Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Szia Pite, én nagyon forgatom a fejemben, hogy ki kellene menni, és holnap estére meghozom a döntést is. Bár a múlt héten lett volna helyem más kocsijában, akkor visszamondtam. Nem tudtam, hogy a munkából el tudok-e jönni, de úgy néz ki, ez nem lesz gond. Az idõjárástól is féltem, de úgy tûnik, azzal sem lesz probléma. A kocsimban két ember + két bicikli tud kényelmesen utazni, mivel nincs külsõ csomagtartóm. A múlt hónapban egy hetet töltöttem Gosau-ban, és ott naponta felmentem a verseny arra esõ szakaszára. Már az a 20-30 km-es rész nagyon tetszett. Egyetértek Dantéval, ez a vidék többet ér attól, hogy csak odamenjünk-letekerjük-hazajöjjünk, dehát most nekem is csak ennyi szabim van. Ha mennék, péntek kora reggeli indulás lenne és vasárnapi hazaérkezés. Ha adsz egy telefonszámot, felhívlak, de itt az enyém is: 70/378-1023

Nagggyon jó lenne, várom mire jutsz! :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Én még mindig keresek embereket akikkel ki tudok jutni :(

Szia Pite, én nagyon forgatom a fejemben, hogy ki kellene menni, és holnap estére meghozom a döntést is. Bár a múlt héten lett volna helyem más kocsijában, akkor visszamondtam. Nem tudtam, hogy a munkából el tudok-e jönni, de úgy néz ki, ez nem lesz gond. Az idõjárástól is féltem, de úgy tûnik, azzal sem lesz probléma. A kocsimban két ember + két bicikli tud kényelmesen utazni, mivel nincs külsõ csomagtartóm. A múlt hónapban egy hetet töltöttem Gosau-ban, és ott naponta felmentem a verseny arra esõ szakaszára. Már az a 20-30 km-es rész nagyon tetszett. Egyetértek Dantéval, ez a vidék többet ér attól, hogy csak odamenjünk-letekerjük-hazajöjjünk, dehát most nekem is csak ennyi szabim van. Ha mennék, péntek kora reggeli indulás lenne és vasárnapi hazaérkezés. Ha adsz egy telefonszámot, felhívlak, de itt az enyém is: 70/378-1023

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pl én is, meg kábé a fél fórum. Mondjuk mi nem kimondottan a versenyre megyünk le, csak mellesleg ezt is végignyomjuk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
ki jön innen a fórumról a versenyre?
Péntek este remélem sok magyarral összefutunk, ha megláttok valakit fehér galléros pólóban, nagy Hungary felirattal a hátán az én leszek (vagy valamelyik csapattársam) :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Próbálkozhatsz a bringabandásokkal, õk sokan mennek.

Más: Úgy néz ki, hogy jó idõ lesz a versenyen, kellemes meleg és napsütés.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én még mindig keresek embereket akikkel ki tudok jutni :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

marosv

marosv

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Próbáld meg itt a szállást: (4km-re van a rajttól)
http://www.seeblick-.../seeblick-haas/
Mi már lefoglaltuk, megyünk egy páran az SHKE-tõl kb. 14 fõ.

...és nem tudjátok véletlenül, hogy van-e nekik még helyük?
köszi Péter

marosv

marosv

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Hallstadt fele AU nevu kis falucskaban, a Kuncze motelben tuti van hely, az nem is draga, meg reggeli is van. Persze annyira nem osszkonfortos.
Vagy mellette van a POST, az kicsit draga, de kenyelmes, es iszonyatosan jo a kaja.

szia és köszi. egyelõre nem találom egyiket sem a neten, tudnál közelebbit?
köszi

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Hallstadt fele AU nevu kis falucskaban, a Kuncze motelben tuti van hely, az nem is draga, meg reggeli is van. Persze annyira nem osszkonfortos.
Vagy mellette van a POST, az kicsit draga, de kenyelmes, es iszonyatosan jo a kaja.

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

marosv

marosv

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
sziasztok!
én családdal mennék (Két db gyerek), nem tudtok vhol a közelben szállást? a camping a gyerkõcök miatt nem jó; vmilyen nem túl drága, reggelis szállás jó lenne...köszi Péter

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Ez joooo, csak kar hogy most olvasom!
Pedig itt melozok (mar lassan 1 honapja :D:D ) Steegbe, Bad Goiserntol vagy 5km-re :)

Szep kornyek nagyon, a tavat mar parszor megkerultem bicajjal, bar a DH kecskevel nem tul egyszeru. De megoldottam.

Akinek szallas kell, korbejarok 1-2 motelt es a telefonszamot meg a cimet leirom ide holnap, hatha segiteni tudok valakinek vele.

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Csõ!
http://www.tiscover.at/
Nézz egy környezõ faluban szállást (pl Gosau, Obertaun), én még találtam 1 hete, vagy marad a sportpálya.
Sanci

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Sajna, az utolsó pillanatokra hagytuk a szállásfoglalást és nem találunk szabad szobát sehol a környéken:-(
Ha valakinek van tuti infója szállásügyben, ne tartsa magában!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Hi,
Szóval, azt írja a verseny hírlevele, hogy lehet a sportpályán campingezni, de pénzért. Mondjuk olyan olcsón, hogy az hihetetlen. Tessék elolvasni:
http://www.salzkamme..._id=241&pid=268

üdv: Marci
Marci

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Nem abban az irányban, amerre a verseny indul, hanem visszafelé, a vonat és a folyó mellett van a sportpálya.
1ébkén 7végén itt voltunk kint tekerni és álltalános volt a megállapítás, hogy ez sokkal szebb vidék, mint Saalbach. Mi tutti megyünk a Trophy-ra.
Marci

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Basszus, a vonat 4-5-ször többe kerül, mint az autó? Az durva. :(

Marton, ez a sportpálya merre helyezkedett el a rajtszám átvevõ irodához képest?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hmm, köszi!
Erre hol tudok rákérdezni? info@trophy.at-ra magyarul is írhatok?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
MC Pite !
Mi 3 éve voltunk kint és akkor a helyi sportpályán ingyen lehetett campingezni a verseny 7végéjén. Szerintem ez most is így lehet. Sátrad felvered, a zuhanyzóban mosakodhadsz. 50 másodperc gurulás a rajtterülettõl. Azonkívül mi pénteken délután mentünk ki és a városközpontban a kollégiumban simán volt tök olcsón szoba. De mi arra nem akartunk költeni.
DolomitiSuperbike-on is a sportpályán lehetett ingyen sátrazni.
Olyan nincs, hogy nem találsz szállást. Nyugi !
Marci

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Itt van minden térkép + szintrajz a pályáról.

http://www.salzkamme...age.php?pid=373
Marci

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

sziasztok! Valaki tud térképet az útvonalról?

a versenyrõl magáról, vagy az odautazásról?