - 23:25
shiver sc 170-ért van egy a bergusonban, 200 valamennyiért van a máli katalógusában és nekem 140ért hozott D-FOX