Stinky kategóriában itthon semmi, jól látod: SEMMI nincsen. Esetleg a Napalm össztelós, de hát az azért nem Kona.... Ennyi pénzért jobb vázat nem vennni kishazánkban. Ézért is lesz belõle sok. Miért baj?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. március 28. - 10:51
Írta 2003. március 28. - 10:48
Kona Stinky télleg übermegkirályság. Már legalábbis az olvasottak alapján.
De, ahogy így nézem ezt a fórumot már legalább 4 embernek van, és ebben még nincsenek benne azok akik nem járnak ide.
Szal azért szerintem esetleg másban is gondolkodhatnál, hiszen majdnem mindegyik menõ gyár termékpalettáján van egy Stinky -vel egyenértékû FR bringa. Kérdés itthon mit lehet kapni? Azt nem tudom SC mennyi idõ alatt jön be, ha megrendeled, de az biztos, hogy egy Heckler R freerideal vagy ne adj Isten egy Bullital ritkábban találkozol majd a hegyen.
És persze rengeteg más alternatíva is van. Yeti, RM, Norco, stb. stb. Bár lehet, hogy azért ezek drágábbak mint a Stinky..
De, ahogy így nézem ezt a fórumot már legalább 4 embernek van, és ebben még nincsenek benne azok akik nem járnak ide.
Szal azért szerintem esetleg másban is gondolkodhatnál, hiszen majdnem mindegyik menõ gyár termékpalettáján van egy Stinky -vel egyenértékû FR bringa. Kérdés itthon mit lehet kapni? Azt nem tudom SC mennyi idõ alatt jön be, ha megrendeled, de az biztos, hogy egy Heckler R freerideal vagy ne adj Isten egy Bullital ritkábban találkozol majd a hegyen.
És persze rengeteg más alternatíva is van. Yeti, RM, Norco, stb. stb. Bár lehet, hogy azért ezek drágábbak mint a Stinky..
Írta 2003. március 27. - 22:48
Írta 2003. március 27. - 20:54
ez így van nem is tagadom!!!nekem ez a bicikli tetszett meg nagyon oly annyira hogy más bicikli lásd stuff nem is tetsszik!!/mindennap megnézem legalább egyszer a NWD 2 -ben robbie bourdont és joe schwartz-ot!!!Sziasztok!
Azért amc túl elfogult és csak Stinky-t lát maga elõtt !!!
Írta 2003. március 27. - 19:48
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 27. - 18:53
Sziasztok!
Azért amc túl elfogult és csak Stinky-t lát maga elõtt de én elmondom Nektek, hogy elég sok KONA van most kiállítva a Factorban. KULA, KULA Deluxe és még legalább 15 féle KONA van még kiállítva csak fent.
Amúgy a Procrossban is van KONA Stuff.
Tehát magyaro. sem szenved KONA hiányba!
Hali
VDaNi
Azért amc túl elfogult és csak Stinky-t lát maga elõtt de én elmondom Nektek, hogy elég sok KONA van most kiállítva a Factorban. KULA, KULA Deluxe és még legalább 15 féle KONA van még kiállítva csak fent.
Amúgy a Procrossban is van KONA Stuff.
Tehát magyaro. sem szenved KONA hiányba!
Hali
VDaNi
Írta 2003. március 27. - 15:22
Írta 2003. március 27. - 14:33
ki
en a helyi bringaboltban naponta egyszer ketszer megjelenek. naponta kb 3-4 oart ott kolbaszolok.
de ingyen nem adnak semmit! :-/
en a helyi bringaboltban naponta egyszer ketszer megjelenek. naponta kb 3-4 oart ott kolbaszolok.
de ingyen nem adnak semmit! :-/
Írta 2003. március 27. - 14:22
Bodri: most jött be egy tetemes Kona szállítmány az országba, asszem hétfõn!!! Van egy tippem, hogy a Te bringád is közte van, mert ha nem, akkor várhatnál még pár hónapot!!! Kérdezz rá!!
Írta 2003. március 27. - 13:47
én is rendeltem a gyapinál egy stinkyt de az istennek nem akar megjönni...
már kb 2 hónapja várok rá..
ÉS KU**ÁRA szeretnék már egy normális bringát, ami nem esik szét alattam. Na mindegy én várok csak bosszantó, hogy van rá lém (kivételesen )
és egyszerûen nincs bringa
már kb 2 hónapja várok rá..
ÉS KU**ÁRA szeretnék már egy normális bringát, ami nem esik szét alattam. Na mindegy én várok csak bosszantó, hogy van rá lém (kivételesen )
és egyszerûen nincs bringa
Írta 2003. március 27. - 11:44
Tamaskaa: ugyanez van nálunk is!! Sõt, én már kedvezményt is kapok tõlük!! ;D Bár én már 250e Ft körül járok!!
Más: Tegnap Tomka végre megkapta a Kona Calderat!! Szerény 3 hónapot várt rá!! Nem is értem, hogy miért nem írt ide eddig, pedig tegnap egész délután nyomultunk bringával!!!
Más: Tegnap Tomka végre megkapta a Kona Calderat!! Szerény 3 hónapot várt rá!! Nem is értem, hogy miért nem írt ide eddig, pedig tegnap egész délután nyomultunk bringával!!!
Írta 2003. március 27. - 11:08
off, de ez az elõleg dolog csak attól függ, hogy mennyire ismer a boltos. Én a helyi bringaboltban hetente 1-2 szer megjelenek, vásároltam náluk már vagy 100e Ft értékben, ha most azt mondanám, hogy hozzatok egy vázat nekem, ami mondjuk 70-80ezerbe kerül, akkor se kérnének elõleget.
Írta 2003. március 27. - 10:54
AMC:
Tuti, hogy elõ lehet rendelni a Stinky-t. Én már januárban behozattam. Igaz, 379 ezer helyett 420 ezerért. Ha neked így jó, szerintem el lehet intézni.
Tuti, hogy elõ lehet rendelni a Stinky-t. Én már januárban behozattam. Igaz, 379 ezer helyett 420 ezerért. Ha neked így jó, szerintem el lehet intézni.
Írta 2003. március 26. - 22:17
Írta 2003. március 26. - 21:22
Oké, de könyörgöm most kezdõdik a szezon, legalább megjött volna az a szállítmány márc. végére, vagy áprilisra.
Ettõl függetlenül nincs bajom a Fakkeral, csak még mindig sok idõnek kell eltelni addig míg valaki akinek lóvéja is van , besétáljon egy boltba és simán max. 2napos várakozással megvegyen egy jobb bringát. Arról nem is beszélve, hogy legyenek méretek, stb..
Ez egyébként majdnem minden itthoni boltra igaz. Persze az is igaz, fizetõképes vásárló sincs sok, meg a kereskedõk is félnek beletenni nagyobb pénzt a dologba. De azért az mégis vicc mikor 25 bolt közül egyikben sincs semmilyen 32 lukas felni, és egy 7 ezres felnit csak 50% elõleg letétele után hoznak meg.
Bocs az off –ért.
Írta 2003. március 26. - 21:09
ja vedd figyelembe... azért nem úgy viszik a cuccot mint a cukrot...
és van egy minimumrendelés, amit le kell adni... és azt a lét ki is kell csengetni...
szóval majd ha boldog bldogtala na fakkerbõl veszi a bringáját akkor talán lesz folyamatos utánpótlás...
és van egy minimumrendelés, amit le kell adni... és azt a lét ki is kell csengetni...
szóval majd ha boldog bldogtala na fakkerbõl veszi a bringáját akkor talán lesz folyamatos utánpótlás...
Írta 2003. március 26. - 20:49
amc rendeld meg külföldrõl, ha sürgõs. Ezeket a napokban láttam.
Speedgoat: 2002-es Stinky váz 699$
Wheelworld: 2003 -as Stinky Primo váz 1299$
Persze így még hozzájön a shipping meg a vám..
Szerintem az idei árak mellet már nembiztos, hogy megéri. Egyébként nevetséges imho, hogy nincs folyamatos utánpótlás a Faktorban. Évi 2* van szállítás vagy mi ????
Peace
mastiff
Speedgoat: 2002-es Stinky váz 699$
Wheelworld: 2003 -as Stinky Primo váz 1299$
Persze így még hozzájön a shipping meg a vám..
Szerintem az idei árak mellet már nembiztos, hogy megéri. Egyébként nevetséges imho, hogy nincs folyamatos utánpótlás a Faktorban. Évi 2* van szállítás vagy mi ????
Peace
mastiff
Írta 2003. március 26. - 19:59
szisztok!!
most tudakoltam meg hogy az x-fakkerbõl hogy már nincs kona!!csak májustól!!!
se stuff se stinky!!ccsak egy 2002 stinky van meg még pár bicó!!úgyhogy ugrott a stinky vásárlás!!!
AMC
most tudakoltam meg hogy az x-fakkerbõl hogy már nincs kona!!csak májustól!!!
se stuff se stinky!!ccsak egy 2002 stinky van meg még pár bicó!!úgyhogy ugrott a stinky vásárlás!!!
AMC
Írta 2003. március 26. - 16:42
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 25. - 19:49
SZIASZTOK!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Az X Factorban 2002-s Stinky van 516900 Ft-ról 36xxxx Forintra leértékelve. Aki jó full telósat akar venni az induljon is.
Más: tegnap észrevettem, hogy meglazult hátul pár küllöm. Picit megfeszítettem, hogy ne legyen baja ezért lett egy nyolcas benne. De elmentem a Factorba egy ilyen 1-2 hónapos átvizsgálásra és ott megcsinálták, lecheckolták... Nagyon korrekt.
Hi
VDaNi
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Az X Factorban 2002-s Stinky van 516900 Ft-ról 36xxxx Forintra leértékelve. Aki jó full telósat akar venni az induljon is.
Más: tegnap észrevettem, hogy meglazult hátul pár küllöm. Picit megfeszítettem, hogy ne legyen baja ezért lett egy nyolcas benne. De elmentem a Factorba egy ilyen 1-2 hónapos átvizsgálásra és ott megcsinálták, lecheckolták... Nagyon korrekt.
Hi
VDaNi