Ádám mattrészegen ordibált és rohangált összevissza hajnali 1 tájékán. Hallgatthattunk Micimackót meg Hupikék Törpikéket is az éjszaka során.
...drága RoGeR tesó, figyuzzámááá, ha ezt tavaly, tavalyelõtt, avagy azelõtt írod...csak annyit kérdeznék: hol írjam alá?
...de idén?...s a lexebb az egészben az, hogy még soha de SOHA nem játszottam HupibasztTörpöt...
1, mert nincs meg.
2, gyûlölöm
3, ...egyszerrégen volt egy MátraMarci...nna ott sem én játszottam a gumibuzikat...
...és ha már felsorolás:
...RoGeR...honnan veszed, hogy mata részeg voltam?
...ismersz?
...neme-lehet-e, hogy vannak kik simán hülyék...
...esetleg nézzedmááá megfele mi a büdösfenével foglalkozom...
...s ha mataoda voltam 1-kor, hogy a pitliben tudtam negyedhatkor élõben játszani NEKED...ki már réééég aludtál...
...a VajdaMártiék még oda-is jöttek megcsodálni...avagy hallgatni...nemtom...ui: 5h.16perec köbö...
...és drága beszóló barátom, ha majd 36-ésfél-évesen...azért a gecisok bagójéért amit egy-egy ilyen rendezvényen beletömök a zsebembe...a hátam megett 2 KFT-vel, 1 hangszerkészítõ mûhellyel, 1 hangszerjavító mûhellyel, egy gitár tuning bolttal -16 éve müxenek-, egy hangosító céggel -8 éve nyomom- ... meghívott elõadó vagyok a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetemen...amit természetesen elvégeztem...s végül de nem utolsó sorban egy Apple-Macintosh üzlethálózattal -idei õrület-...
...ha matabenyomvaüvöltözök is...nemmindegy?
...gondoj arra, én is pont olyan vagyok mint a többi barom...
...azzal a külömbséggel, hogy nekem dolgoznom kell...s hogy mennyit, a fantáziádra bízom...s ha megfantáziáltad -mint a hupibuzikat- akkor azt szorozd meg 10000000000000-val
...vagy jövõre a VágóPista lesz a DollyRollal...
...legalább kicsit bringázhatnék is...
...szóval, nem baj a kritika, ha IGAZ...
...de kérlek ne állíts valótlan dolgokat...avagy lehet én nem vettem észre, h matazsírbebasztam...de akkor ki csinálta a bulit?...stbstbstb
...egyet tudnod kell...nemtom mennyi víz folyt le a Dunán, mióta látod a fényt a Földön...de szerintem én pár köbméterel többet nyomultam...
...de vannak igazán hüjebaromállat emberek...persze kell némi szarvaskávés support

...
...de kérlek egy internetes fórumon használj korrekt jelzõket...azt gondolom, még ha igaz is lenne amit írtál, azt tartsd meg magadnak...ez olyan mint kibaszni a rendszergazdával...amit hál'Isten nem ismerek, mert Mac-et használok...de van némi fantáziám...
...amúgy...a backstage jelentése:
1...a jelszó él...a Harang rossz tanácsadó...mármexoktam...amit nem lehet mexokni...
2...a pálya még Terrybuzinak öltözve, a tekerhetettlen géppel, ANNAK öltözve ( Seti, egyszer széttéplek), lámpa nélkül is KÚÚÚÚÚÚL...volt...ui: ha tudsz csinálj jobbat...avagy ez a HEGYIKERÉKPÁR pont a buckalakókról szól...igen ez EB-én óránként karbantartanak...de ragozzuk-é tovább azt, ami nyilvánvaló...mi a Balkánon élünk...ok enyhítek...nyugatbalkán...de ott min 2 PROFI dumagép nyomul, a színpadi hangosításért, hogy yoooo legyen adnak némi anyagi hozzájárulást, nem pedig bármi is yooo, csak ingyé legyen...vegyük már észre az még mindíg Magyar-hon...
3...a Büfé NO Comment...nekünk nigger robotoknak még kajajegy sem járt, ez a szervezõk "bûne"...de az a flegma modor a gagyi piákkal körbekerítve...nnnna az felháborító...az egyetlen yóóó arc a FÕNÖK volt...de nem Õ volt a pultnál sajna...a kajáról nemtok nyalatkozni...mert nem kaptam...avagy a végén egy sültszárnyasmelles dolgot beharaptam...nnnnna az állat finom volt...
4...a idén a BÜFÉ-nek semmi köze nem volt a Hariékhoz....
5...szerintem ilyen versenyközpont még sehol nem volt...s nehezemre esik (persze nem is) de a Harang igazat mondott... világ szintvonal... sorry de jártam pár versenyen én is...
6...ez az egyetlen olyan verseny, ahol nincs IGAZI "profi" tét...tehát ez egy naagy buli a naagy montis családnak...
7...igen a Csömörieknek egy BIG RESPEKT meg egy NAGY YEEEEEEEE......
8...de ez nem róluk szólt...hanem rólad...te ki beneveztél a barátaiddal, buliztál is talán, kicsit, bringázni meg muszáj...természetessen akinek a vérében van a gyõzelem igénye, annak a vérében van...s hogy az utolsó 4 percben felállított pályakör-rekord-nál kinek mi volt a vérében, ezt nem tisztem forszírozni...és itt-és most nem írom le dr Knoll Zsolt hivatalos véleményét sem...pedig sz'tem hozzájárulna...nagyon is....
9...Te ki nem veszed észre, hogy ez a 24-órás egy naaagy családi buli...Te még akkor egyél grammra kiszámolt mûzlit, tablettás bigyókkal, amikor MI a tablettás borokat isszuk...
10...a végsõ konklúzió, das katarzis...
...a külömbség az: mi gácijól érezzük magunkat -még akkor is ha hulla fáradtak vagyunk- Neked meg egy verseny...ahol nyerned kell, s fikázod azt ki nem a bijomûzlin él...avagy hal..
...kedves Gyerekek az utolsó szó jogán én DÉVÉNYITIBIBÁCSI ...MTB versenyen többet nem szerepelhetek...mert kõõõõõ a pénz...jövõre Grillus Vilmossal találkozhattok a cvókerekes versenyeken...annyit mondok:
KÖSZÖNÖM
...nekem bejött...s TI vagytok a családom...
...meg a Bóbita meg a Kókusz...