63 perc, 6 kör Gyors hobbit
Amúgy igen, az
De te tudtál pihenni is éjszaka amíg a többiek kint tekertek a hidegbe, és nem aludtak
63 perc, 6 kör Gyors hobbit
Amúgy igen, az
63 perc, 6 kör Gyors hobbitAzért kiváncsi leszek a köridõidre Matyi Szezon végére te is már elég hobbit vagy
Te terjesztetted el a rémhírt Rémhöri,hogy duplacsippel mennek Fijjam!
Sztem csak írnak... Olvasás meg gondolkodás nélkül...
Írunk: érzéseket, észrevételeket, ötleteket, nem értem mi a gond, ez egy FÓRUM.
Kriszti!
Irigységrõl szó sincs, egy olyan csapatban indultam, aminek 4 tagja hobbitversenyzõ. Blazsó meg Én tudtuk tartani a lépést az elejével, dehát én pl. Juhász Zsoltihoz, Bogár Gabihoz képest is lassabb vagyok. Ez a verseny nem az eredményrõl szólt nekünk, csak kipróbáltuk milyen.
Az, hogy 2 chip volt valakin, elismerheted hogy gyanús, Nekem is úgy mondták, mint azt ki is hangsúlyoztam, de így már érthetõ.
Peace: Kusz Matyi
Sztem csak írnak... Olvasás meg gondolkodás nélkül...Amúgy olvastok is, vagy csak írtok?
ja, valószínûleg minden versenyzõ hord magával fényképezõs mobilt/fényképezõt amikor kimegy a körére...
ja, valószínûleg minden versenyzõ hord magával fényképezõs mobilt/fényképezõt amikor kimegy a körére...Ha van ilyen legközelebb le kell fényképezni -és ha jogos- ki kell zárni a francba.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kriszti!
Irigységrõl szó sincs, egy olyan csapatban indultam, aminek 4 tagja hobbitversenyzõ. Blazsó meg Én tudtuk tartani a lépést az elejével, dehát én pl. Juhász Zsoltihoz, Bogár Gabihoz képest is lassabb vagyok. Ez a verseny nem az eredményrõl szólt nekünk, csak kipróbáltuk milyen.
Az, hogy 2 chip volt valakin, elismerheted hogy gyanús, Nekem is úgy mondták, mint azt ki is hangsúlyoztam, de így már érthetõ.
Peace: Kusz Matyi
Kriszti!Imádnivaló az okoskodás, de a szervezõk adták, mert az eredeti nem mért...
szted a másik cube-os csak hobbiból mászkált a pályán??
egyébként éjjel-nappal két ember ügyelte folyamatosan a chipek mûködését, és amikor másodjára kihagyott egy órát õk jöttek szólni.
az irigység határtalan ismét, bezzeg a mögöttük álló edzésmennyiséget nem nagyon irigyli senki.
sajnálom, h ilyen emberek írnak ide
hát igen kevés segítõvel nehezebb, de grat hozzáMondjuk azt tegyük hozzá, hogy minimál supportal mentünk és a koordinátor is versenyzett
Lehet így is. Hála a teljesen fegyelmezett és lelkes csapatnak nem is volt semmi gond
BassLine- hoz én is csatlakkoznék. Nekünk is volt egy csapattaktika, ébresztés , kaja ,alvás , kiután ki jön. Sztem hobby csapathoz képest nagyon jól szerepeltünk ,mert soha sem volt olyan pl hogy nincs váltó ember(nem egyszer láttam , hogy vki kénytelen volt mégegy kört menni mert nem volt ott senki).Összeszedettség az alapja mindennek.