Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Pénteken nappalra 26 fokot ír, csak nem hûl annyit...

Vagy mégis...:(

Nemááá

http://www.wetter.at...ose/in-4-tagen/

Jól látom, hogy idén nincs kaució a chipért? Eddig elõre megkaptuk a pólót, most csak akkor, ha visszaadtuk a chipet. Ha tényleg így van, egy gonddal kevesebb, tavaly este háromnegyed tízkor ténferegtünk be az iskolába, leadni a chipet, és visszakapni a 40 EUR-t, lazán azt hittük, hogy másnap is le lehet adni... Majdnem úszott 2*40 EUR...

Úgy látom én is...

És a legfontosabb: Tésztaparti
Július 17-én, pénteken, 15-21 óráig tésztaparti :)

Másik hogy már 4 blokk van 53/114en... Hátha másodikból még megúszható a hidas tumultus...

Egyikünket 9re kell kidobni, többiek 11re... dejó...

És a legszebb hogy naptej és esõkabát is várható hogy kell; ha máskor nem is pénteken hogy ne égjünk le...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Pénteken nappalra 26 fokot ír, csak nem hûl annyit...

Vagy mégis...:(

Nemááá

http://www.wetter.at...ose/in-4-tagen/

Jól látom, hogy idén nincs kaució a chipért? Eddig elõre megkaptuk a pólót, most csak akkor, ha visszaadtuk a chipet. Ha tényleg így van, egy gonddal kevesebb, tavaly este háromnegyed tízkor ténferegtünk be az iskolába, leadni a chipet, és visszakapni a 40 EUR-t, lazán azt hittük, hogy másnap is le lehet adni... Majdnem úszott 2*40 EUR...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A pénteki D táv bajárással kapcsolatban: 10 órakkor a nevezéses épület(suli) elött találkoznánk?!
Reggel körbecsörrenek, megköszönöm a visszahívást...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Zaskarrace és a többiek, itt szoktak az emberek elkeveredni néha? (Ha elq..a az ember akkor jobbra, egy alagúton át határozottan nem Bad Goisern fele megy tovább, itt akárhányszor jártunk nem volt teljesen világos elsõre a tábla...)

Erre gondolsz?
Feltöltött kép

http://idojaras-elor...ria/bad-goisern

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Én inkább a Gosau környékére elõrejelzett szombati max. 13 fokon és az egész napos esõn aggódnék, ami 1500-ra mászva bõven 10 fok alá mehet...
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Elado 2 db nevezés a maratonra.
8000Ft/ darab áron.
Mindkettö a B-távra érvényes (hosszutáv).
A két név már fent van a nevezettek listáján.

odorcs@citromail.hu

06_20_58_99_475
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

A start helyszínén tavaly ingyen feltöltötték a trackeket a gps-edre... Persze õk gondolom ennyivel elõtte nem lesznek még kint.

koszi! penteken lesz vmi bringa expo, ott lesz garmin.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

nekem is csak openmaps van :(
lesz nalad notebook ? tudsz feltolteni nekem majd tracket kinn?

A start helyszínén tavaly ingyen feltöltötték a trackeket a gps-edre... Persze õk gondolom ennyivel elõtte nem lesznek még kint.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Lesz... számom az adataimnál; extrex vistához van kábelem; ha usb-s kábel kéne a iedhez és kell driver hozz mert net az nem lesz...

koszi. nekem etrex vista hcx van. wifi lesz tobb helyen..

off: ha vkinek kell segiteni nemetben, keressetek.
gsuveg gmail email es adok mobilt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Lesz... számom az adataimnál; extrex vistához van kábelem; ha usb-s kábel kéne a iedhez és kell driver hozz mert net az nem lesz...

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Jelen! Lazán, ha lenne trackünk annak még jobban örülnék. Dobsz telszámot priviben?

szerk: http://www.salzkamme.../5933_file1.zip

OSZTRÁK TURISTATÉRKÉP GARMINRA még mindig kellene! :(

nekem is csak openmaps van :(
lesz nalad notebook ? tudsz feltolteni nekem majd tracket kinn?

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Valakinek van kedve végigtekernie velem a D távot mondjuk csütörtökön vagy pénteken?

en penteken benne vagyok.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Valakinek van kedve végigtekernie velem a D távot mondjuk csütörtökön vagy pénteken?

Jelen! Lazán, ha lenne trackünk annak még jobban örülnék. Dobsz telszámot priviben?

szerk: http://www.salzkamme.../5933_file1.zip

OSZTRÁK TURISTATÉRKÉP GARMINRA még mindig kellene! :(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

hogy' csinaltad ? kerek ki, addig ok. nyereg is ki?
nekem poloba kell ket bringat bejatszani :)

OFF:
Hehe, szûk 300 literbõl nehezebb játszani mint bõ 700ból :) (5 üléssel 550 kalaptartóig, mínusz egy ülés 7xx, mindegyik kdobva 2,2 m^3)
Egy ülés ki, annakhelyére 2 bringa befér; egy utazó a villák alá(lábtér) és az egyik kormány elõre lóghat, a másik keresztbe - elsõ kerekek és nyergek ki, bár lehet hogy betolva elfér a nyereg.
Harmadik bringából mindkét kerék ki, nyereg bennmarad; hanyattvág és keresztbefordít. Egy Fusionba is már meg lehet csinálni vagy (japán) wagonr+ban, polóra nem tennék nagy tétet hogy menni fog.
Nálam még a 3 bringa hátó kerek mellett is elfért szrencsére keresztbe, mögé a hátsó kereke, 2 kerék a hosszanti 2 bringa közé és egy kerék az ajtó és a bringa közé. A maradék kb 350 liternyi csomagtartót meg már kisakkozom...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Nálad ha ketten mentek azért simán elférnek keresztbe fejjel lefele kicsit átlósan a bringát hátul kiszedett kerékkel és ledöntött támlával... Ha ötajtós akkor lehet hogy nem kell ledönteni mert az utasok lábhelyénél elfér. Csomagrögzítõ pontjaid nincsenek de majd cucokkal jól körbetömöd a bringákat hogy fixek legyenek :).
(De utálok pakolni :) )

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Röfi, privit less...

szerk: készülõdök...

hogy' csinaltad ? kerek ki, addig ok. nyereg is ki?
nekem poloba kell ket bringat bejatszani :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Röfi, privit less...

szerk: készülõdök...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zee: Startnál találkozunk (ha elõbb nem)! ;)

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Openmapsnál jobb turistatérképet keresek Salz/Gosau környékére! (Garminra)
//Sajna szerda este érek haza melóból holnap hajnaltól így pár dolgora nem marad már idõm keresgélni :(

sajnos nem tudok, de nekem is kellene. nekem emg nem lesz idom feltolteni a tracket szinten garminra :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Openmapsnál jobb turistatérképet keresek Salz/Gosau környékére! (Garminra)
//Sajna szerda este érek haza melóból holnap hajnaltól így pár dolgora nem marad már idõm keresgélni :(