Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2003. June 24. - 15:11
vendég__*
Posted 2003. June 24. - 14:34
Posted 2003. June 24. - 14:06
Az infokat szedegetem lázasan és mivel vagyok olyan elvetemült, hogy az egyedi dolgokat szeretem, lehet, hogy belevágok az építgetésbe...
Emi
Posted 2003. June 24. - 04:33
Posted 2003. June 23. - 20:07
Posted 2003. June 23. - 16:22
..akkor most hogy van ez miert is szeretnel Konat..????
Öhm... hülyén fogalmaztam, bocs... azt, hogy az már nem KONA lenne, arra értettem, hogy elég húzós ára van mindegyik modellnek, tehát 140-bõl én nem biztos hogy tudnék olyan színvonalú bringát venni, mint egy KONA. Ahhoz pedig, hogy én építsek egy gépet nincs meg a kellõ szakértelmem.. :-\ De lehet, hogy megfogadom kala tanácsát, thx!
Üdv,
Emi
vendég_vdani_*
Posted 2003. June 23. - 11:56
A színe szürke+kék, a 2003-as festés ilyen, nincs más színû, itt megnézheted.
Fuh, köszi!! Én ezt tök fehérnek láttam ;D na, de oda is van írva hogy grey/blue.. oké duplán vak vagyok 8)
Egyébként félig városi félig terepviszonyok közt gyötörném (no itt azért nem 2 méteres ugrásokra gondoltam..). Arra megfelel a Blast? Mert a váz egy kicsit ropinak tûnik, igaz nem nagy a súlyom, szóval kibírna..
Köszi,
Emi
Szia Emibike!
Nekem NUNU-m van, szerintem nagyon jó bicikli, de ezt lehet hogy már olvastad.
A teleszkóp gyárilag túl kemény. De ez nem gond, kiveszed az egyik rugót és kész.
NAGYON sok képet találhatsz a kep.tar.hu/vdani honlapon a KONA NUNU 2003 albumban.
Szerintem nyugodtan vegyél ilyet.
Jó városban is és én fél éve használom János hegyen "elég" intenzíven és semmi baja. 1 váltókarcsere+1 váltóbowden. Garanciában kicserélték, elpattant egy mûanyag.
VDaNi
Posted 2003. June 23. - 10:26
Dobjuk picit fel a topicot!
A legtöbb '04-es Kona képe már megtalálható a neten.
Változás nem sok van, csak specifikációban, meg a marzo új villája lesz a Stinky családon. Szinek mások. Lesz viszont egy új bringa ami Coiler névre hallgat, olyasmi mint egy Stinky..csak kicsit könnyebb komponensekkel, vagy valami ilyesmit olvastam.
Ha még nem láttátok volna õket akkor:
Kona 2004
üdv.
mastiff
Posted 2003. June 22. - 17:36
Üdv Konások!Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét , hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam
Idézet tõle:: kala on_01 Június 19, 08:08
Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.
Idézet tõle:: Emibike on_01 Június 19, 08:08
Na igen, csakhogy az nem KONA lenne
~~~
..akkor most hogy van ez miert is szeretnel Konat..????
Posted 2003. June 20. - 14:35
2003-tól van rajta tárcsaszem.A biztonság kedvéért fellapoztam a júliusi bikmakkot,és megnyugtattam magam,h múlt évben még nem volt.
Posted 2003. June 20. - 14:31
Mikori?
Mert emléxem,múlt évben a Bikemagban szerepelt a váz,és ott külön írták,h csak V fékszem van rajta...
2003
Posted 2003. June 20. - 12:48
Mert emléxem,múlt évben a Bikemagban szerepelt a váz,és ott külön írták,h csak V fékszem van rajta...
Posted 2003. June 20. - 09:42
Ez a tárcsafék dolog viszont elgondolkodtatott, mert késõbb tuningolni akartam (többekközt ezzel is) :-\ Akkor lehet, hogy a Nununál közök ki... ???
Emi
Szerintem a Nunu-nak ugyan az a váza, mint a Blast-nak, csak más a festése!
Posted 2003. June 20. - 09:39
H +nyugtassalak,van egy ismerõsöm,aki betegesen vonzódik a kicsi vázakhoz,ilyet vett streetre (ha jól emléxem,14.5-ös méretben),és már jó ideje használja gond nélkül.
Blast-ból nem csak kicsi van, az enyém 19"-os!
És mintha lett volna más színben is,talán narancs/fehérben,de lehet,h képzelõdöm.
Piros & fehér volt a tavalyi szín, lehet arra elméxel.
Posted 2003. June 20. - 08:38
Hétvégi ride-okra tökély,de tárcsaféket nem tudsz majd rárakni hátra,és izé...Más negatívum nem jut eszembe...Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.
???
Tárcsafék konzol már miért ne lenne rajta? Sasold meg ezt a képet, az én kerómról készült, a minõségért bocs, de azért a tárcsafék konzol látszik tajta.
Posted 2003. June 19. - 14:37
Építeni Konát is tudsz,csak Kona vázat kell
venned.
Aztán felszereled úgy,h Acor középrész,Truvativ hkar,Deore váltószett,Sram5 V/Hayes bowd tárcsafékek,Ricsi cuccok (nyereg,stucni,kormány,stb)
és máris van egy fasza géped remélhetõleg sokkal jobb ár/érték aránnyal,mint amit venni akartál.
Posted 2003. June 19. - 14:30
Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.
Na igen, csakhogy az nem KONA lenne ;D
Ez a tárcsafék dolog viszont elgondolkodtatott, mert késõbb tuningolni akartam (többekközt ezzel is) :-\ Akkor lehet, hogy a Nununál közök ki... ???
Emi
Posted 2003. June 19. - 14:18
És mintha lett volna más színben is,talán narancs/fehérben,de lehet,h képzelõdöm.
Hétvégi ride-okra tökély,de tárcsaféket nem tudsz majd rárakni hátra,és izé...Más negatívum nem jut eszembe...Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.
Posted 2003. June 19. - 11:18
A színe szürke+kék, a 2003-as festés ilyen, nincs más színû, itt megnézheted.
Fuh, köszi!! Én ezt tök fehérnek láttam ;D na, de oda is van írva hogy grey/blue.. oké duplán vak vagyok 8)
Egyébként félig városi félig terepviszonyok közt gyötörném (no itt azért nem 2 méteres ugrásokra gondoltam..). Arra megfelel a Blast? Mert a váz egy kicsit ropinak tûnik, igaz nem nagy a súlyom, szóval kibírna..
Köszi,
Emi
Posted 2003. June 19. - 10:51
Üdv Konások!
Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét , hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam
Manival nem vagyok elárasztva, szóval egy Blastra gondoltam. Van valakinek személyes tapasztalata, esetleg vélemény pro/kontra ezzel kapcsolatban? ??? Megéri, vagy gyûjtögessek egy komolyabb gépre?
RideBike-nál 140 körül van. Ott külön a vázat mintha láttam volna szürke/kék színben a full gép viszont fehér/kék volt... most tényleg van szürke/kékben is, vagy csak nem volt fölkapcsolva a világítás? ;D
Elõre is köszi a válaszokat! Üdv,
Emi
Hi!
Nekem is egy Blast-om van, nagyon meg vagyok vele elégedve. A színe szürke+kék, a 2003-as festés ilyen, nincs más színû, itt megnézheted.