A lányaink külön szerettek volna megméretkõzni, ezért alakult így, de én sem bánom. Õk pedig 3. helyen végeztek.
És a mi lányaink majdnem elkapták õket a negyedik helyrõl Gratula minden csapatotoknak, de reszkessetek jövõre!
A lányaink külön szerettek volna megméretkõzni, ezért alakult így, de én sem bánom. Õk pedig 3. helyen végeztek.
Idén és tavaly is a Sólyom Team koordinátora voltam a 24óráson. Már tavaly
megfogalmazódott bennünk, hogy csak úgy tudunk nyerni, ha egy ember 24
órán keresztül irányítja a csapatot és beosztja mindenkinek az idejét percre
pontosan.
A lányaink külön szerettek volna megméretkõzni, ezért alakult így, de én sem bánom. Õk pedig 3. helyen végeztek.Emlékszem tavaly a 24 óráson keményet csatáztunk ugyanezen kategória 3. helyéért.
Idén mi átmentünk a hobbi vegyesbe, ti is elsõk lettetek, mi is, szerintem ez egy kiváló megoldás volt így
Zaki/Happybike
Megköszönném, ha az "idézés" funkciót megpróbálnád értelmesen használni.
Mi a hobby III-ban lettünk elsõk, soha sehol még a dobogó közeláébe sem ért egyik tagunk sem. (utána is nézhetsz) A miénk egy full amatõr, de rendkívül lelkes és amatõr csapat. Ja és semmi csalás sem volt a dologban. Én is rajtszámra tenném a csipet, vagy megetetném minden versenyzõvel a nevezésnél.
Gábor, nem rajtad nevettünk, csak az történt, hogy a verseny elején a segítõid sorra jöttek be az eredményregisztrációba, hogy nem csipog a chip-ed, és mindegyiknek egyenként kellett elmagyarázni, hogy nincs semmi gond. Ez a momentum a nap és az éjszaka folyamán pedig beépült a kamionban dekkolók kommunikációjába - mert azért ott is lazítani kellett vmivel, ezt általában ökörködéssel próbáltuk elérni.
Fetzer Robi
.Rövid leszek...
Dante:
"Ne értsd félre, de látom, hogy mentek, milyen versenyeken indultok, semmivel sem vagytok kevésbé elitek, mint mondjuk egy Giant Gyömrõ, akiknek fel sem merül, hogy a valódi hobbistákat alázzák. Persze ez a megállapítás nem csak rátok áll."
.
Hát igen. Mi is melózunk, suliba járunk. Van "licence"-ünk, mert járunk OX-ekre. Vannak köztünk nagyon jó versenyzõk, átlagosak (én :-I) (elit, amatõr, rövid-, hosszútávos, montis, országútis) és vannak nálunk jobbak-rosszabbak is.
Nem a licence számít, de akinek van az azért többnyire jelent valamit. Szerintem ez többek között azt jelenti, hogy komolyabban vesszük a bringázást, mint a legtöbb amatõr, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden hobbistánál jobbak vagyunk.
Én valahogy úgy tekintek erre az egészre, hogy az egykori önmagunkhoz kell hasonlítani az aktuális eredményünket és nem Partihoz vagy Szilárdhoz.
Meg ugye többek között pl. Szilárd és Bogár Gábor is melózik, mégis profik...
Visszatérve: Msonajék esélyesek jobb helyezésekre, még ha nem is látnak hegyeket a versenyeken kívül. És nem egy bringás van, aki már alkatánál fogva is komoly eredményeket érhetne el, ha többet és szakszerûen edzene.
Boccs, hogy mi is ott voltunk rontani az átlagot hehe
Egyébként tudok egy tuti módszert klónoztasd magad, és találd ki valahogy, hogy 1 év alatt felnõjenek.
Nekem sajnos egyébként elég siralmas volt az idei teljesítményem, de aszem megengedhetem, hiszen nem rég jött rendbe a térdem, meg hát idén se mondhatom, hogy huh de sok kilométert gyûjtöttem. Mentségemre szolgáljon, hogy csapatársaimmal az elején közöltem, hogy nem fogom széthajtani magam, mert nem akarom, hogy a térdem bánja.
A csalóknak meg szívbõl kívánom, hogy az legyen életük legnagyobb boldogsága, hogy egy körön sikerült nyerniük 1-2-3-4-x percet
A sebesség mindent megold.
Hallottam, hogy volt aki a budira landolva fordult vissza. Biztosan ezt a kört is törölték...Idõmérés:
...A pályarövidítések/tévedések egy részét könnyû kiszûrni, a 7 perc alatti köridõket mindig töröltük, mielõtt kiment az épp aktuális lista a falra...
Sajnos nem minden vázon van 2 kulacstartó felfogatás. Azoknál a csapatoknál viszont, amelyeknél ez megoldható, jó alternatíva....De a lezárt kulacsba tett chip nem rossz ötlet (nekem, laikusnak), megvizsgáljuk!...
Így van, úgyhogy szerintem (is) itt zárjuk le a vádaskodásokat. Egy kis félreértésbõl ez lehet......az itt többször is negatív felhanggal emlegetett Cube-csapatban tekerõ Bogár Gáborról pl. feltételezni sem merem, hogy asszisztálna a tisztességtelen versenyzéshez.
Mivel érintettnek érzem magam (nem én vagyok Szörny Gyula ), avass be légy szíves, hogy mirõl van itt nagyba szó! Ha hosszú, privibe is jöhet. Valahogy menet közben lemaradtam errõl...
A versenyrõl meg csak annyit: hosszú volt. Köszönöm mindenkinek a bíztatást, szurkolást, nagyon jól esett, még ha nem is bírtam mindig reagálni rá.
hozé:
"Azon is el kellene gondolkozni, milyen jó reklám az a CUBE-nak, hogy egy ilyen topic arról szól -nem elõször- hogy a CUBE-osok az idén is akkora ........ voltak-e mint tavaly."
.
Nem akarom védeni õket, de nagyon mentek. Nem hinném, hogy csaltak. Legalább is az abszolút gyõztes csapatuk. Nem egyszer õk húztak fel magukkal, mert amikor nem volt épp ellenfél, akkor mindig kicsit leeresztettem.
Egy gyanúból nem kellene ilyen balhét és gyûlölködést szítani.
A csalás pedig tényleg elég gáz...
Nincs sok értelme. Ha valaki nem bírja, az menjen kevesebbet vagy tekerjen más a csapatból.
.
.
Ne aggódj, szerintem idén is a CUBE különítmény vitte a pálmát sportszerûtlen elõzésbõl, a fellökött, leordított lányoktól még csak elnézést sem kértek...
Ja, a Cube-osokra ezúttal nekünk nem lehet okunk panaszra (sem másra), mert idén egyik csajunkat se lökték fel, bár lehet, hogy csak a lányok voltak ügyesebbek.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Mert az nem, hogy az egyik cube-os srác 2 chip-el tekert? O.o
(nem tudom ki, 2 csapattársam látta, õk nem ismerik annyira a mezõnyt)
Pedig én abban hittem hogy csak a béna hobbitok próbálkoznak csalással.