ja még a Bookworm Bitches sorozat némelyik darabja emlékezetes, azt kifelejtettem...
neem, dehogyis, szerintem az amerikai pite egy totál romantikus film volt.Szóval szerintetek, nagyrészt az amerikai filmeknek köszönhetõ mindez?
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Hát, az tény, hogy ma már a romantika nem olyan hatással van az emberekre, mint korábban. Sajna ez nagyrészt a hülye amcsi filmek hibája, amik totál lejáratják a romantikát, szerelmet, stb.
De nem mánia, meg nem sokkal idõsebb, hanem idõsebb, én szeretem a 26-28 éves nõket, sokkal jobban kijövök velük, mint a korosztályommal, minden szempontból, tisztelet a kivételnek ugye;)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Na innen "csemegézhetsz"!
http://forum.index.h...ticle?t=9006072
;-)
ezzel nincs probléma. kedvenc virág a fehér rózsa, tehát azt veszek...
csak azért kérdeztem, hogy van-e valami jó idézet, szöveg amit rá lehetne írni, amitõl egybõl le tudom venni a lábáról...
Csak korábban még pont Vole, Thez meg te voltál az, akik nagyon meg voltak róla gyõzõdve, h idõsebb csajokkal kell kezdeni...Mostanra õk nem gondolják annyira így
. Cliohoz csatlakozva (amúgy kövezzél meg, kanalam nem volt hogy csaj vagy :S
),...
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Ha fejbõl nem megy, az már régen rossz, ha ismered a lányt, tudnod kell mit írj rá.