Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
lehet egyenes kormányhoz is kapni országúti cuccokat, pl. fékkart, váltókart.
http://ebike.hu/term...orszaguti/4975/

de mintha rossz helyre írnánk...:)

Izomtéridõninja-geológus!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
adott az országúti bicóm, amin hatékonyabb fékezés (és fékérzet), miatt kellene változtatni. Arra jöttem rá, hogy valahogy a koskormányos fékezéssel a vészfékezés annyira nem megoldott számomra, adrenalin növelõnek jó, de nem mindig vágyok rá a körúti forgalomban :) szóval vagy egyenes kormány vagy a mostani elvágva megfordítva, kérdés hogy egyenes kormányhoz milyen fék kell rá, valami sima montis olcsóság jó, vagy a fék áttételezése miatt kell kimondott országúti fékhez való fékkar? Meg a megfordítós elvágós dolog mennyire jó, hatékony a gyakorlatban(tapasztalatok?)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

EQ 31 ha jól látom oké lenne, kérdés h mennyire bírná a kiképzést, mert nem írtam de erõs dh és lightos ugrálásra kellene...
Daci, 325el nincs baj csak ugye ha már nem színes felniket veszek elõre és hátra is akkor csak hátra de 729et.
Tehát az a dilemma hogy elõre hátra kicsit olcsóbbat de akkor valami szép színût, hogy egy kis életet vigyen a bighitbe, vagy csak hátra de akkor valami atomdrágakönnyûerõset:)

ööö a 729 kapható még szürke színben?

vegyél deetracks kerékszettet, igaz nehéz, de erõs eléggé. és azért nem szar, kicsit se. 50-ért van apróban egy állítólag 50km-es

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
EQ 31 ha jól látom oké lenne, kérdés h mennyire bírná a kiképzést, mert nem írtam de erõs dh és lightos ugrálásra kellene...
Daci, 325el nincs baj csak ugye ha már nem színes felniket veszek elõre és hátra is akkor csak hátra de 729et.
Tehát az a dilemma hogy elõre hátra kicsit olcsóbbat de akkor valami szép színût, hogy egy kis életet vigyen a bighitbe, vagy csak hátra de akkor valami atomdrágakönnyûerõset:)

ööö a 729 kapható még szürke színben?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ex325el mi a baj?
sztem erõs jól néz ki súlya se vészes 700 felett egy picivel és elégjól néz ki bár nem fehér

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Túl sokat akarsz egyszerre.:)
Talán Sun EQ31?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Hali!
Kerestem mindenütt már de nem találtam megfelelõ felnit.
Amit "tudnia" kéne hogy 36 lyukas legyen fehér(vagy valami szép szín), NE legyen olyan pereme mintha V-fékes lenne(pl s-type, MTX nem, mavic 729 igen)
ha lehet könnyû 700gr alatt. Árban 10ezer környéke

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Köszi.
Hátsó agy van itthon úgyhogy idõvel úgyis cserés, de az 1850-1900g elfogadhatónak tûnik.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem tudom az a felni milyen konnyu, szerintem az 1850gramm [gyorszar es felniszalag nelkul] talan realis. de lehet lefele lett kerekitve... ;) azert az a shimano hatsoagy elegge kavics.

ennek ellenere a hirdetesben szereplo kerekek annyiert nagyonis megerik szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Sziasztok. Érdekelne engem, hogy a specialized pitchhez gyárilag adott DT Swiss 445D milyen súlyban van. Gondolom enduro felhasználásra elég erõs ha gyárilag beleteszik elég jó gépekbe, de érdekelne, hogy kb. milyen nehéz lehet.
Csak a felni adatai is jók nekem, de ENNEK a kerékszettnek a komplett súlya is jó.
EZT találtam csak nemtudom mennyire hiteles.
Elõre köszi.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Halkan ;) Használtam én is cc kereket. Egy hónapig tökéletes volt, aztán megzakkant teljesen. Soha nem tudtam rendesen kicentírozni, a küllõk megnyúltak, a felni deformált lett, a racsni ugrott stb. Ha hetente egyszer használtam volna akkor talán fél évig lett volna okés (30x7= 210 hét....) :P

Ride everywhere.

.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem én fûztem, akinél tanultam az alapokat, nála láttam. Monti, outi, trekking.
Mindet használja, nyúzza, és semmi baja. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Mutassak neked Shimano mintára fûzött kereket? Sok éve jól mûködik.

És meg is tudtad húzni annyira a küllõket mint a gyári? Gyurmadt-vel fûzted? Erõs is? Az engem is érdekel.

Ride everywhere.

.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Inkább add kölcsön, aztán majd én megnézem, tényleg jól bírja-e a terhelést... ;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hétvégén fotózom! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Mutass!
Okulni sohasem késõ...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Ha utánaszámolsz, egy agyperemen mindössze két lyuk marad ki, célszerûen egymással szemben... Szóval meg lehet csinálni, láttam már ilyet (ügyeskezû ember roncsokból épített városi szaladgálósokat népes családjának), de nem kultúrált megoldás...
(Fordítva nem lehetséges, a felnin minden lyuknak foglaltnak kell lenie...)

Mutassak neked Shimano mintára fûzött kereket? Sok éve jól mûködik.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Mûködöképes lehet-e egy országúti aggyal fûzött MTB kerék.
Felhasználási terület cc, fõleg maratonok. és hasonló típusú edzések. Semmi durvulás

Attól függ milyen agy. Sok komolyabb márka mtb és országúti agya teljesen egyforma. Annyira fontos a tömeg?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

csakis elsõagyban gondolkozom. hátul biztos nem bírná a terhelést

Elöl is csak egy darabigFeltöltött kép

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Persze, hogy hülyeség, csak a meglévõ anyagból dolgoznék...
és nyilván minden 9. lyukat kihagyva, nem lenne para talán, de ugy más az osztástávolság a felnin, és az agyon...szóval nem mûködõképes a dolog...

Városban használandó outi vázra épített ss-hez milyen felnit ajánlanátok?
Jó és megfizethetõ legyen, csak ennyi kell:)
Én a B+ Street-re gondoltam elsõként, nem túl drága. Jobb ötlet?
Elsõ ag témában hasonló tippet várok!
Köszi!

Ha utánaszámolsz, egy agyperemen mindössze két lyuk marad ki, célszerûen egymással szemben... Szóval meg lehet csinálni, láttam már ilyet (ügyeskezû ember roncsokból épített városi szaladgálósokat népes családjának), de nem kultúrált megoldás...
(Fordítva nem lehetséges, a felnin minden lyuknak foglaltnak kell lenie...)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!