Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

A lányaink külön szerettek volna megméretkõzni, ezért alakult így, de én sem bánom. Õk pedig 3. helyen végeztek.

És a mi lányaink majdnem elkapták õket a negyedik helyrõl ;) Gratula minden csapatotoknak, de reszkessetek jövõre! :D

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

Idén és tavaly is a Sólyom Team koordinátora voltam a 24óráson. Már tavaly
megfogalmazódott bennünk, hogy csak úgy tudunk nyerni, ha egy ember 24
órán keresztül irányítja a csapatot és beosztja mindenkinek az idejét percre
pontosan.

Ezt csak megerõsíteni tudom. Esélyünk se lett volna semmilyen komoly eredményre, ha az egyesületünk által nevezett 3 csapat és 1 duo mellé nincs ott folyamatosan az a legalább 10 segítõ, aki nem 24, hanem inkább 36 órán keresztül dolgozott, tette elénk a kaját, segített átrakni a tépõzárat a bokánkra, levette a kabátot a váltásnál a készülõ versenyzõrõl és ordítva szurkolt, mikor a váltózóna közelébe értünk.

Ezért igazi csapatverseny ez, mert messze nem csak azokon múlik, akik a pályán vannak.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
BassLine- hoz én is csatlakkoznék. Nekünk is volt egy csapattaktika, ébresztés , kaja ,alvás , kiután ki jön. Sztem hobby csapathoz képest nagyon jól szerepeltünk ,mert soha sem volt olyan pl hogy nincs váltó ember(nem egyszer láttam , hogy vki kénytelen volt mégegy kört menni mert nem volt ott senki).Összeszedettség az alapja mindennek.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Emlékszem tavaly a 24 óráson keményet csatáztunk ugyanezen kategória 3. helyéért. :)
Idén mi átmentünk a hobbi vegyesbe, ti is elsõk lettetek, mi is, szerintem ez egy kiváló megoldás volt így ;)

Zaki/Happybike

A lányaink külön szerettek volna megméretkõzni, ezért alakult így, de én sem bánom. Õk pedig 3. helyen végeztek.
Beszámoló: http://www.merkaptse...m=10077&id=2867

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Megköszönném, ha az "idézés" funkciót megpróbálnád értelmesen használni.

privibe....köszi
Team Heavy Pedál Szeged

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

Mi a hobby III-ban lettünk elsõk, soha sehol még a dobogó közeláébe sem ért egyik tagunk sem. (utána is nézhetsz) A miénk egy full amatõr, de rendkívül lelkes és amatõr csapat. Ja és semmi csalás sem volt a dologban. Én is rajtszámra tenném a csipet, vagy megetetném minden versenyzõvel a nevezésnél.

Emlékszem tavaly a 24 óráson keményet csatáztunk ugyanezen kategória 3. helyéért. :)
Idén mi átmentünk a hobbi vegyesbe, ti is elsõk lettetek, mi is, szerintem ez egy kiváló megoldás volt így ;)

Zaki/Happybike

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Az utolsó körömrõl jöttem be ebéd elõtt valamikor amikor egy csaj szépen lidikézve átcammogott a váltózóna elején keresztben. szép csendben odagurultam hozzá és egy jó nagyot kiabáltam: PÁLYA!!! Úgy megíjedt, aki látta mindenki jót szórakozott rajta.
A segítõk, akik nem tekernek, át sem érzik, milyen izgalmi állapotban vannak az emberek, és szeretnének mihamarabb váltani.
Szerintem is legyen két versenyzõ a zónában és puszi.
Kulacstartó: Az elsõ négy körömre vittem egy fél kulacsot, de késõbb már azt sem, mert lehetõség sem volt inni, meg azt a pár kört kibírom lötyi nélkül is. Persze ez szólóban, duóban , vagy más technika mellett nehezen megoldható, de ez egy jó ötlet.

Rob: Gratula a szervezésért!

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok !

Látom izzik a forum a verseny után :) Gondoltam én is megosztok veletek
néhány hasznos információt, ami esetleg segítség lehet jövõre. Na persze
csak hobby csapatoknak, mert a profik biztos valamit máshogy csinálnak :)

Idén és tavaly is a Sólyom Team koordinátora voltam a 24óráson. Már tavaly
megfogalmazódott bennünk, hogy csak úgy tudunk nyerni, ha egy ember 24
órán keresztül irányítja a csapatot és beosztja mindenkinek az idejét percre
pontosan. Értsétek ez alatt, hogy mindenkinek meg volt adva hogy mikor ehet,
mikor mehet aludni, ébreszteni kellett a megfelelõ idõben, melegiteni a görgõn
adott ideig, majd mehet be a pályára. Ezzel azt akarom mondani neketek, hogy
egy ilyen eredményhez a nagyon jól teljesítõ, lelkes versenyzõk mellett
egy nagyon jól szervezett csapatmunka is kell a háttérben. Igy tudtunk elérni
ilyen eredményt 3 defekt mellett is. Volt olyan körünk, ahol Király Béla 3/4
kört futott végig , de mire beért már egy bemelegített ember várta a
váltózónában. Mindenképpen meg kell oldani, hogy a versenyzõ tudjon
kommunikálni a sátorral ha baja van kint, hogy még abban a körben
le lehessen váltani ha kell. A versenyzõknek nincs olyan hogy "jajj most nincs
kedvem felkellni, had aludjak még kicsit" - Mindenki tudta, hogy aludhat este
2 órát, majd ha csörög a telefon, akkor kelés, ébredezés, görgõzés majd tekerés,
levezetés, evés utánna vissza aludni. Eszméletlen lelkesek voltak
a srácok és le a kalappal elöttük, hogy minden panasz nélkül éjjel is olyan
köröket mentek mint nappal.

A Budai Sziklák melletünk voltak, nagy haverok :) Hasonlóan náluk is volt
egy ember aki éjjel-nappal fent volt és figyelte/kezelte a történéseket.
Nagyon kemény ellenfelek voltak, de nagyon élveztük az egymással való
versengést is :)

Az elitek sokkal erõsebbek, abszolutban 8.-nál jobb helyet nem tudtunk
összehozni. Gratula nekik, borzasztóan jók.

Szóval hajrá mindenkinek! Jövõre újra találkozunk!
Jó edzést a következõ szezonra!

BassLine

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Másodikként (és ez megoldható, jövõre szorgalmazni is fogom) a váltózóna "megtisztítása" a feladat. A zónában csak versenyzõ tartózkodhat, nincs boxszemélyzet, chipet csak versenyzõ adhat át versenyzõnek. Egyrészt csökken a balesetveszély, másrészt átláthatóbb a dolog, és akkor talán olyan furcsaság is többeknek szemet szúr, hogy fiú váltja a lánycsapatot.

Az tényleg rosssz volt ,hogy nem lehetett átlátni a váltózónát ...Sztem egy segítõ ,jó ha van aki átrakosgatja
a chippet,mert néha olyan erös a tépõzár ,hogy ugy kell lerángatni s így idõveszteség is jelentkezhet.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Gábor, nem rajtad nevettünk, csak az történt, hogy a verseny elején a segítõid sorra jöttek be az eredményregisztrációba, hogy nem csipog a chip-ed, és mindegyiknek egyenként kellett elmagyarázni, hogy nincs semmi gond. Ez a momentum a nap és az éjszaka folyamán pedig beépült a kamionban dekkolók kommunikációjába - mert azért ott is lazítani kellett vmivel, ezt általában ökörködéssel próbáltuk elérni.

Fetzer Robi

:rofl:Gondolom, max. 1 perc különbséggel :D
Így utólag nem is baj, hogy nem csipogott, a végére biztos idegesített volna már az is.
Robi, kösz mégegyszer a sok bíztatást, "jól vagy?"-ot, "minden ok?"-t!

Nem kicsit pörög a topic :)
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Megköszönném, ha az "idézés" funkciót megpróbálnád értelmesen használni.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Rövid leszek... :)

Dante:
"Ne értsd félre, de látom, hogy mentek, milyen versenyeken indultok, semmivel sem vagytok kevésbé elitek, mint mondjuk egy Giant Gyömrõ, akiknek fel sem merül, hogy a valódi hobbistákat alázzák. Persze ez a megállapítás nem csak rátok áll."
.
Hát igen. Mi is melózunk, suliba járunk. Van "licence"-ünk, mert járunk OX-ekre. Vannak köztünk nagyon jó versenyzõk, átlagosak (én :-I) (elit, amatõr, rövid-, hosszútávos, montis, országútis) és vannak nálunk jobbak-rosszabbak is.
Nem a licence számít, de akinek van az azért többnyire jelent valamit. Szerintem ez többek között azt jelenti, hogy komolyabban vesszük a bringázást, mint a legtöbb amatõr, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden hobbistánál jobbak vagyunk.
Én valahogy úgy tekintek erre az egészre, hogy az egykori önmagunkhoz kell hasonlítani az aktuális eredményünket és nem Partihoz vagy Szilárdhoz.
Meg ugye többek között pl. Szilárd és Bogár Gábor is melózik, mégis profik...

Visszatérve: Msonajék esélyesek jobb helyezésekre, még ha nem is látnak hegyeket a versenyeken kívül. :) És nem egy bringás van, aki már alkatánál fogva is komoly eredményeket érhetne el, ha többet és szakszerûen edzene.

.
.
l....Mindig az elsõ hárommal van a baj a hobby kategóriában, mert túl jók!
: )
Team Heavy Pedál Szeged

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Robi, köszi egyébként a sok választ, amit nekünk, résztvevõknek adtok. Nagyon tetszik, hogy van kommunikáció a két fél között, és hogy egy kicsit ér valamit az a sokminden, amit mi itt összehordunk!

Köszönjük a szervezést, a sok belefektetett munkát! Nekem ez az év egyik kedvenc versenye, szerintem Harang nagyot alakított, amikor ezt kitalálta 8 évvel ezelõtt! Évrõl évre egyre szuperebb lesz a verseny, lehet látni, hogy igyekeztek javítani a lehetõségekhez mérten.

És még egyre jöttem rá! Én idén voltam itt elõször segítõként, de a legjobb mégiscsak résztvenni rajta. Ekkora bulihangulat nincs máshol! Mint ahogy anno régen a buliért és kihívásért indultam rajta, ez jövõre is így lesz a részemrõl. S mint ahogy azt páran írták: számomra is önmagam legyõzése a legfontosabb ezen a versenyen, a csalók meg végülis csak magukat járatják le.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Boccs, hogy mi is ott voltunk rontani az átlagot :D hehe

Egyébként tudok egy tuti módszert klónoztasd magad, és találd ki valahogy, hogy 1 év alatt felnõjenek.

Nekem sajnos egyébként elég siralmas volt az idei teljesítményem, de aszem megengedhetem, hiszen nem rég jött rendbe a térdem, meg hát idén se mondhatom, hogy huh de sok kilométert gyûjtöttem. Mentségemre szolgáljon, hogy csapatársaimmal az elején közöltem, hogy nem fogom széthajtani magam, mert nem akarom, hogy a térdem bánja.

A csalóknak meg szívbõl kívánom, hogy az legyen életük legnagyobb boldogsága, hogy egy körön sikerült nyerniük 1-2-3-4-x percet

Azért mentem, hogy egy jót bringázzak, ami meg is történt. Felõlem lehettünk volna utolsók is, csak a csapatkapitányt érdekelte az eredmény, de õ ezért megkapta a büntetését, teljesen kikészült :) .

A sebesség mindent megold.

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Idõmérés:
...A pályarövidítések/tévedések egy részét könnyû kiszûrni, a 7 perc alatti köridõket mindig töröltük, mielõtt kiment az épp aktuális lista a falra...

Hallottam, hogy volt aki a budira landolva fordult vissza. Biztosan ezt a kört is törölték... :)

...De a lezárt kulacsba tett chip nem rossz ötlet (nekem, laikusnak), megvizsgáljuk!...

Sajnos nem minden vázon van 2 kulacstartó felfogatás. Azoknál a csapatoknál viszont, amelyeknél ez megoldható, jó alternatíva.

...az itt többször is negatív felhanggal emlegetett Cube-csapatban tekerõ Bogár Gáborról pl. feltételezni sem merem, hogy asszisztálna a tisztességtelen versenyzéshez.

Így van, úgyhogy szerintem (is) itt zárjuk le a vádaskodásokat. Egy kis félreértésbõl ez lehet...
.

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Mivel érintettnek érzem magam (nem én vagyok Szörny Gyula :)), avass be légy szíves, hogy mirõl van itt nagyba szó! Ha hosszú, privibe is jöhet. Valahogy menet közben lemaradtam errõl... :)

A versenyrõl meg csak annyit: hosszú volt. Köszönöm mindenkinek a bíztatást, szurkolást, nagyon jól esett, még ha nem is bírtam mindig reagálni rá.

Gábor, nem rajtad nevettünk, csak az történt, hogy a verseny elején a segítõid sorra jöttek be az eredményregisztrációba, hogy nem csipog a chip-ed, és mindegyiknek egyenként kellett elmagyarázni, hogy nincs semmi gond. Ez a momentum a nap és az éjszaka folyamán pedig beépült a kamionban dekkolók kommunikációjába - mert azért ott is lazítani kellett vmivel, ezt általában ökörködéssel próbáltuk elérni.

Idõmérés:
Nehéz kérdés, olyan, mint a dopping, a csalók mindig egy lépéssel elõttünk járnak. Sajnos minden versenyzõ mellé nem lehet bírót állítani. A pályarövidítések/tévedések egy részét könnyû kiszûrni, a 7 perc alatti köridõket mindig töröltük, mielõtt kiment az épp aktuális lista a falra. Azt persze így nem lehetett észrevenni, ha vki figyelt arra, hogy a körideje ne legyen feltünõ, de jobb, mint amit maga tudna futni, és így próbált manipulálni a pálylevágásokkal. Ezt még úgy sem lehet kiszûrni, ha utólag végignézzük majd a köridõket, és azt látjuk, hogy egy csapatnál pl. a 13-14 perces körök között egyszer csak felbukkan egy 10-es, mert utólag nem lehetne semmit bizonyítani ezzel.

Olivérrel éjszaka többször is kint voltunk a pályán, sõt, Setiék is felügyeltek a sötétben, de senkit nem kaptunk rajta csaláson. Ettõl függetlenül persze még elõfordulhatott, de ezeket egy ilyen pályán nehéz ellenõrizni. Néhány dolgot persze lehet tenni, amik közül pár megvalósítható, pár nem.
Elsõként talán az lehet a megoldás, hogy nem olyan pályát jelölünk ki, mint a mostani, ami kis területen kacskaringózik, a pályarészek nagyon közel vannak egymáshoz, sok az átvágási lehetõség, hanem olyat, ami lehetõleg valóban KÖRpálya. Ezzel nagyon sok gond megszûnne, csakhogy ez a mostani terepen (Csillebérci ifjúsági tábor) szinte lehetetlen.
Másodikként (és ez megoldható, jövõre szorgalmazni is fogom) a váltózóna "megtisztítása" a feladat. A zónában csak versenyzõ tartózkodhat, nincs boxszemélyzet, chipet csak versenyzõ adhat át versenyzõnek. Egyrészt csökken a balesetveszély, másrészt átláthatóbb a dolog, és akkor talán olyan furcsaság is többeknek szemet szúr, hogy fiú váltja a lánycsapatot.
Harmadik (egyben az elõzõhöz kapcsolódó) megoldás, hogy a váltózónában ne lehessen bringázni: az elején le kelljen szállni, csak a váltózóna után lehessen visszaülni a bringára. Eredménye szintén az átláthatóság és a kisebb balesetveszély.
Negyedik (nagyban pénzfüggõ) lehetõség, amit Thyb mondott, hogy egy érzékelõt el kell helyezni a pálya legtávolabbi pontján, ezután már csak a kisebb levágási lehetõségekre kellene figyelni. De az is csak akkor mûködik, ha az egész verseny alatt felügyeli vki, nehogy "véletlen" arra járjon egy kerékpár nélküli chip. Az minden esetre biztos, jövõre a célnál lévõ szõnyeget jobban el fogjuk keríteni, hogy még véletlenül se lehessen a közelébe férni olyan chip-pel, ami nem az éppen versenyben lévõ csapattag lábán van.
De a lezárt kulacsba tett chip nem rossz ötlet (nekem, laikusnak), megvizsgáljuk!

Pro Bike Gear említette, hogy kapjon mindenki chipet. Hátránya ennek az, hogy így bármikor lehet két ember a pályán a csapatból, csak arra kell figyelniük, hogy ne menjenek túl jó "köröket".

Lens, szerintem a helyezésekkel megnyerhetõ tárgyak, szolgáltatások értéke még mindig nincs annyi, amennyit egy csapat/egyén belefektet egy ilyen hétvégébe, szóval nem hiszem, hogy ez a csalások motiváló tényezõje. Azt már inkább inkább, hogy az igazolt versenyzõknél fontos lehet a szponzor felé mutatni az eredményeket, de azt az itt többször is negatív felhanggal emlegetett Cube-csapatban tekerõ Bogár Gáborról pl. feltételezni sem merem, hogy asszisztálna a tisztességtelen versenyzéshez.

Fetzer Robi
www.sportaktiv.hu

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Ja. Oké!
Csak már kezdett elfajulni az egész téma.
.
Lesz majd pár kép. Szólok ha felraktam.
.
Videókat (mpeg) hova érdemes feltenni?
.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

hozé:
"Azon is el kellene gondolkozni, milyen jó reklám az a CUBE-nak, hogy egy ilyen topic arról szól -nem elõször- hogy a CUBE-osok az idén is akkora ........ voltak-e mint tavaly."
.
Nem akarom védeni õket, de nagyon mentek. Nem hinném, hogy csaltak. Legalább is az abszolút gyõztes csapatuk. Nem egyszer õk húztak fel magukkal, mert amikor nem volt épp ellenfél, akkor mindig kicsit leeresztettem.
Egy gyanúból nem kellene ilyen balhét és gyûlölködést szítani.
A csalás pedig tényleg elég gáz...
Nincs sok értelme. Ha valaki nem bírja, az menjen kevesebbet vagy tekerjen más a csapatból.
.
.

Én az õ esetükben nem csalásról beszéltem, hanem errõl:

Ne aggódj, szerintem idén is a CUBE különítmény vitte a pálmát sportszerûtlen elõzésbõl, a fellökött, leordított lányoktól még csak elnézést sem kértek...

Ja, a Cube-osokra ezúttal nekünk nem lehet okunk panaszra (sem másra), mert idén egyik csajunkat se lökték fel, bár lehet, hogy csak a lányok voltak ügyesebbek. :D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Rövid leszek... :)

hozé:
"Azon is el kellene gondolkozni, milyen jó reklám az a CUBE-nak, hogy egy ilyen topic arról szól -nem elõször- hogy a CUBE-osok az idén is akkora ........ voltak-e mint tavaly."
.
Nem akarom védeni õket, de nagyon mentek. Nem hinném, hogy csaltak. Legalább is az abszolút gyõztes csapatuk. Nem egyszer õk húztak fel magukkal, mert amikor nem volt épp ellenfél, akkor mindig kicsit leeresztettem.
Egy gyanúból nem kellene ilyen balhét és gyûlölködést szítani.
A csalás pedig tényleg elég gáz...
Nincs sok értelme. Ha valaki nem bírja, az menjen kevesebbet vagy tekerjen más a csapatból.
.
.
Thyb:
"annak hamarabb látnám értelmét, hogy a pálya legkülsõbb szakaszán (pl ahol a fal mellett van a laza kaptató a köves gyökeres elõtt) oda legyen egy második csipp olvasó betéve. Onnan sok csalni való már nem igazán lenne."
.
Talán ez lenne a legjobb megoldás. Bár a köztes kanyarokat is levághatja, aki akarja.
.
.
Dante:
"Ne értsd félre, de látom, hogy mentek, milyen versenyeken indultok, semmivel sem vagytok kevésbé elitek, mint mondjuk egy Giant Gyömrõ, akiknek fel sem merül, hogy a valódi hobbistákat alázzák. Persze ez a megállapítás nem csak rátok áll."
.
Hát igen. Mi is melózunk, suliba járunk. Van "licence"-ünk, mert járunk OX-ekre. Vannak köztünk nagyon jó versenyzõk, átlagosak (én :-I) (elit, amatõr, rövid-, hosszútávos, montis, országútis) és vannak nálunk jobbak-rosszabbak is.
Nem a licence számít, de akinek van az azért többnyire jelent valamit. Szerintem ez többek között azt jelenti, hogy komolyabban vesszük a bringázást, mint a legtöbb amatõr, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden hobbistánál jobbak vagyunk.
Én valahogy úgy tekintek erre az egészre, hogy az egykori önmagunkhoz kell hasonlítani az aktuális eredményünket és nem Partihoz vagy Szilárdhoz.
Meg ugye többek között pl. Szilárd és Bogár Gábor is melózik, mégis profik...
Visszatérve: Msonajék esélyesek jobb helyezésekre, még ha nem is látnak hegyeket a versenyeken kívül. :) És nem egy bringás van, aki már alkatánál fogva is komoly eredményeket érhetne el, ha többet és szakszerûen edzene.
.
.
lensver:
"Szerintem az kéne, hogy senki nem kap semmit a végén, mindenki tekerjen a dicsõségért, az elsõ helyezett egy db éremért és csá."
.
Nem hinném, hogy bárki is az alkatrészekét, lakatért, ruházatért... stb tekeri végig a versenyt. Ez kicsit morbid. A végén pedig jól esik az elismerés annak, akinek az jár.
.
.
krisssz:
"volt itt fenn eredmény xls-ben. ha már xls, akkor a körszám oszlopra nyomtam egy szummát. így derült ki, hogy 15083 kört kapott a pálya hivatalosan csoda-e ha porzott a végére?"
.
Az több, mint 60.000km!!!!! :jawdrop1:
.
.
Dante:
"Elit = UCI csapatnál igazolt fõállású versenyzõ. Minden más "hobbi"."
.
Bocsi, de magyarországon élünk... :chin:
.
.
labidani:
"Volt egy fórumos találkozásom is (azt hiszem) MSONAJ-al a 2-es tábor férfi zuhanyzójában."
.
Nekem Tondach-hal volt meghitt találkozásom a férfi mosdóban. :o
.
"Egy raszta hajú srác (Bringabanda?) kért meg essek már megint el, mert lefényképezné."
.
Jimmy volt...
.
.

christiegirl777

christiegirl777

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Mert az nem, hogy az egyik cube-os srác 2 chip-el tekert? O.o
(nem tudom ki, 2 csapattársam látta, õk nem ismerik annyira a mezõnyt)

Pedig én abban hittem hogy csak a béna hobbitok próbálkoznak csalással.

Imádnivaló az okoskodás, de a szervezõk adták, mert az eredeti nem mért...
szted a másik cube-os csak hobbiból mászkált a pályán??
egyébként éjjel-nappal két ember ügyelte folyamatosan a chipek mûködését, és amikor másodjára kihagyott egy órát õk jöttek szólni.

az irigység határtalan ismét, bezzeg a mögöttük álló edzésmennyiséget nem nagyon irigyli senki.

sajnálom, h ilyen emberek írnak ide

juhász kriszti

CUBE-Csömör