Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
akartam valamit írni, de ... :-X

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

nem azér mer a Freestyler a barátom, de igazat kell neki adnom. ;D
Nekem van Konám is tehát nem a Konát akarom betámadni, de nekem senki ne jöjjön ilyen hülyeséggel, hogy "területenként más felszereltség"!!
??? ??? ???
Nem errõl van szó! >:(
maradjunk objektívek:
Mindenkinek akinek van Bikk-Makk elõfizetése, az Kapott a 2004-es Konákról egy Poszter, aminek az egyik oldalán az összes modell szerepel felszereltséggel. De az Xfactor kiadásában!!!!!!

Coiler: mavic felnivel 13 ropi.....jött: rhyno Lite 5 ropi
Stinky: drop off triple: 130 !!!! Kona oldal:150 mm!!!
És ez nem elírás!, az X factorban megkérdeztem és azt mondták 13 cm!! "ugyanaz mint a coiler csak duplavállas"
Valahol be kell hozni azt a differenciát, ami a magyar és a nemzetközi árak között van....
igyen nem adnak semmit.
Én csak ezeket a példákat tudom felhozni, mert a többi modell nem is érdekelt....

arról ne is beszéljünk, hogy fût-fát ígért a nagyker, aztán bejött 8-10 stinky, és mindenkire a coilert akarták rásózni helyette. Persze most majd jön:
"nem õk tehetnek róla" .......
"ellopták a konténert"
"nem szállít a shitmanó"

JAJA
ezek ám a problémák nem a faláb ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Kedves Rob!
Nem a stinky-t fikázom,csak azt,hogy a nagyker valótlan dolgokat állít! Nem mindegy pl,hogy az árban mavic vagy valami negyedannyiba kerülõ felni van! Tudom,hogy a hibás oldalért nem az x-faktor tehet,hanem a webmaster-ük,de a reklámokért ki a felelõs?? Ilyet egy cég sem követett el...mi lesz,ha pl a tescó katalógusban 40ért árulják a "Downhill kerékpárt" monster-T telóval (ami jelen esetben egy logan szörny.. ;D ),csak mert elirták?
Chainwheel!
Stinky-t legolcsóbban 350ért láttam,de az nem volt nagy eresztés! Szerintem beszélj Iljics komával,lehet,hogy van most nála.. ;)

Na bye

Chainwheel

Chainwheel

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hello mindenki! Valaki nem tudja, hogy egy használt Stinky-t köbö mennyié lehet venni?(itt Magyarországon)
Mindegy mikori.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
megerõsítem... a facornagykerben nem kezdik el szét szerelni a bejövõ lovakat, hogy kicserélgessenek rajta cuccokat... területi felszereltséggel jönnek...
és ahogy bejön a konténerben, úgy megy ki...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
drop off triple 150 mm. mindenütt.

kedves freestyler. jó lenne, ha leszállnál már a stinky fikázásáról, oké? hidd el, nagyon örülünk, hogy te sokkal jobb biciklit vettél. de ezt nem kell mindenütt fejtegetni.

és rave jól írta: eltérõ piacok, eltérõ felszereltség. ez az autógyártóknál is bevett szokás. igazodnak a helyi kereslethez, és a helyi kereseti viszonyokhoz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Üdv!
Miért van az,hogy az ember kinéz magának valamit pl a kona oldalán,és itthon megrendelve már nem az ér ide,hanem egy "lebutított" változat? Mióta jönnek a konák Sun felnikke??? A kona örök mavic -os volt,és külföldön még mindig az,akkor nálunk miért nem????
A telókról nem is beszélek: a drop off triple nálunk 130mm-t mozog,míg máshol 150et!! Én nem értem ezt,de nagyon szomorú dolog...
Bye

Mi volt az, amit kinéztél a katalógusban, megrendeltél, majd nem azt kaptad ?

A drop off triple 150-et mozog csak a prosin és a hirdetésekben b*szák el az adatot.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Hallotatok már olyanról, hogy területenként más felszereltség?
Általában így van ez, hogy az adott körzet által meglegyen rá a fizetõképes kereslet az ára miatt... ::)
Ez egy bevett szokás mindenfelé.
Nem a faktorosok szerelgetnek a nagykerben, a tenyerüket dörzsölve... ::)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hehhe,vicces ez az X-faktor!
Ha pl van bikemagod,ott megtalálod a hirdetésben,hogy drop off triple 130-as telóval adják a stinkyt...ja,és pl itt van 2 coiler,ami rhyno lite-val jött,holott mavic!!!! felnit ír rá az X-faktor,a konaworld oldalon pedig singletrack van...
A z1 freeride mióta = drop off??
ki érti ezt? ???

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

a drop off triple nálunk 130mm-t mozog,míg máshol 150et!!

ezt honnan vetted? ???

ellenpélda a magyar forgalmazó honlapáról:

Kona Stinky Drop-Off Triple 2004 telóval

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!
Miért van az,hogy az ember kinéz magának valamit pl a kona oldalán,és itthon megrendelve már nem az ér ide,hanem egy "lebutított" változat? Mióta jönnek a konák Sun felnikke??? A kona örök mavic -os volt,és külföldön még mindig az,akkor nálunk miért nem????
A telókról nem is beszélek: a drop off triple nálunk 130mm-t mozog,míg máshol 150et!! Én nem értem ezt,de nagyon szomorú dolog...
Bye

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

link=board=5;threadid=2285;start=1260#msg164801 date=1077612031]
annyi pici különbség van a unit és az explosif között, hogy az explosifnak van váltófüle is, a unitnak nincsen, azt csak egy sebességesként lehet használni, az explosif egy ilyen "multi purpose"

és ha egészen pontosak akarunk lenni akkor meg kell említeni, hogy a Unit-on nincsenek bowden tartó szemek......csak a hátsóféknek ;)

true temper csõ és single speed rulez :D ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
annyi pici különbség van a unit és az explosif között, hogy az explosifnak van váltófüle is, a unitnak nincsen, azt csak egy sebességesként lehet használni, az explosif egy ilyen "multi purpose"
de a true temper csõ rulez. :)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ja általában itt szokott kezdõdni a dolog mikor cserélek... ;D De most nem gondoltam komolyan. ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
má megint vázat cserélsz? :D amugy a bikeHotRod rol ne feledkezzetek meg, az az én "második bicaj" álmom ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Vedd meg az enyémet! Igaz hogy nem cromo de sebaj... ;D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
a YeeHa? az trekking :-\ monti kéne... még nincs :( viszont kilátásba van...nem is egy.... :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
igen, azt láttam én is!
meg is éri szerintem...!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Mostanában került fel egy cromo kompletten 60e-ért.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
tényleg sikerült cromo kona vázat szerválnod fityisz?