Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

bence.mtbo

bence.mtbo

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Huh, van áruk!... De persze én megértem! Jók lettek!

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Sziasztok!
Gratulálok minden teljesítõnek!
Volt azért némi nehezítés a versenyen...
Az 1. nap fotói Feltöltött kép
A 2. nap képei Feltöltött kép (Éjfél után és vas. délelõtt)

Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a fotók fizetõssé tétele kapcsán, szólt mellette és ellene sok minden.
Végül arra jutottam, hogy a teljes méretû képeket ezután némi "pénzmag" ellenében küldöm el, annyi idõm és energiám megy rájuk.
Ennek az 1070 képnek például, csak az utómunkája egy teljes nap volt. :(
Jani

Ahoj Janibácsi! :)

Szerintem jól van ez így ahogy döntöttél, mert ugye valamit-valamiért!
Ha az ilyen magas szintû fotográfia mellett ez nem stimmel valakinek az nyalja meg az EOS objektívjét. :D :D :D
Döntésed várható volt és teljesen reális meglátás. :)

Üdv: Fecó!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a fotók fizetõssé tétele kapcsán, szólt mellette és ellene sok minden.
Végül arra jutottam, hogy a teljes méretû képeket ezután némi "pénzmag" ellenében küldöm el, annyi idõm és energiám megy rájuk.
Jani

Ennyi pénzért megspóroltok egy csomó idõt a képek végignézésnek kihagyásával.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mikor 01 órakor kimentem engem kissé megviccelt a hozé lámpám ahogy be értem az erdõbe elkezdett stroboszkópot játszani szerencsére volt egy másik ( sokkal gyengébb ) lámpám is ami mellett tudtam tekerni csak éppen a hozé 8-9 gyors villanása után semmit nem láttam mellette és csak a hídon túl tudtam olyan biztosan turkálni a mezem zsebében hogy rendbe hozzam. Ez is felért egy vakuval:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!
Gratulálok minden teljesítõnek!
Volt azért némi nehezítés a versenyen...
Az 1. nap fotói Feltöltött kép
A 2. nap képei Feltöltött kép (Éjfél után és vas. délelõtt)

Jani
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az elsõ adag feltöltõdött, mazsolázzatok!
Még lesz kettõ hasonló méretû album, lassan töltõdnek.

KÉPEK

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Azon csodálkoztam , hogy mikor nálam gyorsabb ember beért nem szólt , hogy el akarna menni. Kérdeztem , hogy nem mész el? Nem , most legalább lát.... :))) Pedig nem Hozé lámpám van hanem a medzsikshájn.
Az éjszakát egyébként nagyon élveztem!

A morcos.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
KÉPEK A VAKU MÁSIK OLDALÁRÓL (Zánkai 24 órás)

Fogyasszátok egészséggel, bár ezeken képeken a vaku emberre kifejtett pszichológia hatásait lehet tanulmányozni körrõl-körre. :D :D :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ellenben én azt figyeltem hogy néhányan olyan gáz fénnyel mentek ami már komolyan elgondolkodtatott, hajnal 3 körül ment el elõttem egy leány aki szerintem duóban indulhatott, akinek az elsõ lámpái konkrétan 0-ra merültek, majdnem utánna futottam, hogy adok neki valamit a sátorból mert ez így rohadt veszélyes!

én is láttam pár lámpát, ami eléggé nem ért semmit.... Esés volt ebbõl kifolyólag a mi csapatunkban is

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Engem nagyon nem érdekelt hogy sõtét van úgy cseszegetek a rendezõk hogy ez elsõ lámpát fél 10 fele ugyanmár kapcsoljam, föl ugy is mentek a 13 as kõreim szal nem érdekelt a sõtétt

Ellenben én azt figyeltem hogy néhányan olyan gáz fénnyel mentek ami már komolyan elgondolkodtatott, hajnal 3 körül ment el elõttem egy leány aki szerintem duóban indulhatott, akinek az elsõ lámpái konkrétan 0-ra merültek, majdnem utánna futottam, hogy adok neki valamit a sátorból mert ez így rohadt veszélyes!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Engem nagyon nem érdekelt hogy sõtét van úgy cseszegetek a rendezõk hogy ez elsõ lámpát fél 10 fele ugyanmár kapcsoljam, föl ugy is mentek a 13 as kõreim szal nem érdekelt a sõtétt

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

én kb félig csavartam fel a HozéLámpát és utolértem valakit és megkért, hogy menjek elõre, mert nem lát az árnyékától.... :D

Nekem emiatt nem szóltak:) Szerintem örültek, hogy látták az utat maguk elõtt:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

hát minden meglehet, én csak a rajt- cél terülten vettem lejjebb a fényt, hogy a népet ne vakítsam meg teljesenÉn élveztem teljes fénnyel menni a kis ösvényeken. A mezõn meg olyan volt, mintha a fû havas lett volna:)

én kb félig csavartam fel a HozéLámpát és utolértem valakit és megkért, hogy menjek elõre, mert nem lát az árnyékától.... :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Nem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle... ;)
Várom már a képeket!

Másodszor már én is örültem neki, de az elsõ éjszakai körömön majd beszartam amikor a 3 vaku egyszerre rámlõtt. :)

Cserébe aztán én is jól levakuztam pár embert, igaz, azt már másnap reggel. Elég csapatcentrikus válogatás, de azért van benne egy-két külsõs:

MD

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Aha, akkor valószínûleg büntetésbõl nem vakuztak nekem. :D Kiment a fejembõl, hogy húzzam le a lámpa fényerejét...

hát minden meglehet, én csak a rajt- cél terülten vettem lejjebb a fényt, hogy a népet ne vakítsam meg teljesenÉn élveztem teljes fénnyel menni a kis ösvényeken. A mezõn meg olyan volt, mintha a fû havas lett volna:)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Bocsi ha a lámpámmal esetleg elvakítottalak,de nem volt erõm lejjebb venni az erõsséget...

Aha, akkor valószínûleg büntetésbõl nem vakuztak nekem. :D Kiment a fejembõl, hogy húzzam le a lámpa fényerejét...

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

Nem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle... ;)
Várom már a képeket!

valszeg félreérthetõen fogalmaztam, semmi baj nem volt a fotózással, pont ellenkezõleg. jópár szuper képet köszönhetek már Zolinak :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Be kell vinni a boszorkány szigetre...ott lehet azért fejre esni.. :D

pont ez jutott nekem is az eszembe a dupla tölcsér vicces lenne éjjel :)

Ja és nagy gratula nektek, ismét tudatva lett, hogy az alföldiekkel számolni kell!!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.

Nekem annyi kajám volt, hogy el sem találtam oda:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
lehetne 24 órás sûrûbben:) kétszer egy évben:)