Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ümm. Mondjuk tjah, azt ne felejtsük el, hogy amikor egy barátnõm 14-15 volt (valszeg Lorkáról volt szó akkor anno) akkor én lehettem max 16-17... :-/
3 évvel késõbb már értelemszerûen az oldalbordák átlagéletkora is kb ennyivel nõ meg :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Nem személyeskedek, nem tudtam, h fáj, ha meg vagy említve vmi hüyyyülés kapcsán :P
Amúgy már nem kolamaci van, kb fél éve, de ezt nem lett volna nehéz észrevenni sztem :-/ :)
És köztünk is csak 730 nap volt, másképp fogalmazva meg nálad pl. csak ~három évvel volt fiatalabb, a mostani barátnõm meg kb eggyel.

Csak korábban még pont Vole, Thez meg te voltál az, akik nagyon meg voltak róla gyõzõdve, h idõsebb csajokkal kell kezdeni...Mostanra õk nem gondolják annyira így :)

SZVSZ Jorus izrájt, bár a gyakorlatban még nem volt olyan kapcsolatom, amiben 2 évnél nagyobb lett volna a korkülönbség.

Edit; És ha te elvársz valamit tõlem, asszem akkor azt én is joggal várhatom el tõled ;)
http://www.forum.bik...2&postcount=601 pl.

Kérlek.
Mint már írtam fentebb, nem a barátnõdre gondoltam, sem pedig kolamacira, hanem ironikusan próbáltam jelezni, hogy mi a véleményem a "fiatal csajos" elméletrõl, reméltem hogy átjön.
Sajnos Thez és Vole véleményét, nem ismerem annyira, majd õk felvilágosítanak, ha akarnak.
Én viszont továbbra is úgy gondolkozom errõl a kérdésrõl, mint annó.
Mellesleg, ahány ház annyi szokás, de én 15 évessel, _talán_ semmit sem tudok elképzelni, pedig még csak 21 vagyok..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Ha Cher után nem is, de legalább nem a "húgommal" járok.
Mellesleg, Madonna még mindig "ott" van.
(és ha személyeskedsz a nicknevem írd legalább nagy kezdõbetûvel, köszönöm!)

Nem személyeskedek, nem tudtam, h fáj, ha meg vagy említve vmi hüyyyülés kapcsán :P
Amúgy már nem kolamaci van, kb fél éve, de ezt nem lett volna nehéz észrevenni sztem :-/ :)
És köztünk is csak 730 nap volt, másképp fogalmazva meg nálad pl. csak ~három évvel volt fiatalabb, a mostani barátnõm meg kb eggyel.

Csak korábban még pont Vole, Thez meg te voltál az, akik nagyon meg voltak róla gyõzõdve, h idõsebb csajokkal kell kezdeni...Mostanra õk nem gondolják annyira így :)

SZVSZ Jorus izrájt, bár a gyakorlatban még nem volt olyan kapcsolatom, amiben 2 évnél nagyobb lett volna a korkülönbség.

Edit; És ha te elvársz valamit tõlem, asszem akkor azt én is joggal várhatom el tõled ;)
http://www.forum.bik...2&postcount=601 pl.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Albertfish: én abszolút nem sértésnek/bántásnak szántam, mint ahogy az eddigi írásokat sem. Nem rémlik, hogy bármit negítvan sugároztam volna feléd, csak tudod veled egyidõsöket tanítok (osztályfõnök vagyok) és 28-30 év körüli nõk közt mozgok (mert, hogy én is ennyi vagyok), és ez a korosztály nõben már inkább maga fölött keresgél, mert gyereket akar, családot, támaszt, egzisztenciát és hosszútávú biztonságot, nem beszélve az értelmi/mûveltségi társról, amelyet a ti korosztályotok (pont koránál fogva) nem igazán tud nekik megadni. És még a baráti körében is elég ciki lenne, ha megtudnák, hogy a pasija anyuka pénzébõl viszi moziba.

Ettõl függetlenül értelek, mert nekem is mindig pár évvel idõsebb barátnõim voltak, csak a ti korotokban a 10 év, ráadásul a nõ javára maximum egy futó kaland erejéig mûködhet. A pár év viszont tök érthetõ.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Nesze nektek, ha olyan tapasztaltak vagytok :D
http://www.modestypanel.com/SorSE/#

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
ÖÖÖÖÖÖ :D
remélem nem

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

;) "szakmai" ártalom

Jól van na! A lelkirõl tudtam, csak a testirõl nem.:D

akkor lehet, hogy Józsika is csak Neked produkálta magát Szekszárdon!:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én nem személyeskedek, ne abból indulj ki!;)
Itt az emberek postjai számítanak, nem az, hogy ki kivel jár, meg mit eszik reggelire..

hát perszeeeeeeee :)

OFF
egyébként medvesajtos kenyeret ettem trapista sajttal, és egy pohár teát utána. de most megyek és iszok egy kakaót.
pá!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szentem ha jó a gádzsi, akkor mindegy, hogy hány éves. (Muhhahhás postok elõtt: vállalható keretek között - 15-35.) Mondjuk én speciel tök monogám vagyok 5 éve, de azért na. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
OMG hányszor írjak le valamit, NEKTEK.:cry:

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Dig, nem maradtál le egy váltásról? ;) Sztem Kala barátnõje már nem kiskorú :D

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Váltott mûszakban nyomom :D

evvagyokén

TÉGY!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Neki szántam, mivel nekem írt, kinek szántam volna?Én nem személyeskedek, ne abból indulj ki!;)
Itt az emberek postjai számítanak, nem az, hogy ki kivel jár, meg mit eszik reggelire..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha Cher után nem is, de legalább nem a "húgommal" járok.

miért nincs is sok korkülönbség kala és barátnõje közt. ezt neki szántad biztos?
Kala:
egyébként vele jársz?
õ meglehetõsen helyes csaj
és veled jár???????????????

"szakmai" ártalom

most elszóltad magad....;)
azért mindig csak a reggeli órákban írsz, mert délután már kezdõdik a mûszak :D:D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

clio
hehheeh
mert még velem nem voltál!!! :D

Mind ezt mondja :P

evvagyokén

TÉGY!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

csatlakozom hozzád. így vagyok vele én is. akik fiatalabbak sokkal, azok elég gyerekesek még. a saját korombeliek és a plusz/mínusz 1 év az lenne az ok.

bár ahogy a tapasztalt öregek mondják, ez még változni fog :D

30 felett, jó hogy nem a 40 éves nõket nézed(tisztelet a kevés kivételnek)
Sok férfi mindig a fiatalabbat szereti, ilyen olyan indokkal, érzésekkel.
Mivel én 21 éves vagyok, így a tíz év mint tiggernél, elég necces lenne, így nekem még jó hogy nem jönnek be a tíz, de még csak a tini csajok sem.
Mellesleg, nálam sokkal tapasztaltabbak mondották, hogy 30 felett érnek be a nõk igazán, fõleg mentálisan, addigra tudják tökéletesen, hogy mit akarnak.

Charon: DÁDÁ!:D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Miért? Te valami testi-lelki segélyszervezet vagy????:)

;) "szakmai" ártalom :D

evvagyokén

TÉGY!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

És egyébként is köszönj Csókolommal Feltöltött kép!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

csak azt monodm hogy idõsebb csajokkal minidg jobban kijöttem,baráti köröm is a05+osokbol tevõdik össze.
koránérõ tipus vagyok

csatlakozom hozzád. így vagyok vele én is. akik fiatalabbak sokkal, azok elég gyerekesek még. a saját korombeliek és a plusz/mínusz 1 év az lenne az ok.

bár ahogy a tapasztalt öregek mondják, ez még változni fog :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Na, hova lett a trend, h idõsebb nõk rulz, már csak dig áhitozik Cher után?

Ha Cher után nem is, de legalább nem a "húgommal" járok.:rolleyes:
Mellesleg, Madonna még mindig "ott" van.;)