Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2008. szeptember 18. - 20:41
Írta 2008. szeptember 18. - 19:14
Írta 2008. szeptember 18. - 17:57
Írta 2008. szeptember 18. - 16:16
Üdv mindenkinek, néhány fotó
ha nagyobb kell írjatok thk99@freemail.hu
http://picasaweb.goo...4h_csillebRc_HZ
Köszi a képeket. Eddig végignéztem az összeset de magamról nem találtam képet (verseny közben).... pedig csomóan kattintgattak
Írta 2008. szeptember 18. - 14:44
ha nagyobb kell írjatok thk99@freemail.hu
http://picasaweb.goo...4h_csillebRc_HZ
Írta 2008. szeptember 18. - 13:09
MC Pite ezen mi nevetséges? Bevállaltam, nem tudtam volna végigmenni vele. Ez is egy tapasztalat, úgy gondolom a teljeskörû teszt érdekében ezt is próbálni kellett.
szvsz sem nevetséges, én végigmentem duóban full merev ráadásul ss géppel 45 kört, nem volt utána õszinte a mosolyom......
Írta 2008. szeptember 18. - 13:05
az ilyen csapatos viszályok elkerülése miatt mondta Pogi, hogy bizony szólóban kell lenyomni, aztán akkor nem kell veszekedni senkivel, egyedül be tudod osztani, hogy tekerj...
igaza van!
Naaa, azért, ha valaki skizó, ott még okozhat problémát, hogy melyik "én" hány kört nyomott
Írta 2008. szeptember 18. - 13:04
Vagy letekerné Még nyolcas sem lett a kerékben, pedig a focipályától defektes kerékkel mentem.
elméletileg nekem sem pedig fent kaptam defektet a köves lejtõnél, onnan letoltam, de az emelkedõ után már tekertem (a legutolsó köröm volt a befutónál) a Gyömrõiek mondták is, h nem kell végigmenni, innen menjek le, ez már a betonút kersztezõdésében volt az utolsó csikicsuki elõtt, de becsületbõl végigmentem...
Írta 2008. szeptember 18. - 12:34
Írta 2008. szeptember 18. - 12:30
igaza van!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. szeptember 18. - 11:49
Hú, gyerekek! Ne legyetek már ilyen (már bocs, de) "PAAARAAAASZTok" [Spenót], hogy egy olyasvalakirõl, aki nincs is itt, ilyen "hangnemben" írtok. .
Igazad van, ezennel bocsánatot kérek, szerintem túlreagáltam a dolgot és így visszaolvasva tökéletesen egyetértek veled! Nincs jogom ilyeneket írkálnom!
Sajnos magával ragadó ez a fórumos vitázás és az ember önkéntelenül is "lesüllyed" erre a szintre. Legalábbis azok, akik vevõk rá...És itt most magamat minõsítem, tudom, vagyok, amilyen vagyok, most szapulhattok ti is engem, megérdemlem.
(Alat: azt hiszem, még kell hallgatnom egy kis Spenótot a fejlõdéshez )
Írta 2008. szeptember 18. - 11:27
Lens, ugye ezt Te sem gondolod komolyan, hogy a hobbisok nem mennek haza? Bíróként elég sok maraton eredményhirdetését végigálltam már, ezeken általában a hosszú táv elit eredményhirdetése az utolsó , s bizony azt kell mondjam, a közvetlen érintetteken kívül nem sokan maradnak már addigra.
Robi, lehet, hogy tévedtem, magamból indultam ki. Igaz, mi is idõnként hazamegyünk korábban, de én szeretem megtapsolni a hosszú távosokat a marcikon, számomra õk az etalonok és nagyon szoktam értékelni erejüket, kitartásukat. Így ha lehet, maradok.
Egy 24 órás számomra még több, mert itt egy egész napig vagy összezárva számodra ismeretlen emberekkel, és persze ismerõsökkel, akikkel együtt küzdesz a pályán. Eddig 7 24 órás eredményhirdetését álltam végig és soha nem jutott volna eszembe elhúzni.
Emlékszem még a vastapsra, amit a 2. vagy 3. (?) 24 óráson kaptak Olivérék, ahol hihetetlen küzdelmet folytattak az elemekkel és magukkal. Máig is fel tudom idézni azt a csodálatot, amit irántuk éreztem, hogy õk képesek voltak a számomra lehetetlent legyõzni. A 24 óráson is szívembõl tapsolok, és fõleg azoknak, akik munka, család mellett csinálják végig, és a lányok, nõk, idõsebbek azért szerepelnek nálam kitüntetett helyen, mert jól tudom, hogy nekik sokkal nehezebb teljesíteni egy ilyen versenyt, mint egy erõs fiúnak. Jó tudom, ezzel ismét vitába lehet szállni, de valahol egy-egy ilyen emberke minimum olyan küzdelmet folytat magával és a pályával, mint egy elit! És igen, én úgy vélem, hogy még ha más versenyeken nem is, de a 24 óráson a hobbisták hasonló megfontolásból mint én még maradnának tapsolni! De ezt csak a 24 órásra értem.
Csak mellékesen megjegyzem, idei csapatotok nem is volt annyira "amatõr", hiszen tekert benne olyan - általatok "elsõ áldozónak" gondolt - személy, aki már állt 24 óráson a dobogó legfelsõbb fokán!
Mi még nem voltunk elsõk 24 óráson szerintem, vagy ha voltunk is, akkor nem volt vetélytársunk. Vagy most kire gondolsz, nem értem?
vendég_Franciÿ_*
Írta 2008. szeptember 18. - 11:19
Olvass vissza légyszives, ez már felvetõdött és reagáltak is rá a rendezõk...
köszi,lehet egy oldal kimaradt nekem ,olyan hamar betellik egy:)
Írta 2008. szeptember 18. - 11:11
vendég_Franciÿ_*
Írta 2008. szeptember 18. - 11:04
Egyiket a rajt/célban,másikat meg a pálya felénél elhelyezni(ez persze plusz költség ,hiszen 2x annyi csipes cucc kell,és a pálya felénél nyilván áram sincs).
Ahogy a szervezö irta a gyárto által igért 99,99%-ot közel sem annyi. Ezt orvosolva lehetne 2 chipet feltenni egy karkötöre/kulacsra,amik a pálya két ellentétes végén mérnének.És ezzel nem ronánk nagyobb feladatot a versenyzökre, mert +1 csip nem olyan nagy teher.
Akik ugy érzik hogy többen is csaltak, igy el lehetne ezt is oszlatni ezzel a megoldással.Ugyanis hogy "összevágjon" mindkét idö azonos körön belül,ha vki csal ezt igazán nehéz lenne kivitelezni.
vendég_Franciÿ_*
Írta 2008. szeptember 18. - 10:45
Nagyon tanulságos összehasonlítani mondjuk Németh Antal és Káldi Attila köridejeit.
Látszik rajta, hogy Attilának a terep új, mert az elején nagyon bekezdett és nem bírta tartani a saját maga által diktált tempót.
Németh Antal meg... egy gép. Az elején ráállt arra a tempóra amit szinte végig bírt tartani.
Még egyszer gratulálok az összes szólósnak!
Hát igen, szép volt! Csak 3 köre van ami 20 perc körüli,és egy 45 perces.Többi mind 13-14 perc körül,megállás nélkül,nem semmi!Grat!
Írta 2008. szeptember 18. - 10:34
Nem volt szerintem, és tavaly sem.
Zakó viszont igen, csak azt nem osztották, hanem szerezte magának az ember.
Köszi!
:DMimimimilyen zakó?....ja az elõbb asszem kicsit rosszul értelmeztem:D...én aztse szereztem
Írta 2008. szeptember 18. - 10:30
Most a 24 órásra nem kapott senki pólót?, vagy csak én maradtam le róla?!
Nem volt szerintem, és tavaly sem.
Zakó viszont igen, csak azt nem osztották, hanem szerezte magának az ember.
Írta 2008. szeptember 18. - 10:21
Írta 2008. szeptember 18. - 10:19
Inkább örüljön mindenki és szeretkezzen :ladysman:
Veled ? 24 órán keresztül ? :love2:
Hozé happy birthday! :birth: