Ki hol "szokott" ismerkedni?
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
clio:ez volta legkorreketebb,szellemsebb leszerelés
evvagyokén,
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
evvagyokén,
miért kell mindenkinek mindenkirõl mindent így eldöntenie?Mármint ki dönti el, hogy egy ember (nézõ) gyenge (meghatódik) vagy értelmes (?) ?
én meg egy intelligens hisztis vagyok
evvagyokén,
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
pontosan;) de ez vonatkozik az összes többi filmre. csak a gyenge emberekre van az ilyen hatással....
az értelmesebbek kiröhögik az egészet, vagy inkább elkapcsolják.
evvagyokén,
Hát, az tény, hogy ma már a romantika nem olyan hatással van az emberekre, mint korábban. Sajna ez nagyrészt a hülye amcsi filmek hibája, amik totál lejáratják a romantikát, szerelmet, stb. Én vmi vicces szövegre gondolok, és mindenképpen kedves legyen! Tehát jó hagyományos kétsoros boldog szülinapot, de vmi személyes kedvességet biggyessz oda a végére. Vagy rajzolj vmi vicces figurát. Én pl azt tökre bírnám
Szóval szerinted is?
Magyarázzátok meg nekem, hogy kire van hatással, az amerikai pite pld, és hogy ki nem lesz ettõl romantikus.
Mellesleg inkább pont azt vettem észre, hogy hál'Isten a giccses "romantika" lett elfelejtve.
Szerintem a Amerikai Pite egy vígjáték, megnézem, röhögök vagy nem, és kész.
Zap:
konás ,azért ennyire nem kéne...írd h szeretettel megh boldog szülinapot, és ennyi sztem...
(meg írd rá a nicked, aztán hadd filózzon h ki lehet az)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
neem, dehogyis, szerintem az amerikai pite egy totál romantikus film volt.
Hát, az tény, hogy ma már a romantika nem olyan hatással van az emberekre, mint korábban. Sajna ez nagyrészt a hülye amcsi filmek hibája, amik totál lejáratják a romantikát, szerelmet, stb.
Aktuális civil