Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2008. január 06. - 19:09

fekete küllõ helyett, én inkább vennék húzottat..
elég a 32 küllõ hátra is.
Írta 2008. január 06. - 19:02

Mostanában szeretnék összerakni egy kerék szettet.
Agyak: '08-as XT
Felnik: Sun Mach IV
Küllõk: valószínûleg fekete DT, de még ez sem biztos, mert ahogy olvasgattam a fórumot elgondolkodtam valami véknyított küllõn is (2-1,8-2).
Egy-két dolgot nem tudok még eldönteni, pl. azt, hogy alu v réz küllõanyákkal fûzzem a kerekeket; és még azt hogy a hátsó kereket érdemes-e 32 küllõsre csinálni.
Egyébként a kerekeket majd tárcsával fogom használni (egyenlõre csak V-fékkel) maratonokon, és 60kg vagyok.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Cruxa
Írta 2008. január 06. - 15:59

kicsit nehez a Crossride, de azontul jo. ha nem vagy nagyon grammanias akkor nem lesz gond vele. Meg birja is. Nekem CrossLand van, ami kb ugyanaz, csak mas felnivel. teljesen meg vagyok vele elegedve.
A 2 kilós összsúly nem tûnik soknak, és a kardküllõ nagyon bejön nekem.
A Bikeexpressz ár elég kedvezõ, csak még nem igazoltak vissza (az automatikus levélen kívül) és addig nem élem bele magam...
Írta 2008. január 06. - 15:28

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. január 06. - 15:19

Én is nézegettem manapság a crossride szettet
Nem tudom hogy ilyet lehet e csinálni itt de azért megpróbálom , szóval van 1 webáruház 2 honlapcímmel és 2 különbözõ árú crossride szettel
http://www.bikeexpre...n&productID=222
http://www.uzletkoto...-silver_207.php
most akkor hogy is van ez?
Én tõlük rendeltem meg a szettet, holnap beszélek is velük, ha gondolod utána beírom a tapasztalatokat.
Írta 2008. január 06. - 14:42

csak azt kellene kitalalnom, hogy a bontrager tubeless felniszalagom jo e a DT 4.1 felnihez. es hogy mennyi a sulya osszehasonlitva a DT felninek szalaggal vs a Mavic XM819. azt tudom hogy a Mavic barom eros, a FORE miatt, de azt is, hogy szeret belerohadni a szelep a felnibe.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. január 06. - 13:25

Ha Industry 9 kereked lesz, akkor tesód szavajárásával élve "szomorodjál meg!":) Egyetértek a gyári kerékre vonatkozó véleményeddel, de nem panaszkodom a sajátom miatt se, mert Sala és Zé nagyon jó munkát végeztek.UB control az a felni oldalanak megmunkalasa. V-fekhez. a tied valszeg disc-es, azert nem tudod mi az.
ahova a 717-es felni eleg, oda a 2-1.5os kullo is eleg lesz. nem hiszem hogy aggodnod kellene. cc-re jo lesz az
en se szedem le egy koszonomert. ki szeret ingyen dolgozni? es miert kellene? :wtf:
megy az email...
csak komplett kerek jaccik. fuzni tudnek semmi perc alatt valami dt vagz hope agyra valami mavicot aztan kesz is. de nekem valami majerfaktoros kell :matrix:
Írta 2008. január 06. - 12:55

UB control az a felni oldalanak megmunkalasa. V-fekhez. a tied valszeg disc-es, azert nem tudod mi az.
szégyellem ,de jó V-fékhez is:)
Írta 2008. január 06. - 12:48

asszem a felnimnél is így volt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. január 06. - 12:41

Nem tudom hogy ilyet lehet e csinálni itt de azért megpróbálom , szóval van 1 webáruház 2 honlapcímmel és 2 különbözõ árú crossride szettel
http://www.bikeexpre...n&productID=222
http://www.uzletkoto...-silver_207.php
most akkor hogy is van ez?
Írta 2008. január 06. - 12:12

UB control az a felni oldalanak megmunkalasa. V-fekhez. a tied valszeg disc-es, azert nem tudod mi az.Hali! nekem Crossride szettem van , bár az "UB" nem tom, mit takar..
A gond az, hogy én 2-1,8-2 mm-es küllõvel rendeltem és csak otthon vettem észre, hogy 2-1,5-2 mm-el lett fûzve. 95 kg-hoz, normál CC felhasználás mellet, 180 mm-es tárcsafékkel akarom majd használni.
A kérdésem az lenne, hogy akkor most megszívtam, vagy jól jártam a könnyebb küllõkkel ?
ahova a 717-es felni eleg, oda a 2-1.5os kullo is eleg lesz. nem hiszem hogy aggodnod kellene. cc-re jo lesz az
bármelyik bicajboltban leszedik a fogsort egy "köszönöm"-ért cserébe
en se szedem le egy koszonomert. ki szeret ingyen dolgozni? es miert kellene? :wtf:
srácok! az ajánlatom industry nine ügyben csak az öcsémnek él, sorry.
megy az email...

Banyek, ha ezt elöbb tudom...
Tam!
DT 440-s agy (elöl 20-s, hátul 10mm-s RWS Thru bolt), Mavic 823-s felni, elöl DT Competition, hátul DT Champion küllõk
csak komplett kerek jaccik. fuzni tudnek semmi perc alatt valami dt vagz hope agyra valami mavicot aztan kesz is. de nekem valami majerfaktoros kell :matrix:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. január 06. - 10:35

Ez jól hangzik, köszönöm!Hali! nekem Crossride szettem van , bár az "UB" nem tom, mit takar..
160/160 tárcsás szett , eddig kétszer látott komolyabban hegyet( a többi rosszminõségû földút, fõként síkon), de semmi gáz vele, pedig 9+ kg vagyok. Viszonylag jól gyorsítható, szépen reteszel.. eddig nagyjából ennyi a tapasztalat.
Írta 2008. január 06. - 10:25

Sziasztok!
A MAVIC CROSSRIDE UB BLACK kerékszettel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Most rendeltem egyett, de jó lenne ha átvétel elött kiderülne ha hibát követek el.
Marathonra akarom használni, tárcsafékkel.
köszi:teo
Hali! nekem Crossride szettem van , bár az "UB" nem tom, mit takar..
160/160 tárcsás szett , eddig kétszer látott komolyabban hegyet( a többi rosszminõségû földút, fõként síkon), de semmi gáz vele, pedig 9+ kg vagyok. Viszonylag jól gyorsítható, szépen reteszel.. eddig nagyjából ennyi a tapasztalat.
Írta 2008. január 06. - 10:22

pray the lord my soul to keep
Írta 2008. január 06. - 10:09

Mavic 717 Disc fekete 32H
Novatec agyak
2-1,8-2 DT küllõ
Schwalbe szallag
Maxis Ultralight ( 0.6 mm) belsõ 130 gr
Continental Explorer pro Kevlar külsõ
A gond az, hogy én 2-1,8-2 mm-es küllõvel rendeltem és csak otthon vettem észre, hogy 2-1,5-2 mm-el lett fûzve. 95 kg-hoz, normál CC felhasználás mellet, 180 mm-es tárcsafékkel akarom majd használni.
A kérdésem az lenne, hogy akkor most megszívtam, vagy jól jártam a könnyebb küllõkkel ?
Írta 2008. január 06. - 00:44

A MAVIC CROSSRIDE UB BLACK kerékszettel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Most rendeltem egyett, de jó lenne ha átvétel elött kiderülne ha hibát követek el.
Marathonra akarom használni, tárcsafékkel.
köszi:teo
Írta 2008. január 05. - 19:26

Írta 2008. január 05. - 19:03

Sziasztok,
a hátsó kereket szeretném "kifüzni". Ezt nem tudom megtenni anélkül, hogy a kazettát le ne szerelném? Mert ahhoz sajna nincsenek szerszámaim.Ha a kicsvart küllöket a jobb helykihasználás végett elvágom az nagyon ciki??
Köszi, parej
bármelyik bicajboltban leszedik a fogsort egy "köszönöm"-ért cserébe

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. január 05. - 18:51

Írta 2008. január 05. - 18:47

elöször ha tetszik ha nem le kell szedni a fogaskoszorút...
különben is gondolj már bele! ha szétbombázod a felnit ill a küllöket akkor utána hogy szedik majd le a sort a csupasz agyról?