Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sokan leszünk, de nem egyszerre indítanak minket, tehát semmi gáz...

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
UPSZ!
Mai adatok szerint a nevezõk száma 3888 !!!
Lesz egy kis tumultus...

Futottak még

Futottak még

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Ha valakihez beférnék Budapestrõl (pénteken ki, vasárnap vissza) biciklivel együtt, akkor szívesen társulnék.

ahamori kukac freemail.hu vagy harminc/375-12-13

Köszi

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Kedves Mjanos,

Nagyon köszi az infot, idén mi is itt szállunk meg, sikerült foglalni még szállást.

Üdv,
orbea

T orbea-d !
szállás javaslatom: www.seeblick-haas.at Untersee településen van a Halstatti tó partjától kb 3-400m re . A 100km és a 200 km táv utvonala a szállás tól 50m re megy.
A rajt 4km-re van. Bicóval kényelmes . Nem egy extra szállás mi 2008 és 2007 ben is itt voltunk . Jól éreztük magunkat. Sajnos az idén nemtudunk menni az XC ob miatt.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Gosau, Teréziánál.

Terikét már ismerjük tavalyról, akkor ha mégis lesz túra ott tudunk találkozni, nekünk pont útba is esik lentrõl.
Az autókat a nagy parkolóban kell hagyni a felvonó mellett.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én is emlékszem rá - bár arra is hogy egy csapat bringás erre fittyet hányt... np, így jártunk :). Helyszíni nevezés büntije 10 ojró vagy csak a 30. utáni nevezésnek ennyi és még van ott felára?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Nem. Még bringával sem lehet(ne) odáig felmenni (határozottan emlékszem a tiltó táblára). Van ott egy menedékház szerûség, gondolom nekik van engedélyük, õk felmehetnek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha nem nagyon off és jelexerint többen ismeritek; nem lehet csalni a felsõ tóig személyautóval? Ketten állítják hogy márpedig személyautókat is láttak fenn; én nemtom... de nem fog annyira jólesni fõleg visszafele.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

MCPite: Nálam a csúcs a csúcsot jelenti, de mindegy.

Pedig a csúcs frankó, különösen, ha a másik oldalról mész fel. De hogy a bicajt hogyan rángatod fel kötélen, azt megnézném. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gosau, Teréziánál.
Glecscer meghódítást írtam nem csúcsot :P
Sajnos lehet hogy én nem megyek; ezesetben majd írok elérhetõséget azoknak akik mennek (meló, de küzdök hogy menni tudjak, csak fél éve mondtam többször hogy ez az idõpont fix lenne :( ).

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
MCPite: Nálam a csúcs a csúcsot jelenti, de mindegy. Ha olyan állapotban leszek mehet a hütte. Ti hol háltok? Mi Gosauban, de a Hallstadtt felé esõ részében alszunk.

yarp

yarp

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a campingrõl tud valaki infot? Volt e már valaki? Mikor érdemes érkezni hogy legyen még hely? Az árak a tavalyiak, amik fent vannak a honlapon?
Köszi

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gleccsert mászni felszerelés nélkül nem akarok, csak mindig azt hallom hogy a gleccser odébb kezõdik a hüttétõl; azt akarom megtapizni/fotózni azt kész. Pancsi naná :)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Kedves Fórumtársak,

van valakinek valami jó szállás ajánlata?

helo,

nekem van két fõre két éjszakára korrekt szláásom Gosauban.
Ha érdekel keress mailben. yala@vipmail.hu

sajnos sérülés miatt nem tudok menni.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
MCPite: Csúcshódítás felszerelés nélkül (mert nekünk nem lesz)? Kösz, kihagyom. Örülök, ha B táv után feljutok a hüttéig. ;) A Gleccser opciónak jó, szivesen megnézném, de rajta kötél nélkül menni nagyon veszélyes.
Na meg jó lenne fürödni is egyet, mert mi is Gosauban leszünk.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
T orbea-d !
szállás javaslatom: www.seeblick-haas.at Untersee településen van a Halstatti tó partjától kb 3-400m re . A 100km és a 200 km táv utvonala a szállás tól 50m re megy.
A rajt 4km-re van. Bicóval kényelmes . Nem egy extra szállás mi 2008 és 2007 ben is itt voltunk . Jól éreztük magunkat. Sajnos az idén nemtudunk menni az XC ob miatt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Elvileg úgy indulunk ahogy világosodik (6körül az alsó tótól) hogy még világosban leérjünk. Papíron 4-5 óra ha jól emlékeszem, saccra 11re adamekhütte elõször, 13ra másodszor (nem tom pontosan mennyire van a gleccser) és hétre max nyolcra otthon.
Gosauban szálltok meg?

B terv a csúcsos, 4kor indulás a tótól, 15re csúcs, éjfélre szûkösen érünk haza.
Akár abban is benne vagyok, bár elsõre az elsõ szimpibb; elsõ után dönteném el hogy jövõre a vagy b útvonalat nyomjunk :). (Nyomorék térdem van és gleccserig is napi 3000m szint!)
Tekintve a ritkuló oxigént, elõzõ napi tekerést és a minél kevesebb fájdalmat sztem úgyis a glecscert szavazzuk meg :D.
Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

tervezzük az Adamekhütte és a gleccser meghódítását gyalogosan!

Még nem tudom mi lesz a program, de ha belefér szivesen csatlakoznánk. Korai az hajnali indulás, vagy csúcsot nem akrunk hóditani? A gleccserig jó lenne azért feljutni, bár ha elõzõ nap letekerek 110-et nem biztos, hogy kívánni fogom. No sebaj, majd meglátjuk.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Annyit hozzátennék hogy telefonon is érdemes sokat próbálkozni, mindenféle megkeresést továbbítanak más szállásadók felé(mikor a megkeresett már teli van), akik neten nincsenek is fenn.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Szerintem ne aggódj a szállás miatt. A sportpályán is lehet campingezni (sátrazni) néhány €-ért de ha máshol nem, BadGoisern környéki falvakban (néhány Km) BIZTOSAN találtok valamit. Kimész és érdeklõdsz a turisztikai információs irodában és õk segítenek.
Marci