Ma ilyen tallózós napom van:
ez is jó régóta fent van,pedig nem rossz az ár.Hátha valaki...
http://piacter.bikem...=186490&cat=all
A hirdetés már nincs az adatbázisban. Ha meghosszabbítani szeretted volna legközelebb legyél gyorsabb...
Ma ilyen tallózós napom van:
ez is jó régóta fent van,pedig nem rossz az ár.Hátha valaki...
http://piacter.bikem...=186490&cat=all
RAUH-Welt
B E G R I F F
AGA
de vannak a régebbi fogsorok, amik még menetesek. azokra gondolt koca, hogy azok nem mennek fel a deore stb. agyakra
Ride everywhere.
.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nekem xt-s agyon vab 7-es sor, hézagolóval.. Bármilyen shimanora rá tudod rakni.igen ha a 7es sorod már kazettás, nem a régi menetes akkor rá tudod tenni a deore vagy alivio agyra. (max egy hézagolót fel kell tolni.)
Ride everywhere.
.
Számtalan alkalommal elhangzott itt a topicban, hogy radiális fûzés nem ajánlott tárcsafékes kerékhez. Vissza kell olvasni vagy használni a keresõt, hogy megtaláld az érintett postokat.
Alternatíva lehet a Mavic által használt Isopulse technika.
az már Ralph kereke, de az is csak V-fékel használható.Hali!
Olvastam valamelyik Bikemagban, hogy a radiális fûzés eredményezi a legmerevebb kereket. Mivel elöl úgyis a teló simítja ki az utat, gondoltam simán lehet ilyet fûzni. (Rob gépében - úgy emlékszem - ilyen kerék van/volt.) Ez mind szép és jó, de azt nem írták, hogy tárcsafékes rendszerrel is mûködik-e a dolog. Mûködik?
Valami hasonló kerék épülne (XT agyak / Sun equalizer 23 felni / Dt comp2-1.8-2 küllõk)
Esetleg használ valaki ilyet, és írna róla pár sort?
Valaki tudja, hogy az XT agyak teste milyen alumínium ötvözetbõl készül?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.