vasárnap délelõtt én is ettem még két adagot ingyen, nagyon kedves volt a néniA kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.

vasárnap délelõtt én is ettem még két adagot ingyen, nagyon kedves volt a néniA kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.
A kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.és a vacsi, 20-kor, 22-kor, végül 1 óra körül ettem :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Pl. Annát láttam, amint épp beért zárás elõtt és nagy gázzal már húzott is tovább
És sorry, hogy éjjel borítottam a forgatókönyvet...
Ha ennyi meredekség nem fér bele a pályába, akkor bizony nincs más választás.. Szegedre kell hozni a versenyA meredek rész viszont abszolút nem jó benne, túl sok a "kezdõ", aki ott szárazon is letolja vagy elesik a nagy fékezéstõl, amitõl így nagyon balesetveszélyes lesz.
Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltatok. Keresztül-kasul bejártam gyalog a pályát, szerintem 24h rendezésre jobb, mint a csillebérci.
Az réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
A képeket csinálom, szerintem késõ délután fent lesz majdnem 2200 fotó. Majd linkelem.
A képeket csinálom, szerintem késõ délután fent lesz majdnem 2200 fotó. Majd linkelem.
és a vacsi, 20-kor, 22-kor, végül 1 óra körül ettem :-)A "frissítés" viszont gáz volt.
Ha egyszer a bemondóbácsi bemondja hogy lehet menni frissítõért akkor jó lenne ha tényleg lehetne.
Én háromszor próbálkoztam, elõször azt mondták épp most lett vége, jöjjek 2 óra múlva. Másodszorra(kb 2 óra múlva, nem stoppereztem) nem volt ott senki. Harmadszorra már a sátor is le volt engedve.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Nem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
A FOTO tábla segített lelkiekben felkészülni. Ill. jobb volt ez így, mintha egy lefelén kapjuk be az atomvillanástAz réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
Orulunk, hogy Te is es Balazs is velunk tekertetek, remelem jol ereztetek magatokat.
Meg tekerjunk majd egyutt.
Gyomorégés, vércukor ingadozás, derékfájdalom, hányás és egy komoly eléhezés a 77. körben ... errõl H.Zoli tudna mesélni
és persze sok-sok beszélgetés magammal
Sokat voltam a pályán, így sokat láttam.Jani viszont azt az egy DH-es részt is kivenné. :-)
Ez is jó megoldás lenne.Na azt nagyon nem kellene kivenni belõle, az egyetlen technikás rész volt, kellene inkább mellé egy kicsit hosszabb ,,csirke" ösvény amivel kikerülhetõ volna, annak akinek nem megy.
A sebesség mindent megold.
Én mindig lementem, a végén már nullfékkel, s csak 11:15 perckor csapódtam bele a fába.
Emiatt a kövi körömben már lefutottam, s még ezalatt is elõztem.
Én mindig lementem, a végén már nullfékkel, s csak 11:15 perckor csapódtam bele a fába.
Emiatt a kövi körömben már lefutottam, s még ezalatt is elõztem.