Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Emberek, ez milyen szintrajz? Én ezt találtam: http://www.salzkamme.../1870_file1.jpg

Nem az idei az biztos. Idén a hosszú 1 kör.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Elõször nem értettem milyen szintrajzot linkeltetek, aztán láttam, hogy a német nyelvû verzióban tényleg az van fent. Az angolon viszont ezt találtam!!!: http://www.salzkamme.../1870_file1.jpg
Ausztria, Kenguruk földje!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ne kötözködjetek...
Akik már voltak kinn azoktól minél több infót olvasunk annál jobb...
Szállást mennyivel elötte kell foglalni? Mert úgy érzem hogy lassan kéne!

Másik:Akkor mondjuk a 100as része Duna hosszútávjánál nem keményebb( vszínû, mert mos új útvonal lesz)?

Salzon a 109km-en vért izzadnál, Duna hosszútáv meg mégiscsak Pilis, 700m fölé nem is lehet menni, mondjuk ettõl még nem biztos h. rossz.
Szállást érdemes lenne MOST k....gyorsan elkezdened vadászni, mert elég nehéz volt már most is normálisat találni a rajthoz közel. Nekünk szerencsére már megvan, asszem 3km-re a rajttól.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ne kötözködjetek...
Akik már voltak kinn azoktól minél több infót olvasunk annál jobb...
Szállást mennyivel elötte kell foglalni? Mert úgy érzem hogy lassan kéne!

Másik:Akkor mondjuk a 100as része Duna hosszútávjánál nem keményebb( vszínû, mert mos új útvonal lesz)?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ki mondta h. aszfalton? Ha nem megy akkor inkább ne legyél okos. ;)
A B-pálya 20%-a aszfalt, a maradék 80% murva és egyéb finomság, fõleg lefele.

épp ezért kérdeztem te "zseni"...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

egy MTB verseny aszfalton??? mi értelme eennek?

Ki mondta h. aszfalton? Ha nem megy akkor inkább ne legyél okos. ;)
A B-pálya 20%-a aszfalt, a maradék 80% murva és egyéb finomság, fõleg lefele.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

A mászások nem technikásak, fõleg, mivel nagyrészt aszfalt/dózerút. 900 méter mászás, alpesi maraton viszonylatban hosszú, de nem kimagasló.

egy MTB verseny aszfalton??? mi értelme eennek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A mászások nem technikásak, fõleg, mivel nagyrészt aszfalt/dózerút. 900 méter mászás, alpesi maraton viszonylatban hosszú, de nem kimagasló.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Huhh, a második mászás százason finom...
Eleje (53)olyannak tûnik mint Bükk volt kb. Gondolkodom még hogy közép vagy hosszú, állítólag technikásabb mint az itthoniak, szal ha nem akarok sereghajtó lennei akkor 53on induljak - mondották volt, addig meglátjuk milyen erõnlétben leszek...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A hivatalos oldalt nézted?

btw ez kellemesen néz ki...

szerk: most, hogy elkezdtem gondolkodni, rémlik, hogy valahol olvastam róla...de nem jut eszembe egyenlõre...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nem rendelkezik valaki már kéminfókkal az új pályarészrõl, konkrétan a "B" pályáról?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sajna finanszírozási gondok miatt idén nem tudok indulni, jövõre mindenképp menni szeretnék, aki idén kijut annak egy kalappal... és remélhetõleg jó sok infóval (élmény) Legalább sokan tudni fogják a tuti szálláshelyeket :)
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Topic átnevezõdött, és innentõl a mindenkori Salzkammergut Trophy topikjává avanzsálódot!

Többek között a szállás és utazás szervezése miatt is írok, mert azt is megszervezhetnénk egyúttal; hogy az autósok és autótalanok egymásra találjanak pl.

Szal UP EU egyik legszebb Maratonjának!

És egyúttal csatlakoznék az 'autótulajokhoz 1 bringával és 1 fõvel és sok-sok benzinlóvéval betársulók' táborához :D
Gondolom szállást is akkor már 1 helyen lenne célszerû foglalniuk azoknak akik 1 jármûvel mennek.

Vonattal is voltak már kinn vkik, mennyire nyûgös azzal kijutni?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

nemár?!
nem lehet már áttenni?

ha mindenképp ütik egymást, akkor gázló lesz belõle. olcsóbb is, közelebb is van és ott lesz clio is :love1:

Nem lehet, mert annyira tele vannak versenyekkel a hétvégék, hogy még ez volt a legjobb. Magyarországi versennyel nem szeretnénk és nincs is értelme konkurálni.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
http://www.salzkamme...age.php?pid=268

Tervezi valaki a 2007-es részvételt? Mi lennénk kb. 6 fõ + 4 bicikli. Tudtok valami jó szállítóeszközt? Egy Tranzit, vagy hasonló autó jól jönne.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nekem idén megint nem fog összejönni :(. Ugyanebben az idõpontban van az egyesületi rendezésû Gázló TT, ahol segédkezem a szervezésben, elbonyolításban.

nemár?!
nem lehet már áttenni?

ha mindenképp ütik egymást, akkor gázló lesz belõle. olcsóbb is, közelebb is van és ott lesz clio is :love1:

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

100-on a látvány fantasztikus, nagyon megéri ott elindulni! Sár miatt nem aggódnék nagyon.

Azért ez olyan Duna Maratonos: :)
http://forum.bikemag...91&d=1152643210

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
100-on a látvány fantasztikus, nagyon megéri ott elindulni! Sár miatt nem aggódnék nagyon.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Volt már esetleg vki mindkt távon? Látványban mennyire érdemesebb a 100ason menni? Ez az egy ami vonz, a 3400 szintkülönbség kevésbé; még max a felével talákoztam és 2/3 távon csak... (nézelõdni 53on több idõ van, de ha több jó helyen (sóbánya, alagutak, szerpentinek, etc) megy a 100as akkor már most elkezdek tavasztól gyúrni rá...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Látom volt kemény sáros év is...
Ha 100ason megyek mennyire esélyes hogy az 1,8as sárgumival kell mennem? Másik 2,1es CC gumi... (Mert ha nem okvetlen muszi akor hanyagolom a sárgumit, mert az CSAK sárban jó, másutt pocsék. Igaz, sárban életmentõ, de itthon mentem már nagyon lassan/rosszul indokolatlan sárgumi választás miatt :( .)