Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

hát azt írtam!
author
jobb a felni, jobb a hajtómû, jobb a tárcsa
jobb a stucni+kormány is.
mint a stuffon.
a konába a roast van ezen a szinten.
de azt meg nem lehet kapni, meg drága lenne ca.:350
de azt nem értem mér kell 13-as neked?
17-es nemjó?

(vagy még a legjobb vétel lenne (ha 340-et rászánsz)
HT bulldog 2003-as akcióba 500 helyett.)

abból van 380-as méret

t

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
Kösz a tanácsot.igazából én a a-gang 24:00t néztem d abbol csak 13" van(?) ami egy magamfajta 186cms nem épp törpének lehet h nem lenne oly kényelmes... ;D kb ua méretû kona/author közül melyiket ajánlanád?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
azért azzal vitatkoznék, hogy a 2004-es Elite rtwd, vagy a drop off comp e a jobb.
a drop off ból a comp ugye oemes teló, és normál esetben nem is árulják...csak keleten ;)
drop off 1 illetve drop off 2 az más tészta, de nem is 75-be kerülnek. 8)

igaz ez egy Konás topic, de ha már felmerült az author, szerintem blademaster
vegyél author agang pm-et, 17-es méretben.
én próbáltam nekem jó volt és 190 cm illetve 100 kg fölött vagyok.
ha meg a teló black comp nem teccik jobb helyeken kicserélik másra.

t

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
A 186 cm-hez valszeg kevés lesz a 13". A Konából vannak nagyobb méretek, a Drop Off inkább ebbe a kategóriába tartozó teló, mint a Black Elite. Az Author viszont 24-es kerékkel jön, jobbak a fékei.

Igazából szerintem átirányíthatnád a kérdést a milyen bringát vegyek topicba, azt picit többen olvassák. ;)

Köszi az infot ott is megkérdezem!Egyébként nem tucc vmi"hibridféleséget" mondjuk Drop Off-fal 24"-es kerekekkel+Hayes-sel?Hadd álmodozzak csak... ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

de ha odatelefonáltál volna már tudnád.

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 hozzászólás
Nem vágom, de egyik srácnak van, majd megkérdezem tõle.

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
és mennyiért?
de csak a vázat...

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 hozzászólás
Lehet, h nagy hülyeséget mondok, de, ha jól tudom, akkor azt meg kell rendelni, mert nincs az országban.

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
helló,
Tudjátok,hogy mennyibe kerül a 2004 es kona roast váz ?mert az x-factor honlapján nincs kint a roast egyáltalán.

köszke

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Sziasztok!Elérkezettnek látom az idõt h beújítsak egy kicsit.Már össze is jött a keret d az élet nagy kérdései most is elõálltak.A két lehetõség:author a-gang 24:00 avgy Kona stuff.kb. azonos árban vannak d nem tom melyik lenne jobb a 186 cm-mhez.úgy tudom h authorból csak 13"os van, és szentem az nekem kicsi lenne.Tudna nekem valaki hozzáértõ segíteni m azért ennyi pénzt "mellékölteni" nem lenne túl vidám dolog :)...elõre is kösz

A 186 cm-hez valszeg kevés lesz a 13". A Konából vannak nagyobb méretek, a Drop Off inkább ebbe a kategóriába tartozó teló, mint a Black Elite. Az Author viszont 24-es kerékkel jön, jobbak a fékei.

Igazából szerintem átirányíthatnád a kérdést a milyen bringát vegyek topicba, azt picit többen olvassák. ;)

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
Köszi.hmm asszem sokat segítettél k!svajda;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
authorbol van 17es is.asszem. es sztem azt vedd.
nem..nincs 17es:)
igaz ez egy kona topik ;D

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
Sziasztok!Elérkezettnek látom az idõt h beújítsak egy kicsit.Már össze is jött a keret d az élet nagy kérdései most is elõálltak.A két lehetõség:author a-gang 24:00 avgy Kona stuff.kb. azonos árban vannak d nem tom melyik lenne jobb a 186 cm-mhez.úgy tudom h authorból csak 13"os van, és szentem az nekem kicsi lenne.Tudna nekem valaki hozzáértõ segíteni m azért ennyi pénzt "mellékölteni" nem lenne túl vidám dolog :)...elõre is kösz

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Hihihihi... :))))
Akkor csak ellenkeztem... :)
Amúgy nem teljesen a realitás oldaláról válaszolgattam. :)))
Nekem ez így jó, talán még egy XT vagy Hayes HFX9 féket veszek.
Úgyis elkopott a fékbetét, aztán számolgattam.
Fékem: 8e Ft
Betét: 5e Ft
S: 13e Ft
És 20ért már kapok olajos Hayes HFX9et.
Az elsõt, új fékbetéttel, 200as tárcsával meg felraknám hátra. És akkor hátul Grimeca-val, 200as tárcsával, elöl meg a 200as hidrás. :)
Ennek nélkülözhetetlenségérõl már csak a szülõket kell meggyõznöm. :))))
Muhaha ;D;D

Más: sorry, 1,5 éve kibír6atlan voltam, utólag visszaolvasva én is fetrengek a röhögéstõl. :)

Dani

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás

link=board=5;threadid=2285;start=1305#msg173561 date=1080643387]
közben volt egy idõszak, amikor a 4 centi már nem volt elég, akkor ment a "tuningõrület" ;) ;D

Ehhez én már nem tudok mit hozzáfüzni csak azt, hogy gratulálok. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
közben volt egy idõszak, amikor a 4 centi már nem volt elég, akkor ment a "tuningõrület" ;) ;D

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Vdani 2003:
A tárcsafék szerintem nagyon jó pláne ezekkel az AVID tartozékokkal. Jól fékezõdik és már nem is csikorog egyáltalán. A teleszkóp jó és jól is rugózik. Mivel már használtam ezért a saját súlyomtól (65 kiló) körülbelül 4 centitt rugózik be! Nagyon szépen rugózik.

Vdani 2004:
Nekem tök jó a NUNU-m, most Manitou Black Elite teló van rajta, 203as tárcsa, ContiVerticalPro gumi, nagyon tetszik, szeretem és tökéletesen megfelel

Most akkor mi van???????????
Új év új vélemény?
Jövöre mi jön? ;D

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Hi!
Az igaz hogy a 2004 kona cuccok nem nagy számok!
De azért van csak váz is! mert akinek jobb kell az csak vázat vesz és rá rakja a jobb cuccokat mint ahogy én is így csináltam!

Szerintem elég sok jó ár/érték arányú biciklije van most a konának.
A kikapu váz 160eFt, míg a bicikli 240. 80 pénzbõl nem kapni hozzá meg az alkatrészeket. Ilyen a kula deluxe is.
Az idei cinder cone váznak a színe nagyon tetszik. Meg a king kikapu is nagyon szimpi. :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah nekem ilyen van.
es szertem xar

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás