én azért Szintén jót mulattam Bagin!! 8)
két bicaj két ember egy fotó????!!!!!!!!!!!!! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. április 05. - 07:57
Írta 2003. április 05. - 06:39
dani ..? a ket bicajt mikor rakod ossze paroztatni ..?
....ja es akkor lesznek kis "stunu"-k ;D
Írta 2003. április 05. - 01:29
Ma lattam egy torott '00 stab ot.
Az egyik csavar kornyeken repedt meg a hatsovalto felett nem sokkal.
Szegeny tulaj. Fott a feje.
Az egyik csavar kornyeken repedt meg a hatsovalto felett nem sokkal.
Szegeny tulaj. Fott a feje.
Írta 2003. április 05. - 01:02
Ras: Köszi,de azt nem annak szántam... :
Amc,Dani: Tényleg szép a Stuff,disznó kis bicaj,cool az a navy zöld. (Lehet,hogy a Stinky Nine-om,meg a Muni-Mulám mellé veszek még egy ilyet is... ;D)
Bomb: Állat vagy!
Amc,Dani: Tényleg szép a Stuff,disznó kis bicaj,cool az a navy zöld. (Lehet,hogy a Stinky Nine-om,meg a Muni-Mulám mellé veszek még egy ilyet is... ;D)
Bomb: Állat vagy!
Írta 2003. április 05. - 00:39
Írta 2003. április 04. - 22:33
Írta 2003. április 04. - 22:32
Bagi:
ez simán veri lor poénját ;D ;D ;D
dani: fogd már fel hogy ezek kerékpárok 2 db kerékkel és nem autók: se motor se kormánykerék, se kuplung se 4db kerék...
oksi? itt teljesen más a lényeg!
plussz: nem árt gondolkodni és utána beszélni
ez simán veri lor poénját ;D ;D ;D
dani: fogd már fel hogy ezek kerékpárok 2 db kerékkel és nem autók: se motor se kormánykerék, se kuplung se 4db kerék...
oksi? itt teljesen más a lényeg!
plussz: nem árt gondolkodni és utána beszélni
Írta 2003. április 04. - 22:15
Dani: Kérlek készíts (készíttess) majd valamikor egy képet kettõtökrõl a két Konával,jó?
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 04. - 21:44
Szia Kala!
Amc csak viccel és még mindig nem hiszi el, hogy van bringája ennyi várakozás után ami nem törik el hetente!
Nem defektes volt a kerék hanem szelephibás. Eresztett a szelep.0 Szerintem a normál autósszelep nagyon jó...
Sziasztok
VDaNi
Amc csak viccel és még mindig nem hiszi el, hogy van bringája ennyi várakozás után ami nem törik el hetente!
Nem defektes volt a kerék hanem szelephibás. Eresztett a szelep.0 Szerintem a normál autósszelep nagyon jó...
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. április 04. - 21:21
Ember...
1.átmeneti bringa ??? Bár nekem kéne megszokni egy konat!Ha a geometriája nem teccik,akkor azért van cserélhetõ stucni,kormány,sõt,akár villa,h variáld a dolgokat úgy,ahogy te akarod.
2.ha soxor viszed a kerekt egy darab defekt miatt szervízbe,sztem egy idõ után meglincselnek.Nem egyszerûbb otthon,nyugiban megragasztani?Legalább tuti nem sieted el,és nem lesz ronda a folt.Az,h "gagyibb belsõ",az mit takar? Én mostanság egy semperit-et használok hátul,mert kb olyan jó,mint a Contié....
1.átmeneti bringa ??? Bár nekem kéne megszokni egy konat!Ha a geometriája nem teccik,akkor azért van cserélhetõ stucni,kormány,sõt,akár villa,h variáld a dolgokat úgy,ahogy te akarod.
2.ha soxor viszed a kerekt egy darab defekt miatt szervízbe,sztem egy idõ után meglincselnek.Nem egyszerûbb otthon,nyugiban megragasztani?Legalább tuti nem sieted el,és nem lesz ronda a folt.Az,h "gagyibb belsõ",az mit takar? Én mostanság egy semperit-et használok hátul,mert kb olyan jó,mint a Contié....
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 04. - 21:05
Sziasztok!
Ma többet is bringáztam amc-vel és már kezdi megszokni a Stuffot/merevvázast.
Azon kívül csináltunk pár fotót a két bringáról talán tecceni is fognak.
További fotók a kep.tar.hu/vdani Stuff & NUNU albumban találhatók. Még csak 17 db van de lesz még több is!
VDaNi
Ma többet is bringáztam amc-vel és már kezdi megszokni a Stuffot/merevvázast.
Azon kívül csináltunk pár fotót a két bringáról talán tecceni is fognak.
További fotók a kep.tar.hu/vdani Stuff & NUNU albumban találhatók. Még csak 17 db van de lesz még több is!
VDaNi
Írta 2003. április 04. - 20:47
szisztok!!!
a kereket visszavittem hogy cseréljék ki gariba!!!és rakott bele új belsõt most ""autószelepest""/szerintem gagyibb belsõt mint eddig volt/!eddig nekem is az a fura szelep volt !!
most mentem vele elõször egész nap és tetszik de egyszerûen nem bírom kiverni a fejembõl a stinky-t és úgy gondolkodok mint ha ez egy átmeneti bringa lenne és ezért nem is teccik meg annyira!!!
de hát ezt vany megoldom/stinky-vel/vagy megszokom!!
AMC
a kereket visszavittem hogy cseréljék ki gariba!!!és rakott bele új belsõt most ""autószelepest""/szerintem gagyibb belsõt mint eddig volt/!eddig nekem is az a fura szelep volt !!
most mentem vele elõször egész nap és tetszik de egyszerûen nem bírom kiverni a fejembõl a stinky-t és úgy gondolkodok mint ha ez egy átmeneti bringa lenne és ezért nem is teccik meg annyira!!!
de hát ezt vany megoldom/stinky-vel/vagy megszokom!!
AMC
Írta 2003. április 04. - 07:37
amc :
;D
szo szo hála imhotettenek...
szóval rakjál dupla külsõt és nem fogsz egy darabig kilukadni!!!
v. szervíz!!!! (csak profiknak ;D) ott még a nyeregcsövet is felhúzzák kb 4 kilo asszem
;D
szo szo hála imhotettenek...
szóval rakjál dupla külsõt és nem fogsz egy darabig kilukadni!!!
v. szervíz!!!! (csak profiknak ;D) ott még a nyeregcsövet is felhúzzák kb 4 kilo asszem
Írta 2003. április 04. - 06:34
Írta 2003. április 03. - 23:36
szisztok!!!
nagyon erõs a gumi perem meg féltem a fekete felni mert ahogy feszítem csavarhúzóval hogy kiugprjon a gumi az megkarcolja a felnit!!
rossz sportot valasztottal .. ;D
Írta 2003. április 03. - 22:42
amc: nem lehet, hogy a te stuffodon is gyarilag sclaverand (azaz versenybicaj) szelepes belsö van!? mert az enyemen ilyen volt. ezeknel, jobb ha rendszeresen ellenörzöd, hogy jol be van e huzva a szelepcsavar, mert mar velem is elöfordult, hogy szepen lassan elvesztettem a levegöt!
amugy mar nekem is durrant el a hatso belsöm, es külsöleszedövel kb. 10 perc alatt ki is csereltem (ki- / beszerelessel együtt).
... de most f@sza continental DH belsö van benne! ;D
amugy mar nekem is durrant el a hatso belsöm, es külsöleszedövel kb. 10 perc alatt ki is csereltem (ki- / beszerelessel együtt).
... de most f@sza continental DH belsö van benne! ;D
Írta 2003. április 03. - 22:13
Írta 2003. április 03. - 22:12
De hát tudod.
Van aki a Porsche-t is tuningolja.
hmm! :-)))
aki a porset tuningolja az tud vezetni!
tamaska a fejcsoszog nem laposabb lesz! a tobbi ok!
eric csinaltass egy gumi dugot ami belul kb 12mm kivul 22mm atmeroju!
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 03. - 20:46
Igen. Nem akar egyikünk se átugrálni a másikhoz ha defekt van. Mondjuk én a jól megszokott leszedem a gumit a felnirõl módszert használom. Eddig bejött. A Factorban a TerraFirma-nál is kézzel szedték le!legalább mindkettõtõknek???, lesz ;D ;D ;D
VDaNi