Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem szedtem le, aszongya Zolibá hogy ezt amúgy kazettakulcs nélkül nem is menne a soromnál úgyhogy ne görcsöljek hogy nem tudtam szétszedni :D

Így már érthetõ. :)

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy a fogaskeréksort még nem szedted le a kazettatestrõl. Vagy tán tévedek?

Nem szedtem le, aszongya Zolibá hogy ezt amúgy kazettakulcs nélkül nem is menne a soromnál úgyhogy ne görcsöljek hogy nem tudtam szétszedni :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Nem tudom mit értesz a végtelenitett alatt, de az MTX hegesztett, az S-Type illesztett, külömben megegyeznek.

Bocs, hegesztettre gondoltam, nem tudom miért írtam végtelenítettet, köszi.
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ismi is azt mondta, nagy imbuszcsavar, sor le, ... innen már menne. De imbusz nincs a soron(ahogy mondod), anyájához nem fértem hozzá, másik felén ellen fogni sem nagyon tudok, ezért jöttem megkérdezni...
Holnap begurulok vele kedvenc binyiglisemhez oszt ott meglátom a frankót...

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy a fogaskeréksort még nem szedted le a kazettatestrõl. Vagy tán tévedek?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nehéz lesz megtalálni, mivel nincs benne imbuszcsavar...
Fogsor le, megfogod az anyának tünõ 6lapfejet (ez a tengely fix része), a másik oldalra meg szerzel egy vékony (talán)17es kulcsot.
Képzeld úgy el az agyat, hogy a tengely egy nagy csavar és az tartja össze az agyat.

Ismi is azt mondta, nagy imbuszcsavar, sor le, ... innen már menne. De imbusz nincs a soron(ahogy mondod), anyájához nem fértem hozzá, másik felén ellen fogni sem nagyon tudok, ezért jöttem megkérdezni...
Holnap begurulok vele kedvenc binyiglisemhez oszt ott meglátom a frankót...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Lenne egy kérdésem: a SUN MTX és S-Type felni ugyan az, csak az MTX végtelenített? A belsõ/külsõ átmérõi ugyanazok?

Nem tudom mit értesz a végtelenitett alatt, de az MTX hegesztett, az S-Type illesztett, külömben megegyeznek.
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Lenne egy kérdésem: a SUN MTX és S-Type felni ugyan az, csak az MTX végtelenített? A belsõ/külsõ átmérõi ugyanazok?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Yesss....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nyugodtan bevállalható a Competition.

Köszi!
Én konkrétan a DT Champion black-re gondoltam,mindenképpen fekete küllõt szeretnék
Akkor competition black?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nyugodtan bevállalható a Competition.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
XT cl-es agyakhoz és XC 717 disc-es felnikhez 85-90 kg-hoz 2-1,8-2 vagy simán 2 mm-es küllõk menjenek?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Tudom már beszéltük, azért írtam, hogy EMBERNEK lett kitalálva! :D
Az 100 felett kezdõdik :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
köszi szépen! Igen melosba seretném mert olyan szép.De nem biztos hogy jó lessz nekem mert én egy állat vagyok:D:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

hali! a mali által forgalmazott vuelta aero felnikhez...

Teljesen jó, fõleg ha dolgoznijárós keróba kell.
Nem kell hozzá hosszú nipli.
Sokáig el fog alattad is menni, embereknek lett kitalálva :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nehéz lesz megtalálni, mivel nincs benne imbuszcsavar...
Fogsor le, megfogod az anyának tünõ 6lapfejet (ez a tengely fix része), a másik oldalra meg szerzel egy vékony (talán)17es kulcsot.
Képzeld úgy el az agyat, hogy a tengely egy nagy csavar és az tartja össze az agyat.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem errõl szól :) de ha enynire nem találod meg, akkor nem biztos hogy érdemes megbontanod.

illetve az sem biztos, hogy látni fogod a csapi kódját.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Lehetsz, amúgy is az egyik kedvenced vagyok :)
Meglesem hol az imbuszcsavar; oszt lekapom a sort...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Igen, a vastagtengelyes.
Dugókulcs nem fér el, azzel levettem volna ha elférne. És mivel szûk 1 mm lóg ki azt semmivel nem tudom lesarkazás nélkül megfogni :(. Kónusz kulcs asszem hibázik az itthoni repertoárból :(.

A kazit is szét kell kapnom, elég nagy már az ellenállása, kenni akarom; csak jönne már szét :mad:

Hát, ebbõl nem lesz holnap csapágyam; kár; Budára már mindenképp azzal akartam menni :( (1-2 hetnete megy a binyiglisem áruért azért kellettek volna a csapágyak paraméterei)

lehetek gonosz?
ha valami enynire nem megy, azt ne eröltesd.

amúgy az agyak (iparisok) igen primitív szerkezetek, nova, dabomb, b+.

vagy simán a két oldalt a két 6szögletû anya bontásával szedheted szét, vagy a kazettatestet egy kis imbusszal tudod kilazítani, majd kihúzni.

kazettát szétszedni? egyszerüen csak le kell húzni a tengelyrõl, és a rajta levõ kalapácsokat letakarítani, a recéket belûl szintén, kis zsírt bele, azt heló.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, a vastagtengelyes.
Dugókulcs nem fér el, azzel levettem volna ha elférne. És mivel szûk 1 mm lóg ki azt semmivel nem tudom lesarkazás nélkül megfogni :(. Kónusz kulcs asszem hibázik az itthoni repertoárból :(.

A kazit is szét kell kapnom, elég nagy már az ellenállása, kenni akarom; csak jönne már szét :mad:

Hát, ebbõl nem lesz holnap csapágyam; kár; Budára már mindenképp azzal akartam menni :( (1-2 hetnete megy a binyiglisem áruért azért kellettek volna a csapágyak paraméterei)

A fogaskoszorút ugye levetted mielõtt megpróbáltad rárakni a dugókulcsot? Nálam simán ráment.
A tengely kihúzásával a kazetta szét is jön. Nagyon egyszerû szerkezet.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
hali! a mali által forgalmazott vuelta aero felnikhez vajon jó a normál nipli vagy esetleg hosszított kéne ja és van eme felnikkel valakinek tapasztalata vajon mit birhat? na persze az árát nézve nem várok el töle sokat de jó lenne ha nem fél évre füzném a kereket:D elöre is kösz a válaszokért
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D