Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
xle!
THX! :clap: Ez BÖLCS dolog volt! Köszi!
(egy kívülálló, aki élvezte a 24 órát, elejétõl a végéig.)

Csajok!
Szerintem minél elõbb menjetek el együtt egy cukiba, és ott beszéljétek meg. Nem hiszem, hogy igazán haragudnátok Ti egymásra!;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
"És megterem bennünk
a haragok egyensúlya
a béke."

(Papp Márió)
"In idem flumen bis non descendimus"

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Inkább örüljön mindenki és szeretkezzen :ladysman:

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
No én is módosítottam a készülõ hozzászólásomon.

Köszönöm xle-nek a bocsánatkérést. Azt is világossá tette számomra, hogy a csapattal minden rendben van, részemrõl nem neheztelek a ZKSE-re. Audrey-tól viszont kérem, hogy a nyilvánossággal kicsit óvatosabban bánjon legközelebb. Teljesen egyetértünk abban, hogy elõbb gondolkodni kell, azután írni - lehetõleg úgy, hogy másokat ne sértsünk meg vele...

Sajnálom, hogy így alakult, nyilván mindenki levonja a következtetéseket, én mindenesetre biztosan. Kedves Kapitányunkkal, no meg Anitával és Zsuzsával jó kis társaság alakult ki, és biztosan indulunk még együtt versenyeken, ez volt a pozitív hozama az egésznek, és ennek örülök. Igaza van Anikónak, maradjon meg ez az egészbõl, hiszen ez a lényeg. ;)

Audreyéknak pedig sok sikert kívánok egy következõ csapat felállításához.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Szerk.: Törölve

Amit ide írtam, az xle elõzõ hsz-e után értelmét veszítette. :)

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Elnézést az érintett csajoktól, ne haragudjatok! Leszedtem a honlapról ezt a részt. A lányaink élményeiket megírhatják blog formájában. Belátom, ez így tényleg nem egy hírbe való, nem szabadott volna így felraknom. Mégegyszer bocsánat!
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Sokat töprengtem, hogy ebbe a méltatlan szópárbajba beszálljak. De ennek úgy sem lehet vége. Olvastam itt is ott is hogy valakit nagyon megsértett a dolog, a lelkére vette az iromány. Ne tegye. Minden kiszólást és írást az elkövetõhöz kell mérni, azt minõsíti. Hát aki ezt írta erre volt képes.

Csapat az, ahol minden tag a saját magához mért maximumot hozza ki magából, és csapattag az aki hulla fáradtan, fázósan kimegy egy utolsó körre még más helyett is hogy elmondhassák, nem adtuk fel.

Néhány tanulság van. Az egyik, Ari, hogy a mi barátságunk többet ér akármilyen éremnél. Fõleg hogy abból van otthon jópár.

Nagyon sajnálom, hogy ennek az állítólagos buliversenynek a topikja nem olyan beírásokkal van tele hogy de jó volt meg mennék vissza, hanem azzal hogy kit milyen sérelem ért.

Azért is szerettünk bele a montizásba a párommal, mert azt tapasztaltuk, hogy egy összetartó társaság. Ismeretlenül is szurkolunk, biztatjuk egymást. Ha egy egy maratonon felismerjük egymást, már régi ismerõsként van mirõl beszélgetni. Ha valakit defekktel látunk az erdõben vagy csak állni a bringája mellett megállunk és megkérdezzük mi a baj, kell e segítség.
Remélem vannak sokan, akik egyetértenek velem.
Jó bringázást minenkinek.
Anikó, a Kelly's Ladies csapatkapitánya

Ez nem szópárbaj, vkit kirobbantotta más meg rákapott, én csak reagáltam, azt hiszem (remélem) nem sértõen.
Nem kicsit értettük félre egymást. Érmem nekem is van, ez a verseny nem is arról szól.Engem nem ért semmilyen sérelem, én említettem az elõbb is, hogy jól éreztem magam, más foglalkozik ilyen dolgokkal. Nekem ez volt a 2. 24 órásom és biztosan nem az utolsó.

Szerintem nem kell részletezni, hogy ki miért szeretett bele a biciklizésbe, aki csinálja az tudja.

Próbáltuk kihozni magunkból a legtöbbet. Mivel hogy minden ember különbözik, mindenkinek más dolgok fontosak. Habár a barátságos dolog nem tudom, hogyan vág ide.

Na, én ezennel ezt a témát lezártnak tekintem :)

Nem pazarlok energiát felesleges dolgokra, én örülök, hogy elmentem és punktum. Akinek meg valami nem tetszik az gondolkodjon elõbb (vagy legalább utóbb és vona le a következtetéseket).

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sokat töprengtem, hogy ebbe a méltatlan szópárbajba beszálljak. De ennek úgy sem lehet vége. Olvastam itt is ott is hogy valakit nagyon megsértett a dolog, a lelkére vette az iromány. Ne tegye. Minden kiszólást és írást az elkövetõhöz kell mérni, azt minõsíti. Hát aki ezt írta erre volt képes.

Csapat az, ahol minden tag a saját magához mért maximumot hozza ki magából, és csapattag az aki hulla fáradtan, fázósan kimegy egy utolsó körre még más helyett is hogy elmondhassák, nem adtuk fel.

Néhány tanulság van. Az egyik, Ari, hogy a mi barátságunk többet ér akármilyen éremnél. Fõleg hogy abból van otthon jópár.

Nagyon sajnálom, hogy ennek az állítólagos buliversenynek a topikja nem olyan beírásokkal van tele hogy de jó volt meg mennék vissza, hanem azzal hogy kit milyen sérelem ért.

Azért is szerettünk bele a montizásba a párommal, mert azt tapasztaltuk, hogy egy összetartó társaság. Ismeretlenül is szurkolunk, biztatjuk egymást. Ha egy egy maratonon felismerjük egymást, már régi ismerõsként van mirõl beszélgetni. Ha valakit defekktel látunk az erdõben vagy csak állni a bringája mellett megállunk és megkérdezzük mi a baj, kell e segítség.
Remélem vannak sokan, akik egyetértenek velem.
Jó bringázást minenkinek.
Anikó, a Kelly's Ladies csapatkapitánya

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
"Én személy szerint úgy gondolom, hogy sértõ nem volt a dologban"
Szerintem te nem olvastad a hírt a saját oldalatokon... gyakorlatilag leszarozzátok alkalmi csapattársaitokat... ez persze nem sértõ. Az is elég furcsa, hogy meg akarod mondani, hogy a hír hallatán mit kellene éreznie az érintetteknek. Csak hogy emlékeztesselek, Ariadne véleménye:

Ezt a módszert így különösen ellenszenvesnek találom, felháborító egyszerûen ez a gerinctelen eljárás, a hátunk mögött ilyeneket írni, szemben meg egy szó sem hangzott el.

Azt hiszem, részemrõl nem igazán kívánok a két lány egyikével sem együtt versenyezni a késõbbiekben. Akkor sem, ha esetleg pár év múlva csak jóval 20 alatti köreim lesznek...

Tényleg nem úgy hangzik, mintha sértésnek tekintette volna ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Lehet, hogy nem sikerült végigolvasnod a postjaimat, mivel épp titeket akartalak védeni, és enyhíteni a kialakult feszültséget.
Gábort nem vádolom, õ írta a hírt, tehát felelõs a tartalmáért. Olyan tartlomról beszélünk, ami másokra nézve sértõ, ahogy ez a korábbi postokból kiderült.

Köszönjük de minket nem kell védeni.A Gábor a frissítésért felelõs.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy sértõ nem volt a dologban, valótlan nem lett állítva, valóban teljesítménybeli különbségek voltak. Akinek meg van ideje ilyenen lovagolni, annak gratulálok.
Azt azért még hozzátenném, hogy én itt a fórumon jeleztem, hogy mennyit tekerek és hogyan, tehát adva volt a lehetõség a csapat többi tagjának, hogy azt mondják, hogy ne álljunk össze csapatként. Én nem árultam zsákbamacskát, tudhatták elõre, hogy nem fogok sétagaloppolni.

Szerintem felesleges ezzel foglalkozni, mindenki úgy teljesített ahogy akart vagy éppen bírta, annyi kört mentünk amennyit, úgy éreztük magunkat ahogy, és ennyi. Majd köv versenyen másképp lesz.
Nem a múltban élünk tudtommal, hanem a jelenben.
Én nem akarok ezzel többet foglalkozni, ha valaki elmondja a véleményét szívesen reagálok rá, aztán befejeztem.

Mindenesetre jól éreztem magam.A legnagyobb küzdelem egy ilyen versenyen amúgy is önmagunkkal szemben van....

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Lehet, hogy nem sikerült végigolvasnod a postjaimat, mivel épp titeket akartalak védeni, és enyhíteni a kialakult feszültséget.
Gábort nem vádolom, õ írta a hírt, tehát felelõs a tartalmáért. Olyan tartlomról beszélünk, ami másokra nézve sértõ, ahogy ez a korábbi postokból kiderült.

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Sziasztok!

Csakhogy reagáljak mint érintett: ama bizonyos 3. személy akirõl beszéltek, õ a honlap frissentartásáért felelõs, és nálunk senki nem nyilvánít ki semmit (pláne nem honlapon) a másikkal történt egyeztetés nélkül. Úgyhogy Zed, leszel szíves nem megvádolni egy olyan embert akinek köze nincs az egészhez.Személye pláne nem olyan, aki arra lenne érdemes, hogy bárki 'ócsárolja'.

Ariadne: szó nincs gerinctelenségrõl, ez egy blog, ahol mindneki leírhatja a véleményét, és aki akarja azt elolvassa, vagy adott esetben reagál.
Ha emlékezetem nem csal, verseny elõtti este, és még megismerkedésünkkor is Anikó (aki tudtommal a csapatkapitány), mondta nekünk, hogy jó lenne megcsípni egy dobogót. Én úgy gondolom, hogy mi megpróbáltunk mindent megtenni ennek érdekében. Sõt: ha emlékszel én még azt is mondtam nektek, ha kell, vagy nem bírjátok, megyek akár többet is.
Valóban, ez mindenkinek egy tanulópénz volt, hogy a közeljövõben, hogyan s miként válasszon csapatot. Nekünk kettõnknek az volt a célunk, hogy eljussunk a versenyre, jól érezzük magunkat, így utolsó versenyként tekerjünk egy nagyot, és ha már szóba került, hogy mi lenne ha fel tudnánk álni annak a dobogónak a 3. fokára próbáltunk ennek megfelelõen hozzáállni.

A fórumon történõ kibeszélést, és nem az érintett(ekk)el való megbeszélést meg nem tartom túl felnõtt dolognak. Itt mindenki háborog, holott csak arról van szó, hogy különbözõ emberek kerültek egy csapatba különbözõ teljesítménnyel, ami valószínûleg nem volt túl jó választás.

Én tudtommal, valamint Szilvi sem szidott itt senkit, így elvárnám tõletek is, hogy ezt ne tegyétek, azzal szemben pláne aki a honlapért felelõs, és rengeteg munkája van benn, mindamellett, hogy dolgozik és nagyszerû sportoló.

További szép napot mindannyiotoknak!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Még a végén óvást kell benyújtanunk..! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Azt a 27 perces köridõt nem igazán értem.
Ugyan csak egyszer számoltam át a köröket, de nekem az éjjel az a 7. köröm lett volna, de 6-nál váltott hozé.
A holtpontom az 5. körben volt, ezt még a köridõk ismerete nélkül mondtam. Tán még hozénak is említettem az éjféli váltáskor.
Éjjel - idén - nem estem egyszer sem. :D
Délelõtt még defektel sem sikerült a 27 perc közelébe érnem, egyszer futva, egyszer tekerve-futva.
Akkor hogy van ez?!
Persze nem zavar a dolog. Én így is élveztem. Mindegy...:)

Zsizsi!
Utánaszámoltam, és igazad van.
Az a 27:58 az én elsõ KÉT éjjeli köröm.
Ami azt jelenti ugye, hogy nem 103, hanem 104....
No majd H.Zoli összenézi a listával.

(Lehet, hogy nyertünk??? :D)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Az elitek és hozzátartozóik így kénytelenek lesznek maradni, viszont a hobbisok között meg sokan vannak olyanok,akik valóban tisztelik az elitek eredményeit és õk maradnak a saját eredményhirdetésük után is! Mi is általában végig szoktuk állni, és nem azért, hogy a sajátunkat megvárjuk!

Lens, ugye ezt Te sem gondolod komolyan, hogy a hobbisok nem mennek haza? Bíróként elég sok maraton eredményhirdetését végigálltam már, ezeken általában a hosszú táv elit eredményhirdetése az utolsó , s bizony azt kell mondjam, a közvetlen érintetteken kívül nem sokan maradnak már addigra.

Egyébként meg: NÕKÉNT KÜLÖN SÉRTÉSKÉNT VETTEM, HOGY A NÕKET HAGYTÁK UTOLSÓNAK AZ EREDMÉNYHIRDETÉSNÉL, mintha a mi teljesítményünk lenne a legalacsonyabb, pedig szerintem elõször a solo, duó, és aztán mi érdemeljük igazán az elismerést, lévén, hogy többen gyereknevelés mellett készülnek ezekre a versenyekre!!!!

Harang versenyein a végén szokott lenni a legkeményebb teljesítésnek gondolt kategóriák eredményhirdetése. Most a nõk voltak az utolsók. De úgy látom, a belekötések száma végtelen lehet...

(Privát üzenetedet olvastam, az abban szereplõ kritikák, javaslatok nagy részérõl már itt értekeztünk. Csak mellékesen megjegyzem, idei csapatotok nem is volt annyira "amatõr", hiszen tekert benne olyan - általatok "elsõ áldozónak" gondolt - személy, aki már állt 24 óráson a dobogó legfelsõbb fokán! :-) )

Nagyatádi ironman verseny másnapján egyenként szólítják fel a teljesítõket a színpadra, és az államtitkár, polgármsterek külön fognak velük kezet, és a háttérben a profik is felállva tapsolnak.
24 óráson meg megtarthatod a rajtszámod, azt szevasz.

Ha arra gondolsz, hogy mind a 900 résztvevõnek egyenként kellene gratulálni, akkor szerinted meddig tartana az eredményhirdetés? Vagy az elõzõ gondolatra reagálva, ki maradna ott tapsolni a legutolsónak szólítottnak? Ha arra, hogy a szólósokat hívjuk ki, az megfontolandó javaslat.
A "köszönjük, hogy eljöttetek, gratulálunk a teljesítésért" pedig többünk szájából is elhangzott.

Fetzer Robi
www.sportaktiv.hu

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Ha tényleg célzottan akartad volna címezni, akkor írsz a ZKSE honlapra.
És mondjuk megírod nekik, hogy szerinted sértõ a cikk, majd megkéred õket, hogy javítsák ki.
Így nem járatsz le, még véletlenül sem, senkit.
Egyébként szerintem is jogos a felháborodásod.
.

Szerintem azzal csak derült pillanatokat okoztam volna annak, aki éppen olvassa.

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

...Freeride, az általad emlegetett "elit" személy pedig mindig így viselkedik, nem csodálkozom rajta, hogy itt se változott semmit!

Hú, gyerekek! Ne legyetek már ilyen (már bocs, de) "PAAARAAAASZTok" :) [Spenót], hogy egy olyasvalakirõl, aki nincs is itt, ilyen "hangnemben" írtok.
Ez nagyon csúnya dolog! :no:
Olyan rendes volt, hogy a verseny elõtt felkínálta nekem a leharapott T.V. paprikáját, amiben egy hatalmas, zöld (szerinte Giant-Gyömrõs) kukac volt! :zygi:

Egyébként meg: NÕKÉNT KÜLÖN SÉRTÉSKÉNT VETTEM, HOGY A NÕKET HAGYTÁK UTOLSÓNAK AZ EREDMÉNYHIRDETÉSNÉL, mintha a mi teljesítményünk lenne a legalacsonyabb, pedig szerintem elõször a solo, duó, és aztán mi érdemeljük igazán az elismerést...

Ezt megint a szervezõk "tolták" el. Majd jövõre...

Olyan emberek mentek 24 óra tekerés után "névtelenül" haza, akiknek senki sem gratulált, mivel nem lettek dobogósok

A másik ami nem tetszett, hogy nem voltak képesek a dobogós duósok nevét elmondani, csak a csapatnevekig jutottak el, ez így ciki.

Ez azért történhetett, mert Ádám testvérünk kispadra volt küldve. :beer::polej::matahara::tank:

Az vegye magára, akinek inge... A címzést direkt úgy fogalmaztam meg. A zkse honlapján olvastam a hírt, célzottabban nem tudtam címezni.

Ha tényleg célzottan akartad volna címezni, akkor írsz a ZKSE honlapra.
És mondjuk megírod nekik, hogy szerinted sértõ a cikk, majd megkéred õket, hogy javítsák ki.
Így nem járatsz le, még véletlenül sem, senkit.
Egyébként szerintem is jogos a felháborodásod.
.

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Szerintem ne ássátok ki rögtön a csatabárdot! Ha jobban megnézed, a hírt nem a két ZKSE-s lány írta, hanem valaki más róluk többes szám harmadik személyben. Egyáltalán nem biztos, hogy a lányok így nyilatkoztak rólatok, lehet, hogy valaki, más túlreagálta, kiszínezte, stb... Nem biztos, hogy így történt, de szerintem ne orroljatok meg a két lányra, lehet, hogy valaki mást kéne seggbe rúgni...

Az vegye magára, akinek inge... A címzést direkt úgy fogalmaztam meg. A zkse honlapján olvastam a hírt, célzottabban nem tudtam címezni.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
OFF
Lens, jó, hogy editáltad a postodat (hú de szép magyarsággal mondtam), most úgy tûnik, mintha hüüüülye lennék és csak téged ismételnélek, pedig ééén ííírtam be elõször! Na gyere, jáccuk le :D
ON

Ezt a beszámolót egy Gábor nevû ember írta vagy töltötte fel valaki nevében. A ZKSE csapatában csak egy Gábor van.
Lehet kombinálni: http://www.teamzkse...._id=1&Itemid=55

Höri, tiéd a piszkos munka. 2008.09.18. 10:00 zulukor el kell tenned a célszemélyt láb alól ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ezt a beszámolót egy Gábor nevû ember írta vagy töltötte fel valaki nevében. A ZKSE csapatában csak egy Gábor van.
Lehet kombinálni: http://www.teamzkse...._id=1&Itemid=55

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]