Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2007. szeptember 17. - 01:55
Írta 2007. szeptember 16. - 21:51
A külön feláras hagymás kenyér és a lejárt szõlõcukor pedig tényleg a legalja. De legalább a hastáncos lány egy rövid idõre minden nyûgöt feledtetett
Írta 2007. szeptember 16. - 21:49
Szerintem a rossz kép rosszabb mint a semmilyen kép, de tudom, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok többségben
Persze, fotósgondolkodással igen; de ha vki ezen van csak rajta az máshogy látja - tudom, én is évente max 5 képen szereplek pedig jó pár helyre megyek... Szal ezért kérdeztem. Ami annyira gáz azt persze nem töltöm fel...
H.Zoli: Köszi a képekért!
(A gyökeres utáni lejtõn nem sikerült amit lõttél rólam? Pedig nagyon feszítettem )
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 16. - 21:47
Írta 2007. szeptember 16. - 21:14
Szavazzátok ti meg!
Külön könyvtárba töltsem fel a nem tökéletes (elmosódott vmennyire vagy ferde amit kiegyensítve az emberbõl is nyesne le egy darabot) képeket, vagy egybe a többivel? (Vagy fel se rakjam.) (A rossz kép is jobb mint a semmi alapon ... )
:prosze:
Szerintem a rossz kép rosszabb mint a semmilyen kép, de tudom, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok többségben
Írta 2007. szeptember 16. - 21:13
13028 - 2007. szept.15-16. 24HtavaLY?
gondold már át mégegszer mielõtt a küldés gombra nyomsz, szerintem te sem írnál akkor ekkora baromságokat...
Írta 2007. szeptember 16. - 21:07
http://kep.tar.hu/krimih/50530647?o=0
Írta 2007. szeptember 16. - 21:05
Nekem tagom is .
És talajeroziós és gumikímélési okokból nem blokkoltam a hátsó kereket szinte sose (nagyon ritkán, véletlen és rövid idõre; fõleg mikor elsõvel is akkorát fogtm hogy hátul emlekedett el). Ki hogy szokta meg... (Marcikon is sokan élvezik ahogy radírozhatják a földet...)
Pedig nem csak a talajt és a gumit gyilkolják, hanem rosszabb is a fékhatás...
Amúgy a Bringabanda második éve kint van a 24 órás EB-n. Az ottani tapasztalat, hogy a verseny alatt folyamatosan javítják a pályát, a nagyobb gödröket feltöltik, hogy ideig-óráig jó legyen.
Írta 2007. szeptember 16. - 21:04
én ugy voltam vele h mivel mi ugysem nyerhetünk, ök viszont igen (tehát nekem pont mindengy h 82ik vagy 93ikok leszünk, neki viszont nem mindegy h 4ik vagy 3ik) ezért õ MEGÉRDEMLI h utat adjunk neki akár saját kárunkra is. én sokszor inkább lelassitottam egy-egy szélesebb szakaszon akár 4-5re is hogy ha hallottam h droidtámadás várható hátulról.
Írta 2007. szeptember 16. - 21:00
És talajeroziós és gumikímélési okokból nem blokkoltam a hátsó kereket szinte sose (nagyon ritkán, véletlen és rövid idõre; fõleg mikor elsõvel is akkorát fogtm hogy hátul emlekedett el). Ki hogy szokta meg... (Marcikon is sokan élvezik ahogy radírozhatják a földet...)
ggx, mutasd meg... Lehúzás, bucka, barom... nem kell mindegyik hszbe ezekbõl valami. :prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 16. - 20:57
mi is volt a baj velem?
ugy vettem észre nem voltam utban senkinek...
a pálya felett átivelõ hidon elég nehéz átmenni
amugy jó volt , jo volt látni a sok ismerõs arcot
Hopsz, én nem ott láttalak, ha Te is voltál az...
Írta 2007. szeptember 16. - 20:51
A pálya szerintem kifejezetten jó volt, volt néhány huplis szakasz, és akkor mi van? Terepversenynek hirdették meg, nem döngölt utas vagy aszfaltos rohanásnak. Rossz állapota lett a végére? Szerintetek melyik pálya bírná azt, hogy átlagosan 10 másodpercenként átrobog rajta egy bringa egy teljes napon át?
tavaj összesen (minden versenyzõ együttvéve) 10000 (TIZEZER) kört mentünk, furcsa kimondani, de ezért lett olyan a pálya. de magatoknak is köszönhetitek (akinek nem meze negy vegye fel) ha nem satuhátsóval kanyarodnátok akkor a kanyarok megmaradhattak volna simán.
igazából nincs harag...van telóm:)
Írta 2007. szeptember 16. - 20:48
Pálya jó, frissen vágott rész amit annyira nem díjaztam de nem lett gond belõle.
Nekem sem volt gondom a profikkal és a mazsolákkal sem; ha nem tudtam engedni/nem tudtak engedni akkor 'mindjárt engedlek innen', vagy 'ha tudsz engedj el majd vmerre' és kész.
Áramot csak egy idõre kapcsolták le(?), utána megint volt még délelött, szal nem biztos hogy direkt volt.
Kajajegyre hogy ez járt arra különösebben nem tudok se jót, se rosszat szólni, nekem a hagyma nem volt feláras, azt vetted el amelyikat akartad. Persze krumplistésztának jobban örültem volna, de a forró lötyi kellett a gyomornak - már akik nem délután ették le.
H.Zoli, én is így látom; úgy döntöttem lesz egy fõ galéria, meg egy 'többi' al, ahova inkább a csapatunkra, egyéb dolgokra vonatkozó dolgok is lesznek, ill egy bizonyos minõségi szintet nem megütõ képek is oda mennek; akit érdekel jobban az végiglapzza mindkettõt, átfedés nem lesz benne; aki meg csak meglesné nagyjából azt meg csak általános jó minõségû képek fogadják csak. :prosze:
Képek holnapra fenn lesznek! (Ha majd a kep.tar.hu is úgy akarja...)
Egyébként látom megint divat fikázni Harangot; tény hogy õ sem tökéletes, de tessék azért a rendezõség helyébe is képzelni magatokat olykor. Fikázni könnyû,alkotni nehéz; a nyílvánvaló mulasztásokat hozzuk fel, de ne flameljünk szerintem mert elég unalmas. Aki úgy érzi sokkal jobban csinálná segíthet a szervezésben bármikor nekik... Köszi!
Írta 2007. szeptember 16. - 20:48
48d rajtszámmal indultam. Akinek van rólam képe az legyen szíves jelezni.
Elõre is köszönöm!
Írta 2007. szeptember 16. - 20:40
kajajegyen nagyon nem lepõdtem meg, mert tudtam hogy magyar verseny, ráadásul harang szervezés, de nehogy már ez legyen a normális? lehúzás megy és kész... haverom megpróbált elvenni egy olyan zsíroskenyeret, amin van hagyma és rászólnak, hogy az nem jár hozzá...jézusom ez már tényleg a legalja...
zerge83: nagyon sokszor flottul mûködött ez a gyorsabbat elengedem dolog, csak azért én sem nézelõdni mentem ki a pályára és ha csak úgy tudnék fére állni hogy tökre beszívom, akkor esetleg várhat még 5-10 métert mögöttem a sporttárs, ahol már tisztán ki tud elõzni...
szóval szerinted normális reakció az, hogyha egyszerûen nem fértem volna el jobbra lehúzódva ezért kb még 1 másodpercig középen maradtam, akkor leordít a seggfej egy bazmeggel?
na hogy pozitívumot is mondjak, ez pl teljesen igaz:
Írta 2007. szeptember 16. - 20:39
És a babakocsis apuka...? Õ is ott tologatta a gyereket a pályán össze-vissza.
mi is volt a baj velem?
ugy vettem észre nem voltam utban senkinek...
a pálya felett átivelõ hidon elég nehéz átmenni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. szeptember 16. - 20:35
szóval akkor Harang hozta a megszokott "színvonalat"?
Nem volt az annyira vészes. A pálya szerintem kifejezetten jó volt, volt néhány huplis szakasz, és akkor mi van? Terepversenynek hirdették meg, nem döngölt utas vagy aszfaltos rohanásnak. Rossz állapota lett a végére? Szerintetek melyik pálya bírná azt, hogy átlagosan 10 másodpercenként átrobog rajta egy bringa egy teljes napon át?A "vérprofikkal" nekem nem volt gondom, ha olyan helyen akartak elõzni ahol nem fértünk volna el, akkor hátraszóltam mindjárt mehetsz, és megértették és megköszönték, ha az elsõ alkalmas helyen félrehúzódtam és elengedtem. De mástól is hallottam ilyen problémáról, lehet, hogy csak szerencsém volt? Viszont voltak olyan idióták, akik bemondták, hogy balról, lehúzódtam jobbra, és jobbról majdnem elgázolt a ökör! Az áramot tényleg hagyhatták volna legalább a verseny végéig, jó lett volna kaját melegíteni, meg teát fõzni. Az ilyen kajajegy dolgon meg szõlõcukron meg nem tudom mit kell kiakadni, ha valaki erre számítva megy versenyezni, akkor az meg is érdemli.
Pite! Szerintem a rossz kép is jobb, mint a semmi alapon tedd fel mindet, és akit érdekel, majd mazsolázik. Lehet, hogy egy képet Te rossznak ítélsz, de akirõl készült, az örülne neki, mert csak az egy készült róla. Én is mindjárt teszek fel vagy 200db-ot, jobbat-rosszabbat vegyesen.
Írta 2007. szeptember 16. - 20:32
-iszonyatosan huplis pálya, nem tudom kinek élmény olyan helyen tekerni, ahol 1 napja még bokrok és fák voltak, az utolsó 10 métere a terep szakasznak mielõtt kikanyarodott az ember a fahídhoz pedig kritikán aluli volt.
-bunkó emberek a pályán, barátnõmnek menet közben kiesett a hátsó kereke, jó nagyot zanyált, és elmondása szerint kb a 10. fiú állt meg neki segíteni, akit megkért... pfff .... nekem is volt incidensem cube mezes "vérprofival", szûk csikicsukiban beordítja a balrólt, és mivel nem voltam hajlandó rögtön beugrani a bokorba, erre kaptam egy "neked ez a bal, bazmeg" beszólást, NO COMMENT
1. ez montenbájk, arra van h huplis uton menj. ha sima uton akarsz menni akkor válts országútira.
2. gondolkozz el magadon, teljesen igaza volt cube-osnak, akadályoztad a versenyében. az hogy igy reagált háát, nyélen ment, mégsem mondhatta azt h "mélységesen felháborit a sportszerûtlen magatartásod kedves sporttárs, a jövõben nem szeretnék erre példát látni ugy tõled mint csapattársaidtól, kérlek figyelmeztesd erre õket is, köszönöm és további jó versenyzést"
egyébként gratulálok a 83ers csapatnak,neked is, pont megvertetek minket(SzMK team)
Írta 2007. szeptember 16. - 20:12
szvsz külön könyvtárb a neked nemtetszõket...Szavazzátok ti meg!
Külön könyvtárba töltsem fel a nem tökéletes (elmosódott vmennyire vagy ferde amit kiegyensítve az emberbõl is nyesne le egy darabot) képeket, vagy egybe a többivel? (Vagy fel se rakjam.) (A rossz kép is jobb mint a semmi alapon ... )
Legalább 5 hsz-t várok ezzel kapcsoaltban és úgy teszek utána. :prosze:
Írta 2007. szeptember 16. - 20:05
szóval akkor Harang hozta a megszokott "színvonalat"?
Nagyjából. Kevesebb volt a frissen vágott szakasz, de azok szokás szerint rettentõ állapotban voltak a végére.
Mi 4,0 km távot mértünk egy körre, kicsit több technika volt benne, mint tavaly. A fahíd viszont eléggé veszélyesre sikerült.
Ádám mattrészegen ordibált és rohangált összevissza hajnali 1 tájékán. Hallgatthattunk Micimackót meg Hupikék Törpikéket is az éjszaka során.
A kajajegy egy db zsíroskenyér (hagyma csak felárral) és egy zacskós leves volt.
De összességében szerintem jobb volt, mint tavaly. Mind a pálya mind a szervezés.