THX! :clap: Ez BÖLCS dolog volt! Köszi!
(egy kívülálló, aki élvezte a 24 órát, elejétõl a végéig.)
Csajok!
Szerintem minél elõbb menjetek el együtt egy cukiba, és ott beszéljétek meg. Nem hiszem, hogy igazán haragudnátok Ti egymásra!

Sokat töprengtem, hogy ebbe a méltatlan szópárbajba beszálljak. De ennek úgy sem lehet vége. Olvastam itt is ott is hogy valakit nagyon megsértett a dolog, a lelkére vette az iromány. Ne tegye. Minden kiszólást és írást az elkövetõhöz kell mérni, azt minõsíti. Hát aki ezt írta erre volt képes.
Csapat az, ahol minden tag a saját magához mért maximumot hozza ki magából, és csapattag az aki hulla fáradtan, fázósan kimegy egy utolsó körre még más helyett is hogy elmondhassák, nem adtuk fel.
Néhány tanulság van. Az egyik, Ari, hogy a mi barátságunk többet ér akármilyen éremnél. Fõleg hogy abból van otthon jópár.
Nagyon sajnálom, hogy ennek az állítólagos buliversenynek a topikja nem olyan beírásokkal van tele hogy de jó volt meg mennék vissza, hanem azzal hogy kit milyen sérelem ért.
Azért is szerettünk bele a montizásba a párommal, mert azt tapasztaltuk, hogy egy összetartó társaság. Ismeretlenül is szurkolunk, biztatjuk egymást. Ha egy egy maratonon felismerjük egymást, már régi ismerõsként van mirõl beszélgetni. Ha valakit defekktel látunk az erdõben vagy csak állni a bringája mellett megállunk és megkérdezzük mi a baj, kell e segítség.
Remélem vannak sokan, akik egyetértenek velem.
Jó bringázást minenkinek.
Anikó, a Kelly's Ladies csapatkapitánya
Ezt a módszert így különösen ellenszenvesnek találom, felháborító egyszerûen ez a gerinctelen eljárás, a hátunk mögött ilyeneket írni, szemben meg egy szó sem hangzott el.
Azt hiszem, részemrõl nem igazán kívánok a két lány egyikével sem együtt versenyezni a késõbbiekben. Akkor sem, ha esetleg pár év múlva csak jóval 20 alatti köreim lesznek...
Lehet, hogy nem sikerült végigolvasnod a postjaimat, mivel épp titeket akartalak védeni, és enyhíteni a kialakult feszültséget.
Gábort nem vádolom, õ írta a hírt, tehát felelõs a tartalmáért. Olyan tartlomról beszélünk, ami másokra nézve sértõ, ahogy ez a korábbi postokból kiderült.
Azt a 27 perces köridõt nem igazán értem.
Ugyan csak egyszer számoltam át a köröket, de nekem az éjjel az a 7. köröm lett volna, de 6-nál váltott hozé.
A holtpontom az 5. körben volt, ezt még a köridõk ismerete nélkül mondtam. Tán még hozénak is említettem az éjféli váltáskor.
Éjjel - idén - nem estem egyszer sem.
Délelõtt még defektel sem sikerült a 27 perc közelébe érnem, egyszer futva, egyszer tekerve-futva.
Akkor hogy van ez?!
Persze nem zavar a dolog. Én így is élveztem. Mindegy...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Az elitek és hozzátartozóik így kénytelenek lesznek maradni, viszont a hobbisok között meg sokan vannak olyanok,akik valóban tisztelik az elitek eredményeit és õk maradnak a saját eredményhirdetésük után is! Mi is általában végig szoktuk állni, és nem azért, hogy a sajátunkat megvárjuk!
Egyébként meg: NÕKÉNT KÜLÖN SÉRTÉSKÉNT VETTEM, HOGY A NÕKET HAGYTÁK UTOLSÓNAK AZ EREDMÉNYHIRDETÉSNÉL, mintha a mi teljesítményünk lenne a legalacsonyabb, pedig szerintem elõször a solo, duó, és aztán mi érdemeljük igazán az elismerést, lévén, hogy többen gyereknevelés mellett készülnek ezekre a versenyekre!!!!
Nagyatádi ironman verseny másnapján egyenként szólítják fel a teljesítõket a színpadra, és az államtitkár, polgármsterek külön fognak velük kezet, és a háttérben a profik is felállva tapsolnak.
24 óráson meg megtarthatod a rajtszámod, azt szevasz.
Ha tényleg célzottan akartad volna címezni, akkor írsz a ZKSE honlapra.
És mondjuk megírod nekik, hogy szerinted sértõ a cikk, majd megkéred õket, hogy javítsák ki.
Így nem járatsz le, még véletlenül sem, senkit.
Egyébként szerintem is jogos a felháborodásod.
.
Hú, gyerekek! Ne legyetek már ilyen (már bocs, de) "PAAARAAAASZTok"...Freeride, az általad emlegetett "elit" személy pedig mindig így viselkedik, nem csodálkozom rajta, hogy itt se változott semmit!
Ezt megint a szervezõk "tolták" el. Majd jövõre...Egyébként meg: NÕKÉNT KÜLÖN SÉRTÉSKÉNT VETTEM, HOGY A NÕKET HAGYTÁK UTOLSÓNAK AZ EREDMÉNYHIRDETÉSNÉL, mintha a mi teljesítményünk lenne a legalacsonyabb, pedig szerintem elõször a solo, duó, és aztán mi érdemeljük igazán az elismerést...
Olyan emberek mentek 24 óra tekerés után "névtelenül" haza, akiknek senki sem gratulált, mivel nem lettek dobogósok
Ez azért történhetett, mert Ádám testvérünk kispadra volt küldve. :beer::polej::matahara::tank:A másik ami nem tetszett, hogy nem voltak képesek a dobogós duósok nevét elmondani, csak a csapatnevekig jutottak el, ez így ciki.
Ha tényleg célzottan akartad volna címezni, akkor írsz a ZKSE honlapra.Az vegye magára, akinek inge... A címzést direkt úgy fogalmaztam meg. A zkse honlapján olvastam a hírt, célzottabban nem tudtam címezni.
Szerintem ne ássátok ki rögtön a csatabárdot! Ha jobban megnézed, a hírt nem a két ZKSE-s lány írta, hanem valaki más róluk többes szám harmadik személyben. Egyáltalán nem biztos, hogy a lányok így nyilatkoztak rólatok, lehet, hogy valaki, más túlreagálta, kiszínezte, stb... Nem biztos, hogy így történt, de szerintem ne orroljatok meg a két lányra, lehet, hogy valaki mást kéne seggbe rúgni...
Ezt a beszámolót egy Gábor nevû ember írta vagy töltötte fel valaki nevében. A ZKSE csapatában csak egy Gábor van.
Lehet kombinálni: http://www.teamzkse...._id=1&Itemid=55
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]