A lejtõvel szerintem csak annyi volt a gond , hogy elõtte nem volt túl sok hely elengedni a lényegesen gyorsabbakat. Sokan tényleg leszálltak még a száraz pályán is , pedig nem volt vele gond. Én mindig szépen biztonságosan igyekeztem lemenni rajta de ha hallottam , hogy gyorsabb versenyzõ jön akkor még az elõtte levõ kanyargós részen húzódtam félre (egyszer még egy ágba is sikerült megállnom emiatt) , így ott már nem tartottam fel senkit. Külsõ íven sokkal jobban tapadt , nem is volt kijárva és egyenesen lehetett ráfordulni a két fa közti részre. Ahogy elkezdett fél11kor esni akkor már nem erõltettem , húzódtam félre aztán szépen letotyogtam rajta , ekkor láttam is jó pár esést. A csirke ösvény tényleg nem lenne rossz , akár úgy is , hogy az épület mellett elvezetni a lépcsõre õket... fõleg az alapján , hogy néhányaknak a rázós híd elõtti huplik is komoly gondot jelentettek. (javítás után is) ott volt , hogy beleakadtam másokba , pedig nem is agresszívan mentem , aztán a híd utáni emelkedõn meg lenyomott mint a bélyeget.