Nem szedtem le, aszongya Zolibá hogy ezt amúgy kazettakulcs nélkül nem is menne a soromnál úgyhogy ne görcsöljek hogy nem tudtam szétszedni
Így már érthetõ.

Nem szedtem le, aszongya Zolibá hogy ezt amúgy kazettakulcs nélkül nem is menne a soromnál úgyhogy ne görcsöljek hogy nem tudtam szétszedni
A sebesség mindent megold.
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy a fogaskeréksort még nem szedted le a kazettatestrõl. Vagy tán tévedek?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Nem tudom mit értesz a végtelenitett alatt, de az MTX hegesztett, az S-Type illesztett, külömben megegyeznek.
Ismi is azt mondta, nagy imbuszcsavar, sor le, ... innen már menne. De imbusz nincs a soron(ahogy mondod), anyájához nem fértem hozzá, másik felén ellen fogni sem nagyon tudok, ezért jöttem megkérdezni...
Holnap begurulok vele kedvenc binyiglisemhez oszt ott meglátom a frankót...
Nehéz lesz megtalálni, mivel nincs benne imbuszcsavar...
Fogsor le, megfogod az anyának tünõ 6lapfejet (ez a tengely fix része), a másik oldalra meg szerzel egy vékony (talán)17es kulcsot.
Képzeld úgy el az agyat, hogy a tengely egy nagy csavar és az tartja össze az agyat.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Lenne egy kérdésem: a SUN MTX és S-Type felni ugyan az, csak az MTX végtelenített? A belsõ/külsõ átmérõi ugyanazok?
Köszi!Nyugodtan bevállalható a Competition.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Teljesen jó, fõleg ha dolgoznijárós keróba kell.hali! a mali által forgalmazott vuelta aero felnikhez...
Igen, a vastagtengelyes.
Dugókulcs nem fér el, azzel levettem volna ha elférne. És mivel szûk 1 mm lóg ki azt semmivel nem tudom lesarkazás nélkül megfogni. Kónusz kulcs asszem hibázik az itthoni repertoárból
.
A kazit is szét kell kapnom, elég nagy már az ellenállása, kenni akarom; csak jönne már szét :mad:
Hát, ebbõl nem lesz holnap csapágyam; kár; Budára már mindenképp azzal akartam menni(1-2 hetnete megy a binyiglisem áruért azért kellettek volna a csapágyak paraméterei)
Igen, a vastagtengelyes.
Dugókulcs nem fér el, azzel levettem volna ha elférne. És mivel szûk 1 mm lóg ki azt semmivel nem tudom lesarkazás nélkül megfogni. Kónusz kulcs asszem hibázik az itthoni repertoárból
.
A kazit is szét kell kapnom, elég nagy már az ellenállása, kenni akarom; csak jönne már szét :mad:
Hát, ebbõl nem lesz holnap csapágyam; kár; Budára már mindenképp azzal akartam menni(1-2 hetnete megy a binyiglisem áruért azért kellettek volna a csapágyak paraméterei)