"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
:scratchhe
Azt láttam, hogy sok biciklis van az erdõben. Másra nem nagyon emlékszem... :wtf:
Csõlátás. Tudod...
(14:07-tõl és 18:04-tõl.)
A sebesség mindent megold.
Mikor voltál kint nappal a pályán? Egyszer nem mentél néhány kört egy kék mezes bringás mögött?
Napközben az elsõ két menetem (3 majd 4 kör) még 11:00 és 11:20 átlag volt, teljesen egyforma köridõkkel.
Este már nagyon vissza esett. ~12:30 átlag jött ki 4 körre. A hajnal 3-as 4 köröm [kör, nem köröm!], pedig maga volt a katasztrófa. ~13:20 volt az átlag úgy, hogy két kör között 1 perc különbség is volt! Az volt a baj, hogy egy percet sem bírtam aludni a feszültség miatt. Pedig direkt nem kávéztam, hogy bírjak pihenni. De lehet, hogy jobb lett volna ha iszok.
Ráadásul estem is az utolsó körben, s ezért fel is kellett adnom, de talán jobb is, mert nem rontottam az átlagunkat.Bár a más is lassult a csapatból...
Éjszaka rosszabb volt tekerni, mert kevesebben voltak a pályán és "húzó emberrel" sem nagyon találkoztam, ami miatt nem nagyon tudtam viszonyítani a sebességemet, ráadásul az órámat se láttam.
Jövõre ezekre is figyelek majd.
A sebesség mindent megold.
What?!
most bókolsz picur!?
Mi még nem voltunk elsõk 24 óráson szerintem, vagy ha voltunk is, akkor nem volt vetélytársunk. Vagy most kire gondolsz, nem értem?
Üdv mindenkinek, néhány fotó
ha nagyobb kell írjatok thk99@freemail.hu
http://picasaweb.goo...4h_csillebRc_HZ
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!