Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Manka

Manka

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Sziasztok,

Engem is érdekelne szállás, akár sátras is ! Viszont utazásom is kétséges, érdekelne, hogy mikor és hogy mennél.

köszi
iMi

Szia iMi!

A szállásom már megvan, kedves Ismerõsökkel, ugyhogy sajnos nem tudok segíteni. Üdv: Manka

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Sziasztok!
Ha tud Valaki szállás lehetõségrõl (nem sátras) Salz. idején (1-2 éjszaka) 1 fõre, engem nagyon érdekelne. Egyenlõre egyedül, ezért szivesen (be)társulnék vhova. Az utazást meg tudom oldani és 1 fõ csatlakozáshat is. Elõre is köszi a segitséget!

Sziasztok,

Engem is érdekelne szállás, akár sátras is ! Viszont utazásom is kétséges, érdekelne, hogy mikor és hogy mennél.

köszi
iMi

Manka

Manka

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Ha tud Valaki szállás lehetõségrõl (nem sátras) Salz. idején (1-2 éjszaka) 1 fõre, engem nagyon érdekelne. Egyenlõre egyedül, ezért szivesen (be)társulnék vhova. Az utazást meg tudom oldani és 1 fõ csatlakozáshat is. Elõre is köszi a segitséget!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Végre rajta vagyok a rajtlistán, :D most már nincs vissza út:paker: gyúrni kell vazze
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Részlet Remete Viktóriával a Salzos kontakt személlyel folytatott levelezésbõl

Csak azért hogy ne idegeskedjen senki ha nem kap azonnali választ a befizetés után, de ne is legyen nyugodt:wtf::D
szia Zoltán,
ha nem kerülsz fel két hét (talán három alatt, kérlek jelezd).
köszi
Viki

--- On Mon, 4/20/09, Keczkó Zoltán <keczkozoltan@citromail.hu> wrote:

From: Keczkó Zoltán <keczkozoltan@citromail.hu>
Subject: Re:
To: aremete@yahoo.com
Date: Monday, April 20, 2009, 2:38 PM

Köszönöm a gyors választ csak az baj hogy a német listán csak az elsõ oldalt lehet megnézni mert utána a B távos listánál a 404 not found hibajelentést kapom.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Íme a kontakt hölgy elérhetõsége: viktoria remete <aremete@yahoo.com>

Köszöntem! Holnap írok neki.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Hölgyek és Urak, megüresedett egy fõ részére két éjszakás szállás. Ára 14e Ft (7e/éj), amit már rendeztem, de kénytelen vagyok visszalépni betegség miatt.

Akit esetleg érdekelne a lehetõség, az Laciklonnal legyen kedves felvenni a kapcsolatot. Õ bõvebb infóval tud szolgálni, mint én. Szállás, utazás, társaság tekintetében egyaránt. Én meg majd küldök bankszámlaszámot:).

Ha valaki tud információval szolgálni arról, hogy a (már szintén befizetett) nevezés átruházható-e, ha igen, akkor mi a módja, esetleg visszatérítik-e, annak nagyon megköszönném a segítségét.

Esetleg a magyar nyelvû kontakt hölgy e-mail címére nem emlékszik valaki?

Íme a kontakt hölgy elérhetõsége: viktoria remete <aremete@yahoo.com>
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hölgyek és Urak, megüresedett egy fõ részére két éjszakás szállás. Ára 14e Ft (7e/éj), amit már rendeztem, de kénytelen vagyok visszalépni betegség miatt.

Akit esetleg érdekelne a lehetõség, az Laciklonnal legyen kedves felvenni a kapcsolatot. Õ bõvebb infóval tud szolgálni, mint én. Szállás, utazás, társaság tekintetében egyaránt. Én meg majd küldök bankszámlaszámot:).

Ha valaki tud információval szolgálni arról, hogy a (már szintén befizetett) nevezés átruházható-e, ha igen, akkor mi a módja, esetleg visszatérítik-e, annak nagyon megköszönném a segítségét.

Esetleg a magyar nyelvû kontakt hölgy e-mail címére nem emlékszik valaki?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kösz akkor már etetem is a faxal:)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Tudja valaki hogy a jelentkezési lapon a referencia számhoz mit kell írni?

semmit

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tudja valaki hogy a jelentkezési lapon a referencia számhoz mit kell írni?

buffster

buffster

új vendég

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszi az infót sztem mi is így teszünk, bár inkább a péntek hajnali indulás a valószínû.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Pár percre van a sportpálya, ott sok hely szokott lenni, bár a versenyre már teli van, mi mindig 2 nappal elõtte megyünk le, csütörtökön, és akkor még bõven szokott lenni hely, idén is úgy megyünk.

buffster

buffster

új vendég

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
valami normális kemping van valahol a környéken? azokba kell helyet foglalni?

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Azt lehet valahonnan tudni, hogy hol jár a nevezõk száma a 110-es távon? Az elmúlt két évben nem volt korlátozás, 2007-ben a helyszínen neveztem, 2008-ban is pár héttel a verseny elõtt. Nem lesz katasztrófa, ha lemaradok az ideirõl, de jó lenne tudni, meddig gondolkozhatok még ezen...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ami meglepett, az az, hogy felelõsségbiztosítással is kell rendelkezni. És nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy ez utazás/extrém sportolás kapcsán elérhetõ a hazai biztosítók kínálatában.

Mert itthon még nem igazán terjedtek el a sportbiztosítások. Ha megnézed az Uniqua sí, vagy board biztosítását, mindegyikben van felelõségbiztosítás is. Persze logikus, hiszen pályán rendszeresen vannak ütközésbõl bekövetkezõ sérülések, és az ilyennél, mint egy autóbalesetnél többnyire meg lehet állapítani, ki okozta. Osztrákoknál divat pl. a baleset utáni rehabot a baleset okozójára hátítani, ami könnyen meghaladhatja a 2000 Eurót. Ennek mintájára egy mezõnyversenyen is teljesen jogos, hogy az embernek legyen felelõségbiztosítása.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Már ha van még itt olyan, aki hazai biztosítóval biztosíttat. És amúgy jóhogy, teljesen jogos elvárás.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Bocs, de attól tartok, nem fogalmaztam egyértelmûen. Szóval magamra mindenképpen kötöttem volna. Akkor is, ha nem mondják. Ez már annyira evidencia, mint a kocsira a kártya, ha külföldre megyek.

Ami meglepett, az az, hogy felelõsségbiztosítással is kell rendelkezni. És nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy ez utazás/extrém sportolás kapcsán elérhetõ a hazai biztosítók kínálatában.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Utazási irodában is lehet kötni,de akinek van licenc engedélye szövetségen keresztül be lehet élesiteni arra a napra mikor van a verseny és van biztositása,én is igy járok a szlovák versenyekre,ugy tudom nem egy nagy összeg.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Most olvasom a Salz honlapján:
"minden résztvevõnek rendelkeznie kell baleset- és felelõsségbiztosítással!"

Ezt hogyan kellene érteni? Ezt a biztosítás esetleg benne foglaltatik a nevezési díjban? Vagy tényleg keresni kell egy biztosítót itthon, aki egy montiversenyen általam más bicajában/testi épségében okozott kárért helytáll? És kinél lehet ilyesmit kötni?

Akik már voltak: Ellenõrzik a felelõsségbiztosítás meglétét mondjuk a rajtszám átvételekor vagy bármikor?

értesüléseim szerint egy utazási irodában is meglehet ilyet kötni (esetleg a neten is) a lényeg hogy az extrém sportolást feltétlenül fel kell tüntetni, mert így a biztosító nem köthet bele ha pl a versenyen esel el ... egyébként a biztosítási díj az extrém sportolással együtt sem kerül hatalmas összegbe naponta ... és erõsen ajánlott!!
Mert tekerni jó!