Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2005. május 13. - 15:46
Pl.: stuff váz, ugribugrira nincs gari
Írta 2005. május 13. - 15:25
Írta 2005. május 13. - 14:35
amúgy köszi az infókat!
akkor végülis felesleges az a 2év, ha addig amúgyis kiderül, ha szar a váz...
utcára és hétvégéken enyhe terepre lesz használva... nemtom mi az a dúrvulás... lehet néha legurulok egy kissebb lejtõn de asszem nem fogom zuzatni, max egy kis pilisi túra a túrista útvonalon, mindenféle DH elemek nélkül...
Írta 2005. május 13. - 13:09
Mellesleg ha jol tudom kaptal egy zold lapocskat is, amin rajta van hogy milyen esetben jar garancia es mikor nem. Na hat az , (meg az egesz faktor is LOOOL.) Ezzel az erovel ne is legyen gari )))))))
Meg ha esetleg kipengeted a penzt akkor sem biztos hogy elvezheted az elonyeit ,ahogy Dig mondja, mivel rafoghatjak hogy nem rendeltetes szeruen hasznaltad, hacsak nincs ismerosod valahol.....
Írta 2005. május 13. - 13:04
rob: de biztos hogy stinky lesz? mert inkább olyan stabos az a lengõkar
Írta 2005. május 13. - 13:04
edit:
http://mbaction.com/detail.asp?id=1294
ezek után mondd, hogy nem kona tudom, hogy markec, meg minden, csak érted. na.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 13. - 12:58
nemrég vettem egy kona cindercone vázat 2004-es változatot kérdésem a köv... 3év garit kaptam és 5000forintért meghosszabítják a garit +2évvel... ennek van valami értelme?
Nem nincs, sõt fizess nekik ötezret hogy ne kapj rá egyáltalán.
Írta 2005. május 13. - 12:57
Írta 2005. május 13. - 12:26
Írta 2005. május 13. - 12:11
If we don't have companies to e-speculate about, then RM is dead and we have nothing to do but ride our bikes...THE SYSTEM CAN NOT FALL APART!!!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 13. - 12:08
ja, ez nem új, csak érdekes
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 13. - 00:19
Igen ezt akartam hall.. õ olvasni , kösz.
Mostmár mindenki levonhatja a következtetést... õ...
a Konáról )))
Te is berúgtál mint LCS?
Na szóval éljen a Kona.
Írta 2005. május 13. - 00:11
Mostmár mindenki levonhatja a következtetést... õ...
a Konáról )))
Írta 2005. május 13. - 00:03
gbr4k: "Egyébként nem azt kell megnézni, hogy mit írnak a vasra, hanem azt hogy mibõl van."
Miert ki az aki nem igy teszi ,ha nagy osszeget kell kifizetni. Jelentkezzen!
Szerintem a Stinky vonal tenyleg nagyon sikeres volt es meg lesz is valszeg.
(North Shore)
Mellesleg a 7005-os alu sem 1 rossz anyag.
Kedves Dig, orulok a negativ kritikadnak ,csak meg mindig nem irtal semmi konkretumot ,bar az enyeimet megkerdojelezted.....
(Ennyi erovel en is mondhatnam hogy "szar" az Intense meg az Orange ,mert en azt tapasztaltam... de en azt minimum meg is indokolnam, hogy miert.)
A lehetosegek:
Dig: "És az hogy lehet kapni nem erény hanem ALAP."
Igen ALAP lenne, de nem az, amig itthon: Amire nincs kereslet az nincs ,vagy esetleg rendelnek (fel ev) vagy mehetsz utana magad. :-o
A fejlesztes:
Dig: "Ja a jól bevált geometria alatt azt érted hogy lusták fejleszteni?"
Igen szerintem jol bevalt mar tobb eve, ezert most itt tartunk, de jovore lehet majd teljesen mas lesz, vagy azutan, vagyis amit az akkori technika lehetove tesz es a mindenkori bringazasi stilus megkivan.
A fejlesztes szukseges/kell, es idovel ugyis eljon kar ezert vitazni.
Az viszont igaz, hogy ami itthon van ar szinten, az mar neha pofatlansag.
De ez sokszor a honi kereskedok muve, nem a gyartoe.
Hiaba ez mar csak 1 ilyen orszag.
Én fentebb leírtam hogy miért tartom "szarnak" (keresd ezt az idézõjeles szót;)) na ott az igazság meg a konkrétumok.
Vagy olyat akarsz hallani hogy a lengõkar szerintem törik meg ropi és fosi ja meg szarul mozog és bazeg hülyén áll benne a monster?
Írta 2005. május 12. - 23:56
Miert ki az aki nem igy teszi ,ha nagy osszeget kell kifizetni. Jelentkezzen!
Szerintem a Stinky vonal tenyleg nagyon sikeres volt es meg lesz is valszeg.
(North Shore)
Mellesleg a 7005-os alu sem 1 rossz anyag.
Kedves Dig, orulok a negativ kritikadnak ,csak meg mindig nem irtal semmi konkretumot ,bar az enyeimet megkerdojelezted.....
(Ennyi erovel en is mondhatnam hogy "szar" az Intense meg az Orange ,mert en azt tapasztaltam... de en azt minimum meg is indokolnam, hogy miert.)
A lehetosegek:
Dig: "És az hogy lehet kapni nem erény hanem ALAP."
Igen ALAP lenne, de nem az, amig itthon: Amire nincs kereslet az nincs ,vagy esetleg rendelnek (fel ev) vagy mehetsz utana magad. :-o
A fejlesztes:
Dig: "Ja a jól bevált geometria alatt azt érted hogy lusták fejleszteni?"
Igen szerintem jol bevalt mar tobb eve, ezert most itt tartunk, de jovore lehet majd teljesen mas lesz, vagy azutan, vagyis amit az akkori technika lehetove tesz es a mindenkori bringazasi stilus megkivan.
A fejlesztes szukseges/kell, es idovel ugyis eljon kar ezert vitazni.
Az viszont igaz, hogy ami itthon van ar szinten, az mar neha pofatlansag.
De ez sokszor a honi kereskedok muve, nem a gyartoe.
Hiaba ez mar csak 1 ilyen orszag.
Írta 2005. május 12. - 23:34
cukik vagytok télleg, ahogy jól kitaláljátok a semmibõl, hogy majd jövõre mennyi minden szar lesz....
....mint az új manitu duplavállas.... az is szar biztos........hát óriási :D de én is jókat röhögök.......írjatok mééég
Megint berúgtál?
Mirõl beszélsz?
Konakonakona.
Írta 2005. május 12. - 23:33
....mint az új manitu duplavállas.... az is szar biztos........hát óriási :D de én is jókat röhögök.......írjatok mééég
Írta 2005. május 12. - 22:17
jövõre nem ez a kategória lesz a fõ vonal... ;-)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. május 12. - 22:12
hát ha magyarul azt érted a fejlesztés alatt, hogy nem lett ilyen csodás hydroformingolt sz.r, akkor a válasz igen...
Nem, azt értem hogy azon kívül hogy átfestették tettel bele egy nagyobb tagot meg egy hosszabb linkplate-et, fejlesztettek e valami;)
Írta 2005. május 12. - 22:10
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák