Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

63 perc, 6 kör ;) Gyors hobbit :D

Amúgy igen, az :)

De te tudtál pihenni is éjszaka amíg a többiek kint tekertek a hidegbe, és nem aludtak ;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Azért kiváncsi leszek a köridõidre Matyi :D Szezon végére te is már elég hobbit vagy ;)

63 perc, 6 kör ;) Gyors hobbit :D

Amúgy igen, az :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
köridõs eredménylista van valahol? én nem találtam még, de hátha valaki tud valamit:)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Te terjesztetted el a rémhírt Rémhöri,hogy duplacsippel mennek Fijjam!
:)

Amit utána Kriszti tisztázott, hogy nem csalás volt. Téma lezárva.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Sztem csak írnak... Olvasás meg gondolkodás nélkül...

Te terjesztetted el a rémhírt Rémhöri,hogy duplacsippel mennek Fijjam!
:)
Team Heavy Pedál Szeged

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Írunk: érzéseket, észrevételeket, ötleteket, nem értem mi a gond, ez egy FÓRUM.

Az, hogy nem olvasol vissza. Ezen már rég túl vagyunk!
Könyörgöm töröljétek az uccsó 10 hozzászólást! :wtf:

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

Kriszti!
Irigységrõl szó sincs, egy olyan csapatban indultam, aminek 4 tagja hobbitversenyzõ. Blazsó meg Én tudtuk tartani a lépést az elejével, dehát én pl. Juhász Zsoltihoz, Bogár Gabihoz képest is lassabb vagyok. Ez a verseny nem az eredményrõl szólt nekünk, csak kipróbáltuk milyen.

Az, hogy 2 chip volt valakin, elismerheted hogy gyanús, Nekem is úgy mondták, mint azt ki is hangsúlyoztam, de így már érthetõ.

Peace: Kusz Matyi

Azért kiváncsi leszek a köridõidre Matyi :D Szezon végére te is már elég hobbit vagy ;)
A csapatunkból szerintem egyedül Marci ment igazán gyors köröket.
Amúgy meg tökmindegy, mert teljesen szervezetlenek voltunk, ahhoz képest jó az abszolút 9. hely.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Írunk: érzéseket, észrevételeket, ötleteket, nem értem mi a gond, ez egy FÓRUM.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem vonjunk le egy kört a hülyeséget beíróktól! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Amúgy olvastok is, vagy csak írtok?

Sztem csak írnak... Olvasás meg gondolkodás nélkül...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én (hál istennek) 24 óráig azt sem tudtam hol a mobilom, nagyon nem hiányzott. Az meg sem fordult a fejemben, hogy ha defektem lenne betelefonáljak váltásért. Simán lekocogtam volna, legfeljebb beüzenek hogy cserém lesz.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

ja, valószínûleg minden versenyzõ hord magával fényképezõs mobilt/fényképezõt amikor kimegy a körére...

a váltózónánál értettem,ahol a dupla chipes megoldást alkalmazták.És valaki éppen észreveszi ,akinél gép van.(sok embernél van gép)
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha van ilyen legközelebb le kell fényképezni -és ha jogos- ki kell zárni a francba.

ja, valószínûleg minden versenyzõ hord magával fényképezõs mobilt/fényképezõt amikor kimegy a körére...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Amúgy olvastok is, vagy csak írtok?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ott a pont!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Kriszti!
Irigységrõl szó sincs, egy olyan csapatban indultam, aminek 4 tagja hobbitversenyzõ. Blazsó meg Én tudtuk tartani a lépést az elejével, dehát én pl. Juhász Zsoltihoz, Bogár Gabihoz képest is lassabb vagyok. Ez a verseny nem az eredményrõl szólt nekünk, csak kipróbáltuk milyen.

Az, hogy 2 chip volt valakin, elismerheted hogy gyanús, Nekem is úgy mondták, mint azt ki is hangsúlyoztam, de így már érthetõ.

Ha van ilyen legközelebb le kell fényképezni -és ha jogos- ki kell zárni a francba.
Team Heavy Pedál Szeged

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
a váltózónáról még egy érdekes eset, amin behalltam: Egy fiatal családanya tolta szembe a váltózóában a babakocsiját, utána cammogott a nagymama.... Mondtam nekik hogy gratulálok. (ennyi negatívum még belefér a versenyrõl) :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Imádnivaló az okoskodás, de a szervezõk adták, mert az eredeti nem mért...
szted a másik cube-os csak hobbiból mászkált a pályán??
egyébként éjjel-nappal két ember ügyelte folyamatosan a chipek mûködését, és amikor másodjára kihagyott egy órát õk jöttek szólni.

az irigység határtalan ismét, bezzeg a mögöttük álló edzésmennyiséget nem nagyon irigyli senki.

sajnálom, h ilyen emberek írnak ide

Kriszti!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy minimál supportal mentünk és a koordinátor is versenyzett :)

Lehet így is. Hála a teljesen fegyelmezett és lelkes csapatnak nem is volt semmi gond :)

hát igen kevés segítõvel nehezebb, de grat hozzá :)

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

BassLine- hoz én is csatlakkoznék. Nekünk is volt egy csapattaktika, ébresztés , kaja ,alvás , kiután ki jön. Sztem hobby csapathoz képest nagyon jól szerepeltünk ,mert soha sem volt olyan pl hogy nincs váltó ember(nem egyszer láttam , hogy vki kénytelen volt mégegy kört menni mert nem volt ott senki).Összeszedettség az alapja mindennek.

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy minimál supportal mentünk és a koordinátor is versenyzett :)

Lehet így is. Hála a teljesen fegyelmezett és lelkes csapatnak nem is volt semmi gond :)