Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hûha, sztem pár hónapot késtél ezzel a kérdéssel :D

Más:
Elõreláthatólag 19-én tervezzük az Adamekhütte és a gleccser meghódítását gyalogosan!
Saccra egész napos program, tavaly 1600ig eljutottunk, ezek alapján korai indulás, még világosban érkezés a terv. Indulás a Gosausee-tõl.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Kedves Fórumtársak,

van valakinek valami jó szállás ajánlata?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

eladó egy bármely távon felhasználható nevezés 10000 Ft-ért

elkelt. akit érdekelne mégis egy az keresse andris nevû fórumtársat már ha megvan még neki

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Sziasztok!

Május 13.-án utaltam a pénzt a német listán offen vagyok és vmi 40euros összeg van odairva. Odinon regeltem. Mennyi idõ amire oda ér a pénz? Más is jár ilyen cipõbe?
MKSE
:kissmyass

Pityosz

Pityosz

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szasztok!

Van valakinek ötlete 6 fõre ( 3 pár ) szállás salzkammergut környékén a verseny idején?
Tudom megütöttem magam, de már neveztünk, de kéro nyicsta.
Help us please!!!!!

Pityosz

Szilvás tök jó volt, én brmira élveztem, bár azt hiszem egy bordám elszállt a szélben...

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

És ez hogy tettszik?
http://www.salzkamme.../9999_file1.pdf
Talán még csoportos kedvezmény is van:)

Kösz laciklon! Ilyesmi alternatívára gondoltam, amúgy köszi mindegyikõtöknek az eddigi segítséget ;)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék tõletek! Ha autóval nem tudod megoldani az utazást, tudnátok abban segíteni, hogy milyen modon lehetne kijutni erre a versenyre? Nézegettem a vonatokat az Eivirán, de elég értelmetlen dolgokat adott ki. Elõre is köszi a segítséget!

És ez hogy tettszik?
http://www.salzkamme.../9999_file1.pdf
Talán még csoportos kedvezmény is van:)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Samorost

Samorost

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék tõletek! Ha autóval nem tudod megoldani az utazást, tudnátok abban segíteni, hogy milyen modon lehetne kijutni erre a versenyre? Nézegettem a vonatokat az Eivirán, de elég értelmetlen dolgokat adott ki. Elõre is köszi a segítséget!

Sok megoldás nincs, autó, vonat, vagy kitekersz. Esetleg bérelsz kint bringát pár euróért és akkor a vonat annyival egyszerûbb.
Az autó miért nem játszik? Kocsi nincs, vagy jogsi? Mert autót bérelni is lehet ám. Így a nagy válság közepette szerintem kb vonatjegy árban kijön az is. (Szinte mindegyik cégnél van kedvezményes hétvégi tarifa, általában péntektõl vasárnapig érvényes.) Csak egy a sokból: www.buchbinder.co.hu

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Kösz széken, de 4-en lennénk, azért kérdeztem milyen megoldások jöhetnének szóba :)

irj emailt

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

nalam 99% hogy van 1 hely, dobj emailt gsuveg et gmail kom cimre a reszletekert.
ha 1% lesz, akkor segitek vonatot talalni. az is sima liba.

Kösz széken, de 4-en lennénk, azért kérdeztem milyen megoldások jöhetnének szóba :)

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Sziasztok!

nalam 99% hogy van 1 hely, dobj emailt gsuveg et gmail kom cimre a reszletekert.
ha 1% lesz, akkor segitek vonatot talalni. az is sima liba.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Sziasztok!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
eladó egy bármely távon felhasználható nevezés 10000 Ft-ért

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok!

Van eladó 2 fõ-nek szállásom!
Ha valakit érdekel vegye fel velem a kapcsolatot!
A szállás 2 éjszakára szól és 2 fõ-nek!
Ha érdekell valakit írjon mailt a:
balazs.lerant@freemail.hu

Sziasztok!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hali,

sérülés miatt megüresedett két fõ részére két éjszakára szállás (júl.17-18) Gosau-ban
http://www.limba.com...reszletesen.htm

ha valakit érdekel keressen mailben.
yalakukacvipmailponthu
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hátha valaki lefutná az ultrát. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szállítás ügyben szûk 1 hónappal elötte kereshettek, elvileg 1 fõnek lesz hely (bringának nem).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Már rajta vagyok:) csak Peti nincs aki jön velem várunk még egy hetet majd reagálunk akkor ha nem történik semmi nekem is 17 nap volt:cry:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Eddig 793 elõnevezés van fent és még nincs rajta a listán olyan aki már 2 hete nevezett, gyûlünk rendesen.
Ja és már él az 1500 as limit

Szerintem keresd a kontaktszemélyt!
Eddig mindenkivel segítõkész volt. /Nem harap a néni../
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Eddig 793 elõnevezés van fent és még nincs rajta a listán olyan aki már 2 hete nevezett, gyûlünk rendesen.
Ja és már él az 1500 as limit
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!