Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
helló lenne egy kérdésem.egy 24 es street kerékszettnél mi a jó suly.2221g os a szettem gumi és felniszalag nélkül csavarokkal szerintem elég jónak számit már.szoval mit hivunk ebben a kategoriában könnyûnek? a válaszotokat elõre is köszönöm

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

HI!

Atomlab general issue hátsó agyról kellen e nekem infó http://ebike.hu/term...tso/disc/11160/
van vkinekvmilyen tapasztalata?

az vagy ez: http://ebike.hu/term...][]=0&r[41][]=0 a jobb?

na még1szer
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Fajtát akartál írni gondolom.

Tamaska meg válaszolt ha esetleg olvasnál is egy kicsit.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
bolt in nem csak a hope hanem a bikepisitive is pl street bicoknál is szoval pont nem egy ritka dolog de hagyuk ezt a fasságot nem veszem össze ezen aki ismeri ezt a falyta tengelyt az irjon ne az aki NEM.köszönöm

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Annyi Hope bolt-up agy rohangál itt, hogy séróból lökjük a dolgokat.
Triál nem az én világom, és itt a Fórumon se nagyon tobzódnak.
Azért kíváncsi lennék, hogy mibe fogod rakni.
Akiknél van, csak így elsõre: Rideonline, Ride On, Blazingsaddles, meg lehet még nézni a Wiggle-nél is. (Edit: naná, hogy van - rendelhetõ)

Egyébként meg konverziós kit is van.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

És ezt pontosan honnan a náthából kéne tudnunk? Nem hiszem, hogy itthon sûrûn lenne ilyen agy. Ha 10mm van ráírva, akkor annyi Egyébként is miért nem a Saint változatot veszed?

1 triálosok nál elöfordul ilyen agy csak hogy a náthád is meglegyen még idén
2 saint sehol sem kaphato 36 lyukas felállásban és 3 évet nem lenne szerencsés várni egy agyra

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

atomlab, CK, Hope, Sun, Nuke proof, a cnc tele van 150-es hatso agyakkal. nem olcso, de ha ilyen speci cucc kell, azt mindenhol meg kell fizetni.

Bikepositive-nak is volt nem? szerintem a cseke hozott, amikor a vegakat elkezdtek ilyen hatsoresszel csinalni, hogy legyen hozza kompatibilis agy

van a csekének b+
28900 forint :D

viszont 4 normális csapágy, több kalapács mint golyó; jó cucc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

lenne mégegy kérdésem van a bolt in rögzitésü agy ennek mekkora a "tengely" vastagsága általában? nem tudja valaki nagyon kellene nekem ez az adat ettöl függ hogy fél év vagy 2 honap mulva tudok megint bicozni:D:D:Dés már lassan begolyozok nélküle

És ezt pontosan honnan a náthából kéne tudnunk? Nem hiszem, hogy itthon sûrûn lenne ilyen agy. Ha 10mm van ráírva, akkor annyi Egyébként is miért nem a Saint változatot veszed?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elso vagy hatso?

elso lehet 15 vagy 20mm, hatso 10 vagy 12. nagyon ritka esetben lehet 20-as hatso is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
lenne mégegy kérdésem van a bolt in rögzitésü agy ennek mekkora a "tengely" vastagsága általában? nem tudja valaki nagyon kellene nekem ez az adat ettöl függ hogy fél év vagy 2 honap mulva tudok megint bicozni:D:D:Dés már lassan begolyozok nélküle

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezzel el is mondtal mindent a forgalmazas milyensegerol :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
care-o-bike nem forgalmazza? Arról tudni vmit?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

most nekem segítsen valaki:D:D:D hope 10mm es átütõs hátsó agy kellene lehetséges ezt beszerezni olcsoba újjonan pl neten jha és 36 lyukas kell:Dolcso netes oldal topikba már írtam na ott kicsit elhordtak hogy minek nekem hope de hát novatec nekem eltört:S:Sés hát a hope fékemhez jol állna hope agy:D:Delõre is köszi nektek

chainreactioncycles.com

de jovo tavasszal mostmar tenyleg elkezdem forgalmazni a Hope-ot Magyarorszagon, mert ugy latom lenne ra kereslet

RAUH-Welt
B E G R I F F

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Tesztecske
http://www.rouesarti...e-15441821.html

Fura, a mavicok csak a középmezõnyben vannak. Ezért kevés a laboratóriumi teszt.

Ride everywhere.

.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
most nekem segítsen valaki:D:D:D hope 10mm es átütõs hátsó agy kellene lehetséges ezt beszerezni olcsoba újjonan pl neten jha és 36 lyukas kell:Dolcso netes oldal topikba már írtam na ott kicsit elhordtak hogy minek nekem hope de hát novatec nekem eltört:S:Sés hát a hope fékemhez jol állna hope agy:D:Delõre is köszi nektek

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

hát én a helyedben megvenném ezt az agyat amit az egyik hozzászoló ajánlott.ez a méret nem tul elterjedt így sok választásod nincs ha használni akarod a bikeot.esetleg ringlé, hope bol van ilyen használtan legalábbis én láttam itt de hát az nem egy olcso mulatság

szó mi szó én megvenném még gyorsan és akkor van egy zsír új kereked

úgy tûnik találtam egyet :) dabomb aggyal de még nem akarom elkiabálni mindenesetre az ára nagyon jó

RIDE OR DIE! :scared:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
atomlab, CK, Hope, Sun, Nuke proof, a cnc tele van 150-es hatso agyakkal. nem olcso, de ha ilyen speci cucc kell, azt mindenhol meg kell fizetni.

Bikepositive-nak is volt nem? szerintem a cseke hozott, amikor a vegakat elkezdtek ilyen hatsoresszel csinalni, hogy legyen hozza kompatibilis agy

RAUH-Welt
B E G R I F F

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Léci ne szúrd tökön magad :D tényleg 150 x 12 -es vegás formát megkérdeztem és le is mértem.
Az agy az tényleg jó de 16 ezret sokallom akkor is érte :S tudom olcsóbb akkor sincs..ezért gondolkodok használtba...komplett kerék lenne a legjobb csak sajnos most maradtam le egy mtx rõl :S :S
ha van valakinek eladó feltétlen szóljon!!!

hát én a helyedben megvenném ezt az agyat amit az egyik hozzászoló ajánlott.ez a méret nem tul elterjedt így sok választásod nincs ha használni akarod a bikeot.esetleg ringlé, hope bol van ilyen használtan legalábbis én láttam itt de hát az nem egy olcso mulatság

szó mi szó én megvenném még gyorsan és akkor van egy zsír új kereked

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
HI!

Atomlab general issue hátsó agyról kellen e nekem infó http://ebike.hu/term...tso/disc/11160/
van vkinekvmilyen tapasztalata?

az vagy ez: http://ebike.hu/term...][]=0&r[41][]=0 a jobb?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Léci ne szúrd tökön magad :D tényleg 150 x 12 -es vegás formát megkérdeztem és le is mértem.
Az agy az tényleg jó de 16 ezret sokallom akkor is érte :S tudom olcsóbb akkor sincs..ezért gondolkodok használtba...komplett kerék lenne a legjobb csak sajnos most maradtam le egy mtx rõl :S :S
ha van valakinek eladó feltétlen szóljon!!!

RIDE OR DIE! :scared: