Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2008. szeptember 17. - 23:56
Ezzel a bejegyzésükkel ráadásul azt is kockáztatják, hogy jövõre esetleg senki sem akar majd két ilyen lánnyal egy csapatban lenni, tehát maguk alatt vágják a fát. A másik ami furi: kit érdekel a mi lett volna ha?
Valamelyik duós is mutogathatna most, hogy ha õ a Bogárral indult volna duóban, akkor biztos hogy dobogós lett volna! De ez óvodás szint, nem egy felnõtt emberé.
Írta 2008. szeptember 17. - 23:49
Kedves ZKSE(-s lányok)!
Sajnáljuk, hogy így el lett cseszve a 24-órásotok. De tudjátok, ha engem vadidegen csapatba hívnak, elõtte igyekszem leinformálni õket - csak a részvételért mennek-e, esetleg dobogós ambícióik vannak. Személy szerint rosszul érezném magam a Cube csapatban, mert jócskán elmaradok tõlük, de egy 14-15-ös csúcsokat futó csapatnál is. Szájatok nektek is van, meg tudtátok volna kérdezni a lányokat, ha pedig megtettétek, aligha hitegettek benneteket túlzott ambíciókkal. Ezek után nem túl szép dolog utólag leszólni õket. Mellesleg egyáltalán nem produkáltak gyenge teljesítményt, 100% hobbisták lévén pontosan azt produkálták, amire képesek.
Szerintem ne ássátok ki rögtön a csatabárdot! Ha jobban megnézed, a hírt nem a két ZKSE-s lány írta, hanem valaki más róluk többes szám harmadik személyben. Egyáltalán nem biztos, hogy a lányok így nyilatkoztak rólatok, lehet, hogy valaki, más túlreagálta, kiszínezte, stb... Nem biztos, hogy így történt, de szerintem ne orroljatok meg a két lányra, lehet, hogy valaki mást kéne seggbe rúgni...
Pite, egyetértek, minden szólista megérdemelte volna az elismerést. Nekem viszont jobban baszta a csõrömet, hogy a duókat nem említették meg név szerint: "és harmadik lett Tigris és a Herceg, karbonlovon, ugye kitaláljátok ki a Tigris és ki a Herceg?" hahaha, fapoénok helyett két nevet kellene mondani, a két emberét, aki végigküzdötte a 24 órát...
Persze Harang gondolom olyan eredménylistát kapott, amin csak a csapatnevek szerepeltek, de ez így gáz...
Írta 2008. szeptember 17. - 23:48
De a mi kategóriánk eredményhírdetésénél nem láttam "eliteseket". Most vagy a hobbistákat nézik le az elitesek,vagy mindegyiknek sok dolga volt már aznap délután,vagy nem tudom mi.
Ugyanezt észrevettük mi is! De sajnos azt nem várhatod el, hogy az elitesek ott maradjanak, mert sokuk lenéz minket, béna hobbistákat! Ezt a hozzáállást már nem egyszer tapasztaltam sajna! Ezt a problémát egyébként a szervezõnek kéne megoldania, méghozzá úgy, hogy az eliteket hagyja utolsónak a hirdetésnél. Az elitek és hozzátartozóik így kénytelenek lesznek maradni, viszont a hobbisok között meg sokan vannak olyanok,akik valóban tisztelik az elitek eredményeit és õk maradnak a saját eredményhirdetésük után is! Mi is általában végig szoktuk állni, és nem azért, hogy a sajátunkat megvárjuk!
Egyébként meg: NÕKÉNT KÜLÖN SÉRTÉSKÉNT VETTEM, HOGY A NÕKET HAGYTÁK UTOLSÓNAK AZ EREDMÉNYHIRDETÉSNÉL, mintha a mi teljesítményünk lenne a legalacsonyabb, pedig szerintem elõször a solo, duó, és aztán mi érdemeljük igazán az elismerést, lévén, hogy többen gyereknevelés mellett készülnek ezekre a versenyekre!!!!
A másik ami nem tetszett, hogy nem voltak képesek a dobogós duósok nevét elmondani, csak a csapatnevekig jutottak el, ez így ciki.
Írta 2008. szeptember 17. - 23:11
...Pedig nem kis teljesítményt vittek végbe. ...
Bizony, nekem még izomlázam is van, többieknek meg nem, szal lazsáltak :lol1:
Igaz, a bûvös 12est nem törtem át, de az idei alig félezer km-emmel nem is olyan rossz
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. szeptember 17. - 22:43
Mintegy illusztrációként...
És így kerestünk társakat anno:
Sziasztok!
Nem nagyon pörög most ez a topik, de azért én bízom benne, hogy jár erre pár bringás lány mostanság. Lenne ugyanis egy közzétennivalóm, vagyis:
Tadámm, közhírré tétetik!
Vállalkozó kedvû, némi montis tapasztalattal és fõleg kitartással és kalandvággyal bíró egyéneket keresünk alakuló lánycsapatunkba a 24 órás versenyre (Csillebérc, szept. 13-14.). Bulifutam lesz, lényeg, hogy végig menjünk mind a 24 órán át, helyezés nem számít. Tavaly több mint száz csapat indult, ebbõl csak négy volt teljesen lánycsapat, nem hagyhatjuk így ezt a borzasztó aránytalanságot.
Vállalkozó kedvû jelentkezõket privátban vagy a mailcímemen várom (szbj kukac sgmail pötty hu), hétvégi elõpróbatekerészéseket megejthetünk feltétlenül. Eddig hárman megvagyunk, még három bátor jelentkezõt jó lenne találni. Kalandra fel!
Ennyit az ígéretekrõl...
Írta 2008. szeptember 17. - 22:29
Ezek az emberek viszont a 24h alatt összenéztek, talán egy kicsit cinkosan össze is kacsintottak, és láttad a szemükben: becsülik egymást.Olyan emberek mentek 24 óra tekerés után "névtelenül" haza, akiknek senki sem gratulált, mivel nem lettek dobogósok. Pedig nem kis teljesítményt vittek végbe.
Én így éreztem, és ez jól esett...
Írta 2008. szeptember 17. - 22:19
Ez nem volt szép!
Írta 2008. szeptember 17. - 22:19
Ezt a módszert így különösen ellenszenvesnek találom, felháborító egyszerûen ez a gerinctelen eljárás, a hátunk mögött ilyeneket írni, szemben meg egy szó sem hangzott el.
Azt hiszem, részemrõl nem igazán kívánok a két lány egyikével sem együtt versenyezni a késõbbiekben. Akkor sem, ha esetleg pár év múlva csak jóval 20 alatti köreim lesznek...
a Kelly's Ladies csapat leglassabb tagja, aki ettõl teljesen függetlenül imád bringázni
Írta 2008. szeptember 17. - 22:08
Kedves ZKSE(-s lányok)!Mivel a ZKSE bringáslányokban szûkölködik, így lányaink - Cséri Szilvi és Szekér Adrienn - a bikemag fórum segítéségvel csatlakoztak egy lánycsapathoz, a Kelly's Lady-hez. Ez utólag rossz döntésnek bizonyult, mivel a csapat másik 4 tagja gyenge teljesítményt produkált, így Adri és Szilvi hiába küzdött, a dobogós esélyek sajnos hamar elszálltak, és így végül az 5. helyen értek célba.
Sajnáljuk, hogy így el lett cseszve a 24-órásotok. De tudjátok, ha engem vadidegen csapatba hívnak, elõtte igyekszem leinformálni õket - csak a részvételért mennek-e, esetleg dobogós ambícióik vannak. Személy szerint rosszul érezném magam a Cube csapatban, mert jócskán elmaradok tõlük, de egy 14-15-ös csúcsokat futó csapatnál is. Szájatok nektek is van, meg tudtátok volna kérdezni a lányokat, ha pedig megtettétek, aligha hitegettek benneteket túlzott ambíciókkal. Ezek után nem túl szép dolog utólag leszólni õket. Mellesleg egyáltalán nem produkáltak gyenge teljesítményt, 100% hobbisták lévén pontosan azt produkálták, amire képesek.
Írta 2008. szeptember 17. - 21:35
Írta 2008. szeptember 17. - 21:32
Itt tényleg az elismerés hiányzik.
Olyan emberek mentek 24 óra tekerés után "névtelenül" haza, akiknek senki sem gratulált, mivel nem lettek dobogósok. Pedig nem kis teljesítményt vittek végbe.
Nagyatádi ironman verseny másnapján egyenként szólítják fel a teljesítõket a színpadra, és az államtitkár, polgármsterek külön fognak velük kezet, és a háttérben a profik is felállva tapsolnak.
24 óráson meg megtarthatod a rajtszámod, azt szevasz.
Írta 2008. szeptember 17. - 21:03
vendég_freeride69x_*
Írta 2008. szeptember 17. - 20:52
Külön köszönet a hobbi vegyes kategória 2. helyezésének eléréséért a X2S-TEAM VÉRPOMOGÁCSOK tagjainak:Sikter Zsuzsának,Flier Lajosnak,Takács Györgynek,Bencének és Daninak!Külön köszönet Rékának,Petikének,Andrisnak!
Egy megjegyzés.:javaslom a verseny rendezõjének hogy az eredményhírdetést jövõre a licenc nélküli versenyzõkkel/csapatokkal kezdje az ún.:"hobbistákkal!"
?=Én mint csak hobbista versenyzõ megtiszteltem az eredményhírdetésen a jelenlétemmel az összesd díjazott versenyzõt/csapatot,de a hobbi vegyes kategória eredményhírdetésénél -amit utóljára hírdettek ki-már alig volt ott vki,pláne nem az elit réteg(tisztelet a kivételnek)
Viselkedj úgy mintha Te lennél a sportágad fõ képvieslõje-mondta egyszer vki.
Namármost Mikusz-úgy gondolom õ prominens személyiség a sportágunkban-türelmetlenkedve oridbálja Harangnak hogy legyen már végre eredményhírdetés,majd miután kihirdetik a kategóriáját angolosan távozik.Vagy nem.De a mi kategóriánk eredményhírdetésénél nem láttam "eliteseket".
Most vagy a hobbistákat nézik le az elitesek,vagy mindegyiknek sok dolga volt már aznap délután,vagy nem tudom mi.
Én úgy gondolom egy sportág egy "csapat".Elvárom hogy tiszteljenek meg a jelenlétükkel az elit versenyzõk és úgy egyébiránt azok a személyek is akik csak az elitesekre kíváncsiak.
Nekem személy szerint család-gyerek-2 munkahely mellett igen sok kemény edzés ill. nehéz óra áll emögött a teljesítmény-és a topmaraton eredményeim- mögött .
Tisztelek mindenkit és nekem is jár ugyanez.
Respect for everybody!
Írta 2008. szeptember 17. - 20:45
Ugyan csak egyszer számoltam át a köröket, de nekem az éjjel az a 7. köröm lett volna, de 6-nál váltott hozé.
A holtpontom az 5. körben volt, ezt még a köridõk ismerete nélkül mondtam. Tán még hozénak is említettem az éjféli váltáskor.
Éjjel - idén - nem estem egyszer sem.
Délelõtt még defektel sem sikerült a 27 perc közelébe érnem, egyszer futva, egyszer tekerve-futva.
Akkor hogy van ez?!
Persze nem zavar a dolog. Én így is élveztem. Mindegy...
Írta 2008. szeptember 17. - 20:33
...
A két harmadik helyezett kihirdetésérõl az érintettek (két csapat képviselõje, idõmérõk) meghallgatása után én, mint a verseny fõbírója hoztam meg a döntést. A körszámot azért nálatok csökkentettük, és nem náluk növeltük, mert ezt lehetett a leggyorsabban megtenni az eredményhirdetés elõtt adatbázisban úgy, hogy abban ireális eredmények (mondjuk 6 perces körök) ne maradjanak.
...
Fetzer Robi
A 27 perces kör meg valószínû Zsizsi holtpontja.
Azon szokott éjjel átesni, néha bele a bokorba.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. szeptember 17. - 20:28
Amikor 11:52kor mentél át?
jah...
pedig az beleszámít.állítólag!
és még van egy 27 perces körünk is.így meg már akár az ezüst is kérdéses...
nembaj,belefér!majd jövõre nem csak hajnaltól vesszük komolyra a figurát!
Írta 2008. szeptember 17. - 20:03
Írta 2008. szeptember 17. - 19:53
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. szeptember 17. - 19:46
Írta 2008. szeptember 17. - 19:13
De nem változna a eredmény,csak bosszantó!