Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hozé: Annak mégjobban örülnék ha õk gyártanának pólót, de felveszem velük a kpascolatot hogy mik a lehetõségek... Ha többeket is érdekelne lehet hogy kicsi haszonnal megcsinálnák, nekem még mindig jobban megéri mint szervezkedni...

MJani: Nekem a 4 csavaros stucni engedett; és nagyobb fékezésnél borultam elõre; ilyet életbe nem láttam még... Igaz, ennyire sosem adtam a technikának... fék annyit kopott mint máskor 1-2 hónap alatt :).

Dante, én mindenkit tisztelettel elõztem érzésem szerint(még a dirtös srácokat is, akiket megmagyarázhatatlan okokból nem szeretek); bár nem tudom hogy hogy volt ez a tiszteletlenül elõzéses dolog, vagy hogy mire gondolsz pontosan. Én is akkor nyomtam neki jobban mikor 5. helyért mentünk (fõleg mikor lecsúsztunk róla :) )... én nem találkoztam sok olyannal aki elõzgettet állat módon az eliteken kívûl... 1-2 arc volt aki frissen azt hitte milyen erõs aztán fél kör múlva visszelõztem... (maratonokhoz képest sokkal kevesebb ilyennel találkoztam)
És persze gratula, kõkemények voltatok! :prosze:

Dit: Egyetértek. Ennél csak az volt jobb mikor ismerõsök bíztattak a nevemen(soxor arra kaptam csak fel a fejem), az nagyon frankó volt, köszi mindenkinek! :prosze: (bmf,merkapt,hbp elsõsorban)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Teljesen egyet értek Hozéval!
Indultam már egy két 24-óráson, és kijelenthetem, hogy ez volt eddig a legjobb, legszínvonalasabb! Szuper volt az egész úgy ahogy volt!
Megkérdõjelezitek a "világszínvonalat" ?! Én meg megkérdezem, hány világversenyen is indultatok akik ezt mondjátok ?
Magyar versenyen én még nem láttam ekkora kivetítõt, ahol folyamatosan mentek a versenyrõl készült filmek. Ez sem lehetett két fillér !
Szinte egész Csillebérc területén felverhettük sátrainkat, tehát olyan helyre is ahol akár még aludni is lehetett, de én speciel nem egy Wellness hétvégére számítottam valami 8 csillagos spa hotelben, hanem egy 24 órán keresztül tartó megmérettetésre amibe ne adj Isten még a kialvatlanság is belefér :)
2 nap sátrazás kultúrált fürdõhelyekkel, árammal, bringázással, jó zenékkel, kellemes emberek társaságában 4 200.- ért drága? Na ezen röhögnöm kell!
Ja, hogy a pályán idõnként felbukkantak gyalogos emberek? Éééés?
Mit kellett volna a szervezõknek tenniük ez ellen ? Nyilván õk is a versenyre jöttek és minket bíztattak, nekünk drukkoltak. Akit ez zavar az menjen golfozni. Nekem kifejezetten jól esett éjjel 2 órakor a szurkolás vadidegen emberektõl !
Ádámot lehet nem szeretni (én mondjuk szeretem), de amit csinál az egyedül álló a maga nemében, és nagyon hiányozna a versenyekrõl ha nem õ lenne ott ahol és nem csinálná azt amit.
Buckás a pálya ? Erre én is csak azt tudom mondani, hogy irány az országút, az aszfalt, én személy szerint maradok a terepen az erdõben :)
Tökéletes volt ez a hétvége és köszönet érte a verseny szervezõinek és a többi bringásnak.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Dante!

Gratulálok a gyõzelemhez, mi az 5.helyen értünk be Duoban. Kicsit elfáradtunk mi is:)
www.spring.hu

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...no én meg most ébredtem...mert a drága szomszédom lakásfelújít...egyébként halnapig aludnék...persze ez nem igaz, mert 16-kor metro ride megbeszélés...míííííting...

...de válaszolva egy-két reagálásra...a hüjeállat B.Á...marad mert õskövület és végignézte-élete az MTB születését kis hazánkban...többször hánytam is... :) ...

...engem innen nem ûztök el...

...aki megy az DévényiPénzhajhászTibor...

...tehát majd' 6 éve rájöttem, hogy kell D.T. hangot kicsallni a torkomól...2 éve D.T. ...újra SZTÁÁÁR...

...60000Ft 30perecért...már nekem is sok...

...ami történni fog: nem vagyok hajlandó DT (wázze ez egy állat küllõ :) ) hangon megszóllalni s ezzel reklámozni a béna hóbagojfejet aki egykoron a komcsi renszer miatt lett sztár...mert amikor "kint" softcell szólt...itthon DollyRoll...

...na ennek van vége...aki nem akar tovább élni az halljon megfele...no de gyerekek...

...hogy is köszönünk?...

JÓÓÓÓNAPOTKÍÍÍVÁÁÁNOK

...Grillus Vilmos és Levente Péter...

...egy új korszak...

...de a fõhüje marad.

...azaz ÉN.

...ha nem jön be, sorry...de tojok rád...mert a többieknek bejön...

...ooops....lehet inkább Zsebtévé lesz...a Kalocsait mindigis szerettem...de kirúgtam, mert megöngyilkolta magát...mint a Májkellhátsinzont (INXS)...és JimmMorrison-ot (Doors)...a slágerek velük mentek a mennybe...

...vagy még hízok 20 kilót és GyõzikeShow lesz...nemtom...nem is érdekel...mert lesz ami lesz...

...de a B.Á....ott lesz...

ezt beszoptátok.
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

A Dévényitibibácsi nem tud eljönni többe csak ;)
[/COLOR][/size]

Ja, akkor mégis félreértés, de az én részemrõl :) Szóval Dévényi Tibi bácsi nem jön többet monti versenyre? ...nekem valami azt súgja, ha látni nem is fogjuk a jövõben, hallani azért még igen :)))
...innentõl nyélen!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez is megvolt. Mi megnyertük a duót 100 körrel, kész is lettem tõle rendesen. Szóval mondhatjuk, hogy tudtam utána aludni.

Idézek azért egy párbeszédet a pályáról:
-légyszíves engedj el
-(semmi válasz)
-hahó!
-(semmi válasz)
-nincs kedved elengedni?
-tudsz elõzni, ha akarsz bazdmeg
-menjek a susnyban?
-ha elõrébb akarsz kerülni, igen!
(megteszem, majd még1 mellett elmegyek, erre az meg beszól)
-de akkor toljad bazdmeg!

Köszönöm szépen ezt a hozzáállást, legközelebb majd örülhettek, ha nem intetlek ki benneteket a pályáról. Erõsen gondolkodtam rajta, s vagy 3-4 körig a fejben is tartottam a rajtszámokat. Érdekes módon az elit versenyzõkkel semmi gond volt - én is azonnal lehúzódtam, amikor jöttek, s a vége felé már nem tudtam tempót tartani, s abszolút nem volt probléma. Pedig - finoman fogalmazva - azért meccselni kellett a dobogóért. És nem várom, hogy piedesztálon hordozzanak körbe minden szólóst, de ahogyan a váltók (és leginkább a hobbi kategóra) elõzték szerencsétlen szólósokat, kedvem lett volna utána menni némelyiknek, s lerángatni a biciklijérõl. Azért azt valamennyire esetleg tisztelni kellene, hogy valaki már a 70akárhányadik körét nyomja. És ismételten mondom, hogy erre az elitek azért többnyire figyeltek. Azt is hozzáteszem, hogy különösen azok a csapatok mentek át "agresszívbe", akik egyébként végigszunyálták az éjszakát - legalábbis abból következtetek erre, hogy igen szellõs lett a létszám hajnali fél4kor, s reggel meg feltünõen sok atomállat kipihent került a ringbe. :D

A pálya meg tetszett, s a versenyzõk jelentõs részének jó volt a hozzáállása, sajnos, ez a néhány negatív eset elég kellemetlen élményt hagyott maga után, pedig csak egy "bunkó kisebbségrõl" van szó.

Nekem jobban tetszett ez az új kör, de talán a régi rajtközpont jobb volt. A rázós részek túlságosan nem hatottak meg, bár a hátsó felem eléggé készen lett. Idézek egy viccesebb párbeszédet is:

-te srác, ha ennyit mész kiállva, nagyon el fogsz savasodni
-:lol1: most már mindegy, 6 órája így megyek...

És itt is megköszönjük hozénak, hogy az "erõmû" egyik prototípusát a rendelkezésünkre bocsátotta, nem kis mértékben múlt a gyõzelem ezen, fõleg, mert mi azért elég bénák voltunk a sötétben. :) KÖSZÖNJÜK! :clap:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Írok én is valamit. A pályával semmi baj nem volt, az ,hogy merevvillával indultam és 4óra bringázás után már csak 2 kesztyûben tudtam fogni a kormányt, 7óra tekerés után már csak állva tudtam menni a rázósabb részeken, 10 óra után már remegett a karom és a biciklimet is alig tudtam felemelni, az én hibám, telóval kellene mennem és/vagy többet kellene edzenem rázós terepen. A szervezéssel sem volt bajom, amit elvártam, bõven teljesítették. A többi versenyzõvel sem volt problémám, egy elõzésnél mentem majdnem neki egy fának, ott kicsit mérges lettem és üldöztem egy kicsit lefelé, hogy én is tudok ám így menni, de fél-egy perc után megnyugodtam és csak nevettem magamon, mert az elõzés az én hibám volt, minek engedtem be magam mellé, volt még néhány vicces elõzési kisérlet velem szemben lejtõn, csak hát a merevvilla nagy sebességnél nem ráz annyira és ha nincs az ujjam a féken akkor plusz egy ujjal foghatom a kormányt (szóval nem mentem lassan a lefeléken :) ). 1 defektel és 1 balos hajtókar leeséstõl (ilyen még nem történt velem soha, nagy on meglepõdtem) eltekintve nem volt más technikai problémám. A kitûzött cél nem jött össze, nem baj, jót bringáztam. Tegnap délután 5tõl ma reggel 8ig aludtam.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na felébredtem.

Csak úgy össze-vissza, az elõzõekhez.

Harang:
Lehet szidni, lehet utálni, mindenkinek a magánügye.
De azt mondani, egy ilyen rendezvényre hogy "drága" amikor mondjuk csapatban 4200 Ft-t kellet befizetned, azért röhej számomra.
A villany:
Nem kedves uraim, nem a Harang kapcsolja le a villanyt, hanem a saját hülyeségeitek.
Amikor a csapatsátor megvilágítására nem egy sima energiatrakarákos lámpát lógattok fel (20W), hanem a 5-10 méterre álló autóra, fára felraktok 2kW-os reflektorokat.
A hideg ellen meg ruha helyett hõsugárzót hoztok.
Nem egy ilyen esetet láttam. Nem ártana néha közösségben gondolkozni.
Kis gondolkozással belátható lenne mit lehet, és mit nem.
Csak az járt pórul, aki a f@szságotok miatt nem tudta a reggeli kávéját melegen inni.
(igen, ingerült vagyok erre)
A kaja:
Az meg azért olyan amilyen mert ennyit fizettél érte.
Egyébként meg állítom nincs olyan "profi" induló aki egyáltalán odament volna megnézni mit is adnak. Az ember ilyen helyre önellátásra készül fel.
Pálya:
Valóban rázós volt, de hát ez nem országúti verseny.
Én is utáltam, de ha kimegyek az erdõbe, azért ezen nem lepõdök meg.
A versenyzõkrõl:
arról nem a szervezõk tehetnek, hogy vannak bunkó versenyzõk, akik azt hiszik pont azon a másodpercen múlik minden.
De valtak fáradtak is, akiknek ha szólt az ember, hogy "balról" akkor balra mentek. Majd elnézést kértek.

Az okosaknak:
senki, de tényleg senki nem gátol benneteket abban, hogy jobb rendezvényt szervezzetek, olcsóbban, jobb kajával mint a Harang.
Nosza.
Igérem én arra is elmegyek.

Más.
Gratula a gyõzteseknek, fõleg a szóló, és a duó kategóriában.
Ez a pálya tényleg nem lehetett könnyû nekik, nem sok pihenõhely volt rajta.

Mivel a lámpáink jól szuperáltak, és ezt néhányan meg is jegyezték, ("b+, te mivel jössz?","na ez lámpa"....)
lehet, hogy szervezünk valami közös lámpa projektet, mert eddig aki látta mindenki jelezte, hogy neki is kell.
Meglátjuk.

Edit:
A póló design szerintem a Harangéké, ha ilyet csináltok tudjanak róla.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
Vkit érdekel póló erre a 2 logóra épülve? :: Igen

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Köszi tbalazs!
6.ak lettünk mégis... a 83ers elött 5 körrel pl

Vkit érdekel póló erre a 2 logóra épülve?
Elöl (szembõl) jobb fenn kicsiben
Feltöltött kép
Hátul:
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Most néztem a sportaktivot és fönn vannak a kategóriánkénti eredmények, de ha jól láttam mindenki kapott 3-5 ajándék kört, vagyis tegnap még a cubeosok 118 kört mentek, most meg 123. A soloban is csak 85 kör volt az elsõ, most meg 88... :)
www.spring.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hátõ... aki ilyen versenyre jön szvsz nem kéne hgy egy ilyen rámpa gondot okozzon neki. Vagy ha igen, akkor az inspirálóan hat, hogy köv ne legyen neki probléma. (Legalábbis én mindig így vettem fel; nem mérgesített meg lelombozott, hanem ösztönzött.) A +2 rámpa azért volt ott, mert különben tolnunk kellett volna. Lendület sem rossz, de én a bal mutatóujjamat is használtam az említett helyeken ;)

Huplik... puhára állítottam a telót és kész (Tudom, nem mindeki tudja; aki duóban indul az vszínû tudja. Meg megelõlegeztem egy telót annak aki jött velünk és nem volt neki, mert ide merev az kemény. Respect is érte az 1×1es srácnak és még aki merevvel tolta.). Vmennyi nehezítés azért szerintem kell, minél technikásabb legyen, részben hogy ne száguldozzunk 50el, részben hogy rutin érvényesüljön. Persze duóban nem mondom hogy élveztem volna; de aki ezt vállja annak benne vana pakliban, nem?

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
vintage52, nekem is nagyon bejött a hajnali koncert, bár egy kicsit már leharcolt voltam akkorra. Mindenki csípi a búrád, efféle hangok meg mindig is lesznek sajnos.
::
Mindenki megérdemli a vastapsot, Te és mindenki aki végignyomta a 24 órát. (még Fagyiék is)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nekem az a "sporttárs" tetszett aki elkezd kiabálni mögöttem, hogy pálya, meg húzódjak le, és eszébe sem jut azt mondani, hogy jobbról vagy balról, véletlen tudnám akkor, merrõl engedjem el. Bár lehet problémát okoz neki a két oldal megkülönböztetése.

A másik dolog, hogy sokan szûk kanyarban akarnak elõzni, nem hiszem el, hogy nem lehet kivárni a kanyar végét, pár másodperc az egész.

Huplikról meg annyit az új részeken, hogy duóban indultam, és úgy nem túl élvezetes.

Talán egyszer eljutunk oda, hogy a nagysátor ne a pályán belül legyen, hanem kívül, és akkor nem lesz szükség a rohadás nagy fahídra, ami szemmel láthatólag több embernek okozott problémát. A másik két fa rámpa sem volt túl jó helyen, mert nem lehetett megfelelõ lendületet venni hozzá. Jobban át kellene gondolni az ilyeneket, mivel sok amatõr is elindul ezen a versenyen.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A Dévényitibibácsi nem tud eljönni többe csak ;)

Elég rossz lenne ha nem jönne Ádám (bár bevallom eleinte szoknom kellett, tavaly kezdtem az ipart; de megszoktam és szörnyû lenne néküle :D), nem is engednénk, elvontatnák meg minden :D.

(Most jóóól feltölteném az Ádámos képet ha otthon lennék; de nem töltöm mert melóban bólogatok... mert mikor csönd volt akkor tekertem mikor aludni akartam akkor meg hangos változatos zene változó hangerõvel, de számítottam arra hogy nem fogom magam szénné aludni... :) )

SeeLee, így van, nem a cubeos vagy a meridás arcok fognak megállni segíten mert nekik minden másodperc drága, de a többiek akik nem dobogóra hajtanak azok igen. Nekem nem keleltt volna, de megállok segíteni ha kell még úgyis hogy izomból téptünk az 5. helyért... Amit még nem tudom hogy sikerült magtartani vagy 6.ok lettünk; hja, 'csak' 5en és amatõrök, de ahhoz képest nem rossz. Ha rendesen pihenünk, frissítünk akkor hûha lett volna (magunkhoz képest), de ez még így is pozitív meglepi volt... Ráadásul 3an a csapatból még maratont is csak képen láttak, pkusz egyikõnk pedig felelõtlenül optikai elsõfékkel jött :D (Értsd, inkább dísz volt...)
De ha jövõre is megyünk akkor rágyúrunk; és végig nyélen rakjuk, nem csak mikor látjuk hogy jé; nem is vagyunk rossz helyen :) De az egészség akkor is mindenek elött lesz, és bajba jutott bringástesón mindig segítünk! Ha 3.ok leszünk és dobogóra hajtunk akkor pedig a mögöttünk jövõ segít, mi kiabálunk hogy figyeljetek, segítsetek neki!

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
Spiltyu, félreértetted, persze, hogy jön! Eddig sem jött volna ha nem becsülne bennünket. ...és ez kölcsönös, mármint a rescpect!

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Nem azért ismétlem magam, mert annyira imádom hallani/olvsani magam, de aki ott volt annak idején a HHH-n a 22 csapat között + (2-3 duo és 2!!! egyéni), az tudja mirõl beszélek.

A segítség nyújtásról annyit, hogy megszoktam állni maratonokon is segíteni fiúnak, lánynak egyaránt (nincs hova rohannom), de azt mondom, mindenki maga döntse el, hogy tud-e/akar-e segíteni egy versenyen. Lehet csúnyán hangzik elsõre (az egészség az elsõ és senki nem szeretne földön fekvõ bringást látni), de ritkán esik ki egy kerék, valószínûleg pl ha nincs jól meghúzva a gyorszár, már pedig egy 24 órás verseny elõtt fokozottan ajánlott minden egyes csavart átnézni, meghúzni. Ha rá volt szorítva a gyorszár és úgy esett ki, akkor vissza is szívtam az egészet és bocsánat ill. jobbulást a leányzónak.

A régi HHH-ás pálya volt az igazi 24 órás versenyre való. Technikás volt (nem sok volt a nagytányéros rész) és ezért tényleg csak azok indultak, akik akár este is bevállalták pl a letöréseket. Nem volt akkora száguldozás és 2x is meg kellett gondolni, hogy hol elõzzön az ember. És érdekes, nem volt akkoriban "... leszorítottak az útról ..." , mert mindenki örült, ha bringán maradt lefelé a kerítés melletti köves részen vagy a Rekettyéstõl felfelé a csúra.
A mostani pálya könnyebb és így sokan kipróbálhatják magukat ill. megtudhatják, milyen is egy 24 órás monti verseny. De így nagyon sok a felkészületlen montis, ami a HHH-n nem ment volna. Megértem, hogy sokan szeretnének indulni a 24 óráson és a bevétel is több, de a színvonal megtartása érdekében, jobb lenne, ha megint a HHH-n lenne megtartva.

"Mit életünkben teszünk, az örökké valóban visszhangzik"

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Jól értem Adám, hogy nem fogsz többet MTB versenyen "hangoskodni"? Remélem ez csak félreértés, mert hát ki fogja akkor a bulinak a show részét csinálni? :)
...innentõl nyélen!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Váltás: Egyes csapatok semmibe vették a sportszerûséget, és nem áttették egy más bokájára a chip-et, hanem Staféta módjára egymás kezébe, mezzsebébe tették azt. Ha mindenki tudott rendesen váltani, miért kell ilyen piszlicsáré dolgokkal lehúzni a verseny szinvonalát. (Magyar mentalitás, folyamatos kiskapu keresés.)

Most ébredtem fel.. Meg egyszer, fél 12-kor, folyóügyeket intézni :) 14 óra alvás 8D
Sajnos órám lesz, szóval nem most írok mindenféle élménybeszámolót, csak Röfikét olvasva eszembe jutott, hogy lehet, egyes csapatoknak szétszakadt a chip tépõzárja, és épp nem volt náluk tû meg cérna, vagy fölös, fitt csapattag, aki leugrik ilyenekért a 24H tecsóba :)

Ádámot mi "alig" hallottuk; jó messze a céltõl, kõépület mögött, éjszaka még aludni is tudtam egyszer, füldugó+fejes kombóval! :) Ehhez képest a környéken örülhettek, 11-kor a fogas végácsinál pontosan értettem, hogy mit mond :)
De az tuti, hogy reggel a csönd zavart :D

Kajajegy; amikor úgy éreztem, de jól esne vmi, hát, csak zsíroskenyeret akartak adni, hogy leves csak pár óra múlva lesz, pár óra múlva, mikor odamentem, már zsíroskenyeret se kaphattam, csak pénzért :P

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Ádám mattrészegen ordibált és rohangált összevissza hajnali 1 tájékán. Hallgatthattunk Micimackót meg Hupikék Törpikéket is az éjszaka során.

...drága RoGeR tesó, figyuzzámááá, ha ezt tavaly, tavalyelõtt, avagy azelõtt írod...csak annyit kérdeznék: hol írjam alá?

...de idén?...s a lexebb az egészben az, hogy még soha de SOHA nem játszottam HupibasztTörpöt...

1, mert nincs meg.
2, gyûlölöm
3, ...egyszerrégen volt egy MátraMarci...nna ott sem én játszottam a gumibuzikat...

...és ha már felsorolás:

...RoGeR...honnan veszed, hogy mata részeg voltam?

...ismersz?

...neme-lehet-e, hogy vannak kik simán hülyék...

...esetleg nézzedmááá megfele mi a büdösfenével foglalkozom...

...s ha mataoda voltam 1-kor, hogy a pitliben tudtam negyedhatkor élõben játszani NEKED...ki már réééég aludtál...

...a VajdaMártiék még oda-is jöttek megcsodálni...avagy hallgatni...nemtom...ui: 5h.16perec köbö...

...és drága beszóló barátom, ha majd 36-ésfél-évesen...azért a gecisok bagójéért amit egy-egy ilyen rendezvényen beletömök a zsebembe...a hátam megett 2 KFT-vel, 1 hangszerkészítõ mûhellyel, 1 hangszerjavító mûhellyel, egy gitár tuning bolttal -16 éve müxenek-, egy hangosító céggel -8 éve nyomom- ... meghívott elõadó vagyok a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetemen...amit természetesen elvégeztem...s végül de nem utolsó sorban egy Apple-Macintosh üzlethálózattal -idei õrület-...

...ha matabenyomvaüvöltözök is...nemmindegy?

...gondoj arra, én is pont olyan vagyok mint a többi barom...

...azzal a külömbséggel, hogy nekem dolgoznom kell...s hogy mennyit, a fantáziádra bízom...s ha megfantáziáltad -mint a hupibuzikat- akkor azt szorozd meg 10000000000000-val

...vagy jövõre a VágóPista lesz a DollyRollal...

...legalább kicsit bringázhatnék is...

...szóval, nem baj a kritika, ha IGAZ...

...de kérlek ne állíts valótlan dolgokat...avagy lehet én nem vettem észre, h matazsírbebasztam...de akkor ki csinálta a bulit?...stbstbstb

...egyet tudnod kell...nemtom mennyi víz folyt le a Dunán, mióta látod a fényt a Földön...de szerintem én pár köbméterel többet nyomultam...

...de vannak igazán hüjebaromállat emberek...persze kell némi szarvaskávés support :) ...

...de kérlek egy internetes fórumon használj korrekt jelzõket...azt gondolom, még ha igaz is lenne amit írtál, azt tartsd meg magadnak...ez olyan mint kibaszni a rendszergazdával...amit hál'Isten nem ismerek, mert Mac-et használok...de van némi fantáziám...

...amúgy...a backstage jelentése:

1...a jelszó él...a Harang rossz tanácsadó...mármexoktam...amit nem lehet mexokni...

2...a pálya még Terrybuzinak öltözve, a tekerhetettlen géppel, ANNAK öltözve ( Seti, egyszer széttéplek), lámpa nélkül is KÚÚÚÚÚÚL...volt...ui: ha tudsz csinálj jobbat...avagy ez a HEGYIKERÉKPÁR pont a buckalakókról szól...igen ez EB-én óránként karbantartanak...de ragozzuk-é tovább azt, ami nyilvánvaló...mi a Balkánon élünk...ok enyhítek...nyugatbalkán...de ott min 2 PROFI dumagép nyomul, a színpadi hangosításért, hogy yoooo legyen adnak némi anyagi hozzájárulást, nem pedig bármi is yooo, csak ingyé legyen...vegyük már észre az még mindíg Magyar-hon...

3...a Büfé NO Comment...nekünk nigger robotoknak még kajajegy sem járt, ez a szervezõk "bûne"...de az a flegma modor a gagyi piákkal körbekerítve...nnnna az felháborító...az egyetlen yóóó arc a FÕNÖK volt...de nem Õ volt a pultnál sajna...a kajáról nemtok nyalatkozni...mert nem kaptam...avagy a végén egy sültszárnyasmelles dolgot beharaptam...nnnnna az állat finom volt...

4...a idén a BÜFÉ-nek semmi köze nem volt a Hariékhoz....

5...szerintem ilyen versenyközpont még sehol nem volt...s nehezemre esik (persze nem is) de a Harang igazat mondott... világ szintvonal... sorry de jártam pár versenyen én is...

6...ez az egyetlen olyan verseny, ahol nincs IGAZI "profi" tét...tehát ez egy naagy buli a naagy montis családnak...

7...igen a Csömörieknek egy BIG RESPEKT meg egy NAGY YEEEEEEEE......

8...de ez nem róluk szólt...hanem rólad...te ki beneveztél a barátaiddal, buliztál is talán, kicsit, bringázni meg muszáj...természetessen akinek a vérében van a gyõzelem igénye, annak a vérében van...s hogy az utolsó 4 percben felállított pályakör-rekord-nál kinek mi volt a vérében, ezt nem tisztem forszírozni...és itt-és most nem írom le dr Knoll Zsolt hivatalos véleményét sem...pedig sz'tem hozzájárulna...nagyon is....

9...Te ki nem veszed észre, hogy ez a 24-órás egy naaagy családi buli...Te még akkor egyél grammra kiszámolt mûzlit, tablettás bigyókkal, amikor MI a tablettás borokat isszuk...

10...a végsõ konklúzió, das katarzis...
...a külömbség az: mi gácijól érezzük magunkat -még akkor is ha hulla fáradtak vagyunk- Neked meg egy verseny...ahol nyerned kell, s fikázod azt ki nem a bijomûzlin él...avagy hal..

...kedves Gyerekek az utolsó szó jogán én DÉVÉNYITIBIBÁCSI ...MTB versenyen többet nem szerepelhetek...mert kõõõõõ a pénz...jövõre Grillus Vilmossal találkozhattok a cvókerekes versenyeken...annyit mondok:

KÖSZÖNÖM

...nekem bejött...s TI vagytok a családom...

...meg a Bóbita meg a Kókusz...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!