Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
Ádám, melyik volt az a magyar csapat akiket éjjel játszottál s itthon nem adták ki a lemezüket mert nem voltak egy Dollyroll, ellenben Japánban igen...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kocsi gratulálok, nagyon klasszak a fotóid! :)

-szokásos lehúzós nevezés, kajajegyért ami járt még viccnek is rossz, el se mentem érte, lejárt szõlõcukor a rajtszámokhoz, reggel 8tól áram kikapcsolva, gondolom így "jobban megérte" harangnak...

És ez még hagyján, de még a nyertesek díjaihoz is hozzárakták a lejárt szõlõcukrokat. Ez már nevetséges szerintem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jah igen, ha hallottam hogy vki beért és gyorsabb; kérdeztem/mondtam hygo merre engedem akkor egy köszi-t én is el tudnék érte viselni ha már lehúzódok neki...

Ez a kolesszobás ötlet nem is rossz :) Alváshiányt nagyon megéreztem :(

Az olyan helyen elõzni akarókat ahol nem igazán lehet, ott mérgelõdés helyett mondtam hogy mindjárt mehetsz bal/jobbról, ha mégis menni akart rossz helyen akkormenjem át a buckán, nem izgat; ha bucka elött szól akkor még elötte elengedem - your choice szoktam mondani :).

Mozi elött részrõl én is hiányoltam egy kis földet/akármit, amit odaraktak kevés volt/hamar elkopott...

H.Zoli, hol készült rólam a betonon az a kép, nem emléxem ennyibõl rá :( (205. kép, talán a mozi elött?)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

...Edit...kukac....dehát neked nincs is ilyen!!!....

...akkor kijjééé?

:)

Dantekomájé?:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Mondhat bárki bármit, megint jó volt. A tavalyinál is jobb (az pedig, hogy Ádámtól kicsit távolabb kerülhettünk a nagy sátrazós lehetõség révén még jobb volt). Az, hogy ki lett bõvitve a pálya (leszámitva a nagyon rázós uj szakaszt) nyugodtabbá tette a tekerést. Amikor jött valaki, akkor próbáltam elengedni, talán 1-2szer nem volt rá alkalom mert olyan kanyar jött, de nem is cirkuszolt senki. Ha én akartam menni engem is engedtek. Szóval szerintem a pályahosszabitással csak nyertünk. Max 1-2 helyen kellett volna némi földet nyomni (a kivetitõs rész elhagyásánánál a beton padkához, meg amikor az uton kellett átmenni. Ott voltak felütések ahogy hallottam. A másik ami kicsit megijesztett a fahid és a faátemelõk. HA leesett volna valami esõ, és sárral megszórtuk volna akkor elég érdekes lett volna megmászni õket. Aztán utólag felkerültek a szõnyegek az átemelõkre.
Harangék szerintem évrõl évre fejlõdnek ami jó jel.
Ami negativum volt, hogy az illemhelyek, mosdók nem voltak kitáblázva. Elég sokat bóklásztam mire megtaláltam. A váltózónában annyi volt a passziv (csak nézek a fejembõl) civil, hogy nagyon zavaró tudott lenni. Ami pedig a legkomolyabb volt, amikor a hosszu kaptató tetején szembe teker velem egy hölgy, mögötte pedig a kutyája bóklászik. Szerencsére elég széles volt a pálya, de azért lehet, hogy kicsit a pályára bóklászókat rendfegyelmezni kellene. Tudom, hogy nem lehet annyi embert összegyüjteni, hogy mindent meg tudjanak oldani harangék, de a kisérõknek kellene annyi lélekjelenlét, hogy a pályát MAGAMTÓL tisztán tartom. Aztán volt ahol gyerekek bóklásztak bent a pályán és mûanyag palackokat dobáltak be. Ez pedig nem a Harangék sara, hanem a versenyzõket kisérõké, hogy ilyenek ne forduljanak elõ.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
No akkor én is írnék pár szót. :)

Pálya: a fintorkodó megjegyzéseken (rázós, huplis, stb...) csak mosolyogni tudok, elmondták már többen is, talán nem MTBzni kéne... Nagyon tetszett az elejére berakott kemény talajú fák közötti, féknélküli száguldozós. A legkevésbe szeretem-es rész tényleg az utolsó rámpa elõtti aszfaltra vezetõ 10m volt. Amit nem értettem, hogy hogy tudott elõttem egy srác a kormányát átugorva elesni a rönkvárba vezetõ elsõ rámpán. :) (a mögöttünk jövõ „vérprofik” – nem tudom melyik csapat volt – persze egybõl anyáztak, „micsinálsz má’, k...vaéletbe, menjetek már...”, a rámpán keresztbe a biciklijébe gabalyodott ember persze nem zavarta õket). Szóval tényleg jó pálya volt, nem tudom mennyi fér még bele a környékbe, de lehetne kicsit még hosszabb, hogy még jobban elférjünk. (~7-8km hosszú)

Rajt-cél terület: bár a tavalyi hangulatosabb volt ez most tényleg nagyon kényelmes lett. Sajnos a sátrunk olyan helyen volt, ahol elõtte sok fát vágtak ki, így éjszaka elég sokat botladoztunk a csonkokban. Jövõre figyelmesebbek leszünk... Szerencsére kivettünk a koleszban egy szobát, így éjszaka a melegben, ágyon, radiátoron száradó ruhákkal tudtam 2,5 órát aludni, ami nagyon sokat számított. A reggeli forró zuhany pedig egyenesen újjávarázsolt. Tiszteletem Harangnak, hogy ennyi emberre sikerült megszervezni abszolút korrekt mosdókat, zuhanyzót.

Elõzések: ezen jó sokat lehetne anyázni... Nekem is csak pozitív tapasztalatok vannak, de kicsit azért bosszanokodtam, hogy a Cube-osok feltünõen képtelenek megköszönni egy-két tényleg önfeláldozó elengedést. Nekem speciel eszembe nem jutott felfele áthajtani a lassabbakat a másik ívre, hogy tudjak az ideálison menni, csak szóltam merrõl megyek, nehogy megijedjen és összeakadjunk (pedig mi sem mentünk lassan, Hobby V. második hely...)

Világítás: itt is szeretném megköszönni Balu1-nek a fejlámpát, amikor elõször körbementem a sátrak közt vele a leggyakoribb reakció a „hub..zmeg”, és a kézzel szem-eltakarás volt. :) Éjszaka így is elcsúszott a köridõm a bõ 14perces felé, nem tudom mi lett volna, ha nincs rendes lámpám.

ejj, most nézem milyen hosszú lett, be is fejezem mindjárt. Gratulálok így neten keresztül is Dantééknak, kemény lehetett ezen a pályán 12 órát menni, és már bánom, hogy nem köszöntem rá pár fórumosra akiket felismertem, de mégsem váltottam velük pár szót (még így ismeretlenül is (pl. hozéval)). Majd legközelebb.

A képek készülnek – bár nem lett sok – és áldom az eszem, hogy mára szabit vettem ki. :)

edit: még valami... a britniszpírszt játszó punk zenekart jövõre ha lehet ne hívjuk meg, jóóó? :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én meg azt hittem este hogy biztos hülye vagyok hogy úgy tûnik hogy kevesebb ember van :D

Másik: Kaját nem tudo miért bántátok annyira. T'om, én csak amatõr(kezdemény) vagyok, éééééés majdnemhogy utálom a leveseket (többiek tanusíthatják hogy részben a fáradtásgtól; rám nem jellemzõen morogtam és cirkuszoltam mikor meghallottam a húsleves szót :( ) de mégis jó volt hogy friss meleg valami került az ember gyomrába - a kaja nem mindig meleg, ehhez képest a leveshez frissen melegítették a vizet. Zsíroskenyérrel meg nincs semmi bajom, szal jó. Hideg tésztának tuti kevésbé örültem volna!
(Más kérdés hogy meleg tésztának jobban, de itt nem 2-3 órán keresztül kellett volna azt biztosítani hogy meleg maradjon a flamó! Elég hamar hült amit vettem krumplistészta is...De fini volt:) )

Fogyasztókról annyit, hogy tényleg sok oylan dolgot láttam amit nem illett volna hozni; de azt sem mindegy hogy ésszel vagy ész nélkül használták! Voltu ugyan melegítõnk, de minimumon hajtottuk, ráér úgyis a mez ha fél óra laatt szárad meg nem kell 5 perc alatt (mellesleg ezt a sátorban tettük hoy azt is melegítse, bár nem sokat ért). Bezzeg a mikrókat 6-700Won tekerték, bazinagy hajszárítók is 1-2000Wot kajálnak; az viszont tényleg túlzás szvsz. (Mikrózni amúgy is -hacsak nem sütünk pl virslit/sajtot vele- sík hülyeség 6-700Won melegíteni mert azzal csak a kaják külseje lesz meleg, belseje hideg marad...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...Edit...kukac....dehát neked nincs is ilyen!!!....

...akkor kijjééé?

:)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...egh köszi nagyon, de nem azért írtam amit írtam, hogy tövig..., aki tudja tudja, volt egy egész év amikor B.Ádám kontra-kontár?- majd' az egész fórum...nem... én nem vagyok politikus, hogy megosszam a nemzetet...

...DE nagyon örülök, hogy van akinek tetszik az...amilyen én vagyok...fõleg éjfélkor :) ...

...pénteken Rekettye, szombaton tour de Mazõkövezsd, vasárnap PancsiMarci Gyõrújbarát...

...nincs megállás...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Mi az a kezedben, Dit-néni? :D
http://kep.tar.hu/kr...0647/32753867#2

en meg talalgatni sem merek.... :D
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Reggeledik...kiugrom az agybol...a palya mar var ream... :))))))))))

Mi az a kezedben, Dit-néni? :D
http://kep.tar.hu/kr...0647/32753867#2
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az a baj, hogy a szólósokat és a duósokat nem lehetett megkülönböztetni a többiektõl (tavaly is csak a szólósokat lehetett, mert rajtuk nem volt váltómez).

Hihi, azért a rajtszám segített, azért az többnyire látszik hátulról is. Pont nevettem is rajta, hogy a fehér rajtszám, ami elit/szóló induló volt, a végén a sebességkülönbségbõl derült ki, hogy elit vagy szóló a versenyzõ. :D (azaz extralassú, vagy extragyors)

MC Pite!

bár nem tudom hogy hogy volt ez a tiszteletlenül elõzéses dolog, vagy hogy mire gondolsz pontosan

Spiltyu megválszolta, helyettem is:

probáltam mindig arra ügyelni hogy ne kelljen nyomot váltaniuk vagy bármi fölösleges mozdulatot tenniük miattam, hiszen ha az ember alvás nélkül 12-24 órát tölt a nyeregben, a vége felé már minden fölös mozdulat komoly energiát emészthet fel és fájdalmat okozhat

6 szor koccolták le a kormányomat elõzéssel.
Pedig mindig félreálltam, ha nem is azonnal, de amint regisztráltam a kérést.

tbalazs xc
Gratula Nektek is, nem sokkal mentetek kevesebbet, mint mi!

Két dologért is elnézést kérek - aki a pálya rajt utáni 200 méteren át szembe jött, az én voltam, mert elfelejttük hajnali 6 óra körül a chipet váltani. :D És elnézést a sráctól, akibe beleszálltam a fahíd tetején, nagyon jó tempóban ment rá, nem gondoltam, hogy megakad.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

http://kep.tar.hu/kr...0647/32753867#2 ;) :D

Reggeledik...kiugrom az agybol...a palya mar var ream... :))))))))))
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Üdv mindenkinek, aki ott volt, végig nyomta, tekerte, szurkolta, rendezte, zenélte, szpíkelte, stb!
Le a kalappal elõttetek!
Én most voltam elõször 24 óráson, és bevallom nem csalódtam, sõt, óriási élmény volt! A szervezés, a pálya, a hangulat, a ZENE!!! MInden klappolt nekem.
Negatívum:
Már megint mi, bringások. 1. Ember ott szól be, hogy "balról", ahol nem lehet se jobbra, se balra lehúzódni - buckán, nyomvonalban - de kettõ másodperc múlva már simán elmehetne mellettem. Nem, ehejett hátulról nekem jön, az isten barma! Bebukta, mert õ nagyot zakózott, míg én csak egy balkéz, balláb letétellel megúsztam. Másik, duóban nyomja a srác, majd féltávnál váltja õt egy másik ember. Hm, az okát nem tudom, teóriát meg nem gyártok.
A pálya szuper volt! Igazán jó, technikás, 2/3-a gyorsan nyomható. tetszett, pedig nem az én 2 méteres alkatomnak kedvezett ez a csiki-csuki, ennek ellenére élveztem! (Vasárnap reggel, az éjszakai tekerések után vigyorgó képpel róttam a köröket. Ne kérdezzétek miért, egyszerûen így éreztem magam.)
A kaját én meg sem néztem, no coment.
Ádámot ne bántsátok, mert világrengetõen jó arc! Ha nem lenne, én valszeg lesz.rnám a maratonokat, vanak Tt-k is.
Az elhelyezés kitûnõ volt, a társaság szintén. Köszönet érte mindenkinek, és mégegyszer gratula a teljesítõknek!

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sziasztok!

Csak pár reakció!

Köszönjük, hogy eljöttetek, nélkületek nem lenne ez a verseny! Mindenkinek gratulálunk, aki ott volt, s teljesítette a maga elé kitûzött célt!

A rendezést jövõre is megpróbáljuk, örülünk a kritikus hangoknak is, ahogy erõnkbõl telik, igyekszünk mindig tovább javulni.

(Zárójelben: Ez egy mountainbike-verseny, ahol nagyon, de nagyon sok mindent - lehetõségeket és korlátokat - figyelembe kell venni, és nem csak a helyszín kiválasztásánál, de a lebonyolításnál is. Aki szeretné egyszer élõben, saját maga is tapasztalni, hogy mit jelent a háttérmunka egy ilyen versenyen, azt tényleg szeretettel várjuk a rendezõi csapatban!)

Most néztem a sportaktivot és fönn vannak a kategóriánkénti eredmények, de ha jól láttam mindenki kapott 3-5 ajándék kört, vagyis tegnap még a cubeosok 118 kört mentek, most meg 123. A soloban is csak 85 kör volt az elsõ, most meg 88... :)

Amit Te tegnap még láthattál, azok a 11 órai abszolút lista volt, most meg már a végeredmény van fent.
Az eredményeket délután háromtól átlag két óránként frissítettük, éjszaka egy kicsit ritkábban, ahogy éppen ideje volt annak a kollégának, aki ezt vállalta.

Áram: az ellátást mi biztosítottuk már péntek délutántól, ha néha elszállt, az a "ti" hibátok volt. Az elektromos csapatunk hosszú idõ óta dolgozik velünk, több év tapasztalatuk van a 24 órás versen áramszükségletének biztosításával kapcsolatban is, tudják, mire kell felkészülniük. Az nem az õ bûnük, hogy ha kérésünk ellenére egyesek még az elektromos gázrezsót és az ipari hajszárítót is a rendszerre kapcsolják, és ez alkalmanként kiveri a biztosítékot. Ha kellet, az éjszaka közepén is felkelthettük õket, azonnal mentek kijavítani a hibát. Egyedül reggel kellett egy kicsit várni rájuk, akkor több helyen is be kellett avatkozniuk, mert az ébredezõ kávéfõzõk kicsit megterhelték a rendszert.

De tényleg örülünk a kritikának is, annak meg még jobban, hogy a többség azért jól érezte magát! Várunk benneteket jövõre is!

Sportaktív Team
www.sportaktiv.hu

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Dantekoma kinyírlak !:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

de én speciel nem egy Wellness hétvégére számítottam valami 8 csillagos spa hotelben

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

...idézek azért egy párbeszédet a pályáról:
-légyszíves engedj el
-(semmi válasz)
-hahó!
-(semmi válasz)
-nincs kedved elengedni?
-tudsz elõzni, ha akarsz bazdmeg
-menjek a susnyban?
-ha elõrébb akarsz kerülni, igen!
(megteszem, majd még1 mellett elmegyek, erre az meg beszól)
-de akkor toljad bazdmeg!

Köszönöm szépen ezt a hozzáállást, legközelebb majd örülhettek, ha nem intetlek ki benneteket a pályáról. Erõsen gondolkodtam rajta, s vagy 3-4 körig a fejben is tartottam a rajtszámokat. Érdekes módon az elit versenyzõkkel semmi gond volt - én is azonnal lehúzódtam, amikor jöttek, s a vége felé már nem tudtam tempót tartani, s abszolút nem volt probléma. Pedig - finoman fogalmazva - azért meccselni kellett a dobogóért. És nem várom, hogy piedesztálon hordozzanak körbe minden szólóst, de ahogyan a váltók (és leginkább a hobbi kategóra) elõzték szerencsétlen szólósokat, kedvem lett volna utána menni némelyiknek, s lerángatni a biciklijérõl. Azért azt valamennyire esetleg tisztelni kellene, hogy valaki már a 70akárhányadik körét nyomja. És ismételten mondom, hogy erre az elitek azért többnyire figyeltek. Azt is hozzáteszem, hogy különösen azok a csapatok mentek át "agresszívbe", akik egyébként végigszunyálták az éjszakát - legalábbis abból következtetek erre, hogy igen szellõs lett a létszám hajnali fél4kor, s reggel meg feltünõen sok atomállat kipihent került a ringbe. :D

A pálya meg tetszett, s a versenyzõk jelentõs részének jó volt a hozzáállása, sajnos, ez a néhány negatív eset elég kellemetlen élményt hagyott maga után, pedig csak egy "bunkó kisebbségrõl" van szó.

Nekem jobban tetszett ez az új kör, de talán a régi rajtközpont jobb volt...
KÖSZÖNJÜK! :clap:

Az a baj, hogy a szólósokat és a duósokat nem lehetett megkülönböztetni a többiektõl (tavaly is csak a szólósokat lehetett, mert rajtuk nem volt váltómez). Az amatõrök közül nem mindenki (pontosabban szinte senki sem) ismeri Szakál Alexet vagy Czincz Gergelyt, a duós csapatokból pedig én is csak egyet ismertem idén... Azért amikor õket elõztem, probáltam mindig arra ügyelni hogy ne kelljen nyomot váltaniuk vagy bármi fölösleges mozdulatot tenniük miattam, hiszen ha az ember alvás nélkül 12-24 órát tölt a nyeregben, a vége felé már minden fölös mozdulat komoly energiát emészthet fel és fájdalmat okozhat.

Ami az elõzéseket illeti, hát... Mi gyõztünk csapatban a saját kategóriában, szóval végig nyélen mentünk. Néha bosszantott amikor kértem egy-egy elõttem emelkedõn bukdácsoló, szinte egyhelyben tekerõ emberkét hogy legyen szíves álljon félre, hadd menjek én a nyomon mert akkor ugyanabban a ritmusban tudok tovább menni (dobogóért meccselve minden másodpercnek jelentõsége lehet), neki meg úgysem számít hogy tesz egy kis kanyart, de erre õ jobb esetben a füle botját sem mozdította, rosszabb esetben anyázott. De aztán arra gondoltam, hogy ennek az embernek (elnézve a bukdácsolását) valszeg akkora gondot okozhat az emelkedõ leküzdése, hogy az a kis félreállás is sok energiájába kerülne (meg hát ott, akkor nagyobb gondja is ez mint hogy én elsõ helyért megyek), ezért próbáltam türelmesen kezelni ezeket a dolgokat. Sajnos ahol ilyen szûk ösvényekre ennyi adrenalinnal teli ember jön össze, ott elõfordulnak surlódások.

Az nekem is feltünt hogy hajnalban mennyivel kevesebben voltak a pályán, aztán ahogy világosodott, úgy egyre inkább szaporodtak a kipihent harcosok :)

A pálya alapvetõen nekem is tetszett (nem igazán volt olyan része, ahol lehetett volna pihenni), de a tavalyi focipályás versenyközpont sokkal de sokkal jobb volt!
...innentõl nyélen!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Egy rövid véleményalkotás:

-a pálya jobb volt a tavalyinál, a rajt-cél terület tényleg jól sikerült, jobban elfértünk, belátható volt stb. (a rázás benne van a pakliban, ha kõvel lett volna leszórva akkor az lett volna a gond...sok embernek)
-CSAK egy alkalommal volt gondom az elõzéssel (õ már biztos nem tudta, hogy melyik a jobb-bal oldal:-))
-a szervezéssel kapcsolatban pozitívum, hogy szállásügyben visszahívtak, hogy kit keressek, gondolom nem én voltam az egyetlen stb...(nem ismerjük személyesen Haranggal egymást!)
-sajnos a kajajegyet én se váltottam be, mivel nem volt mire, tény készültem természetesen saját koszttal, de ha már adnak akkor könyörgöm ne zsíros kenyér / leves legyen...
-összeségében 7/10 pontot adok!
-a lényeg jobb volt mint tavaly! és remélem jövõre még jobb lesz! :-)

-a csapatunk jól ment, egy ujj töréssel megúsztuk!

OFF: B.Ádámot meg talán nem kéne basztatni! Jó srác, tudja mi kell az embereknek!

Üdv:
Szammer /HB.

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

...Grillus Vilmos és Levente Péter...

...egy új korszak...

...de a fõhüje marad.

...azaz ÉN.

ez a szövegszerkesztés ( ... > uj sor > ... ) az igazi, bétóth féle potméter cibálást juttatja eszembe. :D
véletlen-e ?