Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2006. május 28. - 18:12
Amúgy visszatérve a Kulára nem tudom kinek van, de ha nekem lenne tuti leragasztanám, vagy dizájnolnék oda vmi matricát.
Igaz kis ország vagyunk nem törõdnek ilyen aprósággal, miattunk nem festenek át több szériát, végül is megértem, de van olyan terület ahol a marketingesek nagyon odafigyelnek (próbálnak odafigyelni) a nevekre, pl autóipar
Spanyolországban nem lehet kapni Mitsubishi Pajerot mert a pajero spanyolul nem mondom meg mit jelent... mármint lehet kapni, csak nem ez a neve
...de nagyon elkanyarodtam a témától Sorry!
Bár ha jobban belegondolok ott van a Pinarello is...igaz ha nekem lenne egy azt azért nem ragasztanám le
Írta 2006. május 28. - 17:32
a Kula azonos súlyban van a Caldera- Cinder Cone stb vázzal csak a régi dizajnt követi,tehát 1.9 kg a tömege
a Kula Deluxe tömege jól lett megadva.
a névvel kapcsolatban.ezek nemzetközi piacra készülnek és Kulaznak rá kinn hogy nálunk mi a szleng
Írta 2006. május 28. - 14:25
nézegetem a CC vázakat és van a Kula (megjegyzem marketing szempontból elég béna neve van, igazán átnevezhették volna) és a Kula Deluxe. Mind a kettõ 1,5 kg, csak az elõbbi 50 ezer, az utóbbi 120 ezer.
Anyagbeli különbség: Kula 7005 butted al., Kula D. easton ultralite race.
Most ha ugyanolyan könnyû mindkettõ, akkor minek venne az ember több mint dupla áron? Nem értem.
Ja meg azt se értem, hogy a Kikapu váz 180 ezer, a Kikapu Deluxe 220 ezer, amikor a rugóstagok között csak 10 ezer Ft van, amúgy a többi paraméter meg tök ugyanaz! ????
Ez átverés szagú vki magyarázza már el hogy is lehet ez?!?
Írta 2006. május 15. - 22:18
ha Te külsõre veszel bringát.....arra nem tok mit mondani....Éretem én de a howler váza+kinézete nagyon bejön nekem,nem mintha a stinky vagy a coiler csúnya lenne de....jó tudom hogy nem a szépségre megy de azert a harom közül a legszebb a howler,szerintem!
végülis haverom is úgy csajozik : szõke ,nagy mellû legyen meg szópos szájú......ha ehhez -50 az IQ az nem lényeg.....valamire biztos jó
Thez : támvillát kivéve ugyanaz a csõszett mint a cowan, meg az ugrálosók , szal azt lehet bírná, csak arra meg derága.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 15. - 22:08
mert lejtõzni kevés, ugrálni meg gyengusnak hiszem. legalábbis nem küldeném neki durván.
streetre sokat mozog, és mozog, cc-re nehéz és sokat mozog. mi van még.
Írta 2006. május 15. - 16:23
Írta 2006. május 14. - 20:06
Írta 2006. május 14. - 20:04
Írta 2006. május 14. - 17:03
Írta 2006. május 14. - 13:25
4" rugóuttal ?Tehát akkor ez "csak" 4x gép!??jo mondjuk tudom hogy Tatarkovic ezzel nyomja de mondjuk közepesen lajtos dh-ra-freeride ra????
arra inkább coiler
Írta 2006. május 14. - 13:13
profin nyomod a 4X-t? mert ha már mindent +nyertél és csak egy fulli 4x gép hiányzik az életedbõl akkor esetleg......
Tehát akkor ez "csak" 4x gép!??jo mondjuk tudom hogy Tatarkovic ezzel nyomja de mondjuk közepesen lajtos dh-ra-freeride ra????
Írta 2006. május 13. - 18:00
profin nyomod a 4X-t? mert ha már mindent +nyertél és csak egy fulli 4x gép hiányzik az életedbõl akkor esetleg......kona howler?hm?megéri venni?
Írta 2006. május 13. - 17:44
Írta 2006. május 03. - 21:51
Király, én is a Speckó mellett döntöttem:)fasza (kaptam 10%kedvezményt)faszamire szeretnéd használni ?
ha cc/túra akkor ennyi pénzért inkább egy magellan crux - ot vegyél....../magasan jobb felszereltség, kb azonos szintû vázon/ vagy egy kelliz magicet,.
amugy mind 2 bringánál fizetsz egy valag pénzt a névért, mind 2 nehéz nem a gyártók legjobb anyagából készûlõ vázai, /2 kg körül van mind 2 váz/ elég gyenge felszereltséggel......ha durvábban akarod küldeni akkor a speckónak erõsebbek a kerekei, meg jobb a fékje...../de ez sem durvulós cucc azért/
Írta 2006. május 03. - 11:06
mire szeretnéd használni ?Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy Specialized Hardrock Comp Discet 2006 modellt. Hol kapom meg ezt legolcsóbban itt Pesten? Mi a véleményetek errõl a bringáról? Ezt vegyem vagy egy Kona Blastot inkább??Árban ugyanaz kb!
Köszi
ha cc/túra akkor ennyi pénzért inkább egy magellan crux - ot vegyél....../magasan jobb felszereltség, kb azonos szintû vázon/ vagy egy kelliz magicet,.
amugy mind 2 bringánál fizetsz egy valag pénzt a névért, mind 2 nehéz nem a gyártók legjobb anyagából készûlõ vázai, /2 kg körül van mind 2 váz/ elég gyenge felszereltséggel......ha durvábban akarod küldeni akkor a speckónak erõsebbek a kerekei, meg jobb a fékje...../de ez sem durvulós cucc azért/
Írta 2006. május 03. - 10:08
Tervezek vásárolni egy Specialized Hardrock Comp Discet 2006 modellt. Hol kapom meg ezt legolcsóbban itt Pesten? Mi a véleményetek errõl a bringáról? Ezt vegyem vagy egy Kona Blastot inkább??Árban ugyanaz kb!
Köszi
Írta 2006. április 18. - 12:49
Altalaban minden esetben keresik a kibuvot, hisz ez az anyagi erdekuk.
Deha a modell alapbol olyan hogy gyengus valahol (belso korokben ez alt. publikus) es ott is megy tonkre, akkor megnyugodhatsz. Ezert is nemart forumokat atbongeszni, hogy adott vaz hol es mennyire gyenge ahoz a riding style-hoz amit uzni szeretnel. Igy minimalizalhatod az ilyen jellegu nezeteltereseket a boltoddal. De abban ne bizz hogyha pernahajderkedtel a bringaddal akkor nem fogjak eszrevenni (Ravasz ven szerelok mindenutt vannak). Ha meg tenyleg jogosnak erzed a kovetelesed, akkor mozgass meg minden kovet, hogy megvedd az erdekeid, hisz ez mindannyiunk erdeke. Merha 1x is megmerik tenni amit pl szamtechben a Mistral csinal, legkozelebb mar konnyebben fog menni nekik.
En azert ugyhallom ilyen teren nincs problema az uzletekkel, inkabb sok hu**egyerek van akik nem rendeltetesszeruen hasznaljak a gepet (vagy esetleg rosszul valasztottak tipust, mer pl tulsullyosak). Ha nem tudjatok mi lenne a jo, kerdezzetek. Biztos vagyok benne hogy az uzletekben es itt is segiteni fognak.
Es ha mar Kona topic akkor el lehet mondani hogy szuper kis marka ez.
Szerintem a Kona talalkozok is ezt igazoljak Mo-n. Vagy ezek is csak alibi rendezvenyek es a penzrol szolnak?
Írta 2006. április 17. - 21:32
Írta 2006. április 04. - 21:59
repedt vázat szónélkül szoktak cserélni, a törött már más kategória. ott már reménykedni kell. legalábbis ismerõs tapasztalata ez.A konák télleg jók:)
A garanciát nem tudjátok mennyire lehet náluk érvényesíteni? Szal mennyire kötnek bele ha eltört vagy repedt a váz..?
(meg is mondták neki, ha a fejcsõ teljesen leesik, akkor fel is út le is út, irány a sóhivatal. de mivel csak végigrepedt ezért adták is az újat)
Írta 2006. április 04. - 16:04
Ennek ellenére szinte mindenki bepróbálkozik a saját hibájából széthullott vázának a becserélésével, nem csoda, ha a nagykerek fentartással kezelik az ilyen eseteket. Van olyan fórumozó társunk aki egy mátra DH-n nekiment egy fának és eltört a villája. Ezután három külömbözõ havernak adta oda, hogy próbálja be a Neuzernél... nem sikerült. De õ legalább nem vette zokon.