Szívembõl szólsz! :-)
...most nagyon örülök... ))
Szívembõl szólsz! :-)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Jó lett:) , csak a nevek és a fránya névelõk viszonya:)
A sebesség mindent megold.
Írtam egy kicsit a versenyrõl. Márkus Jani kerékpáros blogja: 24órás verseny 2011.07.23.-24.
Szerintem az is elég lenne ha komolyabban ellenõriznék hogy melyik csapatban van licenszes, mert most kb bemondásra megy. Mi is megkaptuk a narancs rajtszámot, de visszamentünk "reklamálni" hogy van nálunk 3 tag akinek van licensze. Így elitben lettünk értékelve, ahol persze semmi esélyünk nem volt. Hobbiban aranyért küzdöttünk volna.
A legjobb megoldás talán az lenne, hogy amelyik csapatban a ranglista elsõ x százalékán belüli versenyzõ van az Elit.
Tudom, hogy nem nekem szólt, de errõl jutott eszembe. Én eltörölném a hobbi elit szétbontását, mert nagyon, nagyon, nagyon sok kék rajtszámos versenyzõt elõztem a verseny vége felé is és õk biztos nem valódi elit versenyzõk, hanem a "rendszer" áldozatai. Nem éreztem verseny közben, hogy a kék rajtszámos versenyzõk jobbak lettek volna, mint a narancs rajtszámosok.
Tudom, hogy nem nekem szólt, de errõl jutott eszembe. Én eltörölném a hobbi elit szétbontását, mert nagyon, nagyon, nagyon sok kék rajtszámos versenyzõt elõztem a verseny vége felé is és õk biztos nem valódi elit versenyzõk, hanem a "rendszer" áldozatai. Nem éreztem verseny közben, hogy a kék rajtszámos versenyzõk jobbak lettek volna, mint a narancs rajtszámosok.Minden vágyam teljesült, "megmondóember" lettem. Mondjuk Jani, amikor kibaktattatok a dobogóra, elég sokan beszóltak rátok a tömegben (esküszöm kussoltam ) - és igazuk is van valamilyen téren. A hibásan meghozott szabályok szerint "hobbisták" vagytok, de a fairplay mégiscsak azt követelné, hogy velünk meccseljetek. (ez az elit-hobbi kérdés minden évben vicces dolgokat szül - de hát ugye a sportszövi sincs a helyzet magaslatán)
Az igen!Én hallottam, amikor beszéltek róla a mikrofonba. Beszélgettek vele a rendezõk és onnan tudják, hogy õ eddig a verseny történetében a legmesszebbrõl jött versenyzõ, Kína északi felérõl, a tibeti határ környékérõl származik és itt tanul nálunk.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én hallottam, amikor beszéltek róla a mikrofonba. Beszélgettek vele a rendezõk és onnan tudják, hogy õ eddig a verseny történetében a legmesszebbrõl jött versenyzõ, Kína északi felérõl, a tibeti határ környékérõl származik és itt tanul nálunk.Tényleg a koreai(?) srác ki volt? Magyarországon él? Nyaraltak a balcsinál a családdal és beugrott versenyezni? Gondolom nem a verseny miatt repült ide családostól! Jó volt látni hogy örültek a sikerének!
Ezúton szeretném megköszönni Ádámnak a hajnalban játszott Pink Floyd-ot, igazán lélekemelõ volt!
Végig futkosott a hátamon a hideg, és még Icusnak is, mert ki kellett nyissam az autó ajtaját lepihenésünk alatt, hogy jobban halljam.
6 óra körül az a lírai gitár és zongora nagyon nagy volt!
Ezúton szeretném megköszönni Ádámnak a hajnalban játszott Pink Floyd-ot, igazán lélekemelõ volt!
Végig futkosott a hátamon a hideg, és még Icusnak is, mert ki kellett nyissam az autó ajtaját lepihenésünk alatt, hogy jobban halljam.
6 óra körül az a lírai gitár és zongora nagyon nagy volt!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Picasa _Alex_
Sziasztok, közben én is magamra találtam...
Jó kis verseny volt, sok tanulsággal (legalábbis számomra). A pálya jó volt, leszámítva pár seggrázó részt a tábor körül, meg a kerítésnél, illetve az kis híd, azt hogy utáltam, vízhólyag lett a tenyeremen. A kis lefelé, amit néhányan DH-nak hívtatok sem volt nehéz, bár csak a belsõ íven volt bevehetõ, jobb szél tuti bukta volt, láttam is párat. A végén az esõ biztosan érdekessé tette az erdei részeket, de én ezt már nem tapasztalhattam meg, mivel életemben elõször feladni kényszerültem egy versenyt. Nem tudom miért, de elég furcsa színe volt a kisdolognak, amitõl megijedtem, nem tudtam, hogy a kölcsönbringa nyerge vert szét vmit belül, vagy vmi más a gond, ezért nem kockáztattam. Azóta minden OK, kitisztult a rendszer...
BBálint jó ment, meg HRobi is, jó lett volna velük meccselni, ha már az elsõ Matusek Robert nem volt fogható. Talán túl hamar is felértem rá, illetve Bálintra. Már 6-7 óra körül ott "izmoztunk" egymással körön belül, aztán 10-12 óra után láttam, hogy gond van, ami nyugtalanított, és onnan meg estem vissza egészen a negyedikig, amikor 16H után kiálltam. Csóka Bálint még felért utána, de legalább a tavalyi 5.-nél nem lett rosszabb...
Köszönöm a szurkolást mindenkinek aki menet közben, vagy a pálya mellõl buzdított, bocs ha nem reagáltam néhányra, de ilyenkor egy egész más állapotban vagyunk már éjszaka mi szólósok. A Merkaptos csajok megint gyönyörûek voltak, nélkülük nem is tudnék már 24-n tekerni :-)
Jövõre veletek ugyanitt természetesen, addig is éljenek a csajok!
Ja és a szervezõknek,fotósoknak, Bíró Ádámnak, Fetzer Robinak is külön köszönet!
Kakas László KTM-Erste Leasing
24H-n pedig FLYING ROOSTERS RACING TEAM