Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Lieber Teilnehmer!
Du hast dich für die Trophy angemeldet, das Startgeld ist aber noch offen*.
Möchtest du noch mitfahren? Dann such bitte deinen Namen in der Startliste und klick im roten Feld den Link zur Online-Bezahlung an.
Kerékpár magazin
Die Überweisung wird dann sofort automatisch in unserem Anmeldesystem verbucht.
Rückfragen bitte per Mail an info@trophy.at senden.
Vielen Dank
Euer Trophy Team

Ezt a levelet ma kaptam,most akkor mi is van?Nem nyitott a nevezésem akárhogyan is nézem és a pénzt is már rég elutaltam nekik.Kapott valaki még ilyet?
118-as rajtszámmal fenn vagyok a listán...nem vágom.

Nem lettél véletlenül újra regisztrálva a rendszerükben? Belõlem van egy nem fizetett - régi reg és egy fizetett - új reg. :)

team70

team70

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
én is kaptam ilyen levelet pedig már januárban utaltam.viszont a rajtlistán meg rajta vagyok.akkor most mi van?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Lieber Teilnehmer!
Möchtest du noch mitfahren? Dann such bitte deinen Namen in der Startliste und klick im roten Feld den Link zur Online-Bezahlung an.
Kerékpár magazin
Vielen Dank
Euer Trophy Team

Ezt a levelet ma kaptam,most akkor mi is van?Nem nyitott a nevezésem akárhogyan is nézem és a pénzt is már rég elutaltam nekik.Kapott valaki még ilyet?

Elvileg van egy leveled amiben szerepel egy ID szám, az azonosítód, ezt küld el nekik és mellékeld az utalás bizonylatát, tavaly nekem is volt ilyen gondom, bár én a nem elfogadottak között szerepeltem holott már rég megtörtént az utalás.

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Egy "B" távos nevezés is eladó sorba került. Tudom, hogy utolsó pillanat, de hátha...
trezi1907@freemail.hu

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Lieber Teilnehmer!
Kerékpár magazin
Vielen Dank
Euer Trophy Team

lujza333

lujza333

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
salzkammergut nevezés valakit érdekel?

Master1 54 km "D"

harminc 547 nyolcvannyolc ötvenöt

Sajnos lekellett mondanom : (

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ez valahogy sokkal szimpatikusabb most: Wetter Bad Goisern, Oberösterreich, Österreich. 3-Stündliche Wettervorhersage auf wetter.com

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Ha ez bejön akkor nem lesz vicces 1500-on!

Bad Ischl/Katrin 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 1415 m

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Esõs verseny lesz, úgy fest. A 119 km-es elkanyarog pár gyökeres ösvény felé is, úgy rémlik (versenyek kívül jártam csak be még 2 és 3 éve, több részletben); lesznek részek, ahol esõben fokozottabban kell figyelni, vigyázni?
Más. Viszek térdmelegítõt, termós karmelegítõt, kamáslit, esõkabátot, sisakra esõvédõ huzatot. Villán a váll és a láb felsõ része közt lesz egy kis gumibelsõ felkötegelõzve a felfröcsögõ sár és víz nagyjának lecsapolása érdekében.
Érdemes még valami egyébbel is készülni az víz és sár ellen?

Hüteneckealm-ról lefelé bevisznek az erdõbe egy darabon, ott szokott sár lenni és veszettül csúszik. és Ewige Wand elõtti lefelében a turista úton a nagy sziklafal alatti rész, illetve Ewige Wand utáni ösvények azok csúszósak lesznek amíg le nem érsz a hídhoz, bent a faluban semmi vészes, a vasút alatti átjárót kell megtisztelni aztán Gossaui frissítõig schotter és aszfalt. A Klaushofi frissítõ elõtt lehet még egy kicsikét necces rész szerintem.
Egy alsó csõre fogatható sárvédõ jó szolgálatot tud tenni!

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nem ismerem a környéket, hogy mi milyen, merre. De izmosabb túrát inkább a verseny után kéne megejteni.
Az idõjárás? Na az majd meglátjuk a helyszinen ;)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Esõs verseny lesz, úgy fest. A 119 km-es elkanyarog pár gyökeres ösvény felé is, úgy rémlik (versenyek kívül jártam csak be még 2 és 3 éve, több részletben); lesznek részek, ahol esõben fokozottabban kell figyelni, vigyázni?
Más. Viszek térdmelegítõt, termós karmelegítõt, kamáslit, esõkabátot, sisakra esõvédõ huzatot. Villán a váll és a láb felsõ része közt lesz egy kis gumibelsõ felkötegelõzve a felfröcsögõ sár és víz nagyjának lecsapolása érdekében.

Sár nemigen van. Tavaly az 56-on, az erdõs lefelék jó része vizes volt, a korábbi napok esõzése és a pár miatt, és mind sármentes volt, persze qrvára csúszott.... Máshol meg sár nemigen lehet, a felfelék mindenhol sotteresek, a többi lefele is sotteres. Max a végén, a patak mellet az a 1,5 km.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A hideg ellen... viszek melegítõpárnát szerintem (1-1 szerelés után esetleg szétfagynak az ujjaid).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Feltöltött kép

Remélem a csütörtök-péntek-kedd marad tiszta; a lápot is ekkor kéne megnézni. A Hütte felhõs idõben nem poén, azt is lehet pénteki célpont; csak térdfájósoknak bot ajánlott,(ugye verseny elõtt) hisz 900ról 2200-ra és vissza nem piskóta. Illetve hétfõre jóval kevesebb felhõt mond, lehet akkor kellene a magasba menni. Szavazzatok :)

Szerintem aki az Adamek hüttét akarja meglátogatni az inkább a verseny után tegye, én tavaly neki indultam és 1900 környékéig fel mentem, de nem tett nagyon jót a másnapi versenyemnek! :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Aggódni..., Örvendezni! :)

Feltöltött kép

Remélem a csütörtök-péntek-kedd marad tiszta; a lápot is ekkor kéne megnézni. A Hütte felhõs idõben nem poén, azt is lehet pénteki célpont; csak térdfájósoknak bot ajánlott,(ugye verseny elõtt) hisz 900ról 2200-ra és vissza nem piskóta. Illetve hétfõre jóval kevesebb felhõt mond, lehet akkor kellene a magasba menni. Szavazzatok :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Sõt, tessék domborzati nézetre váltani ;)
link

Úgy nézem nektek is majd egy órával gyorsabb erre int A1-en.

Nálam az idõjárás progi 13 fokot ír szombatra csúcshõnek...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jogos, S6+A9 :)
Sõt, googlemaps még gyorsabbnak is írja, 5:20 vs 6:13.

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Megvan a szállás és az utazás MC Pite személyében, ott találkozunk :cool2:

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
S6 autóút, nem S9 ;) Azt mondod, arra érdemes menni? Eddig mindig föntrõl mentünk, A1-en, tényleg sok az unalmas autópálya, pláne az állandó korlátozásokkal.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Kisherceg1: daneluszkil kolléga talált transzfert és szállást.

Tondach:
Út nagyban függ attól honnan indulsz. Régebben északn, az A1-es autópályán mentünk, de tavaly óta kész az S9-es autóút. Szebb, nincs útjavítás (A1en mindig van), kevesebbet kajál az autó.
Fejenként egy láthatósági mellény kell a kocsiba, és a sebességeket jól betartani tessék :). Téli bringáscucc kell, rendes ruhából õszi elég. De elég jól informáltnak tûnsz így is :)