Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
1710 jó Am re, de van jobb is:D. 19mm szerintem kevés egy .2.4 es Swalbenak.
Intenziv kerékszett keresés után lehet bringacsere lessz a dologból. (ST érdekelt a 7-en, lásd 5113-mat)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Milyen kereket vettél?

:D
http://www.mavic.com...-20.995574.aspx

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

AM/Trail jellegû felhasználásra szánt kerékszettre jó az 1710gr-os súly (gyorszárral együtt, UST-s felnivel)?:)

Milyen kereket vettél?

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
AM/Trail jellegû felhasználásra szánt kerékszettre jó az 1710gr-os súly (gyorszárral együtt, UST-s felnivel)?:)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
A Crossland már nem volt idén, és az UST szalagos volt és jó nehéz. A 6 csavaros XT agy jó nehéz. Ha találsz Crossmax Endurot akciósan, talán az a legjobb választás.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Cross Maxx rossz nem lehet.De szerintem jobbaka gyári kerekek,XTagyakkal nem szimpatizálok,DMR-t nem ismerem.Ja és a Novatec agyak is elég jók.
www.sintesibikes.com

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
Szevasztok!

Segítségre, tanácsra lenne szükségem. Új kerékszettet szeretnék, a következõk közül:

-Mavic Crossland disc vagy
-Mavic Crossmax Enduro disc (most akciós) vagy
-XM819+XT756 agyak vagy
-XM819+DMR Revolver agyak

A crossland a legolcsóbb, de a legnehezebb is egyben. A DMR agyakról nem sokat tudok, gondolom Novatec szintûek az áruk alapján.

Felhasználás hobbi CC, maratonok, túrák, esetleg alpok.
Árban max75ezrig tudnék elmenni, és UST kereket akarok! :)

Ha van egyéb alternatíva, szívesen fogadom az ötleteket!

még annyit, hogy a jelenlegi szett: deore525 agyak+alex td17+dupla belsõ a defket ellen
gondlom ennél bármelyik variáció könnyebb lesz. :)

Köszi!

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás

Acor-ból láttam imbusz rögzítésû gyorszárat. Ugyanaz lehet, mint a bbb? (csak azért kérdem, mert olcsóbb)

Jah olyat en is latam szerintem egy anyjuk van,csa ka bbb-nek nagyobb a neve:-)))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Acor-ból láttam imbusz rögzítésû gyorszárat. Ugyanaz lehet, mint a bbb? (csak azért kérdem, mert olcsóbb)

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem CrossLand van, es ez is olyan, hogy tarcsas az agy (az enyem speciel centerlockos) de van a felninek fekfelulete. probalj keresni ilyet, hatha
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
csak azert jott szamitasba crossride, mert weben megrendelem, kihozzak, beteszem es megyek. hulyen hangzik, de azert nem gondoltam elso korben a fuzesre, mert nincs idom bringaboltot jarni, amikor raerek nincs nyitva 1 sem. Magam nem mernemnem is tudom befuzni. Hetvegen meg orulok ha 2-3 orara fel tudok pattanni a gepre.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat!
Akkor megnyugodhatok, elvittem befûzetni a felnit:)
minden jót!
Jani

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Most nézem milyen olcsó ez a Sun felni. Kár, hogy nem fehér! :D
Egyébként meg szerintem is épített kerék.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

köszi a linkeket. Szétnéztem pár helyen, de csak idei szetteket találtam, ami vagy tárcsás, vagy v-fékes feketében. A kombinált 2008-as a Mavic oldala szerint is csak szürke. :( De lehet, hogy megmaradok a csak v-fékesnél, ha eddig megvoltam v-fékkel, akkor lehet még egy pár évig jó lesz. Alszok rá egyet, vagy pedig fûzetek egy szettet. Visszaolvastam és látom hogy az xt/717 páros a erõsen ajánlott, de az nekem egy kicsit "out of budget".

nem annyira, 40-nél több általában a crossride, nekem meg 40-bõl megvolt az xt agyas téma, igaz nem 717-tel, hanem syncros felnivel, ami tárcsás. ha így számolsz, esetleg crossride árban, akkor igazából 10e/db-ig nézegethetsz felnik között, ami azért elég nagy választékot nyújt már.
pl:
http://www.speed-way...D=232&katID=241
http://bikemarket.hu...eszlet&tid=2567

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
köszi a linkeket. Szétnéztem pár helyen, de csak idei szetteket találtam, ami vagy tárcsás, vagy v-fékes feketében. A kombinált 2008-as a Mavic oldala szerint is csak szürke. :( De lehet, hogy megmaradok a csak v-fékesnél, ha eddig megvoltam v-fékkel, akkor lehet még egy pár évig jó lesz. Alszok rá egyet, vagy pedig fûzetek egy szettet. Visszaolvastam és látom hogy az xt/717 páros a erõsen ajánlott, de az nekem egy kicsit "out of budget".

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Sziasztok,
nem tudjátok, hogy a korábbi Crossride kereket, ha jól tudom tárcsa és v-fékes kombót, lehet-e még valahol kapni. A 2008-as szürke színû és fekete kerekeket szeretnék. Jelenleg v-féket használok, amit ha megengedik az anyagiak majd tárcsára szeretnék cserélni, de egy pár hónapig biztosan nem. A mostani kerekeim már elég kopottasak, amit mindenképpen le kell cserélni, de nem szeretnék csak v-fékeset.
thx

Hírtelen ezeket dobta ki a gugli. Érdemes elõtte megkérdezni a boltot.
http://www.speed-way...D=232&katID=244
http://www.bikemen.h...mekeink/kerekek
http://www.bikeexpre...b-black_206.php

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Sziasztok,
nem tudjátok, hogy a korábbi Crossride kereket, ha jól tudom tárcsa és v-fékes kombót, lehet-e még valahol kapni. A 2008-as szürke színû és fekete kerekeket szeretnék. Jelenleg v-féket használok, amit ha megengedik az anyagiak majd tárcsára szeretnék cserélni, de egy pár hónapig biztosan nem. A mostani kerekeim már elég kopottasak, amit mindenképpen le kell cserélni, de nem szeretnék csak v-fékeset.
thx

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ómájgád
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomi1222

tomi1222

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Milyen az új 2008-as xt agy? pontosabban az FH-M775-re gondolok.
Az mtbr.com-on csupa rosszat írnak róla, például hogy törik.Igaz ez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nem lesz. 20-as átütõs lesz, meg 120-at mozgó reba szintén 20as. de reve ennyiért úgysem lesz már, normál áráért ott a fox. 15-ös 6 csavaros xt sztem kizárt.

lesz 15-ös 6 csavaros agy. xt néven (hbm-758)
de amugy mindig vehet átalakitót, mert azt is gyárt a shimano ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.