Zsír, de valszeg ugyanolyan szar lesz mint most:D
???
Na ezt most me'?? Oke hogy neveto smiley,
de tamaszd mar ala vmivel a laikusoknak is, koszi.
Szerintem nem rosszak a '04, '05 os konak, csak talan kisse khm dragan adjak oket. Nyugodtan meg lehet oket venni, nem fognak csalodast okozni.
Dehogy legyen par konkret pelda sztem +:
- Jol bevalt geometria mind hardtail, mind full suspension kategoriaban.
- A himbakar miatt oldaliranyban sokkal merevebb a rendszer, mint a nem himbakarosaknal. (es sokkal nagyobb lehet a mozgas utja kisebb rugoval is, a kar meretetol fuggoen) A billenos elv sztem onmagaban sem egy rossz otlet. (Biztos nem veletlen alkalmazta tobb mas nagy gyarto is, de persze lehet ez a fox tagnak is koszonheto ami a bringaval jar.
- Az ulescsovet teljes hosszaban lehet hasznositani.
stb........
Es persze biztos vannak hatranyok is.
Ezert ok , hogy leirtad a velemenyed, de ebbol nem lehet levonni semmilyen konkluziot.
Vegul egy kis propaganda:
Kona was founded in 1988 by long-time riders and racers who had previously worked for other pioneering West Coast mountain bike companies. The original Kona bicycles were custom machines based on our own preference in high-performance off-road bikes. This tradition of making thoughtful, reliable, well-balanced bicycles is still the cornerstone of the Kona way.
Mellesleg kishazankban meg annak is lehet orulni, hogy egyszeruen megveheted a tipust , nem kell utanajarni/beszerezni, mint bizonyos mas markakat.