Szia iMi!Sziasztok,
Engem is érdekelne szállás, akár sátras is ! Viszont utazásom is kétséges, érdekelne, hogy mikor és hogy mennél.
köszi
iMi
A szállásom már megvan, kedves Ismerõsökkel, ugyhogy sajnos nem tudok segíteni. Üdv: Manka
Szia iMi!Sziasztok,
Engem is érdekelne szállás, akár sátras is ! Viszont utazásom is kétséges, érdekelne, hogy mikor és hogy mennél.
köszi
iMi
Sziasztok!
Ha tud Valaki szállás lehetõségrõl (nem sátras) Salz. idején (1-2 éjszaka) 1 fõre, engem nagyon érdekelne. Egyenlõre egyedül, ezért szivesen (be)társulnék vhova. Az utazást meg tudom oldani és 1 fõ csatlakozáshat is. Elõre is köszi a segitséget!
Íme a kontakt hölgy elérhetõsége: viktoria remete <aremete@yahoo.com>
Hölgyek és Urak, megüresedett egy fõ részére két éjszakás szállás. Ára 14e Ft (7e/éj), amit már rendeztem, de kénytelen vagyok visszalépni betegség miatt.
Akit esetleg érdekelne a lehetõség, az Laciklonnal legyen kedves felvenni a kapcsolatot. Õ bõvebb infóval tud szolgálni, mint én. Szállás, utazás, társaság tekintetében egyaránt. Én meg majd küldök bankszámlaszámot:).
Ha valaki tud információval szolgálni arról, hogy a (már szintén befizetett) nevezés átruházható-e, ha igen, akkor mi a módja, esetleg visszatérítik-e, annak nagyon megköszönném a segítségét.
Esetleg a magyar nyelvû kontakt hölgy e-mail címére nem emlékszik valaki?
Tudja valaki hogy a jelentkezési lapon a referencia számhoz mit kell írni?
Ami meglepett, az az, hogy felelõsségbiztosítással is kell rendelkezni. És nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy ez utazás/extrém sportolás kapcsán elérhetõ a hazai biztosítók kínálatában.
Most olvasom a Salz honlapján:
"minden résztvevõnek rendelkeznie kell baleset- és felelõsségbiztosítással!"
Ezt hogyan kellene érteni? Ezt a biztosítás esetleg benne foglaltatik a nevezési díjban? Vagy tényleg keresni kell egy biztosítót itthon, aki egy montiversenyen általam más bicajában/testi épségében okozott kárért helytáll? És kinél lehet ilyesmit kötni?
Akik már voltak: Ellenõrzik a felelõsségbiztosítás meglétét mondjuk a rajtszám átvételekor vagy bármikor?