Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Ótvar.

Viszont a srácot nem zavarja. De félek, ha nem is az igénye, hanem a szükség miatt előbb-utóbb csere lesz, akkor meg nem hagynám, hogy ilyet vegyen.

Akkor bts és fűzesse meg.Villa milyen?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Havernak gyorszáras kell, én akartam elóvatoskodni a dolgot, hogy készüljünk fel az elöl átütősre.

Akkor bts és fűzesse meg.Villa milyen?

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 23:21

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Havernak gyorszáras kell, én akartam elóvatoskodni a dolgot, hogy készüljünk fel az elöl átütősre.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Urak, köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.

Ez a BTS kézbefogva nagyon meggyőző állat. Ha lenne belőle elöl-hátul átütős, sz.rn.k én a sznobokra. :D

nincs a bts-el semmi baj,csak nincs belőle.

elől-hátul átütős lesz nálam nemsoká egy 2014-es bontrager

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 23:08

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Urak, köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.

Ez a BTS kézbefogva nagyon meggyőző állat. Ha lenne belőle elöl-hátul átütős, sz.rn.k én a sznobokra. :D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

az alex nagyon jó cucc, rengeteg bringában van oem is, a nova meg kb a legértelmesebb választás agyból. de sztem az így az 50be nem fog beleférni.

Ha megtalálom az agyakat,odaadom normális áron,akkor esetleg.Bár esélyes,hogy csak 15 az első agyam,nincs hozzá adapter

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 20:41

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az alex nagyon jó cucc, rengeteg bringában van oem is, a nova meg kb a legértelmesebb választás agyból. de sztem az így az 50be nem fog beleférni.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Haladunk, a novatecet sem ismerem... ;)

http://novatecusa.net/

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Haladunk, a novatecet sem ismerem... ;)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

BTS gyz-qr15 átalakítós agyat nem fog találni.Novatec ami neki kell.Szerintem nekem van párban,ha nem azonnal kell,megnézem.

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 12:13

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Ismerősnek kellene masszív, nem feltétlen halálosan kifinomult 29-es TL kerékszettet csináltatni.  OLCSÓN. 50e fölé nem igazán szabadna menni, előny lenne az új cucc.

Eddig két versenyző volt, egy kedves topiktárs Fulcrum red power XL-je, meg egy actionsportsos XT agyra (765), fűzött DT 465 felni, de tegnap bejött az ismerős bringaszerelő ajánlata is. 45-ért összerak egy BTS agy - DT küllő - Alexrims felni - notubes szalag szettet.

Az agyról nincs infóm, bár kicsit aggaszt, hogy csak gyorszáras. Hátul még csak-csak, de elöl szerintem gáz. Biztos vagyok benne, hogy a cimbi is előbb-utóbb kivágja a gyorszáras telóját, akkor viszont jól jönne a 15-ös tengelyre konvertálható. Igen, tudom, hogy a BTS-ből van 10-es, csavaros is.

A felni a másik döntési pont. Mindenképp TL-re kell összerakni (hisz ez az egész építészet célja), nem tudom, erre az általam ismeretlen Alexrims példány mennyire alkalmas.

És a szép az egészben, hogy nem magamnak kell, számítanak arra, hogy majd okosat mondok. Olyan kérdésben, amiben nincs tapasztalatom (így aztán a biztonság kedvéért magamnak jóval drágábban csináltattam kereket... :))

Jó cucc,nagyon minőségi és valami 470 grammot mértem a párra

mgy módosította - 2014. március 05. - 12:13

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Urak,

BTS Pro, Elite agyakról mit lehet tudni, azon kívül, hogy nem nagyon olcsóak?

Jó cucc,nagyon minőségi és valami 470 grammot mértem a párra

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Urak,

BTS Pro, Elite agyakról mit lehet tudni, azon kívül, hogy nem nagyon olcsóak?

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Funn Huru Guru vagy Funn vmelyik hátsóagya létezik 135*12-es méretben? Ha igen

akkor kérlek írjatok róla pro és kontra véleményeket mert a neten nemsok infót találtam

róla. Még a felépítéséről se nagyon csak annyit hogy törik a tengelye.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Köszönöm, nem megnyugtató. :)

Ha az ember nem akar DT agyra költeni, mik manapság az olcsóbb, de elfogadható minőségű alternatívák? Igen, lentebb nem hangsúlyoztam, elöl hátul vastagtengelyesből.

Én hosszas tipródás után épp mostanában Hope Pro 2 Evo mellett döntöttem. Az elsőt 20 mm-ig lehet adapterezni (a 240s-ből külön van oversize) és tényleg rozsdamentesek a csapágyak.

(Saját menettapasztalatom egyelőre nincs.)

Pl.: http://apro.bikemag....t-l215022.html#

Gumi nélkül, 70 alá letornázva, de 500 grammos felnivel. Az adapter 15-20 EU kerekenként.

Rabbit módosította - 2014. február 25. - 09:26

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Köszönöm, nem megnyugtató. :)

Ha az ember nem akar DT agyra költeni, mik manapság az olcsóbb, de elfogadható minőségű alternatívák? Igen, lentebb nem hangsúlyoztam, elöl hátul vastagtengelyesből.

mgy módosította - 2014. február 25. - 07:01

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Urak,

785-788-as XT agyról van a topikban valami tudományos vélemény? Rémlik, hogy az elmúlt években volt gond XT agyakkal, de lehet, hogy rosszul.

Kösz!

Hát, szerencse is kellhet hozzá. Kezdtem egy vastag tengelyes XTRel, azon 4 hónapot bírt a szabadonfutó és a tengely. (ezen valami átok lehetett) Vettem egy XT agyat, annak a szabadonfutóját és tengelyét raktam rá, ennek 3,5éve és kb. 20ezer km óta semmi baja.

Állítólag gyárilag túl van töltve zsírral, ezért nem reteszelnek jól. Én új korában azonnal levettem a szabadonfutót és kimostam belőle a zsírt amennyire tudtam. Nem tudom hogy ezért-e de tényleg tökéletesen működik.

Marci

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Vastag tengelyesek, gyenge kazettatesttel. valahonnan el kellett spórolni az anyagot, hogy legyen hely a tengelynek.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Urak,

785-788-as XT agyról van a topikban valami tudományos vélemény? Rémlik, hogy az elmúlt években volt gond XT agyakkal, de lehet, hogy rosszul.

Kösz!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

az acél alkatrészeken lévő fekete oxid nem anodizálás.

utóbbit tényleg csak alun, titánon és még pár fémen lehet alkalmazni.