Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
V-fékes felninél nem a legjobb, ha szétnyilik.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szerintem nem para.
anno a weinmann dm30omon is át lehetett látni.. soha egy 8ast nem sikerült belerakni.. pedig street bicóba volt szóval kapott rendesen.
most az elsõ singletrackemet néztem füzés közben, hogy jéé, ezen is átlátok. fûzés után nem is figyeltem (nem érdekelt), de lehet hogy a küllõk összehúzzák amugy is.
nem lesz vele gondod.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ilyen már nálam is elõfurdult.igaz fiyinges szipmlafalú felnivel.téli bicajba azóta is használom.persze ne durvulj vele.

off:bár ki tudja mi lett azzal a bicajjal, akkorát pereceltem:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

pongee

pongee

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Van egy mavic ex 325ös felnim, és eddig be volt fûzve hátra, de két napja kifûztem. Ma bevittem a felnit a városba mert megnézte egy gyerek a suliból (érdekelte, jó áron megvette volna) de rájött hogy mégse kell neki:mad: . Hazafele a villamoson észrevettem hogy az illesztésnél (a felni külsõ pereménél) van egy kis hézag (kb0,5mm széles). Eddig ezt nem vettem észre. Attól lehet hogy a hidegtõl összement és ezért keletkezett:( ? HA befûzöm eltünik és nem lesz vele probléma vagy kuka a felni:confused: ?

Remélem nem kuka, és elõre köszönöm a válaszokat!

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
DT Swiss 370 ezekrõl tud valaki valamit, hol lehet elhelyezni õket árban, minõségben a többi ismert agyhoz (pl: onix, 240s) képest?

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

Tatabányán Levinél nézd meg Bánhidán a körforgalom mellett.

Voltam nála, utánanéz a felninek meg közben beszélgettün egy jót.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Félek, hogy a te kereked elõbb fog gurulni, mint az enyém. Nincsenek még megrendelve a küllõim, no és ha meglenne a kerék, akkor is februárra várható a vázam, más tárcsás bicajom meg nincs.

Nagyon remélem, hogy mindenféle szattyán súrlódást kiküszöböl ez a rendszer, eltengõdök vele, míg nem jönnek a 20mm-es átütõs CC villák.
A koma is váltott rá, õ is 185-ös elsõ tárcsával használja elöl, két mozdulattal átalakította a sima 240-s agyat thru boltra (valami 8 000 volt a szervízkitt).
Õ elvileg már használja is....majd kikérdezem.

Akkor én fogok mesélni.:D
Ha Sala rendesen dolgozik és még a jövõ hét elején kijutok hozzá, akkor talán a jövõ hét végére már lesz is kerekem.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
  • LocationKelenföld

szeretnétek itthon 100-as átütõs cc villát? lesz ilyen minute. 1500pár gramm.

Remélem, ez a konkurenciát is sarkallni fogja. Pláne, 8-10 centis úttal...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szeretnétek itthon 100-as átütõs cc villát? lesz ilyen minute. 1500pár gramm.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Majd mesélj a DT-rõl! Én a jövõ héten viszem Salához az új kerekeket darabokban, hogy vmi szimpatikus egészet varázsoljon belõle. (440-s thru bolt agy lesz hátul:))

Félek, hogy a te kereked elõbb fog gurulni, mint az enyém. Nincsenek még megrendelve a küllõim, no és ha meglenne a kerék, akkor is februárra várható a vázam, más tárcsás bicajom meg nincs.

Nagyon remélem, hogy mindenféle szattyán súrlódást kiküszöböl ez a rendszer, eltengõdök vele, míg nem jönnek a 20mm-es átütõs CC villák.
A koma is váltott rá, õ is 185-ös elsõ tárcsával használja elöl, két mozdulattal átalakította a sima 240-s agyat thru boltra (valami 8 000 volt a szervízkitt).
Õ elvileg már használja is....majd kikérdezem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hát nem :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

acdcfanmisi

acdcfanmisi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Hali! Elég hülye kérdés, de ugye azok a küllõk nem jók az új 24"-os felnimhez, amik eddig a 26"-osban voltak?
:afro: Azta-Raszta:mmraise: :mmraise:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Majd mesélj a DT-rõl! Én a jövõ héten viszem Salához az új kerekeket darabokban, hogy vmi szimpatikus egészet varázsoljon belõle. (440-s thru bolt agy lesz hátul:))

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
  • LocationKelenföld

ha egyre gondolunk akkor minden bizonnyal, abban semmi különös nincs.....csak én nem szoktam ragasztani.

Nekem valami latex geaxot rebesgettek, ha egyre gondolunk, én arra gondoltam.
Merthogy a zöld M. az az.
A ragasztás nekem sem a hobbim....:) A tolás sem, ha érted a célzást.

Életemben egy darab foltot tettem fel a zöld Michelinre, megtapadt, a baj annyi, hogy nem lehet megkeresni a lukat, mert "felpüffed" a belsõ a legvékonyabb helyen, ha fújni kezded (hogy víz alá nyomd utána, ugye).
Így a defektes latexbelsõ jó eséllyel biztos kuka...igazad van.

Más: megvan a Thru Boltos DT agy...piszkosul meg van csinálva, nagy reményeket fûzök hozzá.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A zöld Michelint is csak dícsérni tudom, a 120-125 grammjával.

Már rég kérdezni akartam, a Geaxot lehet ragasztani hagyományos folttal?

ha egyre gondolunk akkor minden bizonnyal, abban semmi különös nincs.....csak én nem szoktam ragasztani.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
  • LocationKelenföld
A zöld Michelint is csak dícsérni tudom, a 120-125 grammjával.

Már rég kérdezni akartam, a Geaxot lehet ragasztani hagyományos folttal?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
jó a geax is az 140 gramm, meg a specko bár az nehezebb kicsit 160 vagy 170 nem emléxem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 130g körüliek a jók, schwalbe, maxxis.

A sebesség mindent megold.

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

a nagyon lájtokat hanyagold (90-100 gramm) de a 140 gramm körüliek teljesen jók -pl geax, svábliból nem a legkönyebb hanam a "közepes", ilesmik- én most speckót vettem az 160 gramm.

a felniszalagot nem tudom, már régen nem használok olyat.

Esetleg ez : 130 gr ( Schwalbe )

http://ebike.hu/term...tb-26-coll/2112

vagy ez : 178 gr ( Syncros )

http://ebike.hu/term...tb-26-coll/5188

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

betöltötte az elsõ képet.
zolkow : mi az a kék szalag??nyammm:)

jólvanmár, na! :)
ja, felnivédõ, de véletlen 622-est adtak, átfedéssel összecelluxoztam...

más: az xc717-nek mi az "országúti megfelelõje"? ééérted, ami hasonló árfekvés, és amolyan "best buy" a kategóriájában. Mavic Open Pro?
mi van még, ami könnyûsúlyú, és strapabíró?
az olcsóbb 400 g körüliektõl félek...