Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Szívembõl szólsz! :-)

...most nagyon örülök... :)))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Támogatom, fotós urak lessék meg.
És persze köszönjük a képeket, remélem pár napon bellül idáig is eljutok hogy átnézzem; a salzosat is tegnap este jutott eszembe megvenni, és a képek sincsenek még összeválogatva :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jó lett:) , csak a nevek és a fránya névelõk viszonya:)

Köszi, bár nekem nem tetszik, sok minden kimaradt és fáradtan írtam.
Legyen. :) Mostantól nem fogok a személynevek elõtt határozott névelõt használni.

A sebesség mindent megold.

5618

5618

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Azt kell mondanom kedves emberek, hogy bizony 8 órában dolgozunk a meló helyen. Van, hogy 24 órás szolgálat is jut + itt a család.. ezek mellett bizony bõven csak hobbiszinten jut idõ edzésre. A szegedi nagy hegyekrõl nem is beszélnék.. amik tökéletes felkészülési lehetõséget adnak egy általában hegyek között megrendezett terepbicaj versenyre.
Akinek nem tetszünk azok ne nézzenek...
Az hogy bennünk esetenként nagyobb a küzdõ szellem és komolyan veszünk minden versenyt arról meg nem tehetünk.. "Bulizni" túrákra járunk.
A megnyert nevezések eladásáról meg annyit, hogy simán elképzelhetõ, hogy valaki addigra már programot tervezett, ami nem visszavonható. Így szerintem jobb, ha elmegy vele valaki más. Én menni fogok! Örültem, hogy ezt megkaptuk, mert nekem nem lett volna rá keret.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Írtam egy kicsit a versenyrõl. :) Márkus Jani kerékpáros blogja: 24órás verseny 2011.07.23.-24.

Jó lett:) , csak a nevek és a fránya névelõk viszonya:)

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Szerintem az is elég lenne ha komolyabban ellenõriznék hogy melyik csapatban van licenszes, mert most kb bemondásra megy. Mi is megkaptuk a narancs rajtszámot, de visszamentünk "reklamálni" hogy van nálunk 3 tag akinek van licensze. Így elitben lettünk értékelve, ahol persze semmi esélyünk nem volt. Hobbiban aranyért küzdöttünk volna.
A legjobb megoldás talán az lenne, hogy amelyik csapatban a ranglista elsõ x százalékán belüli versenyzõ van az Elit.

A mi csapatunkban egy a verseny elõtt két héttel történt csere miatt került be egy licenszes versenyzõ, probáltunk is mást keresni hogy hobbyba menjünk, de aztán végül emiatt elit lett. Mondjuk itt is sikerült nyernünk a kategóriát, hobbyban meg adtunk volna 9 kört a kategóriában!
Egyébként iszonyat para volt a verseny elõtt, hogy mi hogyan bírunk egyáltalán versenyre kelni az elittel, de aztán valahogy összejött!

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Tudom, hogy nem nekem szólt, de errõl jutott eszembe. Én eltörölném a hobbi elit szétbontását, mert nagyon, nagyon, nagyon sok kék rajtszámos versenyzõt elõztem a verseny vége felé is és õk biztos nem valódi elit versenyzõk, hanem a "rendszer" áldozatai. Nem éreztem verseny közben, hogy a kék rajtszámos versenyzõk jobbak lettek volna, mint a narancs rajtszámosok.

Szerintem az is elég lenne ha komolyabban ellenõriznék hogy melyik csapatban van licenszes, mert most kb bemondásra megy. Mi is megkaptuk a narancs rajtszámot, de visszamentünk "reklamálni" hogy van nálunk 3 tag akinek van licensze. Így elitben lettünk értékelve, ahol persze semmi esélyünk nem volt. Hobbiban aranyért küzdöttünk volna.
A legjobb megoldás talán az lenne, hogy amelyik csapatban a ranglista elsõ x százalékán belüli versenyzõ van az Elit.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Nyilván!
Majd,ha úgy érezzük,hogy megérdemeljük az elitben való indulás jogát,akkor oda nevezünk.Lehet,hogy ez jövõre megtörténik.
Amúgy,ha valaki dobogóért vagy gyõzelemért megy ,akkor készüljön rá. Ha csak buliból,akkor meg tökmindegy.
:)
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Minden vágyam teljesült, "megmondóember" lettem. :D Mondjuk Jani, amikor kibaktattatok a dobogóra, elég sokan beszóltak rátok a tömegben (esküszöm kussoltam :D) - és igazuk is van valamilyen téren. A hibásan meghozott szabályok szerint "hobbisták" vagytok, de a fairplay mégiscsak azt követelné, hogy velünk meccseljetek. :P (ez az elit-hobbi kérdés minden évben vicces dolgokat szül - de hát ugye a sportszövi sincs a helyzet magaslatán)

Tudom, hogy nem nekem szólt, de errõl jutott eszembe. Én eltörölném a hobbi elit szétbontását, mert nagyon, nagyon, nagyon sok kék rajtszámos versenyzõt elõztem a verseny vége felé is és õk biztos nem valódi elit versenyzõk, hanem a "rendszer" áldozatai. Nem éreztem verseny közben, hogy a kék rajtszámos versenyzõk jobbak lettek volna, mint a narancs rajtszámosok.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Én hallottam, amikor beszéltek róla a mikrofonba. Beszélgettek vele a rendezõk és onnan tudják, hogy õ eddig a verseny történetében a legmesszebbrõl jött versenyzõ, Kína északi felérõl, a tibeti határ környékérõl származik és itt tanul nálunk.

Az igen! :)
Nyomta neki keményen!
Köszi az infót!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Tényleg a koreai(?) srác ki volt? Magyarországon él? Nyaraltak a balcsinál a családdal és beugrott versenyezni? :) Gondolom nem a verseny miatt repült ide családostól! Jó volt látni hogy örültek a sikerének!

Én hallottam, amikor beszéltek róla a mikrofonba. Beszélgettek vele a rendezõk és onnan tudják, hogy õ eddig a verseny történetében a legmesszebbrõl jött versenyzõ, Kína északi felérõl, a tibeti határ környékérõl származik és itt tanul nálunk.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ezúton szeretném megköszönni Ádámnak a hajnalban játszott Pink Floyd-ot, igazán lélekemelõ volt!
Végig futkosott a hátamon a hideg, és még Icusnak is, mert ki kellett nyissam az autó ajtaját lepihenésünk alatt, hogy jobban halljam. :)
6 óra körül az a lírai gitár és zongora nagyon nagy volt!

Szívembõl szólsz! :-)

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Ezúton szeretném megköszönni Ádámnak a hajnalban játszott Pink Floyd-ot, igazán lélekemelõ volt!
Végig futkosott a hátamon a hideg, és még Icusnak is, mert ki kellett nyissam az autó ajtaját lepihenésünk alatt, hogy jobban halljam. :)

Dettó :) Pont akkor forgolódtam a hálózsákban, sehogy sem sikerült elaludni, de megállapítottam, hogy legalább a zene király, kár is lenne kihagyni.

Egyébként az élõzenék is nagyon jók voltak, sõt, ahogy telt az idõ, egyre jobbak. Éjfél körül szinte sajnáltam, hogy ki kell mennem körre, miközben kiba jó blues szól a sátorban. :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Laci szerintem teljesen érthetõ, nehogy lelkiismereti problémát csinálj belõle! :-)
Én is hallottam a táborban hogy valaki kifogásolta a külföldi versenyzõk indulását, de mint most kiderül csak félreértés az egész(mint általában).
Tényleg a koreai(?) srác ki volt? Magyarországon él? Nyaraltak a balcsinál a családdal és beugrott versenyezni? :) Gondolom nem a verseny miatt repült ide családostól! Jó volt látni hogy örültek a sikerének!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Kedves Sporttársak

Kaptam egy nyugtalanító telefont Borek Annamáriától, illetve olvastam a deviantmtb.hu oldalon Dénes beszámolóját, aminek eredményeképpen szeretnék egy félreértést tisztázni!
A versenyen segítõm volt Dolfinger Zsolt, aki (nem családtagom, ahogyan ezt Dénes írta, hanem) csapattársam. Mivel életében elõször volt ilyen versenyen, nem tudta, hogy ez nemzetközi, vagy belföldi versenyzõknek lett meghirdetve. Ezen kívül, mivel elég késve jöttek az elsõ infók az aktuális állásról, és én kértem, hogy mérje az idõt az elsõhöz képest, próbálta megtudni ki vezet, és mivel a környezetében azt mondták neki, hogy egy román srác, feltette a kérdést, hogy most it külföldiek is indulhatnak/indulhattak? Mivel Zsoltinak vagy egy "orgánuma", másoknak ez talán úgy tûnt, hogy "õrjöng" (ezt hallottam vissza telefonon). Egyik alkalommal pedig nevén szólította Matusek Robit, hogy megtudja õ-e az éppen vezetõ. Ennyi történt, és hangsúlyozom, semmilyen rosszindulatú megjegyzés nem volt szándékában sem neki, sem nekem. Távol álljon tõlem minden ilyesmi, mivel semmi köze nincs a sporthoz, a versenyhez.
Mindentõl függetlenül pedig már gratuláltam Matusek Robinak a fantasztikus teljesítményéhez egy közösségi portálon, mivel tényleg elképesztõ volt, amit tekert, és mivel én a már említett eü okok miatt kiállni kényszerültem, nem tehettem ezt meg személyesen, pedig általában megteszem, ha még bírok járni utána. A beszámolómban pedig, amikor azt írom, hogy "ismeretlen faktor", akkor arra gondolok, hogy jön vki, akirõl eddig nem sokat tudtam, és teker egy olyat, hogy hihetetlen. Nagyon sajnálom, ha bárkit is ebbõl a félreértésbõl adódóan akaratlanul is megbántottunk, nem volt szándékos!
Remélem nem marad senkiben tüske, és továbbra is a versenyre tudunk koncentrálni a jövõben is!!!
Kakas László
solo versenyzõ
kaklac

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kemények voltatok! Tetszettek a beszámolók!
Laci, a Merkaptos csajok üdvözölnek! :-)

Picasa _Alex_

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Sziasztok, közben én is magamra találtam...
Jó kis verseny volt, sok tanulsággal (legalábbis számomra). A pálya jó volt, leszámítva pár seggrázó részt a tábor körül, meg a kerítésnél, illetve az kis híd, azt hogy utáltam, vízhólyag lett a tenyeremen. A kis lefelé, amit néhányan DH-nak hívtatok sem volt nehéz, bár csak a belsõ íven volt bevehetõ, jobb szél tuti bukta volt, láttam is párat. A végén az esõ biztosan érdekessé tette az erdei részeket, de én ezt már nem tapasztalhattam meg, mivel életemben elõször feladni kényszerültem egy versenyt. Nem tudom miért, de elég furcsa színe volt a kisdolognak, amitõl megijedtem, nem tudtam, hogy a kölcsönbringa nyerge vert szét vmit belül, vagy vmi más a gond, ezért nem kockáztattam. Azóta minden OK, kitisztult a rendszer...
BBálint jó ment, meg HRobi is, jó lett volna velük meccselni, ha már az elsõ Matusek Robert nem volt fogható. Talán túl hamar is felértem rá, illetve Bálintra. Már 6-7 óra körül ott "izmoztunk" egymással körön belül, aztán 10-12 óra után láttam, hogy gond van, ami nyugtalanított, és onnan meg estem vissza egészen a negyedikig, amikor 16H után kiálltam. Csóka Bálint még felért utána, de legalább a tavalyi 5.-nél nem lett rosszabb...
Köszönöm a szurkolást mindenkinek aki menet közben, vagy a pálya mellõl buzdított, bocs ha nem reagáltam néhányra, de ilyenkor egy egész más állapotban vagyunk már éjszaka mi szólósok. A Merkaptos csajok megint gyönyörûek voltak, nélkülük nem is tudnék már 24-n tekerni :-)
Jövõre veletek ugyanitt természetesen, addig is éljenek a csajok!
Ja és a szervezõknek,fotósoknak, Bíró Ádámnak, Fetzer Robinak is külön köszönet!
Kakas László KTM-Erste Leasing
24H-n pedig FLYING ROOSTERS RACING TEAM

Beszámoló itt olvasható
24 órás
kaklac

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Írtam egy kicsit a versenyrõl. :) Márkus Jani kerékpáros blogja: 24órás verseny 2011.07.23.-24.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Minden megoldható. Hozol valami névjegy félét, e-mail címmel, a kép nevével vagy sorszámával.
N x 3000 Ft vásárlás után N db kép jár. :)
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)