Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Írta 2012. július 17. - 19:39
Írta 2012. július 17. - 10:56
Maximális elismerésem Gerinek!
"A" verseny SSikerült! | deviantmtb - egyszeregy
Geri,
Izgultunk érted! Fantasztikus vagy!
És jövõre? Egykerekûvel? :-)
Írta 2012. július 17. - 10:31
Írta 2012. július 17. - 09:50
Írta 2012. július 16. - 14:17
Nekem elsõ külföldi versenyem volt, a C távnak vágtam neki több-kevesebb sikerrel. A elsõ hegyen elég nagy dugó volt, sikerült is összeszedni egy ütést a térdemre... ki akartam ugyanis tekerni a 34%-os aszfaltos részt ami ment is egy darabig, viszont valaki elém tolta a bringáját én meg............
Grat Hex! Pont tegnap futottam át az eredményeket és láttam a neved a listán. Meglepõdtem, mert a miskolci fórumon nem nagyon volt téma ez a verseny....(bár ahogy láttam a listán, voltak Freeriderz-esek is)
Írta 2012. július 16. - 02:00
Ezután 3x is beszorult a láncom a legnagyobb fogaskerék és az agy közé, alig tudtam kibányászni onnan, míg végül csak-csak rájöttem, hogy ha középtányéron tekerek, nem szabad a legfelsõre váltanom. Még jó, hogy elõzõ héten bringa-szervízben volt a gép, hogy szakavatott kezek állítsák be a váltót... :/ A 2. nagy mászáson tovább szerencsétlenkedtem, jött ugyanis a hasfájás... most ettem elõször Powerbaros cuccokat de az Ethicsportos gélekhez hasonlóan ettõl is megfájdult a gyomorom és a jobb oldalam... Nem tudom miben másabbak a Nutrixxionos termékeknél de utóbbiakkal még nem volt ilyen problémám. Lehet nem versenyen kellene ilyeneket elõször kipróbálni... Az esõ nekem sem esett túl jól, konkrétan a hegy tetején a 10-20%-os emelkedõn felfelé tekerve fáztam. És ezután jött a lejtmenet. Nem élveztem.
Valahol a táv 2/3-ánál úgy ment el mellettem egy copfos nõ mint egy terminátor, iszonyú megalázó élmény volt Az adrenalin kicsit fel is serkent bennem, rákapcsoltam de nem sokáig láttam, mert amilyen gyorsan felbukkant, olyan gyorsan eltûnt a messzeségben, én meg kb. 5 perc után visszazuhantam a normál tempómra. (Késõbb láttam, hogy a B táv gyõztese volt a hölgy.)
A végére kicsit magamra találtam, a térdfájásom se zavart már és sikerült az utolsó 10km-en a nõi B 3. helyezettel tartani a tempót. A vége 5:31 lett ami kicsit rosszabb mint amit reméltem, de ez egyáltalán nem bánt mert jó kaland volt ez a verseny... A rossz idõ ellenére jól éreztük magunkat, és biztos, hogy valamikor vissza fogok még térni ide.
Írta 2012. július 15. - 21:23
Gratulálok mindenkinek, aki teljesítette!
(Páran igazi ûridõket mentek...)
Írta 2012. július 15. - 21:17
Mi a B-távon, a 120-on mentünk. Az elsõ kör vissza Bad Goisernig nagyon jó volt, jó idõ volt, nem esett reggel óta, a talaj is okés volt, Hallstattnál a sóbányánál eleredt az esõ, onnantól elég ciki volt, a hegytetõn 6 fok, mindenki bõrig ázva, csontig fagyva... Szerencsére volt nálam váltás ruha, ezért nem fagytam a bringára, lefelé Gosauba halálos lett volna nekem a hosszú lejtõkön 60-65 km/h-nál, a kezem-lábam így is lefagyott. Onnan megint kellemesebb lett az idõ, kicsit el is állt az esõ, visszatért belém az élet. A frissítõk kiválóak voltak, az is kellett a túléléshez. 9.20 alatt értem be, a végére nagyon elfogytam, kevés volt a rákészülés. Sajnos a Ewing Wand elõtt feltekertem az elsõ váltómat, onnantól folyton azzal küzdöttem, állítgattam, görbítgettem, sokszor nem tudtam kistányérra váltani, vagy ha igen, felszedte a láncot, megakadt, így maradt a 36... Defekt nem volt, semmi más technikai probléma, a váltókarom ledermedt a hidegben, néha oda kellett figyelni, mert megállt 2 fokozat között, ha nem figyeltem oda. (Sram grip shift 9.0)
Az emberek most is hihetetlenül lelkesek voltak a pálya mellett, akárhova mentünk, idõs, fiatal, mindenki tapsolt, biztatott! Reggel 9-kor, +15 fokban kint ültek az elvetemültebbek a medencében, sörrel a kézben, úgy biztattak!
Most értünk haza, de már mennénk vissza, alig várjuk a jövõ évet, csak jobb idõnk lesz, mint idén!
Írta 2012. július 15. - 21:13
Hali!
Asszem csak egyetérteni tudok az elõttem szólóval.
Volt egy defektem 40pár km-nél és legurultam a szervízpontig, a srác simán kicserélte, minden zokszó nélkül pár perc alatt.
Én is megcsináltam volna, de úgy remegtem, mint a kocsonya
Ott adtak meleg teát is, az életmentõ volt!!!!
Tavaly ott feladtam üléscsõ-törés miatt, de idén végignyomtam. Mondjuk most a cipõmbõl tört ki a csavar. Vagy kilépni nem tudtam vagy bekattintani :S
Valami "hegyimanó" azt akarta, hogy ne teljesítsem idén sem, de keresztülhúztam a számításait.
Szép volt! Éljenek a marcali bringások!
Írta 2012. július 15. - 20:56
Sportograf 2012
és egyéni VIDEJÓ (ezt nem tudom):
www.yourvideo.tv
Írta 2012. július 15. - 20:53
Asszem csak egyetérteni tudok az elõttem szólóval.
Volt egy defektem 40pár km-nél és legurultam a szervízpontig, a srác simán kicserélte, minden zokszó nélkül pár perc alatt.
Én is megcsináltam volna, de úgy remegtem, mint a kocsonya
Ott adtak meleg teát is, az életmentõ volt!!!!
Tavaly ott feladtam üléscsõ-törés miatt, de idén végignyomtam. Mondjuk most a cipõmbõl tört ki a csavar. Vagy kilépni nem tudtam vagy bekattintani :S
Valami "hegyimanó" azt akarta, hogy ne teljesítsem idén sem, de keresztülhúztam a számításait.
Írta 2012. július 15. - 18:45
C-n indultam épp a második hegy tetejére értünk fel (ekkor mutatott 11 fokot a hõmerõ), amikor nekikezdett. Innentõl kezdve atom módon ömlött az esõ. A C pályája tekerhetõ volt, de nagyon hideg volt lefelé. A végén Bad Goiserben a híd alatti sártenger, az meg különösen vicces volt. A célban a thermotakaróba bugyolált embereket meglátva, azt hittem épp egy scifi forgatása érkeztünk. Szervezés, etetõ itató pontok ismét hibátlanok.
Tavaly megsültünk, idén megfagytunk átlagban jó.
Írta 2012. július 13. - 21:15
Írta 2012. július 13. - 21:00
Ámen!lefekvés elõtt mindenki mormogjon el egy imát.hogy ez a
z idõ maradjon!:-)
Írta 2012. július 13. - 20:15
z idõ maradjon!:-)
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2012. július 13. - 11:01
Írta 2012. július 13. - 09:53
Írta 2012. július 12. - 22:38
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. július 12. - 21:59
Ha nem mutat újabb esöt,akkor szerintem ne hagyd ki-jó buli lesz!Itt vagyunk a focipályán,viszonylag jók a körülmények,nincs sár.
Wetter Bad Goisern, Oberösterreich, Österreich. Stündliche Wettervorhersage auf wetter.com ez sem biztató
Bad Ischl/Katrin 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 1415 m de ez meg pláne... :-(