Ezt most dicséretnek vagy kritikának vegyük?
Rammstein meg R. C. H és társaik pozitív a punk kategóriát meg negatívnak!
Ezt most dicséretnek vagy kritikának vegyük?
A pálya nekem nagyon tetszett! Fõleg a hosszú egynyomos lejtõ, és a rövidke DH!
Olyat ugyebár úgyse lehet kitalálni ami mindenkinek tetszik. Sokak szerint erõpálya volt, semmi technika. Jani viszont azt az egy DH-es részt is kivenné. :-)
Volt komolyabb baleset? Az orvosi sátorban mintha nyakmerevítõvel láttam volna valakit.
Ja és képek itt.
Az akcióképeket nem erõltettem, a gépem nem arra való. Majd a profi fotósok!
Na azt nagyon nem kellene kivenni belõle, az egyetlen technikás rész volt, kellene inkább mellé egy kicsit hosszabb ,,csirke" ösvény amivel kikerülhetõ volna, annak akinek nem megy.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Nah ezt kikérem magamnak, amikor én ültem a gépnél és mivel kb 20h-n keresztül én ültem ót, drámenbész biztos nem szólt! Jó volt az new punknak, meg azért kevertünk oda chiloutot, meg metalt is rendesen! Nem beszélve a szlovák sláger punkról, amit ajánlok mindenki figyelmébe!
...nnnahhh persze ha én rakok e drámenbészt, akkor jönnek a beszólások, hogy mi ez a tücc-tücc...ejjj ))
Nagyszerû verseny volt!
Gratula minden dobogósnak!
Hobby III. második hely! Nyomtuk neki keményen, nagyon büszke vagyok a csapatunkra!
MJani, nagyok vagytok! Eddig is sejtettem hogy a szegedieknek van egy titkos földalatti hegyük ahol edzenek, de most már teljesen biztos vagyok benne! :-D
A káosz amigóknak köszi szépen a zenét, nagyon jó volt!
Ádám, én pl. biztos nem! ;-)
Na azt nagyon nem kellene kivenni belõle, az egyetlen technikás rész volt, kelen inkább mellé egy kicsit hosszabb ,,csirke" ösvény amivel kikerülhetõ volna annak akinek nem megy.
Na azt nagyon nem kellene kivenni belõle, az egyetlen technikás rész volt, kellene inkább mellé egy kicsit hosszabb ,,csirke" ösvény amivel kikerülhetõ volna, annak akinek nem megy.Én annak örülnék ha az egész pályán szólna zene.
A pályáról, elõzés szempontjából tényleg sokkal jobb, mint a csillebérci, meg nem rázza ki belõlünk a lelket, de valamit azért kéne vele kezdeni, mert összesen 9db fékezés szükséges egy kör alatt, persze azért itt is kijött, hogy ki mennyire tud kanyarodni. A meredek rész viszont abszolút nem jó benne, túl sok a "kezdõ", aki ott szárazon is letolja vagy elesik a nagy fékezéstõl, amitõl így nagyon balesetveszélyes lesz.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Viszont a fák ki voltak rendesen párnázva, így büntetlenül lehetett próbálkozni.
Viszont a fák ki voltak rendesen párnázva, így büntetlenül lehetett próbálkozni.
A meredek rész viszont abszolút nem jó benne, túl sok a "kezdõ", aki ott szárazon is letolja vagy elesik a nagy fékezéstõl, amitõl így nagyon balesetveszélyes lesz.
A sebesség mindent megold.
Bár én személy szerint nem indultam, de a Káosz Amigos csapatának koordinlójaként szinte mindent láttam a versenybõl, és hát mindenkinek nyomtuk a zenét meg a bíztatást ott az alsó szegmensben, azoktól meg elnézést akiket ez esetleg zavart!
Most már hogy helyre állta bioritmusom egy lehelletnyit , bejelentkezem.
Elvileg nem volt betervezve ez a verseny, Oli (edzõm) nem is tudott róla ... vagy estleg csak sejtette, mert korábban beszélgettünk róla , rossz tanítvány voltam a hétvégén remélem nem szíd majd meg mesterem!
"...Mintamókus fenn a fán ..." trallala-tarllala ... Így zajlott le Zánkán az Idei 24órás verseny.
Nem bírtam a fenekem megülni ... és ez lett az eredménye! Már nem bánom, minden energiát és fáradságot megért!
Életemben elõször kaptam ilyen elõkelõ rajtszámot Köszönöm a Sportaktívnak!
Nagyon kemény menet volt, eddigi legkeményebb 24h-m volt Szólóban! Azonos idõs elsõ helyrõl kaptam 3 kör hátrányt egy, szerencsétlen defekt miatt, és estem vissza a 6. helyre. Innen kezdõdött az õrül hajsza! Éjszaka brutál tempóváltással sikerült feljönni a 2. helyre ami 3perc hátrányt jelentett a késõbbi körkezdetek miatt már ilyenkor, így Matusek Robival azonos körben voltunk ... nem rossz, nem rossz!
Itt vagy 3-4 órát mentünk együtt Matusek Robival 13-14 perces köröket diktálva. Ennek az esze veszett hajszának lett áldozat Kakas Laci is, (Lacit nagyon sajnálom, mert sokat készült erre, és sajnos egészségügyi gondok miatt volt kénytelen feladni) aki addig Robert Matusek-t próbálta kergetni, de csak nõtt a hátránya.
Sajnos a hajnal hasadása után rám is kihatott az erõs menet és nem tudtam megtartani az elõnyömet, amit addig össze gyûjtöttem Halász Robival szemben. Gyomorégés, vércukor ingadozás, derékfájdalom, hányás és egy komoly eléhezés a 77. körben ... errõl H.Zoli tudna mesélni és persze sok-sok beszélgetés magammal
Így Szóló 3. helyen értem célba! Kimondhatatlan köszönet és tisztelet illeti, Monti-t, aki rengeteget segített és leste minden mozdulatomat és tartotta bennem a lelket! Nem fogom tudni elégszer megköszönni! Zsóka-Jimmy, köszönöm, hogy befogadtatok a HIT.hu, minden tagnak szeretném még egyszer megköszönni a tésztát, barackot, levest, kv-t és még nem is tudom mit. Buzsónak és Lindának köszönöm a biztatást, valamint a kerékcserét és a bringa beállítását. Amikor megláttalak benneteket megjött a kedvem a versenyzéshez A VKE Nelson Csapatnak a lötyit, és a kerék defektmentesítését, valamint hajnalban a gélt az egyik nehéz pillanatban. Hostya Zolinak az életmentõ csokit a 77. körben, mert ott már nagyon OFF volt az eléhezés és gyomorbajom miatt. Fetzer Robi-nek a rengeteg biztatást és a verseny utáni fincsi sültet, Táncos Sanyinak és Zsé-nek és a Szegedi csapatnak a dícsérõ szavakat! A hegyibringákank, Tirszin Janinak és Hostya Zolinak a képeket! Nélkületek nem jöhetett volna létre ez, Mindenkinek köszönöm szépen még egyszer!!! Bálint