Emberek, ez milyen szintrajz? Én ezt találtam: http://www.salzkamme.../1870_file1.jpg
Nem az idei az biztos. Idén a hosszú 1 kör.
Emberek, ez milyen szintrajz? Én ezt találtam: http://www.salzkamme.../1870_file1.jpg
Ne kötözködjetek...
Akik már voltak kinn azoktól minél több infót olvasunk annál jobb...
Szállást mennyivel elötte kell foglalni? Mert úgy érzem hogy lassan kéne!
Másik:Akkor mondjuk a 100as része Duna hosszútávjánál nem keményebb( vszínû, mert mos új útvonal lesz)?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ki mondta h. aszfalton? Ha nem megy akkor inkább ne legyél okos.
A B-pálya 20%-a aszfalt, a maradék 80% murva és egyéb finomság, fõleg lefele.
egy MTB verseny aszfalton??? mi értelme eennek?
egy MTB verseny aszfalton??? mi értelme eennek?A mászások nem technikásak, fõleg, mivel nagyrészt aszfalt/dózerút. 900 méter mászás, alpesi maraton viszonylatban hosszú, de nem kimagasló.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
nemár?!
nem lehet már áttenni?
ha mindenképp ütik egymást, akkor gázló lesz belõle. olcsóbb is, közelebb is van és ott lesz clio is :love1:
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Nekem idén megint nem fog összejönni . Ugyanebben az idõpontban van az egyesületi rendezésû Gázló TT, ahol segédkezem a szervezésben, elbonyolításban.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
100-on a látvány fantasztikus, nagyon megéri ott elindulni! Sár miatt nem aggódnék nagyon.