Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2011. július 25. - 20:46
Írta 2011. július 25. - 20:34
Sziasztok!
Gratulálok minden teljesítõnek!
Volt azért némi nehezítés a versenyen...
Az 1. nap fotói
A 2. nap képei (Éjfél után és vas. délelõtt)
Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a fotók fizetõssé tétele kapcsán, szólt mellette és ellene sok minden.
Végül arra jutottam, hogy a teljes méretû képeket ezután némi "pénzmag" ellenében küldöm el, annyi idõm és energiám megy rájuk.
Ennek az 1070 képnek például, csak az utómunkája egy teljes nap volt.
Jani
Ahoj Janibácsi!
Szerintem jól van ez így ahogy döntöttél, mert ugye valamit-valamiért!
Ha az ilyen magas szintû fotográfia mellett ez nem stimmel valakinek az nyalja meg az EOS objektívjét.
Döntésed várható volt és teljesen reális meglátás.
Üdv: Fecó!
Írta 2011. július 25. - 20:29
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a fotók fizetõssé tétele kapcsán, szólt mellette és ellene sok minden.
Végül arra jutottam, hogy a teljes méretû képeket ezután némi "pénzmag" ellenében küldöm el, annyi idõm és energiám megy rájuk.
Jani
Ennyi pénzért megspóroltok egy csomó idõt a képek végignézésnek kihagyásával.
Írta 2011. július 25. - 20:14
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. július 25. - 19:59
Gratulálok minden teljesítõnek!
Volt azért némi nehezítés a versenyen...
Az 1. nap fotói
A 2. nap képei (Éjfél után és vas. délelõtt)
Jani
Írta 2011. július 25. - 19:24
Az éjszakát egyébként nagyon élveztem!
A morcos.
Írta 2011. július 25. - 19:21
Fogyasszátok egészséggel, bár ezeken képeken a vaku emberre kifejtett pszichológia hatásait lehet tanulmányozni körrõl-körre.
Írta 2011. július 25. - 19:09
Ellenben én azt figyeltem hogy néhányan olyan gáz fénnyel mentek ami már komolyan elgondolkodtatott, hajnal 3 körül ment el elõttem egy leány aki szerintem duóban indulhatott, akinek az elsõ lámpái konkrétan 0-ra merültek, majdnem utánna futottam, hogy adok neki valamit a sátorból mert ez így rohadt veszélyes!
én is láttam pár lámpát, ami eléggé nem ért semmit.... Esés volt ebbõl kifolyólag a mi csapatunkban is
Írta 2011. július 25. - 18:59
Engem nagyon nem érdekelt hogy sõtét van úgy cseszegetek a rendezõk hogy ez elsõ lámpát fél 10 fele ugyanmár kapcsoljam, föl ugy is mentek a 13 as kõreim szal nem érdekelt a sõtétt
Ellenben én azt figyeltem hogy néhányan olyan gáz fénnyel mentek ami már komolyan elgondolkodtatott, hajnal 3 körül ment el elõttem egy leány aki szerintem duóban indulhatott, akinek az elsõ lámpái konkrétan 0-ra merültek, majdnem utánna futottam, hogy adok neki valamit a sátorból mert ez így rohadt veszélyes!
Írta 2011. július 25. - 18:54
Írta 2011. július 25. - 18:29
én kb félig csavartam fel a HozéLámpát és utolértem valakit és megkért, hogy menjek elõre, mert nem lát az árnyékától....
Nekem emiatt nem szóltak:) Szerintem örültek, hogy látták az utat maguk elõtt:)
Írta 2011. július 25. - 18:27
hát minden meglehet, én csak a rajt- cél terülten vettem lejjebb a fényt, hogy a népet ne vakítsam meg teljesenÉn élveztem teljes fénnyel menni a kis ösvényeken. A mezõn meg olyan volt, mintha a fû havas lett volna:)
én kb félig csavartam fel a HozéLámpát és utolértem valakit és megkért, hogy menjek elõre, mert nem lát az árnyékától....
Írta 2011. július 25. - 17:41
Nem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
Másodszor már én is örültem neki, de az elsõ éjszakai körömön majd beszartam amikor a 3 vaku egyszerre rámlõtt.
Cserébe aztán én is jól levakuztam pár embert, igaz, azt már másnap reggel. Elég csapatcentrikus válogatás, de azért van benne egy-két külsõs:
MD
Írta 2011. július 25. - 17:31
Aha, akkor valószínûleg büntetésbõl nem vakuztak nekem. Kiment a fejembõl, hogy húzzam le a lámpa fényerejét...
hát minden meglehet, én csak a rajt- cél terülten vettem lejjebb a fényt, hogy a népet ne vakítsam meg teljesenÉn élveztem teljes fénnyel menni a kis ösvényeken. A mezõn meg olyan volt, mintha a fû havas lett volna:)
Írta 2011. július 25. - 16:57
Bocsi ha a lámpámmal esetleg elvakítottalak,de nem volt erõm lejjebb venni az erõsséget...
Aha, akkor valószínûleg büntetésbõl nem vakuztak nekem. Kiment a fejembõl, hogy húzzam le a lámpa fényerejét...
Írta 2011. július 25. - 16:50
valszeg félreérthetõen fogalmaztam, semmi baj nem volt a fotózással, pont ellenkezõleg. jópár szuper képet köszönhetek már ZolinakNem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
Írta 2011. július 25. - 16:25
Be kell vinni a boszorkány szigetre...ott lehet azért fejre esni..
pont ez jutott nekem is az eszembe a dupla tölcsér vicces lenne éjjel
Ja és nagy gratula nektek, ismét tudatva lett, hogy az alföldiekkel számolni kell!!
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 25. - 15:42
Nekem annyi kajám volt, hogy el sem találtam oda:)A kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.