Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Maximális elismerésem Gerinek!
"A" verseny SSikerült! | deviantmtb - egyszeregy

Geri,
Izgultunk érted! Fantasztikus vagy!

És jövõre? Egykerekûvel? :-)

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Tényleg minden elismerésem Gerinek!Nagyon kemény!Csak a cikk végén esett le,hogy SS-el nyomta végig.El se tudom képzelni......
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Maximális elismerésem Gerinek!
"A" verseny SSikerült! | deviantmtb - egyszeregy

bmg

bmg

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Nekem elsõ külföldi versenyem volt, a C távnak vágtam neki több-kevesebb sikerrel. A elsõ hegyen elég nagy dugó volt, sikerült is összeszedni egy ütést a térdemre... ki akartam ugyanis tekerni a 34%-os aszfaltos részt ami ment is egy darabig, viszont valaki elém tolta a bringáját én meg............

Grat Hex! Pont tegnap futottam át az eredményeket és láttam a neved a listán. Meglepõdtem, mert a miskolci fórumon nem nagyon volt téma ez a verseny....(bár ahogy láttam a listán, voltak Freeriderz-esek is)

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Nekem elsõ külföldi versenyem volt, a C távnak vágtam neki több-kevesebb sikerrel. A elsõ hegyen elég nagy dugó volt, sikerült is összeszedni egy ütést a térdemre... ki akartam ugyanis tekerni a 34%-os aszfaltos részt ami ment is egy darabig, viszont valaki elém tolta a bringáját én meg úgy zuhantam hátra mintha egy padlás feljáróról esnék vissza a mélybe, szegény bringa is csak csúszott visszafelé. :) Az elsõ lejtõn elég sok bukás volt, szinte minden 2. kanyarban láttam valakit feküdni vagy a könyökét-lábát fogni.
Ezután 3x is beszorult a láncom a legnagyobb fogaskerék és az agy közé, alig tudtam kibányászni onnan, míg végül csak-csak rájöttem, hogy ha középtányéron tekerek, nem szabad a legfelsõre váltanom. Még jó, hogy elõzõ héten bringa-szervízben volt a gép, hogy szakavatott kezek állítsák be a váltót... :/ A 2. nagy mászáson tovább szerencsétlenkedtem, jött ugyanis a hasfájás... most ettem elõször Powerbaros cuccokat de az Ethicsportos gélekhez hasonlóan ettõl is megfájdult a gyomorom és a jobb oldalam... Nem tudom miben másabbak a Nutrixxionos termékeknél de utóbbiakkal még nem volt ilyen problémám. Lehet nem versenyen kellene ilyeneket elõször kipróbálni... Az esõ nekem sem esett túl jól, konkrétan a hegy tetején a 10-20%-os emelkedõn felfelé tekerve fáztam. És ezután jött a lejtmenet. Nem élveztem. :)
Valahol a táv 2/3-ánál úgy ment el mellettem egy copfos nõ mint egy terminátor, iszonyú megalázó élmény volt :) Az adrenalin kicsit fel is serkent bennem, rákapcsoltam de nem sokáig láttam, mert amilyen gyorsan felbukkant, olyan gyorsan eltûnt a messzeségben, én meg kb. 5 perc után visszazuhantam a normál tempómra. (Késõbb láttam, hogy a B táv gyõztese volt a hölgy.)
A végére kicsit magamra találtam, a térdfájásom se zavart már és sikerült az utolsó 10km-en a nõi B 3. helyezettel tartani a tempót. A vége 5:31 lett ami kicsit rosszabb mint amit reméltem, de ez egyáltalán nem bánt mert jó kaland volt ez a verseny... A rossz idõ ellenére jól éreztük magunkat, és biztos, hogy valamikor vissza fogok még térni ide.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Jó verseny volt, csak az esõ nem hiányzott... Meg a technikai problémák sora sem, sajnos nálam is... De azért sikerült a B táv, 8:15 lett a vége. Nem jó idõ, de sikerült és ez a lényeg! :-)

Gratulálok mindenkinek, aki teljesítette!

(Páran igazi ûridõket mentek...)

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Üdv!
Mi a B-távon, a 120-on mentünk. Az elsõ kör vissza Bad Goisernig nagyon jó volt, jó idõ volt, nem esett reggel óta, a talaj is okés volt, Hallstattnál a sóbányánál eleredt az esõ, onnantól elég ciki volt, a hegytetõn 6 fok, mindenki bõrig ázva, csontig fagyva... Szerencsére volt nálam váltás ruha, ezért nem fagytam a bringára, lefelé Gosauba halálos lett volna nekem a hosszú lejtõkön 60-65 km/h-nál, a kezem-lábam így is lefagyott. Onnan megint kellemesebb lett az idõ, kicsit el is állt az esõ, visszatért belém az élet. A frissítõk kiválóak voltak, az is kellett a túléléshez. 9.20 alatt értem be, a végére nagyon elfogytam, kevés volt a rákészülés. Sajnos a Ewing Wand elõtt feltekertem az elsõ váltómat, onnantól folyton azzal küzdöttem, állítgattam, görbítgettem, sokszor nem tudtam kistányérra váltani, vagy ha igen, felszedte a láncot, megakadt, így maradt a 36... Defekt nem volt, semmi más technikai probléma, a váltókarom ledermedt a hidegben, néha oda kellett figyelni, mert megállt 2 fokozat között, ha nem figyeltem oda. (Sram grip shift 9.0)
Az emberek most is hihetetlenül lelkesek voltak a pálya mellett, akárhova mentünk, idõs, fiatal, mindenki tapsolt, biztatott! Reggel 9-kor, +15 fokban kint ültek az elvetemültebbek a medencében, sörrel a kézben, úgy biztattak!

Most értünk haza, de már mennénk vissza, alig várjuk a jövõ évet, csak jobb idõnk lesz, mint idén!

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 posts

Hali!
Asszem csak egyetérteni tudok az elõttem szólóval.
Volt egy defektem 40pár km-nél és legurultam a szervízpontig, a srác simán kicserélte, minden zokszó nélkül pár perc alatt.
Én is megcsináltam volna, de úgy remegtem, mint a kocsonya :)
Ott adtak meleg teát is, az életmentõ volt!!!!
Tavaly ott feladtam üléscsõ-törés miatt, de idén végignyomtam. Mondjuk most a cipõmbõl tört ki a csavar. Vagy kilépni nem tudtam vagy bekattintani :S
Valami "hegyimanó" azt akarta, hogy ne teljesítsem idén sem, de keresztülhúztam a számításait. :)

Szép volt! Éljenek a marcali bringások!

julien72

julien72

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Ja és mindenkirõl lesz fénykép (igaz fizetõs):
Sportograf 2012
és egyéni VIDEJÓ (ezt nem tudom):
www.yourvideo.tv

julien72

julien72

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Hali!
Asszem csak egyetérteni tudok az elõttem szólóval.
Volt egy defektem 40pár km-nél és legurultam a szervízpontig, a srác simán kicserélte, minden zokszó nélkül pár perc alatt.
Én is megcsináltam volna, de úgy remegtem, mint a kocsonya :)
Ott adtak meleg teát is, az életmentõ volt!!!!
Tavaly ott feladtam üléscsõ-törés miatt, de idén végignyomtam. Mondjuk most a cipõmbõl tört ki a csavar. Vagy kilépni nem tudtam vagy bekattintani :S
Valami "hegyimanó" azt akarta, hogy ne teljesítsem idén sem, de keresztülhúztam a számításait. :)

koszto

koszto

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Szuper volt, végülis az elsõ két órában nem esett :)
C-n indultam épp a második hegy tetejére értünk fel (ekkor mutatott 11 fokot a hõmerõ), amikor nekikezdett. Innentõl kezdve atom módon ömlött az esõ. A C pályája tekerhetõ volt, de nagyon hideg volt lefelé. A végén Bad Goiserben a híd alatti sártenger, az meg különösen vicces volt. A célban a thermotakaróba bugyolált embereket meglátva, azt hittem épp egy scifi forgatása érkeztünk. Szervezés, etetõ itató pontok ismét hibátlanok.
Tavaly megsültünk, idén megfagytunk átlagban jó. :)

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
Toljátok neki srácok! Én sajnos lemaradtam a kiutazásról :-( de majd jövõre ....Mindenkinek aki kint van nagyon jó versenyzést és élményteli kintlétet kívánok!!! Nyomjátok!!!!!!!!!!!!!!!!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

lefekvés elõtt mindenki mormogjon el egy imát.hogy ez a
z idõ maradjon!:-)

Ámen!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
lefekvés elõtt mindenki mormogjon el egy imát.hogy ez a
z idõ maradjon!:-)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Idõjárás elõrejelzés Bad Goisern - Foreca.hu
Talán holnap nem fog esni.Talán.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Helyzetjelentés:most kezdett el ismét esni és az éjjel is esett valamennyi.Felhök mindenfelé,de a lelkesedés töretlen:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én az elsõ salzomra egy nagyon nagy táskányi bringás ruhával érkeztem hülyének néztek, csak a téli cipõmet hagytam otthon mikor észre vettem már bántam. Vigyél amit tudsz és reggel indulás elõtt néz még egy uccsó elõre jelzést ha 110-220 távra mész akkor mindenképp vigyél minimum egy széldzsekit akkor is ha 35°-ot mondanak. A vihar az Alpokban 15 perc alatt a nyakadba szakadhat úgy hogy észre sem veszed és hidd el elég sokkoló mikor 15-20°-ot esik a hõmérséklet 15-30 perc alatt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts

Ha nem mutat újabb esöt,akkor szerintem ne hagyd ki-jó buli lesz!Itt vagyunk a focipályán,viszonylag jók a körülmények,nincs sár.

Wetter Bad Goisern, Oberösterreich, Österreich. Stündliche Wettervorhersage auf wetter.com ez sem biztató

Bad Ischl/Katrin 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 1415 m de ez meg pláne... :-(

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Ha nem mutat újabb esöt,akkor szerintem ne hagyd ki-jó buli lesz!Itt vagyunk a focipályán,viszonylag jók a körülmények,nincs sár.