Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

:))))))))))))))))))))))))))))

annyit mondhatok, hogy ismét egy csodálatos röhögõ rohamot okoztak Nekem a kona.dk oldal szerkesztõi...

ha lenne online újság oldal megfelelõje ennek az oldalnak, akkor bliknek hívnák, azt hiszem...

a 2006-os paletta már kész, alkatrész összeállításban folynak már csak a változtatások, és hát a 2006-os stinky meg ez a csodás fotón annyira hasonlítanak egymásra, hogy rugózik mind kettõ elöl-hátul, van két kereke, kormánya, stb...

röhej...

:))))))))))))))))))))

gyerekek, inkább kevesebb tv-t és netet kéne nézni/bújni, és a hivatalos képeket megvárni ;-)

oh.
Akkor bocsánat, magyarul nem fejlesztettek semmit?:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:))))))))))))))))))))))))))))

annyit mondhatok, hogy ismét egy csodálatos röhögõ rohamot okoztak Nekem a kona.dk oldal szerkesztõi...

ha lenne online újság oldal megfelelõje ennek az oldalnak, akkor bliknek hívnák, azt hiszem...

a 2006-os paletta már kész, alkatrész összeállításban folynak már csak a változtatások, és hát a 2006-os stinky meg ez a csodás fotón annyira hasonlítanak egymásra, hogy rugózik mind kettõ elöl-hátul, van két kereke, kormánya, stb...

röhej...

:))))))))))))))))))))

gyerekek, inkább kevesebb tv-t és netet kéne nézni/bújni, és a hivatalos képeket megvárni ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a Kona szerintem a legjobb bringás cég !
már ami a marketinget illeti.... :rolleyes:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mindg vannak akik el vannak szállva egyes márkáktól hogy húú bazzeg ez a legkirályabb canga a világon attól függetlenül hogy egyáltalán próbált-e már olyat vagy másikat vagy harmadikat. (próbált és nem ráült a boltban, ház elött, fogas elött, stb.) de tökmindegy mert mindegyik csak arra jó hogy bringázz vele. ja és persze minden gyártó elmondja hogy õ találta fel a kereket is :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tökéletesen egyetértek az utolsó két mondatoddal.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
KonaKonaKonaKona

Az összes ismerõsöm aki nemrég kezdett kerózni, Konát akar. Nem mndom, hogy rossz, de azt sem hogy jó! Párszázezer forintért illene legalább tömített agyakat adni. Szerintem. De mostanában sajnos az a szomorú tendencia, hogy jó sok pénzért elhitetik veled azt hogy az jobb, pedig nem is. És te boldogan kicsengeted azt a zsét is amit a fejlesztés helyett a marketingre költenek, amivel azt hitették el veled hogy jobbak!
Ha kedvenc márkád a Kona akkor vegyél csak vázat és arra építs jó alkatrészekbõl tuti bringát.
Egyébként nem azt kell megnézni, hogy mit írnak a vasra, hanem azt hogy mibõl van.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem nincs bajom a Kona-val mert nem vennék soha:D
És azért tartom "szarnak" mert túl drágán adják õket és mert beállítják magukat a világ legjobb bringáit gyártó cégnek.
Ennyi.
Lehet hogy annak aki ilyet szeretne nem okoz csalódást de nekem az volt.
Semmi extra nincs pl egy stinky-ben.
Nem mindenkinek kell extra persze, valaki örül hogy mozog meg minden de most nem a sznobéria beszél belõlem csak a tapasztalataim.
És az hogy lehet kapni nem erény hanem ALAP.

Ja a jól bevált geometria alatt azt érted hogy lusták fejleszteni?;)

de mert kedves vagyok
http://photo.pinkbik...pbpic477521.jpg

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Zsír, de valszeg ugyanolyan szar lesz mint most:D

???
Na ezt most me'?? Oke hogy neveto smiley,
de tamaszd mar ala vmivel a laikusoknak is, koszi.
Szerintem nem rosszak a '04, '05 os konak, csak talan kisse khm dragan adjak oket. Nyugodtan meg lehet oket venni, nem fognak csalodast okozni.
Dehogy legyen par konkret pelda sztem +:
- Jol bevalt geometria mind hardtail, mind full suspension kategoriaban.
- A himbakar miatt oldaliranyban sokkal merevebb a rendszer, mint a nem himbakarosaknal. (es sokkal nagyobb lehet a mozgas utja kisebb rugoval is, a kar meretetol fuggoen) A billenos elv sztem onmagaban sem egy rossz otlet. (Biztos nem veletlen alkalmazta tobb mas nagy gyarto is, de persze lehet ez a fox tagnak is koszonheto ami a bringaval jar.
- Az ulescsovet teljes hosszaban lehet hasznositani.
stb........ :)
Es persze biztos vannak hatranyok is.
Ezert ok , hogy leirtad a velemenyed, de ebbol nem lehet levonni semmilyen konkluziot.

Vegul egy kis propaganda: :)
Kona was founded in 1988 by long-time riders and racers who had previously worked for other pioneering West Coast mountain bike companies. The original Kona bicycles were custom machines based on our own preference in high-performance off-road bikes. This tradition of making thoughtful, reliable, well-balanced bicycles is still the cornerstone of the Kona way.

Mellesleg kishazankban meg annak is lehet orulni, hogy egyszeruen megveheted a tipust , nem kell utanajarni/beszerezni, mint bizonyos mas markakat.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Az új deneb is hydroformingos.
Mondjuk azt nemtom hányan veszik majd :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a linkplate is más. kiváncsi vagyok, ezt a hidroformingot hogy adják el freeride vonalon....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Maradjunk annyiban hogy átrajzolták az elsõháromszöget
meg nyú péjntdzsáb
meg you've been officially pimped

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Zsír, de valszeg ugyanolyan szar lesz mint most:D
De most már az Iron Horse/Ellsworth/Kona Stinky az új fegyver.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kivételesen nem csak a szinén fejlesztenek? :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
folyékonyterminátor váz
(by Jorus) :D

sti

sti

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
http://www.kona.dk/b...hp?bikeId=10043

2006 stinky

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

Ha KAPSZ egy bringát, akkor nem tökmind1, hogy megéri-e? Ha történetesen nem érné meg, akkor nem fogod elfogadni, vagy mi? :)

HA kapok 240 000-ért egy bringát és nem fogadom el apám tuti megöl.EgyéBként meg érdekelnek a vélemények errõl a bringáról.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Szerintem a szülei csak egy bizonyos pénz korlátig hajlandóak pénzt adni, ezért meg fontolandó hogy a határ alatt milyen bringát érdemes venni...Szerintem

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ha KAPSZ egy bringát, akkor nem tökmind1, hogy megéri-e? Ha történetesen nem érné meg, akkor nem fogod elfogadni, vagy mi? :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Megéri megvenni a Kona Stuffot? Mert lehet , hogy kapok eggyet ballagásra.Szeretnék véleményket.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Zéé_

Zéé_

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Április 27-én délelött elloptak egy Kona Blast 2003 MTB kerékpárt Veszprémben.

Paraméterek:
Váz: Kona Blast 2003 (szürke-kék)
Hajtómû: Sunrace
Fékváltókarok: Shimano Deore
Elsõ váltó: Shimano Deore LX
Hátsó váltó: Shimano Deore
Fékek: Tektro V-fék
Lánc: SRAM PC 69
Nyereg: SDG Kona logóval
Nyeregszár: Kalloy Kona logóval
Kormány: Kona
Kormányszár: Kona
Kormáyszarv: Zoom
Kulacstartó: 2 db. Zéfal
Kilóméteróra foglalat: VDO
Pumpa: SKS Cyber Zoom

Az alsóvázcsõ monoblokk felöli részén mindkét oldalon 2 db kisebb (0,5cm*0,5cm-es) sérülés van a vázon, amit egy bicajszállító okozott.

Ha valaki látja, kérem értesítsen a 30/348-46-90-es telefonszámon!

http://bikemag.hu/ap...re.php?id=19451