Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Eladod a vázad áron alul, mert nincs pénzed egy nyamvadt tárcsafékre ?? :o 10-15e-ért kapsz mechanikus Deore-t, nem olyan rossz az !! Ennyit meg biztosan össze tudsz szedni, itt a nyár, lehet akármit diákmunkálkodni !! 1 hét alatt van féked !

The Shafter

The Shafter

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Apropo, ha valakit érdekel, már úgysem lehet kapni Stinkyt, mert nem hoznak többet, én viszont eladnám az enyémet (csak váz + rugóstag + kona DH kormány + kona DH stucni + nyeregcsõ + kormánycsapágy) nagggyon sürgõsen, mert jelen pillanatban nem tudok rá féket tenni (csak tárcsa jó hozzá), és pénzszûkében is vagyok, szal így akit érdekel, az elvihetné ezt így 180-ért... apróban is benne van, csak azért írtam ide is, mert nagyon sürgõs lenne, mert 1 héten belül vissza kell adnom a tárcsafékeket a haveromnak, és utána nem fogok tudni bicózni!!!

KIk-apu

KIk-apu

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv Emibike!
Sztem minden Kona megéri az árát, csak el kell döntened, hogy mire akarod használni. Az idei modellek elég jó áron futnak ill. aug végén jönnek ha minden igaz a 2004-es bicajok! /ez nem hivatalos info/
Nemtom hol lax de tudom ajánlani a Lurdy-ban lévõ X-Faktor boltot ott elég Yo a gárda, biztos hogy tudnak a kérdéseidre válllllaszolni.
Itt a szezon most kell tekerni ne késlek1 !!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Agent Emerson

Agent Emerson

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Üdv Konások!

Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét :), hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam :P
Manival nem vagyok elárasztva, szóval egy Blastra gondoltam. Van valakinek személyes tapasztalata, esetleg vélemény pro/kontra ezzel kapcsolatban? ??? Megéri, vagy gyûjtögessek egy komolyabb gépre?
RideBike-nál 140 körül van. Ott külön a vázat mintha láttam volna szürke/kék színben :P :P a full gép viszont fehér/kék volt... most tényleg van szürke/kékben is, vagy csak nem volt fölkapcsolva a világítás? ;D
Elõre is köszi a válaszokat! Üdv,
Emi

KIk-apu

KIk-apu

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szval.....
Szombat dél: tali a Jászberényi strandon/egész kultúrált/ regisztráció: kis karszalag egy ezresért.
Érkezéskor makaróni 2h múlva roston sült husikák, 2h múlva székelykáposzta este megint grill party, reggeli virsli ill. grill husik, ennyi kaja volt benne a belépõ árában, plussz egésznapi pancsi. /már ennyiért is megéri leutazni/ :)
Programok: tömény nyálcsurgatás a kiállított bike-ok elött.../The king, king kikapu, dawg dee lux stb.../
Tájékozódási verseny, du. watter jumpaaaa /volt egy nagggyon disznó bmx es emberke,pörgött mint a búgócsiga/ este koncert-felejthetõ- közepén zuhi utána Dénesék zenéltek egy nadjottt, az beszarás jó vóót. Éccakai verseny következett, sörivó verseny, még vmi koncert, aztán filmszakadás......már hajnali 2-3 rõl beszélünk, de 5 ig még szólt a tuc-tuc zene.
reggel 7-tõl reggeli, 10-körül mi el, dután már nagy tekerés Kovácsi környékén.
Röviden ennyi...........
Tanulság: jövõre NEM szabad kihagyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
kicsit bõvebben .....

vagy nem igazán emlékeztek rá..... ;D ;D

legalább az elejét meséljétek el
hali!

AMC

KIk-apu

KIk-apu

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Millyen volt a tali???
vaddddisznó!!!!!
Én még nem voltam ehez hasonló õrületen de ez tecccett!
Kaja hegyekbe pijja isch, víz tuti, remélem csütörtökig kijózanodock. :) :) :) :)

Mikor lesz a következõ?

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szisztok!!!!!
milyen volt ??meséljetek máá... ;D

kár hogy nem tudtam menni de nem bántam motocross freestyle jó volt

hali!!!!

AMC

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

csodás volt a 3dik kona találkozo. még most is szédülök a konakoktéloktol :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Srácok, pííísz... Ne egyétek meg Danit! Ha letört, hát letört, van ez így, a show pedig megy tovább. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dobd ki!
az mar nem jo!

ja tokre megfeledkeztem rollad amig nem voltal erre.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Szvsz gyorsan vegyél egy újat, mert a végén még emiatt szerzel valami maradandó sérülést.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
A pedálomból letört egy egy 1*1 millis darab.

VDaNi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Dani: nyugi. Nem kell erõltetni a topicodat. Ha elmerül, akkor elmerül. Nem kell ilyen:

Hahóóó KONA!
Senki sem újít?

VDaNi

értelmességeket beírni, csak hogy az elsõ lapon maradjon.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
kar hogy nem annak szantam...

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

mer van mit ..? nem meno mar a Kona

BombrideR, tetszett a poénod. Nap vicce.

VDaNi

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás
én is vettem egy népbiciklit. juhéjj! de most,hogy már nem menõ el is adom! (lóf@szt!) :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
mer van mit ..? nem meno mar a Kona

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Hahóóó KONA!
Senki sem újít?

VDaNi