Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nálatok szólt az a jó zene mindig?? öröm volt arra menni, minden körben mást dúdolgattam magamban! :P :D :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Most hogy végre kialudtam magam valamennyire én is hozzászólok!
Bár én személy szerint nem indultam, de a Káosz Amigos csapatának koordinlójaként szinte mindent láttam a versenybõl, és hát mindenkinek nyomtuk a zenét meg a bíztatást ott az alsó szegmensben, azoktól meg elnézést akiket ez esetleg zavart! (Remélem kevesen voltak! :))
Nekem maga a helyszín sokkal jobban tetszett mint Csillebérc, félreértés ne essék én azt is szeretem, de ennek a helynek iszonyatosan jó adottságai vannak egy ilyen nyár közepi versenyhez, fõleg ha még az idõjárás is úgy akarta, nem akarta úgy. Én még szombat reggel mentem egy kört a srácokkal, és néztem végig a pályát. Tudom hogy most a vérmontis arcok majd elégedetlenkednek, de nekem ez a pálya erre a versenyre sokkal jobban tetszett mint a Csillebérci. Szerintem megfelelõen széles volt, de így is voltak szûk részek, igazán lehetett menni, de egy két trükkös szakasz (árkok, kis híd, a pálya 3/4.-nél az a meredek rész, meg állítólag vizesen a lovaspálya után a vaskapu), azért rakott bele izgalmat, szerintem szórakoztató pálya volt, sokkal szórakoztatóbb mint a Csillebérci! (És hát akiket errõl kérdeztem szintén ezt mondták!)
A másik én ilyen díjesõt még nem láttam Sportaktívos versenyen mint itt. Nyilván ebben benne lehetett a véleményem szerint, hogy ezt a területet olcsóbb lehetett megszerezni, nem kellett a bazi nagy sörsátrat (tök feleslegesen) felállítani, szerintem az amit kiraktak pont jó volt, nem kellett a nagy kijelzõt megfizetni, nem kellett közvetítõ kamiont fizetni stb. Szterintem így is bõven megoldották a Harangék ami egy jó versenyhez kellett. Ráadásul mi az eredményeket olyamatosan online követtük, ez is tetszett, de teljesen megfelelt a kivetítés is a célban. Na jó az utsó másél órába az az esõ nem kellett volna!
Én a csapat nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, mondjuk azt sajnáltuk hogy nem volt abszolút hírdetés (tavaly volt és emiatt vasárnap délelõtt arra hajtottunk hogy elit abszolútban felnyomjuk a dobogóra)
Köszönjük a mentõs dokinéninek a gyors segítség nyújtást, mert akkor mi iszonyatosan megijedtünk! Na meg a versenyt is köszi Harang + a rendezõ teamnek!

Káosz Amigos elit 150 I. hely 108 kör, elit abs 3. hely abs 4.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Grat. Bálint! nagyot mentél! le a kalappal!
Mjani: látom majdnem felértetetek 1. helyre. Grat Nektek is!
jó volt ez a 24h. nekem sok szempontból jobban tetszett ez a Zánkai helyszín mint a csillebérci. mi hobby vegyes csapatba 4ik. helyen végeztünk.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Most már hogy helyre állta bioritmusom egy lehelletnyit , bejelentkezem.

Elvileg nem volt betervezve ez a verseny, Oli (edzõm) nem is tudott róla ... vagy estleg csak sejtette, mert korábban beszélgettünk róla :), rossz tanítvány voltam a hétvégén remélem nem szíd majd meg mesterem!

"...Mintamókus fenn a fán ..." trallala-tarllala ... Így zajlott le Zánkán az Idei 24órás verseny.

Nem bírtam a fenekem megülni ... és ez lett az eredménye! Már nem bánom, minden energiát és fáradságot megért!

Életemben elõször kaptam ilyen elõkelõ rajtszámot :) Köszönöm a Sportaktívnak!

Nagyon kemény menet volt, eddigi legkeményebb 24h-m volt Szólóban! Azonos idõs elsõ helyrõl kaptam 3 kör hátrányt egy, szerencsétlen defekt miatt, és estem vissza a 6. helyre. Innen kezdõdött az õrül hajsza! Éjszaka brutál tempóváltással sikerült feljönni a 2. helyre ami 3perc hátrányt jelentett a késõbbi körkezdetek miatt már ilyenkor, így Matusek Robival azonos körben voltunk ... nem rossz, nem rossz!

Itt vagy 3-4 órát mentünk együtt Matusek Robival 13-14 perces köröket diktálva. Ennek az esze veszett hajszának lett áldozat Kakas Laci is, (Lacit nagyon sajnálom, mert sokat készült erre, és sajnos egészségügyi gondok miatt volt kénytelen feladni) aki addig Robert Matusek-t próbálta kergetni, de csak nõtt a hátránya.
Sajnos a hajnal hasadása után rám is kihatott az erõs menet és nem tudtam megtartani az elõnyömet, amit addig össze gyûjtöttem Halász Robival szemben. Gyomorégés, vércukor ingadozás, derékfájdalom, hányás és egy komoly eléhezés a 77. körben ... errõl H.Zoli tudna mesélni :) és persze sok-sok beszélgetés magammal :)
Így Szóló 3. helyen értem célba! Kimondhatatlan köszönet és tisztelet illeti, Monti-t, aki rengeteget segített és leste minden mozdulatomat és tartotta bennem a lelket! Nem fogom tudni elégszer megköszönni! Zsóka-Jimmy, köszönöm, hogy befogadtatok a HIT.hu, minden tagnak szeretném még egyszer megköszönni a tésztát, barackot, levest, kv-t és még nem is tudom mit. Buzsónak és Lindának köszönöm a biztatást, valamint a kerékcserét és a bringa beállítását. Amikor megláttalak benneteket megjött a kedvem a versenyzéshez :) A VKE Nelson Csapatnak a lötyit, és a kerék defektmentesítését, valamint hajnalban a gélt az egyik nehéz pillanatban. Hostya Zolinak az életmentõ csokit a 77. körben, mert ott már nagyon OFF volt az eléhezés és gyomorbajom miatt. Fetzer Robi-nek a rengeteg biztatást és a verseny utáni fincsi sültet, Táncos Sanyinak és Zsé-nek és a Szegedi csapatnak a dícsérõ szavakat! A hegyibringákank, Tirszin Janinak és Hostya Zolinak a képeket! Nélkületek nem jöhetett volna létre ez, Mindenkinek köszönöm szépen még egyszer!!! Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
hát ne fogd vissza magad

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Felébredtem és úgy bicikliznék egy kicsit. :)

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

húú nagyon király volt, igaz hajnalban utáltam kimenni.. :D
Köszönöm a Merkaptos vegyes csapatnak, hogy bevettek a mókába ismeretlenül, és mehettem elsõnek, nagyon jó volt! :)
Gratulálok a Merkaptos Lányoknak az elsõ helyhez és a fiú csapatnak a második helyhez!
Bocsi hogy olyan hamar eltûntem, csak az esõ nem igazán esett jól a végén, noha nem is mentem az utolsó 2 órában már, meg anyukám mondta, hogy menjünk, aki ott volt, próbáltam mindenkitõl elköszönni. :)
Köszönöm Nektek! :)

Orulunk, hogy Te is es Balazs is velunk tekertetek, remelem jol ereztetek magatokat. :)
Meg tekerjunk majd egyutt. :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Doppingolt az Ufó hajnalban...
Team Heavy Pedál Szeged

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Gratuuuu! :))))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Õrület! Nyertünk! Tömören elöljáróban....
Team Heavy Pedál Szeged

kezso

kezso

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
  • LocationAjka
Sziasztok.

Pár kép a versenyrõl. https://picasaweb.go...5/24OrasMTB2011

üdv
Kezso

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Fergeteges volt az a 24 órási:) Nagyon köszönöm, hogy a Merkaptosok a csapathoz invitáltak , illetve már a színeikben állhattam a rajthoz...
Nagy szerencsénk volt az idõjárással, esõben is minden tekerhetõ volt,csak a kövekkel kellett vigyázni meg egy- két lefelénél. A végén nem tudtam olyan lassú biztonsági kört menni, h ne keljen kimenni még egy körre. DE nem bántam meg, sõt élveztem:)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a csapatnak, klassz hétvége volt.. és persze a sok- sok szurkolónak is nagyon jól esett:)
Beszámolót majd írok,csak kicsit aludni kéne 36 óra fennlét miatt:)
Remélem lesznek majd képek is:)
Ui: mindenkinek nagy gratula:):)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
húú nagyon király volt, igaz hajnalban utáltam kimenni.. :D
Köszönöm a Merkaptos vegyes csapatnak, hogy bevettek a mókába ismeretlenül, és mehettem elsõnek, nagyon jó volt! :)
Gratulálok a Merkaptos Lányoknak az elsõ helyhez és a fiú csapatnak a második helyhez!
Bocsi hogy olyan hamar eltûntem, csak az esõ nem igazán esett jól a végén, noha nem is mentem az utolsó 2 órában már, meg anyukám mondta, hogy menjünk, aki ott volt, próbáltam mindenkitõl elköszönni. :)
Köszönöm Nektek! :)

És gratulálok MJani duós dobogójához! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Csöpögõ esõben indultunk el szombat délben , de az idõ folyamatosan javult. Az éjszakát kifejezetten élveztem , bár a hûvösebb idõt már nem - nem volt már egy darab száraz ruhám sem és reszketve mentem akármennyire nyomtam. A hajnali harmat még egy picit áztatott a pályán , de nem volt jelentõs , reggel jó idõket lehetett menni. Sajnos ez az idõ f11kor elromlott , eleinte szemerkélõ esõ formájában , majd rendes áztatás következett. (ezzel a pálya egy szakasza ismét elég kiszámíthatatlanná vált , de sokan így is simán lejöttek rajta) , az utolsó órában élmény volt kint lenni , sokan jégpályaként említették , de igazából járható volt mindenhol.

Valaki tudna pályaadatokat adni?
Én 5.1km-nek mértem , máshol 4.9et mondanak , a szervezõk 5.5km-t , de igazából leginkább a körönkénti szint érdekelne. (amúgy nem volt sok szint , egyszer sem váltottam el a középtányérról , aszfalton nem nyomtam annyira terepen meg még ki sem kellett használni a 11-32-t)

Sziasztok!
Készítettem pár képet. (Rajt után körülbelül 1 órával.)
https://picasaweb.go...feat=directlink

Köszönjük szépen , megtaláltam magunkat! :)

A morcos.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Õ Seti :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Van egy rakás képem a szombat délutáni idõszakról!
Majd kreálok egy albumot és megosztom mindenkivel!
Feltöltött kép

......csak egy kép az ízlés kedvéért. :) Õ szerette a legjobban a vakumat :)

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Mindjárt nyomunk fel részeredményt a Tempo Sport oldalára, amit belinkelünk a verseny Facebook-proofiljára is (https://www.facebook...155887007809855).

Folyamatosan frissülõ eredmények a Tempo Sport oldalán, ha vki idegenkedne a Facebook-tól: Tempo Sport -

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok!
Készítettem pár képet. (Rajt után körülbelül 1 órával.)
https://picasaweb.go...feat=directlink

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Valaki tud mondani valamiféle helyzetjelentést? A Merkaptosok és a jányok érdekelnének elsõsorban. ;)

Mindjárt nyomunk fel részeredményt a Tempo Sport oldalára, amit belinkelünk a verseny Facebook-proofiljára is (https://www.facebook...155887007809855).

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Valaki tud mondani valamiféle helyzetjelentést? A Merkaptosok és a jányok érdekelnének elsõsorban. ;)