Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Csá!

na most ami nekem van az a continental vertical pro.
az se jó ;D?
neked is az van lor?
eddig jó teljesített. durvább terepen még nem tudtam kipróbálni. az tuti hogy nagyon könnyû.

az mtbreview szerint jó gumi ???
méghozzá az egyik legjobb.

t

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
anno én is akartam venni contit. 2.35" vertical pro-tectiont, mert az jó. 2.35" és könnyû. ennyit a gyári adatokról. l.cs.-ék meg kipróbálták, és azt mondták, nem jó. nekik meg hiszek ;)
ennek ellenére most bepróbálom a 2.5" conti dieselt.
max. kihajintom. 3900 a drótos.

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 posts
Chá Mindenki!
Én friss Konás vagyok: pár napja jött meg a Cinder Cone vázam, még nincs összerakva a gép, de már csak pár nap választ el a rájdolástól. A paripa: Cinder Cone 2004, Pilot SL 2004, 7.0, stb.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
dánielnek kéne csinálni valahol jó messze innen egy külön kona topikot, és ott el lehetne magában, hogy minden egyes alkatrészérõl elmondja, hogy milyen király, és hogy õ azt mennyire ajánlja mindenkinek ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jujjjjj kóna tópik!

kimentem megnezni, ohgy nekem verticalom van-e.
es igen.
szoval ez a gumi egy rakas sz@r!
szaraz betonon jo.
de kavicsos vagy kicsit saros terepen mar egybol ojan mintha halat szeretnel fogni puszta kezzel!
annyi elonye van, hogy nem kopik gyorsan.
(bar ez most hatrany, mivel ha elkopott volna mar reg lecsereltem volna. csak igy nem akarom kidobni)

de danikank azert letesztelte.
neki jo

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Bocika!

Én ajánlom!

Dani

Mit nem ? ::)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
LCS!

Hihihihi, látom ez nagyon megrögzõdött bennetek. :)))))

Bocika!

Nekem tetszik! Szárazon tökéletes, terepen tetszik. Vizen, ha teljesen sík aszfalt van, nincsenek benne mikrobarázdák, (pl.: viacolor), akkor csúszkál. Én meg vagyok vele elégedve. Nem is drága, iszonyat nehéz leszedni a felnirõl! ennyi!
Én ajánlom!

Dani

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

milyen tapasztalataid vannak a vertical pro-val?

az a terepszögtõl függ ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
csá!

most már azt hallottam nyáron jönnek a stinkyk, de 2005-ös modellek! ??? :o
lehet az?
meg azt is mondták, hogy hollandiából lehet hoznak 2004-eseket, de drágábbak lesznek mint 469 ropi.

Vdani !

milyen tapasztalataid vannak a vertical pro-val?
nekem is ilyen van de még nem volt lehetõségem komoly körülmények között kipróbálni.
rohadt esõ meg sár.

t

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hi!
Az igaz hogy a 2004 kona cuccok nem nagy számok!
De azért van csak váz is! mert akinek jobb kell az csak vázat vesz és rá rakja a jobb cuccokat mint ahogy én is így csináltam!
Én kb. már 2003 Októberben megrendeltem a Stinky vázat!
Azt mondták decemberig tuti meg jön meg lesz váz is aztán decemberben azt kezdtél el mondani nem lesz váz csak komplett bringa! és akkor az is igaz, hogy mindenki re rá akarták nyomni a coilert!
Nekem szerencsém volt, mert 8db stinkyt hoztak- és nekem pont szét kaptak egy 15“ bringát így meg lett a vázam!
De tudom, hogy pár havert így megszopattak, hogy nem hoztak külön vázat meg hogy csak 8 komplett bringa volt!

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Na, pezsdítsük kicsit fel ezt a topicot, nyugodalommal. :):)
Nekem tök jó a NUNU-m, most Manitou Black Elite teló van rajta, 203as tárcsa, ContiVerticalPro gumi, nagyon tetszik, szeretem és tökéletesen megfelel Sez a lényeg, nem? DE!

Szasztok!
KONA RULEZ!

Dani

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Ejha mi van itt. egyre több az okos, megfontolt, megalapozott hozzászólás a Fórumon. dejó. :-X

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nem szeretnék még egy személyeskedõ hozzászólást kivenni innen.....

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
bocs... elhiszem rob... egy kicsit kavar van itt az évszámokkal (amikor az egyik termékbõl már a 2005öst látod egyik nap, másnap meg hüjegyerekek jönenk a 2001-2-3-4 számokkal, akkor könnyen keverednek a számok ::) )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jah, para ezt benézted tényleg, a coiler egy 2002-es stinky, csak könyebb csõszettbõl.
és a stinky (nem a deelux, és nem a primo) 2003-ban ugyanúgy, mint idén, csak 6"
a primo és a deelux idén 7" de tavaly is annyi volt, ha jól tévedek. (a másféle himbakar miatt)
a coiler és a 2002-es stinky meg 5" (ami nem másfél centi különbség, ahogy valaki említette, hanem 2.54 cm)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

de nekem senki ne jöjjön ilyen hülyeséggel, hogy "területenként más felszereltség"!!
??? ??? ???
Nem errõl van szó! >:(

te már csak tudod, igaz?

Stinky: drop off triple: 130 !!!! Kona oldal:150 mm!!!
És ez nem elírás!, az X factorban megkérdeztem és azt mondták 13 cm!! "ugyanaz mint a coiler csak duplavállas"

most akkor nem értem. mi ugyanaz, mint a coiler? a drop off comp, vagy a stinky? akkor mi a duplavállas?

de elmagyarázom, bár nem sok értelmét látom, hogy ezt tegyem.
jól figyelj, mert nem mondom még egyszer.

drop off comp - 130 mm, szimplaváll. drop off comp
drop off triple -155 mm drop off triple
mindkettõ van gyapinál is, vagy a shop stopban a maliban, vagy akár a factorban. megkérded, és azt fogják mondani, hogy igen, 155 mm. a factorban és gyapinál konából kiszedett drop off triple van, mig a malinál simán behozott oem villa van. és mind 155 mm. ki a f*szt érdekel, hogy mi van leírva a tetves katalógusban? valaki elnézte a nyomdában, és kész. erre nem gondoltál?
aki meg a factorban azt mondta neked, hogy 130 mm a drop off triple, az nem tudja, mit beszél. sajnálom. ha látsz majd élõben olyan villát (ami amúgy tényleg egy drop off comp még egy vállal és több becsúszóval, de 155-öt mozog!) akkor rájössz, hogy nem az számít, hogy mit adnak ki nyomtatásban, hanem, hogy mit kapsz.

és nem értem, hogy miért baj az, hogy olcsóbban jutsz hozzá a coilerhez, mert olcsóbb felni van rajta. akkor most drágábban kellene adni, és mavic felnit tenni rá csak a te kedvedért?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Paraferee!

ne parázz már annyit

te beszélsz tudatlanságról????
hülyeségeket beszélsz!!!

az idei 2004-es Coiler az a 2002-es Stinky.
de csak a váz......

a tavalyi stinky "hazai változata":
egyrészt nem xc-s hajtómûvel, és nem 6-os tárcsákkal jött ki, plussz 6-os rugóuttal és nem 5-el.
ja meg nem patent pedállal ;D ;D

te nem az X-factorban dolgozol??? ;)

t

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
para: azért a tavalyi stinky hosszabb himbakarral jött, mint az idei coiler. A coilerrel inkább a 2001-2002-es stinkyk vonalához tért vissza a kona (nekem is olyan van hehe).

De lehetséges hogy a nagy tudású barátainknak hiányzik az a 1,5 cm rugóút amivel a coiler kevesebbet mozog.

Az xfaktorról meg csak annyit, hogy ott is mint minden boltban tudni kell, hogy kit szabad megkérdezni. (ez most nem csak a bringás boltokról szól)

Chainwheel: én eladom az enyémet 550-ért ha érdekel. ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hihetetlen a tudatlanság határa, és a névimádatból eredõ hülyeség...

kicsit jobban megnézné pár ember a COILERt és a STINKYt látnátok, hogy a tavalyi STINKY egyazegyben az idei COILER...

nahát!

más név és más szín, de már nem kell, mert az nem sztinki... bassssszus... hihetetlen az ember...

utoljára még egyszer leírom a fenntebb írtakat:
az, ami a konténerben beérkezik m.o.-ra a KONA európai raktárából, az abban a felszereltségben kerül ki a kiskerekhez... lásd a 2004es, Bikkmakkban is leközöült modell palettát és azok felszereltségi listáját... elírás abban nincs... az ár változhat, a felszereltségen csak! a kiskereskedõ változtathat...

aki nem érti sajnálom...

záróra...