Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Bendu

Bendu

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Zsemper!

Sikerült döntened bicaj ügyben?

Szerintem a Caprine speed max fitness-nek nagyon vékonyak a kerekei a magyar utakra, szemben a dew-val. Viszont nem sok dew váz van már Pesten és nem is minden méretben.

Kíváncsi vagyok mire jutottál, hasonló cipõben járok.
Esetleg érdemes még megnézned egy Merida Speeder T2-t.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Ha nem tekersz évi több ezer kilométert, akkor tényleg felesleges már az elején variálni az alkatrészekkel, mivel már az alap cuccok is olyan minõségen vannak, ami bõven elég egy hétvégi kerekesnek (a szó jobbik értelmében). Bár ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor (annak ellenére hogy ez a Kona topic) a Caprine-nak van egy fitness bringlije, és a tavalyit olyan 100 körül megkaphatod és azon már tényleg nem változtatnék semmit.

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
Ha megbízható kerót akarsdz a kona mindenféleképpen jó non tuti. A cserékrõl meg annyit h ráérsz majd akkor h megadták magukat a kérdéses cuccok

zsemper

zsemper

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok,

az van, h szeretnék 1 új biciklit. a kona dew-ra gondoltam. tetszik a váz meg minden, és én fõleg betonban gondolkodom, túrák, ilyesmi. de 1 kicsit jobb cuccokkal. nem vagyok 1 nayg tekerõs, mondjuk évente ...1000 km sem. biciklicsere lesz, 1 megfelelõbbre. monti helyett vmi haladósabbat.
hû, szóval túl sok gõzöm nincs, h mit cseréltessek le rajta. váltókat pl igen. van vkinek vmi 5lete? ha 140.000-bõl kijönne, örülnék...
már kérdeztem többeket is, de jó lenne mások véleményét is olcasni.
1000 kösz
andi

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hi!
Kona Stuff 2004 ügy :D
na ja!
egy havernak már van kb Január otta egy 2004es stuff ja xs-ben(13)
nem rossz maga a vát jo olyan mint 2003ban volt!
az egyik sun felni már meg halt rajta!
a telo meg drop off 110mm nagyon gagyi nem mozog rendesen nem lehet normálisan beállitania a pumpával!
a fék meg egyszerü mechanikus

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
én is olyat szeretnék venni tehát a véleményem:KIRÁÁLLLLY ;D

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
04es stuffról annak ellenére, hogy nem nagyon van még belõle itthon 8) mi a véleményetek?

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Hi all,

Kona Bear 02 váz eladó, nem érdekel esetleg valakit?
03-ban lett összerakva, 1 szezont használt. Szerintetek kb. mennyit érhet ? Ja igen Fox Vanilla RL rugóstaggal van, tehát nem levegõs.
Esetleg az elsõ telót is belesomnám ami szintén Fox Vanilla 125R.

egész jó kis cuccos de az a szó h használt sajna sokat levon...én is most próbálom elpasszolni az én 2éves Caprine-emet...hát nehéz...

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
mail ment, képet is küldtem.
:)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

A vicc az hogy a Kona honlapján a 2004-es Kikapu vázhoz szó szerint ez van írva:

FRAME ONLY
w/Fox Float
USA $425.00
Pöcs kis hazánkban meg a Faktornál 160k HUF Vanilla taggal. Khirály... >:(

Egész pontosan ez van írva:
SUGGESTED RETAIL PRICE
USA $999.00
CANADA $1349.00
UK F 850.00
EUROPE E 1099.00

FRAME AVAILABLE*
USA $299.00
UK GBP 500.00
EUROPE Eur 560.00

FRAME ONLY
w/Fox Float
USA $425.00

!!!factor:
Kikapu bke: 240e HUF (1150$ v. 960 Eur)
vanillia ízben 160e (780$ 650Eur)
levegõsen (deelux Float-R pro pedal) 200e ( 975$ )

Tehát a komplett bicó esetén az ár (az ÁFA-t nem beleszámítva) nem magasabb, mint az USA ár, és jóval alacsonyabb az EUs áraknál....

Csak váz a szívás, ez az én gondom is, mert nekem se a kerekek, se a teló nem tetszik...
Rádásul idén a Dwag drágább lett, a Kikapu maradt a tavalyi áron float R taggal. (Kikakpu deelux 200e, Dwag 260e, 2003ban mindekttõ 200e volt... :-\)

Mastiff: Maci mekkora méret, ha 18-19es akkor mennyire van lestrapálva (milyen teló volt benne elöl)
Jöhet emailben, kösz.

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Hi all,

Kona Bear 02 váz eladó, nem érdekel esetleg valakit?
03-ban lett összerakva, 1 szezont használt. Szerintetek kb. mennyit érhet ? Ja igen Fox Vanilla RL rugóstaggal van, tehát nem levegõs.
Esetleg az elsõ telót is belesomnám ami szintén Fox Vanilla 125R.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hali!

2*egyeztettem az x-factorral, hogy a Rock Ring jó e a RF prodigy DH-ra.
azt is felajánlották, ha ott lesznek szüleim rápróbálják egy ilyen hajtómûre, de biztos jó :-X
szüleim Pesten voltak, elhozták.
próbálom rátenni, nem megy.
a hajtókar "szára"-nál -vagy minek nevezzem-
nem ment rá.
kb. 1 órát kellet reszelnem mire jó lett.
(persze a karikát nem a hjtókart.)
ezúton is üdvözlöm azt a hozzáértõ kollegát.

és ha valaki megkérdezi mér Kona topic?
hát azért mert X factor meg Kona Rock Ring.

t

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
háát ez van...mi csak irigykedhetünk... mondjuk szentem azért elég sokat fejlõdött "kis pöcs hazánk" alkatrész-ellátottság terén az utóbbi pár évben...3 évvel ezelõtt bementem a helyi cangaboltba, megkérdeztem mennyibe kerül a centírozás, és néztek rám, h nekem olyan is van a bringámon?... ;D

dbvzr

dbvzr

új vendég

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Szerintem elég sok jó ár/érték arányú biciklije van most a konának.
A kikapu váz 160eFt, míg a bicikli 240. 80 pénzbõl nem kapni hozzá meg az alkatrészeket. Ilyen a kula deluxe is.
Az idei cinder cone váznak a színe nagyon tetszik. Meg a king kikapu is nagyon szimpi. :P

A vicc az hogy a Kona honlapján a 2004-es Kikapu vázhoz szó szerint ez van írva:

FRAME ONLY
w/Fox Float
USA $425.00

Pöcs kis hazánkban meg a Faktornál 160k HUF Vanilla taggal. Khirály... >:(

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
nekem van képem!
48-as méret ha az jó elküldöm...tem

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Üdv Srácok!Volna nekem egy olyan kérésem, hogy ha valamelyikõtöknek van fényképe egy merevfarú, (lényegtelen, hogy melyik tipus)20" -os vagy 21"-os méretû kona vázról, vagy komplett bicóról, azt legyen szíves elküldeni nekem.Kössz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
::) :-*

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Hi!!!

Alig tudok megszólalni az örömtõl,hogy mostantól boldog tulajdonosa vagyok az utolsó(szerintem mert nem volt több) KONA SCAB váznak.Mikor megláttam a Faktorban majdnem teleh*gyoztam a gatyám.Single speednek lesz felpítve.Már 2 napja alig bírok aludni mert paráztam.A Kona gondolata tegnap este merült fel bennem mikor lapozgattam a Bikemagot.reggel úszni voltam 8-tól kezdõdött olyan gyorsan mentem mint még soha.Aztán fél kilenckor már mentem az Árpád hídhoz.a Berguson zárva volt(nem tudtam mikor nyit)Ezért irány a faktor és ott megtörtént a "randi".Ennyi volt úgyhogy halika!!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Köszi az infot ott is megkérdezem!Egyébként nem tucc vmi"hibridféleséget" mondjuk Drop Off-fal 24"-es kerekekkel+Hayes-sel?Hadd álmodozzak csak... ;D

Válassz ki magadnak valami bringlit, aztán ahol veszed, mond meg, hogy mi nem kell róla. Aztán építesz rá olyan cuccokat, amikre vágysz. Én is így csináltam anno.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
pont hogy azt irta, hogy, a 13-as nem jó neki, hanem 17-es kell............